Moram reć da mi taj motor u živo izgleda nekako ne baš oduševljavajuće, ali na slikama je prva liga. No možda će vrijeme učini svoje ili je razlog što je bio okružen ducatijima, bimotama i benelijima.
Šta si ga vidio u živo (bijelog)?! Gdje?PS: Razlog je sigurno gore spomenuti!
kako vam god volja ali ja bi ipak preporučio OVAKVA 2 cylindra.... A i fakat je isti ŠIVER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nisam opet toliko za raptora zapeo da ne vidim druge motore.
U ove Bimote je Ducatijeva mašina pa bi se vjerojatno našlo djelova
Ne vjerujem ti
Svaka čast ljep motor stvarno ljep samo kolko je to skuplje od Šivera i di ču ja to u Hrv. servisirat a vjerujem da i rezervne djelovo dobiješ prije od Aprilije nek od Bimote il se ja možda varam
Kazu da je izasao neki filmic...http://www.motori.hr/Aprilia_SL_750_Shiver_promotivni_video_1880.html
djelom si u pravu a djelom se varaš. Cijena je velika, a djelovi su od ducatija (ducati 1000ccm zračnjak unutra)- bar za servis. A neš valjda smotat vilice il podropit rezervar da će to bit problem. Znam da je dosta toga pre pre preskupo, ali ponekad čovjek napravi korak izvan sebe samog i kupi nešto što nikad nije trebao kupiti, ali to nešto savršeno titra njegove živčane završetke, a neuroni ispaljuju elektrone s posebnim zadovoljstvom. Pokraj toga i sex je nevažan.......
Onda ok slažem se sa svim napisanim samo mislim da bi cura protestirala na ovo zadnje
kakv je to filmić..... nisu ni uspjeli upaliti motor da vidimo kak radi.....
žene su tu da protestiraju i da se bune, a mi smo tu da se vozimo na najčudnijim i najluđim motorima, pa makar nam uzvratile bijesnim tek-toliko-da-se-kupuje šopingom. Il kakva već oružja koriste u borbi (koju ionako ne mogu dobiti. )
Dobro si me nasmijao... Vidi se da imaš iskustva!
ma daj i ovaj srebrni djeluje fantasticnoi da jos nemam 5 godina kredita za ovaj svoj uzeo bi ga odma
uvijek govorim iz iskustva....
ne vjeruje ni on sam da je to otipkao