Molimo prijavite se ili registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Napredno pretraživanje  

Novosti:

Str: 1 [2] 3 4 ... 14   Dolje

Autor Tema: MMS-moto požega ???- servis Aprilia  (Posjeta: 20417 )

Goran zzz

• Spol: Muški
  • Vozi: Fiata (GROMA)
Odg: MMS Moto
« Odgovori #25 : 06. Veljača 2007, 18:18:14 »

Javi se kada prikupiš 1000 mogli bi zajedno!

Može  :palacgore: sad sam malo u frci sa ispitima al vjerujem da sredinom ili krajem trečeg mjeseca pičim dolje  :palacgore: i naravno sve ovisi o vremenu  :palacgore: čujemo se
Evidentirano
Z1000 2004-2007 (27835km)
Tuono Factory 2007

Renata

• **
  • Spol: Ženski
  • Vozi: Aprilia Pegaso 650
« Odgovori #26 : 06. Veljača 2007, 20:20:33 »

I naša Aprilija se puno bolje osjeća od kad se vratila od doktora iz MMS-a!  :palacgore:

Svaka čast, svima savjetujemo da idu tamo.
Evidentirano
Ne dajte da vas vozaju, vozite se same!

mms

• Gost
« Odgovori #27 : 06. Veljača 2007, 20:39:07 »

Hvala, hvala, hvala svima na preporukama i dobrim željama koje su najbolji motiv i poticaj za još više truda, rada i napretka...  :palacgore:  Naravno, ne treba zaboraviti niti opravdane kritike, jer i one vode k napretku. Istina, niti ja ih ne volim, ali dobronamjernima sam zahvalan i na njima...  :wink:
Evidentirano

mms

• Gost
« Odgovori #28 : 06. Veljača 2007, 20:50:44 »

Nakon što sam uzeo komplet Polini kit za Apriliu Europu 125 i reparirao radilicu i to sve sastavio motor mi je lupao. Nakon što sam nazvao Borisa i rekao simptome njegov je odgovor bio: "To Vama lupa u glavi"! :mrgreen:
Onda sam popizdio i dovezao mu motor na servis na kojem je ustanovljeno da lupa ali ne i šta. Tako da sam ga takvog prolupanog ubrzo i prodao. Ali sa Polini kitom od 154ccm motor je išao bolesno!
Ah ta dobra stara vremana... :( , I vidiš da sam bio u pravu,   :mrgreen: :D još ti odzvanja u glavi, ali sad ono što sam ti tad rekao :palacgore:, čini mi se da je to zajednički nazivnik nas ljubitelja dva kotača, lupa nam nešto u glavi... :D i nitko sa sigurnošću ne može odgonetnuti što  :misli:
Evidentirano

matej

• Gost
« Odgovori #29 : 06. Veljača 2007, 21:15:07 »

a šta reći osim što je trgovina jedna od najopremljenijih u hr a radnici ljubazni čak i preko telefona te nadasve stručni i kuže se u motore te ih zbilja voze i vole,Boris,to je posebna kategorija ljudi sa kojima se možeš lako i brzo te nadasve korektno dogovoriti,popričati šta god. :palacgore:

Evidentirano

oracle

• PROROČICA
  • Spol: Ženski
  • Vozi: intergalaktičku SP 1
« Odgovori #30 : 06. Veljača 2007, 21:29:01 »

o MMS-u sve najbolje i to bez pretjerivanja :palacgore:
Evidentirano
O&G Team
..." Ali ipak uz mene se može, mada je neobično.
 Sa mnom je opasno ići, ja se nikad ne umaram... "

Sip

• Vozi: Snove
« Odgovori #31 : 06. Veljača 2007, 23:51:11 »

Posto nisam htio komentirati postove Jokea u jedoj temi pri kojoj se dotice Aprilie, ovdje cu morati.
Tamo je spomenuto da je eto Aprilia izgubila sve dobre dilere, a ja odgovorno tvrdima da joj je ostao barem jedan i to najbolji.
Ako imalo volite Aprilia motore kod MMS-a ce te naici na razumjevanje vase nastranosti. (vrijedi i za Kawasaki i za KTM)

Do sada, korektno naplaceni servisi, neki dijelovi, pa onda pomoc, pa pomoc, pa pomoc, pa pomoc, pa jos malo pomoci.

