Molimo prijavite se ili registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Napredno pretraživanje  

Novosti:

Str: [1]   Dolje

Autor Tema: cijelosezonska odjeca?  (Posjeta: 500 )

-= OxyG3N =-

• **
  • Spol: Muški
  • Vozi: svinju devetku
cijelosezonska odjeca?
« : 10. Siječanj 2007, 17:54:17 »

evo u maloj sam dilemi glede hlaca pa je svaki savjet dobrodosao..

malo sam ogranicen trenutno po pitanju financija pa trazim neke hlace koje ce me posluzit cijelu godinu. Po hladnoci da se osjecam ugodno a kad zatopli da se ne znojim. Kako sam malo gledao sta se nudi.. na sepicevom online katalogu su mi zapela za oko dva ixs modela u rubrici all season .. nima i quasar, oku su ugodni te imaju odvojivu termo postavu.. http://www.motooprema.hr/default.asp?r=1&g=6&p=12 ... vidim dosta slican je i spool brp-10 s motori.hr kataloga.. zanima me da netko iz iskustva veli kak se te hlace (i njima slicne) dponasaju kad zatopli pod uvjetom da se izvadi postava ... jel vruce u tom, il je iritirajuce na neki nacin... isto tako , imate inace naviku nosit jos koji donji dio ispod.. tipa da navucete te hlace na traperice ili samo njih nosite... u novom motokatalogu na 300 strani su one simpaticne held hlaced maskirne ..force track.. specifikacija im je da su ljetne al imaju termo postavu odvojivu .. zena mi veli cuj to je malo tanko a ispod ti se ne isplati nis nosit jer moras onda uzet prevelike da ti nebude tijesno ... sad sam u dilemi ili njih (plus mi je sto dobro izgledaju, vjetro i vodo su nepropusne) vece pa ispod jos nesto navuc po zimi ili neke od all season programa ... da vas cujem forumska nacijo
« Zadnja izmjena: 10. Siječanj 2007, 18:16:15 -= OxyG3N =- »
Evidentirano

Sayock

• ex Warimashi
  • Spol: Ženski
  • Vozi: Enterprise i Defiant
Odg: cijelosezonska odjeca?
« Odgovori #1 : 11. Siječanj 2007, 10:04:33 »

Meni te hlače (maskirne) baš guba izgledaju i dao si mi ideju da ih i ja kupim. No, ne vjerujem da ti po zimi ne bi bilo zima. A opet danas postoji i debeli donji veš (motoristički) koji staviš ispod, pa bi to trebalo isprobati. Za ljeto ću si to kupiti, a možda i moto traperice...
Ja imam dvodjelno odjelo Roleff s kojim sam super zadovoljna u zimskim uvjetima. Tek ću kad zatopli moći reči kako se osjećam u hlačama kad skinem termo uložak...

bravo

• **
  • Spol: Muški
  • Vozi: nesto na 4X4
Odg: cijelosezonska odjeca?
« Odgovori #2 : 11. Siječanj 2007, 14:46:30 »

izasao ti je novi model vise nema BRP-10 sad je SRPM-10(1002,41 kn),Higland evo pants(1219,23 kn),
Dakar(949,54 kn),Kirk(653,68 kn)

Pozdrav

S.
Evidentirano
 Str: [1]   Gore

Stranica je generirana za 0.054 sekundi uz 16 upita.