Eh, samo da napomenen, ako te bude mučilo šta Hepco&Becker nemaju top case od 52 litra ka Givi Maxia ili Kappa K52, nek te ne muči, imaju, samo im nije još na site-u...

Znan, nema smisla da je prije na louis.de nego na njihovom site-u, ali tako je... I evo ga...
Hepco & Becker Top-Case Journey 52Pretpostavljan da ćeš i za njega ka i za Hepco&Becker top case Journey 50 (koji je u biti 48 litara), Journey 40 (koji je u biti 38 litara) i Journey 42 (za divno čudo, ovi i ima 42 litra...

) moć kupit unutrašnju boršu tačno volumena kofera, metalni nosač prtljage za na kofer i naslon za leđa, sve interesantne stvarčice... Unutrašnje borše imaš i za bočne kofere, korisna stvar za ne skidat kofere a uzet sve stvari... Tako u kofere možeš zaključat gomilu opreme i stvari koje skineš sa sebe...
Baza je da osim turbo opremljenog kofera od 52 litre sa svim dodacima, mo'š za manje para uzet i za svaki dan, kad se voziš sam, jeftiniju seriju Hepco&Becker Junior Topcase 40S bez ikakve opreme, samo za zaključat kacigu i neke druge sitnice, svakodnevne... Ne tribaju ti u tom slučaju bočni nosači koje možeš lako skinit, samo top nosač... I za taj kofer ti ne triba nikakva dodatna oprema, nosači ili naslon, on je onako, za praktične solo vožnje kad ne želiš u rukama nosit kacigu i neke druge sitnice, a kako je manji, manje će smetat ciklistici motora u vožnji... Uzmeš oba, ako možeš, pa po potribi stavljaš...
Ja bi na tvom mistu još razmislija o ovoj Givi tank torbi, može primit do 39 litara stvari, a može se nosit i ka ruksak, dodatni prostor za prtljagu nikad nije na odmet, i uz kufere...
Givi tank torba T437To ti je dobra šema recimo, ako ideš sa boljon polovicon, a ne želite nosit kufere, imaš i ruksak za nju, Givi, u koji posli može spremit i integralnu kacigu u vanjski mrežasti džep koji se spremi kad se ne nosi kaciga u njemu... Dobar je i kad se ideš sam vozit, i neda ti se narušavat vozna svojstva sa kuferima, a posli i svoju lipu, skupu integralnu kacigu u njemu nosiš sa sobon, ne ostavljaš je na morotu na milost i nemilost... A i dizajnerski detalji su isti ka kod tank torbe, to ti kod žena puuuno znači...
Givi ruksak T441Jebate, da mi je para, pa da vidiš na šta bi ličija i ja i moj FJR... Kojeg bi vozija, da je para, naravno...