Vec mi je malo i neugodno, te se javno ispricavam.

Konkretno, sigurno neces pogresiti sa MMS-om
Evidentirano
ONE MAN, ONE BIKE, ONE REASON

EVERYDAY IS A RACE DAY

miro

• Dežurni petokolonaš
  • Vozi: DUCATI
« Odgovori #32 : 07. Veljača 2007, 00:06:22 »

Posto nisam htio komentirati postove Jokea u jedoj temi pri kojoj se dotice Aprilie, ovdje cu morati.
Tamo je spomenuto da je eto Aprilia izgubila sve dobre dilere, a ja odgovorno tvrdima da joj je ostao barem jedan i to najbolji.
Ako imalo volite Aprilia motore kod MMS-a ce te naici na razumjevanje vase nastranosti. (vrijedi i za Kawasaki i za KTM)

Do sada, korektno naplaceni servisi, neki dijelovi, pa onda pomoc, pa pomoc, pa pomoc, pa pomoc, pa jos malo pomoci.

Vec mi je malo i neugodno, te se javno ispricavam.

Konkretno, sigurno neces pogresiti sa MMS-om
pa izgubila je dilere koji su bili mutikaše. da su pošteno  i korektno radili svoj posao još bi i danas bili u igri. DObar motor se uvijek može prodati, a to je slučaj s apriliom. Jedino što je mms loše napravio - ne svojom krivicom - je da nije prihvatio ducati dilerstvo i ostalo što ide uz to, a bilo mu je nuđeno.  :? Tako da idaljem oram u zg.  :mrgreen:
Evidentirano
"I'M A NIGHT RIDER!!!!!!!!
I'M A FUEL INJECTED SUICIDE MACHINE!!!!!"
http://www.youtube.com/watch?v=rmfezDOSd2g

Freelancer

• **
  • Vozi: Brutalis ultimus
« Odgovori #33 : 07. Veljača 2007, 00:07:32 »

Javi se kada prikupiš 1000 mogli bi zajedno!

mrcino kolko si nakupio? trebam i ja svojeg peljat...
Evidentirano

RSV TUONO

• **
  • Vozi: "" LIVE FAST"""
« Odgovori #34 : 07. Veljača 2007, 00:33:40 »

Lijepo je znati da postoji kvalitetan servis za APRILIU i u hrvatskoj!! :palacgore:

Hrvoje

• Najbolji forumaš 2008. Offtopic master 2006.&2007.
  • Vozi: CBR 1000RR- do jaja!
« Odgovori #35 : 07. Veljača 2007, 00:48:00 »

