Molimo prijavite se ili registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Napredno pretraživanje  

Novosti:

Str: 1 ... 152 153 [154] 155 156 ... 190   Dolje

Autor Tema: Aprilia Pegaso 650 strada  (Posjeta: 188457 )

damir_zgb

• Spol: Muški
Odg: Aprilia Pegaso 650 strada
« Odgovori #3825 : 04. Kolovoz 2010, 16:30:08 »

jel taj pegaso tamne boje? :mrgreen:
Evidentirano
Znas da Zagreb ima ludi ugled mrze te di god dodes ako velis da si purger
al' mislim da samo briju na ljubomoru digni ruke ako volis metropolu

bmw m 5

• Najbolji forumaš 2009. HONDA HRC TEAM
  • Moderator
  • Vozi: se VTR SP 01
« Odgovori #3826 : 04. Kolovoz 2010, 18:11:57 »

Evo ovako. Prvo da pozdravim sve na ovom forumu, danas sam se registriral na njega iz jednog specificnog razloga odnosno problema i tražim vašu pomoc.

Naime stvari stoje ovako. Prije par mjeseci odlucil sam ponovno se vratiti starom «hobiju». To su naravno motocikli, motori motorkotaci i tome slicno. Od malih nogu me fasciniraju ta prometala. Iako za sebe nemogu reci da sam neki iskusni bajker jer se moj staž na «motorima» sastoji uglavnom od «šrafanja» po tomosima, skuterima, tu i tam kojoj cvaji ali stvarno me fasciniraju sva prometala pa tak i motori i kako sam vec navel, prije par mjeseci odlucil sam ponovno se posvetiti njima. Ovaj put u malo ozbiljnijem obliku.

Naime preko par svojih kolega koji poznaju neke ljude a ti ljudi opet poznaju neke druge ljude došao sam do informacije da se prodaje jedna (u prilicno dobrom stanju) pegaso strada.
Pošto sam po prirodi, kako se to veli u našem kraju picajzla, okupil sam cijelu ergelu kvazi strucnjaka, internet forum doktora  i jednog znalca i svi skupa smo u cazmatransovom autobusu krenuli na jednodnevni izlet via zagreb. Pogledali motor, uzeli ga na probu, provozali se na njemu jedno 12 000 kilometri, popili 420 bezalkohonih pivi i nakon dva tjedna debata, pisanja elaborata i studija o gore navedenom prometalu odlucili da se kupnja isplati. I tako sam ja za prilicno jeftine pare  postao ponosan vlasnik pegaso strade.

E sad prica ide dalje ovako.Prema rijecima kompletnog stožera motor nema drugih mana osim Km sata koji je polupan ali to nije neka velika greška jer se ovaj ili popravi ili za 1500 kuna nabavi drugi rabljeni i sve ok. Isto tako motor je imao promijenjenu prednju vilicu i stavljena je usd vilica. Zašto. Prijašnji vlasnik imal je prema njegovim rijecima manju nezgodu kod koje je oriđiđi vilica svinuta i zato je zamijenjena  drugom. Ja sam na pocetku bio malo skeptican kaj se tice tih homemade free style garaza tuning bedastoca ali nakon pomnog pregledavanja i dvodnevnevne vožnje na motoru jednog od clanova strucnog stozera, zakljucak je bio da je vilica profesionalno zamijenjena i u negativnom smislu niti 1% ne utječe na voznju ili bilo koju drugu osobinu. Pošto je to rekao jedini pravi strucnjak u nasem timu smatram da je taj zakljucak pravilan i u potpunosti opravdan. Znaci kako sam gore naveo jedini problem motora bio je Km sat.

