Ja imam losa iskustva... u novom zg jos dok su bili... dodem po dijelove za ktm, da bi otisao u ducan, moram platit parking.... ok, platim, odem u ducan, izbrojim mu popis dijelova od cca 1000 eura i reko daj mi kaj imas a kaj ne javi kad to moze bit tu... frajer sve zapise, na lageru nije imao ni svjecicu... tj dana kasnije dodem ja u ducan vidit kaj je s tim, nula bodova, nije uopce provjerio za te dijelove... a trebao sam blokove masine za 625, set dihtunga, ulje, svjecicu, dvije uljne pumpe, fazni lanac...
Opet dosao, ponovo platio parking da bi usao unutra da mi kaze isto kaj i prvi put i opet prode 2 dana i nitko nis nije javio... nakon toga zovem frenda kaj vozi supermoto i nabrojim sve kaj mi treba i drugi dan me frajer zove nek si dodem do njega po to...
Drugo iskustvo, kupim slajdere za ktm isto, prednji pasao, zadnji ne, vracam mu to nazad i kaze lik da je to to samo kaj ja ne znam montirat... a matica osovine duplo veca od originalne... nemam kaj ne znat... i reko vrati to i naruci drugo i ne, frajer me uvjerava da je to to po katalogu i da nema koje drugo narucit, pa ak ne pase jbg... tak da ni to nisam uspio kupiti...