Molimo prijavite se ili registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Napredno pretraživanje  

Novosti:

Str: [1] 2 3  Sve   Dolje

Autor Tema: "Mladi Vozač"  (Posjeta: 1679 )

burnout

• Spol: Muški
  • Vozi: apriliu RS (2^7)-3
"Mladi Vozač"
« : 21. Travanj 2007, 23:59:19 »

Eto ovako, krenem prije nekih 35min po curu par kilometara od mene, odem 500m od kuće i murja me zaustavi, daju mi puhati, napušem 0,0, i onda lik gleda u vozačku i prema vozačkoj sam "mladi vozač" il kak se već to zove i to mi vrijedi do 20.06, ali imam uredno položeno 2001. za H (mopedi) i 2003. za A(A1 jer onda nisam jos 18 imal) i onda 2005. polozio B kategoriju. I sad me lik počne pilati pa zakaj ides i kam ides...bla bla....
Uglavnom uzeli mi vozačku do jutra i spičili mi kaznu 500kn  :opakoljut: (ode mi sad pare za novi cd radijo majku mu  :cijpadrva:)
dao mi neki formular i to sam potpisal.
Uglavnom veli mi ovaj lik koji je popunjaval formular (trebalo mu dobrih pola sata, smrzo sam se ko pička u kratkoj majici) veli nesmes voziti jer smo ti zeli vozačku i zovi starce, i sad ja krenem prema autu, vadim mobitel da zovem staru kad mi veli ovaj prika, ajde odi doma, ja mu velim da ne smem voziti da bum dobil kaznu  :jesus: a ovaj: ajde odi.
I sad ono glavno pitanje, jel mogu kak a da ne platim kaznu? Dajte par riječi of wisdom
Bolje da sam ostal u Varaždinu.
Evidentirano

moover

• Kuća stara
  • Vozi: Versys - Leteću djevicu
Odg: "Mladi Vozač"
« Odgovori #1 : 22. Travanj 2007, 00:02:56 »

Koliko sam shvatio, vozio si auto... u vrijeme kad ga ne smiješ vozit.... budi sretan da te pustio doma s autom....

Potpisao si... dakle, elemenata za žalbu nema... plati kaznu i drugi put ne čini prekršaj...  :palacgore:

Sori ak mi je post malo grublji, al hebga... nema bolje škole od one životne...  :misli:
Evidentirano
Hebeš krizu, život nema reprizu.

burnout

« Odgovori #2 : 22. Travanj 2007, 00:06:01 »

ma imal sam 500m do doma.
A jos sam si razmisljal dal da potpisem il ne.
a u qurac
Evidentirano

Pedrosa

• Vozi: RS 125 2006
« Odgovori #3 : 22. Travanj 2007, 00:07:47 »

Po meni to nema veze...potpisao si samo da si preuzeo...ne znači da se ne možeš žalit iako si potpisao...međutim mislim da i nemaš neke osnove,jer je sve kristalno jasno,možeš se žalit eventualno da nisi sat prebacio na ljetno vrijeme ali sumnjam da će proć  :mrgreen:
Evidentirano
I've never had a bad experience with needles or an injection, it's just that I don't like ... I don't mind being thumped over the head with a mallet, but I hate being stuck with a horrible pin-like thing

Medo

• Vozi: Bi ja al mi zabranili
« Odgovori #4 : 22. Travanj 2007, 00:09:06 »

Jesi zajebo, jesi!
Budi muško i plati ili izbjegavaj sudski poziv (ako ga uopće i bude)!
Evidentirano

moover

• Kuća stara
« Odgovori #5 : 22. Travanj 2007, 00:12:11 »

ak imaš kakve svjedoke i želiš se inatit, možeš ih prijavit da su te pustili da voziš bez vozačke...  :mrgreen: i da su ti se službene osobe činile kao da su pod utjecajem alkohola... i da su smrdili na travu...  :mrgreen:

Nego, kolika je kazna?
Evidentirano

burnout

« Odgovori #6 : 22. Travanj 2007, 00:13:08 »

A jebga, al majku mu pa jesu me morali kaznit 500m od kuće,lijepo sam ih zamolil da idem doma sam da ne pise, al ne  :(
Evidentirano

burnout

« Odgovori #7 : 22. Travanj 2007, 00:14:37 »

ak imaš kakve svjedoke i želiš se inatit, možeš ih prijavit da su te pustili da voziš bez vozačke...  :mrgreen: i da su ti se službene osobe činile kao da su pod utjecajem alkohola... i da su smrdili na travu...  :mrgreen:

Nego, kolika je kazna?

Da imam svjedoka, moj frend taman doletio s kombijem, i njega hopili, i mislim da je čuo da sam se s ovima razgovaral, ovaj mi iza ledja govori da moram zvati starce, a ovaj ko da me tjera da idem s autom.

