dosta istine i dosta predrasuda...ili čega već.
kao prvo, ako je rječ da moraš balansirati između želja i love, kupio bi i ja nexusa. jer je u sredini po lovi, a i sportski je orjentiran što mi odgovara.
kada nebi kuburio s lovom, e onda bi pričekao gileru GP 800. zašto netrebam spominjati.
po meni t-max bi opravdao cijenu tek kada bi imao bar 10 ks više, ali ne niječem da je momentalno najnaprediniji u pogledu ovijesa i voznih osobina u sportskom režimu... bar dok u dučane ne stigne gilera:)
sad će se dvojica gore smijati (neću im spominjati imena) ali taj problem s benzinom u karteru piaggiovih makinja je riješen kada se meni nakon 30000 pređenih km to počelo javlati.
ukratko priča: kada sam primjetio povečani nivo ulja obišao sam par servisera i shvatio da nikome nisu uspijeli riješiti problem. bilo je ili ću ga riješiti ili prodati skuter. zapeo sam i otišao na kraju kod điđija, popričali smo i on je predložio da promjenimo špricu (cijena malo više od 300 kn), što sam i učinio. i to je to!!! sve je bilo ponovo normalno do dana današnjeg!
a skinutu špricu sam odnio kod svog meštra od auta, čim ju je vidio prepoznao ju je i po broju kao istu koja se ugrađuje u neke modele auta. uglavnom more ih je promjenio zbog nekvalitete. odnio ju je i na ispitivanje kod čovika koji čisti šprice te se je i tamo pokazalo, što sam uvijek i tvrdio, da preko noći kapa kap po kap...
i to je tooo!!! šprice nevaljaju, a cijena nove je malo viša od 300 kn. po meni to i nije neki problem.