E sad dalje, nakon kupnje motora izvadio sam taj polomljeni kilometar sat i obišao u krugu od 64 km sve koji imaju i malo veze s elektronikom da mi daju mišljenje o tome dali se taj sat može popraviti. Umeđuvremenu kako sam ga u autu vozikao po cijeloj županiji  Km sat je nažalost do kraja prestao raditi. Objašnjenje- zbog  polomljenog stakla i plastike, duži vremenski period probijala je vlaga u unutrašnjost sata i plocica je iskorodirala i jednostavno sat je krepal. Popravak- neisplativ. Rješenje- kupnja drugog.

Tako sam ponovno iskoristio svoja poznanstva i preko ljudi koji znaju neke ljude a ti ljudi opet znaju neke druge ljude nabavio novi oriđiđi km sat za prilicno nisku cijenu. I kad tamo evo problema. Nakon ukapcavanja novog km sata motor vise ne radi. I ja ponovno po dobrom starom obicaju okupim cijeli strucni stozer. Postavimo kamp satore ispred garaze i zajednickim snagama pokusamo rjesiti problem. Prvo smo krenuli od dijagnoze problema. zakljucak sljedeci- motor ne pali jer se prilikom davanja kontakta ne pali pumpa za gorivo. Nakon toga ekipa rastavlja cijeli motor i zakljucuje da sve na njemu kaj se tice mehanike radi besprijekorno, pa cak i pumpa za gorivo. Sljedece- kad dam kontakt upali se km sat i na njemu se pojavi obavijest da treba ukucati nekakav kod. Nakon nekog vremena pronasli smo da se radi o 5 nula odnosno 00000. E sad kad ukucamo taj kod i otiđemo u meni pa pod dijagnostiku ponovno se pojavi nekakvi kod. Ponovno nakon nekog vremena pronašli smo da se radi o kodu  25973. Tada smo saznali da pod dijagnostikom postoji memorirani nekakvi error odnosno error code 41: turnovers sens. lead. Pošto je nakon svega toga ekipa donjela jednoglasni zakljucak da je greska ajmo tako reci u elektronici savjetovali su mi da se obratim nekome od ovlastenih servisera.

I tako sam ja uzeo mobitel u ruke i poceo nazivati servisere. Tek nakon što sam nazvao 10-tak servisera dobio sam nekoliko konkretnih odgovora u cemu je problem, odnosno nekoliko servisera se slozilo ( ostali nisu imali pojma) da je problem u tome što novi km sat nije kompatibilan sa ostatkom elektronike odnosno da je nekakva šema sa kljucevima i kodovima i da je zato paljenje blokirano. Rješenje- dovesti motor do prvog ovlaštenog servisa i za 2-3 sata i 300-tinjak kuna problem rješen.

I sad ja, naivcina i magarac, dogovorim prijevoz motora do  najblizeg aprilia servisa, izreferiram sefu servisa od stoljeca 7 povijest problematike, objasnim mu kaj je moguce rjesenje i naravno koja je cijena toga podhvata da nebi bilo kasnije nismo znali pa mi za tu uslugu naplati 8 963 kune i 99 lipa.

E sad zakaj sam gore napisao naivcina i magarac. Zato kaj sam mislio da je odlazak ovlastenom serviseru rjesenje problema. Naime nakon pet dana serviser se udostojio nazvati i ushicenim glasom objaviti da su uspjeli reprogramirati km sat i da sad radi. Ja sav sretan odmah otkazem sve sastanke na poslu, uzmem 5 dana godišnjega, odgodim sve ispite i predavanja, na facebooku objavim da sam preminuo do sljedeceg ponedjeljka i krenem po motor u servis da ga zajašem i ne skidam se s njega sljedecih pet dana. Uletim ja u servis uzbuđeno izvadim karticu da platim racun kad tamo iza pulta stoji zbunjeni serviser. I tako gledam ja njega, gleda on mene, pa ja opet gledam njega, pa on opet gleda mene, pa meni 16 upitnika iznad glave, pa njemu 16 upitnika iznad glave i nikome ništa jasno. Da nije netko od drugih servisera nehotice, vjerojatno od muke, ispustil vjetar ili ti ga prdnul, ja mislim da bi se do valentinova gledali a onda zarucili. Ovako smo se barem radi smjeha  malo prestali gledati i zapoceli kolko tolko verbalno komunicirati. Naime serviser je zvao samo da obavjesti da je, sad slušajte ovo «REPROGRAMIRAL KM SAT» i da sad on normalno funkcionira ali da problem sa paljenjem i dalje postoji. Znaci da zakljucimo- nakon 5 dana on je prokuzil kak maknuti onaj pocetni kod od pet nula i samo se  htio pohvaliti da sad km sat normalno funkcionira. Nakon toga sam mu objasnil da je Km sat i prije normalno funkciniral samo je trebalo ukucati pet nula. Serviser ocito posramljen obecal je da ce intenzivno raditi na rjesavanju problema a ja razocaran u politiku, crkvu i medicinu napuštam servis.

