Zanima me tko radi airbrush?Htio bi kacigu uredit!
www.juricek.hr/forum/ ima dosta momaka i cura željnih posla...
apsolutno da nas ima!
sve ovisi s kim se dogovoriš. odi na juricek.hr/forum i otvori topic i dogovori se. ima ih iz cile hrvatske pa se dogovori sa onim odakle si
Ja radim airbrush u Varazdinu,mogu staviti par radova ako nekog zanima
Najvise trenutno:motori(popravci,oslikavanje) i kacige. Sad sam na poslu,kad stignem doma bum stavil
Zna li tko koga ko se po Splitu bavi sa airbrushom?????? Ja oću motor sredit prije nego pare potrošim
eo lik super radi...moj dobar kolega!www.pas-designs.com/Javi mu se i dogovori se!Vanja
www.el-magico.hr - na pjaci, topla preporuka
Ima ti jedan dečko tu na forumu, iz Virovitice. Nick mu je matej pošalji mu PP, momak radi super i jako je jeftin.
svaka čast još malo pa češ đuri mušterije odvest
Nisam prije gledao pa tek sad reagiram,crta airbrush-om moj prijatelj Vjeran!Radi jako dobro i cjene su mu dobre!Ako nekoga zanima iz Kastili i okolice (Split ) neka se javi na pp!
po meni niti on ne radi dobar brush,kezo u zg i još par ljudi imaju ruku za to !!!!
a šta je s tobom
ja najbolje ljepim naljepnice,to dok zeza!!!!
evo ja sam tek u početcima sa air brushom evo par slika koje sam crtao na foliji za ktm,moram napometnuti da sam crtao u mraku(podrum) i da sam bio na pelinkovcu i hašišu:
kako mislis crtao na foliji...jel airbrush ili nije?izgleda jako fino moram priznati samo dali je na kraju to printer/ploter ili rucni rad-airbrush?Vanja