Da se prerade ali mislim prave prerade motora a ne samo sminkanje ne rade samo na 4T masinama i da 2t jos nije mrtav odlucio sam u slobodno vrijeme sklapati moga "mješanca"

)))
Iako jos nije usminkana (treba je bojati i skrojiti novo sjedalo i tako to)....
"Honda" je u pogonu i to odlicno ide sa sa svim funkcijama koje rade kocnice itd.....
Dakle srce ove moje prerade je Honda NSF 125 na kojoj je masina pojacana Pollini kitom 175 ccm i sport filterom mislim da sigurno sad ima oko 30 konja (procijenjujem po tome sto moga prijatelja sa 120kg dize na zadnje u 2:))))
Znaci kao pocetak oduvijek sam zelio da na 125-ici naprijed imam 2 diska,naletio sam na prednji kraj od Garellija 125 2T,koji ima zacudo vrlo slicnu prvu Grimeco felgu orginalnoj NSF naprijed sa 2 diska i vjerovali ili ne kocnice naprijed su orginal Bembove i imaju za razliku od drugih motora kocione klipice unutra okrenute prema felgi a ne vani a grizu nenormalno:)
Sa prednjim krajem nije bilo nesto komplikacija vilice su bile siroke kao i orginal pa sam ostavio orginal mostove od honde.
Stavio sam ravni volan honda ima u orginalu sportski...
Satove sam takodjer promijenio sad su na njoj od Cagive Freccie mislim gravirane 200kmh:)))))
Ali nigdje neomogu nac puz od felge od garrelia pa mi sat ne radi dok su sve ostale stvari u funkciji,pa ako ko slucajno ima...
Svijetla dva naprijed su od "koze"....