E pa sad drugovi i drugarice imam pitanje za sve vas. Ko je tu lud. Ko tu koga s oprostom  j e b e. Ocito da ima puno servisa koji na taj nacin funkcioniraju. Najfascinatnije je bilo kad sam serviseru postavil pitanje na koji nacin on rješava takve probleme, mislim probleme koji nisu u okviru redovitog servisa. Njegov odgovor je bio da nazove piaggio u split i da preko telefona, razgovorom, rješe problematiku. Kaj da vam velim, dođe mi da se od jada reprogramiram. I sad ono najvažnije zbog cega sam se i obratil vama. Dali neko ima bilo kakav pametan savjet, koji nadilazi domenu «vudri s čekićem po anlaseru», u cemu je problem s motorom, što znaci onaj famozni error code 41, zakaj se prilikom davanja kontakta ne ukljucuje pumpa za gorivo i dali je po vasem stvarno problem u tome sto novi km sat nije kompatibilan sa ostatkom elektronike i zato je blokirano paljenje.

Tolko od mene i unaprijed zahvaljujem svima koji  imaju zelju, volju i znanja pomoci.

vjerojatno taj model ima ugradjen imobilizer u instrument tabli.....koji naravno ne prepoznaje kod tvog kljuca...ti bi trebao nabaviti kljuc od tog motora sa kojega je skinut taj km sat....Taj kljuc prislonis uz tvoj kljuc...das kontakt i trebao bi kresnuti.....To bi bilo neko logicko objasnjenje....Jer...ako je to stvarno tako..da je immobilizer integriran u komandnoj ploci...nema sanse da ces ga upaliti bez kljuca tog motora sa kojeg je ta tabla... :(
Evidentirano
O&G Team

mms

• Gost
« Odgovori #3827 : 04. Kolovoz 2010, 19:02:46 »

vjerojatno taj model ima ugradjen imobilizer u instrument tabli.....koji naravno ne prepoznaje kod tvog kljuca...ti bi trebao nabaviti kljuc od tog motora sa kojega je skinut taj km sat....Taj kljuc prislonis uz tvoj kljuc...das kontakt i trebao bi kresnuti.....To bi bilo neko logicko objasnjenje....Jer...ako je to stvarno tako..da je immobilizer integriran u komandnoj ploci...nema sanse da ces ga upaliti bez kljuca tog motora sa kojeg je ta tabla... :(

da, imobilizator je u komandnoj ploči...no postoji i opcija manualanog otključavanja koda i mislim da su tu dečki bili na dobrom tragu ali su negdje u proceduri zabrljali :misli: .. isto tako mislim da sad nakon manuelnog otključavanja i promjene koda ni ključ koji pristaje uz sat ne bi pokrenuo motor, no ne mogu to sa sigurnošću izjaviti...
Mislim da su uzeli sat sa motora na kojem je kod za pristup ostao 00000 i sa tim su kodom ušli u program ali nisu uprogramirali nove ključeve ili tako nekako.
Promijenio sam dosta satova untar garancije poradi maglenja i čini mi se da je uvijek trebalo uporgramirati oba ključa... Mislim da kaže minimum 2 max 8...
Evidentirano

dado83

• *
  • Vozi: na pomoćne kotače
« Odgovori #3828 : 04. Kolovoz 2010, 19:12:06 »

evo zahvaljujem svima na savjetima ali taj novi km sat nije bio na niti jednom drugom motoru. to je glanc novi oriđiđi km sat zapakiran u onu folijicu sa balončekima i nikad prije korišten.

