Ma 99% nas ne radi sranja, ali ajd riskiraj pa stani sa 100 na sat tamo gdje je ograničenje 50 !
To ti je duplo prekoračenje u naseljenom mjestu, a i sam znaš da 100 na sat nije neka brzina.
Naravno, nitko ne odobrava 100 km/h u gradu, kod škole,...
Onaj ko ce 100 km/h vozit po recimo Novoj Branimirovoj, Slavonskoj itd (u ZG), taj nece bit zaustavljen osim u vrlo, vrlo iznimnim slucajevima. Ako vozis toliko usred centra, neces bit zaustavljen jer se tamo brzina ni ne mjeri. Dakle, ostaju samo oni koji voze vise od toga po avenijama, a takve i treba kaznit. U njih ponekad spadam i ja, ali mi ne pada na pamet sakrivati tablicu jer bi vjerojatno onda tu mogucnost zloupotrebljavao, a sreca bi me kad tad napustila (ne govorim o kazni nego o ruznijim stvarima - gazenje pjesaka koji baulja preko 3 trake mrtav pijan, na primjer).
A mozda sam vec u godinama kad se i mozak (kolko/tolko) koristi...
Za one ostale, zasto je problem tablicu jednostavno skinut - pa ta kazna je 300kn, a moram priznat da sam u zadnjih 50.000km (pola od toga u ZG) zaustavljen 2 puta. I to uvijek "s prednje strane" (dakle, tablicu nisu gledali kod zastavljanja)
P.S.
ali voznja npr. prema moru kroz samo nacelno naseljeno mjesto i strateski postavljen radar zna vrlo nezgodno djelovat, kaj je - je. E, u tom slucaju bi se osjecao kao jelen i bilo bi mi zao da tak naivno popusim kaznu, ali do sada se to nije desilo