Nemam sad nikakvu sliku,ali motor je plavi u potpuno originalnom stanju,2006g ,6000km. Vozim motore 20-tak godina i sam ih održavam.Volim motore i moram imati motor,bez njega se osjećam loše,mada se s godinama sve manje vozim.ER-5 zadovoljava sada moje potrebe,uglavnom za grad ,odlazak na vikendicu,do kafića,pogledati Grobnik,ponekad ja i žena do toplica i Opatije.Do sada sam uglavnom vozio velike kubikaže,ali to mi je postalo neprihvatljivo financijski(reg,porez,gume,potrošnja),jer djeca rastu i treba ih oblačiti i školovati,a to je ipak najvažnije.Meni je motor OK za te novce,za 50KS ide odlično,za razliku od većine nemam prigovora na kočnice,već bi volio da ovjes malo mekše radi,ali to je Kawasaki i to su oduvijek bili MUŠKI motori.Šteta što se u Evropu ne uvoze motori klase 400cm koji bi imali dobru prođu, sve su to umanjene verzije postojećih motora-XJR 400,ZRX 400,hornet 250,GSX 400,CB400-svi imaju po 4 cilindra.Er-5 više nije u programu .YBR 250-36800kn-CBF 250 34000kn-20KS TO NIJE TO