Može  :palacgore: sad sam malo u frci sa ispitima al vjerujem da sredinom ili krajem trečeg mjeseca pičim dolje  :palacgore: i naravno sve ovisi o vremenu  :palacgore: čujemo se
Eh... mislim da će mi biti kasno. Ja sam na 460km, ako ovako nastavim do kraja mjeseca sam na 1000 :mrgreen:
Ali čujemo se :palacgore:
Imaš li hrabrosti doći u moj kraj? :LOL: :LOL: :LOL:
Samo ti dođi hrčko moj, nahranit ću te, napojit, upoznat s bajkerima, a onda ću te odvuć na kRRndiju i tamo snimiti kako voziš i piješ svetu vodu. Bit će ti lijepo i blistat ćeš od sreće!!!!!!!!!!!!!!!!! Ipak sad imaš pravi motor.  8) 8) 8)
No ako ti to bude ipak previše, onda ću te samo dočekati na Barbari - Gradišćansko brdo - to ti je isto kao stvoreno za tvoj bajk, zapravo, gradiška - pž je kao stvoreno za motore.  :palacgore: (Bandita nemoj vodit - ima prevelik kapacitet) :wink:
Bio jednom na toj koti za vrijeme mojih 6 mjeseci u VP3119 Požega i hvala na ponudi, ali nemam želju gledati u kRRndiju bez prijeke potrebe. A vodu kao takvu ne pijem, kamoli svetu i to sa dotične gore :jesus:
:palacgore:
Hvala, hvala, hvala svima na preporukama i dobrim željama koje su najbolji motiv i poticaj za još više truda, rada i napretka...  :palacgore:  Naravno, ne treba zaboraviti niti opravdane kritike, jer i one vode k napretku. Istina, niti ja ih ne volim, ali dobronamjernima sam zahvalan i na njima...  :wink:
A sad na račun pohvala hoćemo popust :LOL:
 :mrgreen:
Evidentirano
SMRT RIŠPEKTU, SLOBODA NARODU! Live free or diiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiie

Svi lažu

sonny_

• **
  • Vozi: Sta stignem!, Kawasaki ZZR 600
« Odgovori #36 : 07. Veljača 2007, 15:23:40 »

Ajmo rec da ljudi koje ja znam, iz cijele Slavonije, a voze motore iz zastupnista MMS-a teraju motore tamo na servis! iako imaju servis i u blizim gradovima!!!

Sve 5! :palacgore:
Evidentirano
Ako se nekad osetiš malen, zapostavljen i depresivan... Uvek se seti da si nekad bio najbrži spermatozoid u svojoj grupi!
--
Najbolji Palindorm:       
1.Mišu pita Dara: "Da ti pušim?"
2.On krpu uvali lavu u prkno.

Direktor

• ex Street Illegal
« Odgovori #37 : 07. Veljača 2007, 15:56:39 »

Ne znam da li je sada kasno da nešto napišem o MMS-u, ali svaka riječ hvale ima svoje mjesto. Naime, o dotičnom trgovini/servisu, g. Borisu i njegovim zaposlenicima sve najbolje! Svoj prvi motor kupio sam kod njih i jedno 10-tak puta prije kupovine sam zvao i raspitivao se za dotični motocikl (riječ je o kawi Z750). Svaki puta kada bih nazvao gospon Boris je imao vremena za moja pitanja i sve moje nebuloze koje sam postavljao tokom razgovora. Nikada prije nisam upoznao g. Borisa i upravo zbog njegovog odnosa prema meni odlučio sam motor kupiti kod njega, iako sam imao u puno bliže opcija, ali niti jednu tako uljudnu i ljubaznu! A kod kupovine sam išao iz ZG do Požege busom i jedan od njegovih zaposlenika me dočeo na kolodvoru, pokupio sa svojim autom i dovezao drito pred trgovinu. Gotovo sve radnje sam obavio preko telefona (kreda, papiri...) i sve je štimalo. Kada sam došao u trgovinu, g. Boris me proveo kroz servis (koji je bio na drugoj lokaciji, ne znam jel to danas isto), proveo me kroz trgovinu i još odgovorio na pokoje moje nebulozno pitanje. Moja ocjena za MMS +5! :palacgore:.
Šteta što i drugi prodavači ne slijede taj primjer, ali upravo se iz malih sitnica vidi tko je kakav trgovac!
Evidentirano
I. posjeta Grobnika - 1989. godine

Bekspejs

• **
  • Vozi: ....više ne... :(
« Odgovori #38 : 07. Veljača 2007, 16:15:16 »

