Molimo prijavite se ili registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Napredno pretraživanje  

Novosti:

Str: [1]   Dolje

Autor Tema: -Bojanje kože u crno?  (Posjeta: 4987 )

Frane

• Spol: Muški
  • Vozi: 625sxc '06
-Bojanje kože u crno?
« : 22. Ožujak 2007, 17:18:49 »

ovako imam kožnu jaknu spool s par uzoraka bijele boje po rukavima i prsima u obliku 2 trake. namjeravam to obojati u crno pa me zanima s čim bi bilo najpametnije? fala
Evidentirano

Boki RR

• **
  • Vozi: cbr 1000 rr
Odg: -Bojanje kože u crno?
« Odgovori #1 : 22. Ožujak 2007, 17:48:56 »

moj jedan dragi prijatelj je imao zelenu koznu jaknu i zelio je da bude crna. pofarbao ju je crnim sprejem... ne trebam objasnjavati na sta je to licilo.
znam da ti nisam pomogao, ali volim to djeliti sa svijetom  :mrgreen:
Evidentirano

SP

• Vozi: GSXR1000,Kruzer
« Odgovori #2 : 22. Ožujak 2007, 22:04:46 »

mislin da ti se postolari bave bojanjen koze imaju neku posebnu boju.Na cipelama mi se nije parilo lose.
Evidentirano

brum

• **
  • Vozi: Auto i bicikl
« Odgovori #3 : 22. Ožujak 2007, 22:33:35 »

ovako imam kožnu jaknu spool s par uzoraka bijele boje po rukavima i prsima u obliku 2 trake. namjeravam to obojati u crno pa me zanima s čim bi bilo najpametnije? fala

Prijatelj mi je istu stvar napravio s IXS kožnom jaknom, međutim nakon nekog vremena je boja na tim ofarbanim dijelovima ispucala pa se ponovno nazire originalna tamnocrvena na crnoj kožnoj jakni.

Moja kuma ima kemijsku čistionu i farba kožu, i kada sam gledao kolika je to procedura da bi ispalo dobro, nije ni čudo da košta min 200-300 kn, i to ako se farba izbledjela crna ili smeđa jakna ponovno u istu boju. Cijeli dan posla, 100 vrsti kemikalija, puno ručnog rada, ali moja civilna smeđa jakna izgleda jako dobro.

Ako se rade samo segmenti materijala ili se ide s kontra bojom... :misli:, mislim da rezultat neće biti na razini očekivanog. Ipak je tehnologija obrade i bojanja kože prilično zahtjevna. Pogotovo za naše motorističke jakne.
Evidentirano
bruum, bruuum, bruuuum!!!!

darkovsky

• Vozi: GSX 1400
« Odgovori #4 : 22. Ožujak 2007, 23:15:54 »

Evo ti broj od čovjeka koji je na oglasnik.motori stavio oglas da farba kožu- odijela, jakne i ostatak.. Ja sam mislio prek ljeta skoknut da vidim kaj radi i kolko računa, Inače, on je iz Trogira, a broj je 091/5597-336. Ako odeš kod njega, javi kakav je.

Hrvoje

• Najbolji forumaš 2008. Offtopic master 2006.&2007.
  • Vozi: CBR 1000RR- do jaja!
« Odgovori #5 : 23. Ožujak 2007, 09:55:14 »

A ima i sprej za bojenje kože u Kemoboji i sličnim prodavaonicama kemije. Ja bojao one adidas gojzerice iz vojne smeđih u milicijsko crne i sasvim uredu ispale.
Evidentirano
SMRT RIŠPEKTU, SLOBODA NARODU! Live free or diiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiie

Svi lažu
 Str: [1]   Gore

Stranica je generirana za 0.061 sekundi uz 16 upita.