dali bilo tko zna kaj znaći taj error code 41 turnover sens. lead
Evidentirano

mms

• Gost
« Odgovori #3829 : 04. Kolovoz 2010, 19:33:54 »

evo zahvaljujem svima na savjetima ali taj novi km sat nije bio na niti jednom drugom motoru. to je glanc novi oriđiđi km sat zapakiran u onu folijicu sa balončekima i nikad prije korišten.

onda si ga samo trebao stavti, pričekati da odbroji svoje, dva tri očenaša i ući u mod programiranja ključeva i uprogramirati oba ključa....
imaš i mail sa uputama...

turnover sensor ponekad znaju nazvati fall sensor koji je na pegiju ispod sica...
Evidentirano

dado83

• *
« Odgovori #3830 : 04. Kolovoz 2010, 20:12:33 »

pošto nisam veliki stručnjak ispravite me ako se varam ili nekaj krivo velim.

taj senzor smo provjerili i u pravilu nismo našli ništa što bi upućivalo na to da ne radi. Ako idemo nekakvom logikom a to je da je stari km sat koji je bio na izmaku snaga poceo na motoru stvarati svakakve pizdarije (  palio sva cetiri zmigavca itd.) mozda je dovel i do toga da je ecu nepotrebno zabilježil problem sa tim senzorom. pošto sad taj eror stoji memorirani  blokirano je paljenje. pretpostavljam da taj senzor na xy nacin ocita ili prepozna pad motora i blokira pumpu za gorivo ili zatvara diznu ili neznam kaj odnosno na prisilan nacin gasi motor. ali mi nije jasno zakaj se taj error neda izbrisati iz memorije.

možda zato jer ipak senzor ne radi. :mrgreen:

mms zahvaljujem na svemu. neznam dali ti imaš bilo kakve veze sa mms-om iz požege ali i tam sam zval za savjet. Lepo sam malo porazgovaral sa jednom ugodnom gospođom, doduše ne o motorima neko onak o ženskim stvarima. Kaj da ti velim mi curke smo zakon pa dok krenemo pricati nikad kraja :mrgreen:
Evidentirano

mms

• Gost
« Odgovori #3831 : 04. Kolovoz 2010, 21:08:04 »

pošto nisam veliki stručnjak ispravite me ako se varam ili nekaj krivo velim.

taj senzor smo provjerili i u pravilu nismo našli ništa što bi upućivalo na to da ne radi. Ako idemo nekakvom logikom a to je da je stari km sat koji je bio na izmaku snaga poceo na motoru stvarati svakakve pizdarije (  palio sva cetiri zmigavca itd.) mozda je dovel i do toga da je ecu nepotrebno zabilježil problem sa tim senzorom. pošto sad taj eror stoji memorirani  blokirano je paljenje. pretpostavljam da taj senzor na xy nacin ocita ili prepozna pad motora i blokira pumpu za gorivo ili zatvara diznu ili neznam kaj odnosno na prisilan nacin gasi motor. ali mi nije jasno zakaj se taj error neda izbrisati iz memorije.