Kako se u skoro vrijeme mislim počastiti ER6icom, mislim da ću to obavit u MMSu. Do sad sam razmišljao o KMSu iz KA ali nemam iskustva ni s jednim ni s drugim dobavljačem tako da je ovaj topic izvrstan marketing za Požežane.  :D Inače sam iz Siska tako da se ne mogu pohvalit s rečenicom da mi je jedan diler bliži, a drugi dalji jer su mi svi jednako daleko...nekako sam na sredini.  :LOL: Al, eto, kad malo zatopli, odoh ja u Požegu... Kupio bi ja i ranije al bi mi bilo muka ga gledat u garaži do proljeća.
Evidentirano

Sip

• Vozi: Snove
« Odgovori #39 : 07. Veljača 2007, 19:49:23 »

što će ti popust - pa čovjek je jeftin da jeftiniji ne može biti!!!!!!!!!!!!!!! 8) 8) 8)

Citirati cu cika Borisa "Moze, moze" :palacgore: Popusti me uvijek vesele :oops:
« Zadnja izmjena: 07. Veljača 2007, 20:18:46 Sip »
Evidentirano
ONE MAN, ONE BIKE, ONE REASON

EVERYDAY IS A RACE DAY

mrvica

• **
  • Vozi: Yamaha FZ6 Fazer S2
« Odgovori #40 : 07. Veljača 2007, 19:56:59 »

Lijepi pozdrav svima. Prvo da se ispircam sto nisam odgovorio vec par dana na svoj postavljeni post jer nisam bio u mogucnosti. Ovdje nije rijec ni o kakvoj konkurenciji, vec samo o dobronamjernom pitanju u svezi glede doticnog dilera. Koliko sam mogao ovdje pricitati o ljudima, sve izgleda 5 i meni je drago to cuti. Sto se tice puhanja i opkelina, one nisu neutemeljene. Ja zivim daleko od PŽ, u RI i imao sam gadnih problema prilikom kupovine prvog motora. Ukratko, ne zelim ga imanovati, jer nezasluzuje da se o njemu prica, pokrao je mnoge iz RI i cijelel Hrvatske. Ipak kako svak tiranija ima svoj kraj, tako je imala i njegova kada je to odlucio uciniti meni. Mislis da mnogi mogu pretpostaviti o kome je rijecu u Rijeci. Ovdje ga ne zelim imenovati, jer vise kao diler ne postoji, kako bi rekao STOLE IZ KROSEVCA: " "On je svoje odvrmorio". Ja razmisljam o kupovini novog motora, Versys-a, vidio sam akciju u MMS motu i odlucio se malo propitati kod raje. Nikada ovdje na forumu nebi iznosio paljevine, previse volim ovo sve.... Lijepi pozdrav iz Rijeke
Evidentirano

Goran zzz

• Vozi: Fiata (GROMA)
« Odgovori #41 : 07. Veljača 2007, 20:17:17 »

Mrvica a mi več mislili da imaš nekaj protiv MMS-a  :mrgreen:
Ma gosp. Boris je zakon ja ga ne poznam tak dobro osim kad sam po motor došo do njega
i nakon sat vremena razgovora o motoru dobio sam sliku čovjeka koji voli motore i uživa u njima
i kaj je najbitnije razumije se u motore  :palacgore: Moja preporuka ti je MMS  :palacgore:

Vjerojatno bude strašilo jedini koji ima neku primjedbu na MMS (prevruči kakao :mrgreen:) no
to je sve stvar ukusa neko voli vruči da malo puše a netko voli mlačni  :mrgreen:
Evidentirano
Z1000 2004-2007 (27835km)
Tuono Factory 2007

strasilo

• šafran
  • Vozi: egzotičnu Suzu i najbržeg pocketa u Požegi
« Odgovori #42 : 07. Veljača 2007, 20:47:17 »

Mrvica a mi več mislili da imaš nekaj protiv MMS-a  :mrgreen:
Ma gosp. Boris je zakon ja ga ne poznam tak dobro osim kad sam po motor došo do njega
i nakon sat vremena razgovora o motoru dobio sam sliku čovjeka koji voli motore i uživa u njima
i kaj je najbitnije razumije se u motore  :palacgore: Moja preporuka ti je MMS  :palacgore:

