Netko mi je ocigledno cita misli ...

Evo ja se takoder spremam napravit nesto sl. , samo sa "malo" sirom primjenom ... helic na dalj. , kaciga , auto i sl.
Kamericu sam vec nabavia , sad se jedino dvoumim na sta snimat ... za helic san odredia laptop i pojacavac receiver-a ( zbog dometa ) , a za kacigu sam mislia mini DV kameru ... jer nepotrebno mi se cini kupovat kameru sa 2mpx kad je kamerica 800-600 ... a i zbog vibracija ...

Ovako ... rezolucija kamerice je 800-600 , ima automatsku infrared mogucnost snimanja ( dovoljan joj je 1 lumen osvjetljenja ) i POTPUNO je bezicna ...
radi na 9V bateriju i ne trosi puno struje ... sa Alkalnom Sanyo baterijom radi vec preko 20h i jos radi

, a moze se i spojit na 220V preko adaptera ... i da ima ugraden mikrofon

Recevier ima chinch izlaze za sliku i zvuk.
Radi na 9~12V , tj. isto se moze spojit na 9V bateriju ... domet je cca 70-ak metara na otvorenome ... vise nego dovoljno da signal dode do kufera u kojem je DV kamera i recevier ...

Ja sam kameru nabavia preko prijatelja koji ju je donia iz Kine ... bilo ih je par komada , al su dosta brzo nestale jer im je cijena billa oko 300-350kn
Neznam tocnu cijenu , jer sam ja svoju dobia na poklon

Reka mi je da ako me bude zanimalo , da ce ih vjerovatno jos nabavljat , pa ako koga zanima ... javite se