Ovo što piše je istina i uopće to nije upitno, samo me zanima što si time htio reči. Ovo "pričam o svom iskustvu" ne znači mom "motorističkom iskustvu" jer nije veliko, a i tema nije takvog karaktera,ali jako često se isti izraz govori za događaj koji se jednom ili više puta desio. Sukladno s time pod "pričam o mom iskustvu" u ovom slučaju bilo bi jednako "pišem o onome što se meni desilo u trenutku kada je moj motor poželio na servis". Taj trenutak nazvan je "iskustvom" kako bi ga i nazvala većina ljudi koje se donekle dobro služi dragim nam Hrvatskim jezikom.
Činjenica je da ako motor ide nekak, ode u servis pa nakon toga neide nikak,pa ode u naredni servis ide super i još uvjek ide super tada se sigurno poželim vratiti u dotični servis.
Svoje "iskustvo" u dotičnom trenutku podjelit ću sa svima pa neka ljudi sami odluče.
Što se ljubaznosti tiče, pa recimo da smo popričali kao razumni ljudi. On je rekao što nudi, na meni je bilo želim li to ili ne. Osobno sam prihvatio i nije mi žao.
Što se tiče Taubija...što da ja pišem o njemu...čovjek je popravljao motore dok ja još nisam znao da postojim, Koliko vidim, ljudi ga cijene, par puta sam ga vidio na tv-u, a to sigurno nije zaslužio svojim neznanjem već znanjem i svojom profesionalnošču. Skidam mu kapu. I prema meni je bio korektan a to je ono što ja osobno najviše cijenim kod ljudi. Nekome je piva draža, meni je korektan odnos puno draži.
P.S. Kod ocjenjivanja stručnosti servisera kako je navedeno u igri su bila dva. Eurorent i Dudo. Prvi nije napravio posao, za drugog sam čuo od lika na jednoj benzinskoj u Delnicama sa novim gsx-r-om 1000. Pa što da ne probam. Pročitao svašta na forumu i to je to. Da nebi ispalo da nešto forsam na kraju je pisalo da neka čovjek nazove, popriča i ocjeni i da bi stvar bila bolja još se ponudim kupiti bon ako nema para....