Vjerojatno bude strašilo jedini koji ima neku primjedbu na MMS (prevruči kakao :mrgreen:) no
to je sve stvar ukusa neko voli vruči da malo puše a netko voli mlačni  :mrgreen:
ima tu još primjedbi...  :mrgreen:

nakon što mi je dao popust, nij mi platio pivo, a zamisli, dao mi je popust i bez da sam tražio..  :palacdolje:
 :LOL:
Evidentirano
Teško onom koji mora nekog drugog da unizi, da bi se on sam izdigao ili bolje rečeno da bi imao iluziju da se izdigao.

Došla su takva vremena da čovjek "danas kupi jaje, a sutra ga zna već sam snesti" jer je naučio preko interneta... LOOL

Charlie

• **
  • Vozi: BMW R80 RT
« Odgovori #43 : 07. Veljača 2007, 21:21:02 »

Ne znam da li je sada kasno da nešto napišem o MMS-u, ali svaka riječ hvale ima svoje mjesto. Naime, o dotičnom trgovini/servisu, g. Borisu i njegovim zaposlenicima sve najbolje! Svoj prvi motor kupio sam kod njih i jedno 10-tak puta prije kupovine sam zvao i raspitivao se za dotični motocikl (riječ je o kawi Z750). Svaki puta kada bih nazvao gospon Boris je imao vremena za moja pitanja i sve moje nebuloze koje sam postavljao tokom razgovora. Nikada prije nisam upoznao g. Borisa i upravo zbog njegovog odnosa prema meni odlučio sam motor kupiti kod njega, iako sam imao u puno bliže opcija, ali niti jednu tako uljudnu i ljubaznu! A kod kupovine sam išao iz ZG do Požege busom i jedan od njegovih zaposlenika me dočeo na kolodvoru, pokupio sa svojim autom i dovezao drito pred trgovinu. Gotovo sve radnje sam obavio preko telefona (kreda, papiri...) i sve je štimalo. Kada sam došao u trgovinu, g. Boris me proveo kroz servis (koji je bio na drugoj lokaciji, ne znam jel to danas isto), proveo me kroz trgovinu i još odgovorio na pokoje moje nebulozno pitanje. Moja ocjena za MMS +5! :palacgore:.
Šteta što i drugi prodavači ne slijede taj primjer, ali upravo se iz malih sitnica vidi tko je kakav trgovac!

Nisam kupua motor kod Borisa ali sam osobno prije 7-8 godina upoznao Borisa Č. vlasnika MMS-a. Tada je servis bio u "povojima". Bio sam u gostima kod gospodina Borisa Č. i pričali smo dugo dugo o motociklima, moto sportu, servisiranju, ... tako da iz osobnog iskustva imam samo riječi pohvale za Borisa.   :palacgore: :palacgore:
Evidentirano
Bolje  cijeli život živit kao bogataš nego jedan dan kao siromah!
Milost ne tražim niti bih vam je dao

gasgas

• **
« Odgovori #44 : 07. Veljača 2007, 21:38:44 »

Ja bih pohvalio i bolju polovicu jer je i ona jednim velikim dijelom zaslužna za sve to a i ostala ekipa koja radi u mms-u.Ja znam G.Borisa od samih početaka kada je otvorio radionu znači nekih 15.g. i čovjek zaista voli to što radi.
 :palacgore:
« Zadnja izmjena: 08. Veljača 2007, 09:41:16 gasgas »
Evidentirano
KTM 300 exc

lazar

• *
  • Vozi: yamaha r1
« Odgovori #45 : 12. Veljača 2007, 15:17:15 »

Uz malo nagovaranja idu i Yamahe kod njega  :mrgreen: Ili promijeni motor  :palacgore:

ma to je čudo od ekipe, svi u mms-u i izvan njega,sta da vam kažem nego kad aprilia izbaci v-4 ravno kod borisa po motor i logistiku za nastavak sezone grobnik(nadam se 2008-e). jako dobro razumiju i shvačaju svoj posao! pozdrav!
Evidentirano
yamaha...