možda zato jer ipak senzor ne radi. :mrgreen:

mms zahvaljujem na svemu. neznam dali ti imaš bilo kakve veze sa mms-om iz požege ali i tam sam zval za savjet. Lepo sam malo porazgovaral sa jednom ugodnom gospođom, doduše ne o motorima neko onak o ženskim stvarima. Kaj da ti velim mi curke smo zakon pa dok krenemo pricati nikad kraja :mrgreen:
da, ali čim se isključi kontakt i ponovo motor vrati u "uspravan" položaj senzor deblokira motor

a što se tiče gospođe  8)
i ja s njom ponekad pričam  :mrgreen:
puno češće ju samo slušam  :LOL:
Evidentirano

dado83

• *
« Odgovori #3832 : 04. Kolovoz 2010, 21:12:43 »

da, ali čim se isključi kontakt i ponovo motor vrati u "uspravan" položaj senzor deblokira motor

a što se tiče gospođe  8)
i ja s njom ponekad pričam  :mrgreen:
puno češće ju samo slušam  :LOL:

Tipicna prica ozenjenog muškarca :mrgreen: :LOL:
Evidentirano

mms

• Gost
« Odgovori #3833 : 04. Kolovoz 2010, 21:31:53 »

a šta ćeš  :mrgreen: 

a može glupo pitanje, ne kužim zašto niste sat, kad ste već kupili novi, zamijenili u servisu gdje ste ga kupili ... onaj tko vam ga je prodao trebao je znati da to ne ide plug and play  :misli:
Evidentirano

bmw m 5

• Najbolji forumaš 2009. HONDA HRC TEAM
  • Moderator
  • Vozi: se VTR SP 01
« Odgovori #3834 : 04. Kolovoz 2010, 22:44:31 »

da, imobilizator je u komandnoj ploči...no postoji i opcija manualanog otključavanja koda i mislim da su tu dečki bili na dobrom tragu ali su negdje u proceduri zabrljali :misli: .. isto tako mislim da sad nakon manuelnog otključavanja i promjene koda ni ključ koji pristaje uz sat ne bi pokrenuo motor, no ne mogu to sa sigurnošću izjaviti...
Mislim da su uzeli sat sa motora na kojem je kod za pristup ostao 00000 i sa tim su kodom ušli u program ali nisu uprogramirali nove ključeve ili tako nekako.
Promijenio sam dosta satova untar garancije poradi maglenja i čini mi se da je uvijek trebalo uporgramirati oba ključa... Mislim da kaže minimum 2 max 8...
da...kao i kod tal. skutera....kad se stavi novi immobilizer....mozes motor upaliti master kljucem....ali i tom prilikom sekvenca kodiranja nije izvrsena do kraja...jer motor radi samo na minimumu....kad se ubaci master...a zatim i sleeve kljuc....kodiranje je potpuno i motor moze normalno voziti....treba samo postivati tocno vrijeme postupka programiranja....i nakon toga...moze se po zeli ubacivati do 7 sleeve kopija...naravno...uz inicijalizaciju postupka sa master kljucem...te svako novo programiranje brise automatski ono prijasnje...(u slucaju gubitka kljuca.....te njegovog pronalaska od nekog nepozeljnog motor je nemoguce pokrenuti)... :palacgore:
Evidentirano
O&G Team

jedimaster

• Vozi: SeVka 1000s
« Odgovori #3835 : 04. Kolovoz 2010, 23:20:17 »

Isomiki koliki post za koje pitanje? prije je mogao service manual naučit napamet nego kaj je tu natrkeljao... Imam i ja pitanje. Čemu služe ovlašteni servisi?
Evidentirano
www.apertemedia.hr/
Izrada web stranica , naljepnice za gospodarska vozila , tisak svih veličina , grafička priprema , rokovnici , kalendari , majice , trakice...

ttboy

• **
  • Vozi: , ma ustvari grmi
« Odgovori #3836 : 05. Kolovoz 2010, 09:14:55 »

Čemu služe ovlašteni servisi?

pa da poprave kad nešto sam zahebeš  :LOL:
Evidentirano

Beast

• **
  • Vozi: KTM smT 990
« Odgovori #3837 : 05. Kolovoz 2010, 10:29:25 »

Isomiki koliki post za koje pitanje? prije je mogao service manual naučit napamet nego kaj je tu natrkeljao... Imam i ja pitanje. Čemu služe ovlašteni servisi?
A kaj čemu služe!!! Išo je kod njih pa nisu imali pojma kaj treba!!!!!!!

onda si ga samo trebao stavti, pričekati da odbroji svoje, dva tri očenaša i ući u mod programiranja ključeva i uprogramirati oba ključa....
imaš i mail sa uputama...
turnover sensor ponekad znaju nazvati fall sensor koji je na pegiju ispod sica...