P.S. KAzna je 500kn.
Trebo sam ih pitat jel moze na IXICU  :LOL: :LOL:
Evidentirano

moover

• Kuća stara
« Odgovori #8 : 22. Travanj 2007, 00:14:55 »

jebga, naišao si na...  :palacdolje: :palacdolje: :palacdolje:

Evidentirano

Pedrosa

« Odgovori #9 : 22. Travanj 2007, 00:15:13 »

A jebga, al majku mu pa jesu me morali kaznit 500m od kuće,lijepo sam ih zamolil da idem doma sam da ne pise, al ne  :(
tako sam i ja pobrao...za kao preticanje po punoj...a preticao sam strani auto na apsolutnoj ravnici od jedno kilometar...a auto se kretao 10 na sat i valjda tražio apartman i ja ga preteknem i hop... :palacdolje:
i nisu mi oprostili,još su bezobrazni bili  :palacdolje:

2 moover-500 kn
Evidentirano
I've never had a bad experience with needles or an injection, it's just that I don't like ... I don't mind being thumped over the head with a mallet, but I hate being stuck with a horrible pin-like thing

Alen_22

• **
  • Vozi: Yamahu R1 07'
« Odgovori #10 : 22. Travanj 2007, 00:15:19 »

ja sam prije 4 god izbjegavao kaznu koja je stizala na kucnu adresu radi pa su mi dosli plavci na vrata..a mislio ic na foru "zastare"  :x
Evidentirano
GASSSS

moover

• Kuća stara
« Odgovori #11 : 22. Travanj 2007, 00:16:17 »

ja sam prije 4 god izbjegavao kaznu koja je stizala na kucnu adresu radi pa su mi dosli plavci na vrata..a mislio ic na foru "zastare"  :x

i šta su ti plavci na vratima rekli/napravili?
Evidentirano

burnout

« Odgovori #12 : 22. Travanj 2007, 00:17:19 »

A nebi mene hebalo platit da radim, znam da sam kriv, al majku mu kad jos o starcima ovisim i onda mi je  :palacdolje: Več sam dobil jezikovu juhu, sad "učim poslovnu ekonomiju" A kaj češ, budem skresal djeparac. Dobro da sam prestal pušiti  :LOL: :LOL:
Evidentirano

Hrvoje

• Najbolji forumaš 2008. Offtopic master 2006.&2007.
  • Vozi: CBR 1000RR- do jaja!
« Odgovori #13 : 22. Travanj 2007, 00:18:08 »

Po meni to nema veze...potpisao si samo da si preuzeo...ne znači da se ne možeš žalit iako si potpisao...međutim mislim da i nemaš neke osnove,jer je sve kristalno jasno,možeš se žalit eventualno da nisi sat prebacio na ljetno vrijeme ali sumnjam da će proć  :mrgreen:
Upravo tako.
 :mrgreen:
Iako je dao potpis na potvrdu o oduzimanju vozačke i vjerojatno na prekršajni nalog. S time da je kod prekršajnog naloga fora da ako se žališ sud može uzeti u obzir žalbu, može je odbaciti, ali pri tome (za razliku od redovitog prek. postupka) može eventualno i povisiti kaznu, ako je zakonom propisano da može biti i veća od 500kn.
Evidentirano
SMRT RIŠPEKTU, SLOBODA NARODU! Live free or diiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiie

Svi lažu

burnout

« Odgovori #14 : 22. Travanj 2007, 00:20:44 »

Upravo tako.
 :mrgreen:
Iako je dao potpis na potvrdu o oduzimanju vozačke i vjerojatno na prekršajni nalog. S time da je kod prekršajnog naloga fora da ako se žališ sud može uzeti u obzir žalbu, može je odbaciti, ali pri tome (za razliku od redovitog prek. postupka) može eventualno i povisiti kaznu, ako je zakonom propisano da može biti i veća od 500kn.
Hrvoje: S obzirom da su mi dozvolili da idem s autom doma, a vozačku su mi uzeli a i frend je sve to vidio, dal imam kakve šanse da dobim parnicu?  :mrgreen:
Evidentirano

Alen_22

• **
« Odgovori #15 : 22. Travanj 2007, 00:21:16 »

i šta su ti plavci na vratima rekli/napravili?

Osobno iso s njima nakon sta sam se spremio..Lijepo pise na dnu papira(poziva za sud)da ako se covjek ne odazove da ce bit prislino doveden...Isto ko i regutacija za vojsku... Kenjara  :palacdolje:
Evidentirano
GASSSS

Medo

« Odgovori #16 : 22. Travanj 2007, 00:22:48 »

Čuj, ak ti starci daju da voziš auto u doba kada ne smiješ voziti onda je red da i oni plate kaznu!
Sjećam se dana kada sam bio klinjo i kada sam sam morao plaćati kazne od 8kn :mrgreen: za nenošenje kacige na Automaticu!
Evidentirano

moover

• Kuća stara
« Odgovori #17 : 22. Travanj 2007, 00:23:20 »

Osobno iso s njima nakon sta sam se spremio..Lijepo pise na dnu papira(poziva za sud)da ako se covjek ne odazove da ce bit prislino doveden...Isto ko i regutacija za vojsku... Kenjara  :palacdolje:

Krivična ili prekršajna?

