Jebo vas, a kaj bi ja trebao reci, meni tip prosle godine u 7.30h otvori vrata od kadeta (kod superkonzuma na ljubljanskoj), na semaforu crveno naravno, a ja po crti.........motor 2 mjeseca star, 6000 km na čuki......
Lik je naravno bio zemo iz epča......

.........ma nije on viđeo, gledo je on neđe druđe, nije gledo u zrcalo.......skoro je već bilo

ali skočili ljudi..........

2 mjeseca poslije toga se lik počne prestrojavati na mene kod HRT-a -pravac zapada. Ja sviram, derem se, trubim, ne jebe on pol %.....ja već na rinzolu skoro, stisnem naprijed i čekam poslije tunela gore na pjeačkom semaforu, čekam ja čekam, nema njega, i mislim si ma ko ga je*e....krenem, a kad ono lik kraj mene u desnoj traci.....dođem do njega i derem se kroz kacigu jel' on normalan, a on meni je*e ma*er......zamisli....ali dolazi do zastoja, tj. trokuta jer je netko ispred njega ostao u kvaru........a ja lijepo zamahnem čizmicom i pravo u lijevo ogledalce koje poleti onako slatko, preslatko u zrak (komplet sa kučitem), zavrti se par puta i pade lijepo na pod.........pa nek' se on lijepo je*e i pazi drugi puta, ili bar nek veli sorry nisam te vidio ili net'...........