Ja sam promjenio sat nakon 1200km i nisam u servis nosio oba ključa!!!
Evidentirano

mms

• Gost
« Odgovori #3838 : 05. Kolovoz 2010, 10:55:20 »

A kaj čemu služe!!! Išo je kod njih pa nisu imali pojma kaj treba!!!!!!!

Ja sam promjenio sat nakon 1200km i nisam u servis nosio oba ključa!!!
može biti ako nije diran inicijalni kod....
Evidentirano

dado83

• *
« Odgovori #3839 : 05. Kolovoz 2010, 11:19:58 »

a šta ćeš  :mrgreen: 

a može glupo pitanje, ne kužim zašto niste sat, kad ste već kupili novi, zamijenili u servisu gdje ste ga kupili ... onaj tko vam ga je prodao trebao je znati da to ne ide plug and play  :misli:

pa km sat je kupljen kod jednog bivšeg aprilia zastupnika koji je na svom lageru imal taj sat i štel se ga je riješiti i dal ga je u pola cijene u odnosu na cijenu koju nude drugi.
Evidentirano

dado83

• *
« Odgovori #3840 : 05. Kolovoz 2010, 11:25:19 »

pa i ja se pitam cemu sluze ovlasteni servisi jer od 10 sevisa koja sam nazval 7 nije imalo pojma o cemu ja pricam. Cak mi je jedan rekel da sat samo zastekas i da elektronika odradi sama kaj treba. restarta komp sve podesi a ti samo kljuc u bravu i deri. Ocito da ima svakakvih servisa i servisera, s vremenom naucis koji rade svoj posel kak treba a koji ne. ima par servisa za koje sam cul samo pohvale i makar su dosta udaljeni od mene ja sam prilicno siguran da od sada probleme rjesavam kod njih.
Evidentirano

dado83

• *
« Odgovori #3841 : 05. Kolovoz 2010, 11:27:36 »

pa da poprave kad nešto sam zahebeš  :LOL:

:LOL: :LOL:

ili da još bolje zajebu ono kaj si ti vec sam zajebo :mrgreen:
Evidentirano

jedimaster

« Odgovori #3842 : 05. Kolovoz 2010, 17:11:28 »

pa i ja se pitam cemu sluze ovlasteni servisi jer od 10 sevisa koja sam nazval 7 nije imalo pojma o cemu ja pricam. Cak mi je jedan rekel da sat samo zastekas i da elektronika odradi sama kaj treba. restarta komp sve podesi a ti samo kljuc u bravu i deri. Ocito da ima svakakvih servisa i servisera, s vremenom naucis koji rade svoj posel kak treba a koji ne. ima par servisa za koje sam cul samo pohvale i makar su dosta udaljeni od mene ja sam prilicno siguran da od sada probleme rjesavam kod njih.
E kad je tako onda napiši barem 3 od 7 koji nisu imali pojma!?!
Evidentirano
www.apertemedia.hr/
Izrada web stranica , naljepnice za gospodarska vozila , tisak svih veličina , grafička priprema , rokovnici , kalendari , majice , trakice...

dado83

• *
« Odgovori #3843 : 05. Kolovoz 2010, 19:33:14 »

E kad je tako onda napiši barem 3 od 7 koji nisu imali pojma!?!