Bekspejs

• **
« Odgovori #46 : 12. Veljača 2007, 16:14:19 »

Ne znam jel baš dobro mjesto za ovo pitanje ali probat ću.  :misli: Naime, htio bih uzet ER6f crne boje ali crvene rame. Mislim da sam negdje vidio da modeli za 2007 godinu idu samo u crno/crno i Srebrno/crveno varijanti boja/rama. Jel zna netko više o tome? Mms?
Evidentirano

sonny_

• **
  • Vozi: Sta stignem!, Kawasaki ZZR 600
« Odgovori #47 : 12. Veljača 2007, 22:16:29 »

Ne znam jel baš dobro mjesto za ovo pitanje ali probat ću.  :misli: Naime, htio bih uzet ER6f crne boje ....
jao nemoj da te cuju da ces uzeti!! zvace policiju  :jesus: Kupi!

ne znam gdje sam to procitao ali bilo je prije par dana, i pisalo je da ce nastavit izlazit u kombinacijama u kojim je dosad izlazio! :palacgore:
e sad to ti MMS jedino moze potvrdit
Evidentirano
Ako se nekad osetiš malen, zapostavljen i depresivan... Uvek se seti da si nekad bio najbrži spermatozoid u svojoj grupi!
--
Najbolji Palindorm:       
1.Mišu pita Dara: "Da ti pušim?"
2.On krpu uvali lavu u prkno.

Bekspejs

• **
« Odgovori #48 : 13. Veljača 2007, 09:19:41 »

jao nemoj da te cuju da ces uzeti!! zvace policiju  :jesus: Kupi!

ne znam gdje sam to procitao ali bilo je prije par dana, i pisalo je da ce nastavit izlazit u kombinacijama u kojim je dosad izlazio! :palacgore:
e sad to ti MMS jedino moze potvrdit

..ah dobro onda cu kupit kad vec nemrem samo uzest... :LOL:
Evidentirano

maxis

• *
  • Vozi: KTM 950 SM , SUZUKI LTZ 400 (quad)
« Odgovori #49 : 27. Veljača 2007, 00:16:33 »

Nešto se čudno nadešavalo na forumu ? Nestao mi zadnji post koji sam stavio na ovu temu a čini mi se i neke PP. Pa ču pokušati ponovo .
Uglavnom !
Navratio sam u subotu do MMSa .Novi lokal je lijep a i dečki su ljubazni i uslužni kao i obično. Znaju mi ćak i ime iako me vide dvaput godišnje .Pohvalno!
Istina da me nisu nudili sa prevručim kakaom ( valjda ga je Strasilo svog popio ) ali zato me je čekao moj novi gel sic za KTMa .Dobio sam ćak i mali popust i privjesak za ključeve .
Žao mi je jedino što nije bilo Borisa da odemo na kavu u "R1" jer je mene konobarica kao nepoznatog gosta ladno zavaljala za 10kn. Ma neka joj bude za frizuru rekla bi gospoda .
Poslje sam bio na ručku u nekom restoranu u centru i bilo je odlično.Nakon ručka navratio sam do motocross staze da vidim ima li koga kad ono 3-4 timska kombija i 10ak krosera. Pogledao sam malo trening pa nazad za Osijek. Sve u svemu proveo sam ugodno prijepodne u Požegi.

Pozdrav Požežanima do nadam se skorog viđenja !
Evidentirano
BIG SM
Moto-Sport Osijek
 Str: 1 [2] 3 4 ... 14   Gore

Stranica je generirana za 0.178 sekundi uz 15 upita.