c/p od lika sa
www.mycity.co.yu foruma
Pozdrav svima, Smile
Svaka cast Cezaru na iscrpnim informacijama, impresionirajuce...
nesto mi nije jasno kazes "pomeranja samog objekta ili pomeranje njegovog dela" kako se moze pomjeriti nesto sto je u planini ? ne shavatam...
Pretpostavljam da si "radio" u zeljavi ?
A ovo za lift i meni zvuci kao iz filmova ali moj stari je gore sluzio 2 godine i kaze da je bio lift od nekih 10 spratova i da je on isao svaki dan na 3 - 4. sprat i nosio neke podatke u meteorolsku stanicu .a da je na vrh niko nije mogao ici bez dozvole...
P.S. Prosli vikend sam isao na Zeljavu ali dosao sam samo do pomocnog 4. ulaza za pjesake i tu je granica al nije nikoga bilo ... i krenuh ja dalje kad naidje neki tip i kaze mi da je bolje da ne idem jer ako me hrvatska patrola uhvati vode na ispitivanje u Korenicu i upisu ti dosje krivicnu prijavu .. i ostalo tako da sam ostao tu i nisam puno vidio ali i ono malo sto sam vidio me impresioniralo... izgleda ko iz nekih hladnoratovskih filmova.. srusene hale okolo rakete , mine , cesta zarasla, zmije po cesti.. strasno.. nisam uspio slikati bilo mracno ali ici cu opet sad na vikend pa cu vam poslati slika ako vas interesuje..
sta mislite da li je sigurno uci unutra ... imaju neka vrata i izgleda prilicno citavo.. nema tragova mina ili necega...ja i moje drustvo smo mislili javiti se granicarima i uci bar koji metar...
.....jos nesto interesuje me kakav je prilaz iz Lickog petrovog sela i koliko ima do Zeljave odatle ... mislim da bi vise vidio od tamo.. ! ?
...
Puno pozdrava od Nostalgicara iz Bihaca