Gle ovak, niti mi je cilj bilo koga reklamirati niti ocrniti ili spičkarati a jos manje se bilo kome opravdavati. Ako malo bolje procitas niti jedan moj post ne spominje nicije ime, prezime adresu ili bilo kaj drugi osobni podatak i na tome bude ostalo.
U pravilu do sad sam imal na neki nacin averziju prema forumima baš zbog toga jer uvijek se nađe neko ko ili ne cita ili na krivi nacin percipira i onda poteze nekave diskusije koje opce nisu relevantne. moje pitanje je bilo dali se netko na ovom forumu vec susrel s slicnim problemom i ako je dali zna na koji nacin ga rijesiti.

E sad ja imam pitanje za tebe. Koji od tvojih postova ima barem malo veze sa gore navedenim pitanjem i problemom. Koliko ja vidim niti jedan.
Evidentirano

jedimaster

« Odgovori #3844 : 05. Kolovoz 2010, 19:53:21 »

Gle ovak, niti mi je cilj bilo koga reklamirati niti ocrniti ili spičkarati a jos manje se bilo kome opravdavati. Ako malo bolje procitas niti jedan moj post ne spominje nicije ime, prezime adresu ili bilo kaj drugi osobni podatak i na tome bude ostalo.
U pravilu do sad sam imal na neki nacin averziju prema forumima baš zbog toga jer uvijek se nađe neko ko ili ne cita ili na krivi nacin percipira i onda poteze nekave diskusije koje opce nisu relevantne. moje pitanje je bilo dali se netko na ovom forumu vec susrel s slicnim problemom i ako je dali zna na koji nacin ga rijesiti.

E sad ja imam pitanje za tebe. Koji od tvojih postova ima barem malo veze sa gore navedenim pitanjem i problemom. Koliko ja vidim niti jedan.
ja upravo pišem o onome u što se ti 'kuneš' a radiš upravo suprotno...napiši brate mili tko to od servisa nije znao o čemu se radi? u čemu je problem?
Evidentirano
www.apertemedia.hr/

leonta11

• *
« Odgovori #3845 : 06. Kolovoz 2010, 17:36:47 »

Pogledaj sta sam ja sve morao da radim zbog te greske Srecno!!

http://www.motori.hr/forum/index.php/topic,47241.msg2747731.html#msg2747731

cika KURE

• **
  • Vozi: Aprilia strada 650
« Odgovori #3846 : 07. Kolovoz 2010, 06:25:22 »

hej punkeri.....koja je oznaka za svjećicu denso iridium za pegaso stradu i gdje je mogu kupiti u zg?
i koja je razlika u odnosu na serijsku (ngk :misli:)......jel zna mi nekad cukat pa da vidim hoće šta biti bolje.
tnx :palacgore:
Evidentirano

marko29

• **
  • Vozi: Aprilia Pegaso 650
« Odgovori #3847 : 07. Kolovoz 2010, 08:32:06 »

hej punkeri.....koja je oznaka za svjećicu denso iridium za pegaso stradu i gdje je mogu kupiti u zg?
i koja je razlika u odnosu na serijsku (ngk :misli:)......jel zna mi nekad cukat pa da vidim hoće šta biti bolje.
tnx :palacgore:
Mislim da ti je razlika jedino u cijeni i trajnosti sviječice.
Evidentirano

dado83

• *
« Odgovori #3848 : 07. Kolovoz 2010, 10:48:32 »

Evo zahvaljujem na savjetu. Iskreno nadam se da nije u tome greška  :mrgreen:

Osim toga ako se ne varam na ECU-u piše made in japan pa zato me i ne cudi da se to sranje od ECU-a bezveze kvari :mrgreen:

Makaroni i riža jednostavno nejdu skupa, nisu kompatibilni :D
Evidentirano

dado83

• *
« Odgovori #3849 : 07. Kolovoz 2010, 10:49:31 »

Osim toga ako se ne varam na ECU-u piše made in japan pa zato me i ne cudi da se to sranje od ECU-a bezveze kvari :mrgreen:

Evidentirano
 Str: 1 ... 152 153 [154] 155 156 ... 190   Gore

Stranica je generirana za 0.224 sekundi uz 15 upita.