Kakva je bila ta kazna koju si izbjegavao?
Evidentirano

burnout

« Odgovori #18 : 22. Travanj 2007, 00:24:05 »

Osobno iso s njima nakon sta sam se spremio..Lijepo pise na dnu papira(poziva za sud)da ako se covjek ne odazove da ce bit prislino doveden...Isto ko i regutacija za vojsku... Kenjara  :palacdolje:
Bed  :palacdolje:

Kaj je da je , ja sam se snjima na lijepi način spominjal i ovaj se jedan razgovaral tak lijepo s menom o faxu i o utrkama sutra, al neda se krstiti da oprosti kaznu  :jesus:
Evidentirano

Pedrosa

« Odgovori #19 : 22. Travanj 2007, 00:26:08 »

Hrvoje: S obzirom da su mi dozvolili da idem s autom doma, a vozačku su mi uzeli a i frend je sve to vidio, dal imam kakve šanse da dobim parnicu?  :mrgreen:

mislim da nemaš šanse  :mrgreen:
prvo,sada je izglasan drugi zakon u saboru i sada će sve to ići puno brže,sa limitiranom mogućnošću žaljenja!
drugo,ukazanje na njihove nepravilnosti ne oslobađa tebe od krivnje
treće,nebi bilo oke ni s moralnog gledišta ga ić cinkat jer je u biti on tebi učinio uslugu
Evidentirano

burnout

« Odgovori #20 : 22. Travanj 2007, 00:26:39 »

Čuj, ak ti starci daju da voziš auto u doba kada ne smiješ voziti onda je red da i oni plate kaznu!
Sjećam se dana kada sam bio klinjo i kada sam sam morao plaćati kazne od 8kn :mrgreen: za nenošenje kacige na Automaticu!

A čuj 8kn je malo, al sve jedno nije ti to dobro bez kacige se vozati  :palacdolje:  :wink:
Kaj se tiće motora, nikad nisam imal problema, nikad prekrsaja napravil, al zato kaj smijem voziti i po danu i po noci.
Ma taj zakon je bas ljivada  :palacdolje: :palacdolje: :palacdolje: Eto sad bum 500kn doniral za snimanje novog nastavka  "Kiro prosviro", powered by Yubitu   :LOL: :LOL: :LOL:
Evidentirano

Alen_22

• **
« Odgovori #21 : 22. Travanj 2007, 00:26:50 »

Krivična ili prekršajna?

Kakva je bila ta kazna koju si izbjegavao?

A bila je skoro 4000 kn kazne..2000 kn zbog neimanja vozacke,bez svjetala(noc je bila),bez tablice,neregistriran,po pjesackoj zoni,i bez kacige...kacigu nisam stavio jer sam isao tih 200 m i eto dovoljno bilo da me zaustave..lol  :mrgreen:
Evidentirano
GASSSS

burnout

« Odgovori #22 : 22. Travanj 2007, 00:27:54 »

mislim da nemaš šanse  :mrgreen:
prvo,sada je izglasan drugi zakon u saboru i sada će sve to ići puno brže,sa limitiranom mogućnošću žaljenja!
drugo,ukazanje na njihove nepravilnosti ne oslobađa tebe od krivnje
treće,nebi bilo oke ni s moralnog gledišta ga ić cinkat jer je u biti on tebi učinio uslugu
A ono i imas pravo.
Zaključak, moram platit
Evidentirano

Medo

« Odgovori #23 : 22. Travanj 2007, 00:31:05 »

A čuj 8kn je malo, al sve jedno nije ti to dobro bez kacige se vozati  :palacdolje:  :wink:
Kaj se tiće motora, nikad nisam imal problema, nikad prekrsaja napravil, al zato kaj smijem voziti i po danu i po noci.
Ma taj zakon je bas ljivada  :palacdolje: :palacdolje: :palacdolje: Eto sad bum 500kn doniral za snimanje novog nastavka  "Kiro prosviro", powered by Yubitu   :LOL: :LOL: :LOL:
Znam da je 8Kn smješna cifra i zato i je :mrgreen: na kraju poruke.
Ali kako sam već par puta rekao, na prste jedne ruke se mogu nabrojati oni koji su prije 10 ili 15 godina nosili kacigu po gradu.
Sada nigdje bez nje jer znam čemu ona služi, ali onda niti sam znao čemu služi (osim da mi mušice ne idu u oči i usta i da me policija ne kazni) niti su mi stariji bili primjer jer ju niti oni nisu nosili.
Evidentirano

moover

• Kuća stara
« Odgovori #24 : 22. Travanj 2007, 00:33:15 »

Sada nigdje bez nje jer znam čemu ona služi, ali onda niti sam znao čemu služi (osim da mi mušice ne idu u oči i usta i da me policija ne kazni) niti su mi stariji bili primjer jer ju niti oni nisu nosili.

Al nekak mi se čini da se nekad manje ginulo...  :misli:
Evidentirano
 Str: [1] 2 3  Sve   Gore

Stranica je generirana za 0.152 sekundi uz 15 upita.