Cika Hrvoje ponavljam vec puno puta, da jako, jako dobro poznam ustroj unutar same policije i zalba sigurno nije upucena na krivo mjesto.
Jesi možda: 1. falio instancu postaja/ uprava i 2.područna policijska uprava ili sam ja krivo shvatio gdje se to dogodilo?

Za policajca treba uputiti obicnu predstavku gradjana gdje kaze da ga je policajac isao kazniti, a da svojim ponasanjem nije izazvao bilo kakvu opasnost (da li ce se njemu nesto desiti, naravno da nece, alii i ja, a i ti bi trebao znati kao stvati stoje kad do toga dodje)

Oš reć da policajac ne smije pisati prekršajnu prijavu ako prekršajem nijeizazvana nikakva opasnost ???
Bajdvej: čak i da je istina mup može trubiti da je burnout bio opasan sam za sebe time što nema iskustva

Je li to u Zakonu pise, ne pise i na sudu je slucaj jasan. (ljutili se vi ili ne)
Ustav, zakon, podzakonski propisi, blablabla.
Po tvojoj logici Pravilnik o registraciji motornih vozila nije važeći pravni akt jer nije ZAKON i jer ga je donio ministar, a ne sabor. Itd, itd, itd...

Jos bi bio zbilja zahvalan da me naucis zbog cega su mu uzeli vozacku (kod ovog slucaja).
Proučiš zakon o prekršajima i ZSPC. Sad sam na modemu 14400 i ne da mi se prokopavati po člancima. Imaš "Lektiru za nadobudne" pa ako te to muči u nedjeljno prijepodne- prouči

Da se razumijemo, meni je tih 500kn sasvim blesavo što su naplatili i ne slažem se s tim, ali sada trubiti da to nisu imali pravo, da ih treba prijaviti jer prekršajem nije izazvana opasnost i jer je položaj zvijezda bio takav i mars je bio u skladu s venerom na takav način da to nisu smjeli napraviti... e to mi jesmiješno.
I ja sedefinitivno ne ljutim. Sleđ duži tu liniju rada