Molimo prijavite se ili registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Napredno pretraživanje  

Novosti:

Str: 1 2 3 [Sve]   Dolje

Autor Tema: Gradske utrke  (Posjeta: 2653 )

vlucic

• Forumski Grobnik
  • Spol: Muški
  • Vozi: Kawasaki KLV
Gradske utrke
« : 23. Travanj 2007, 14:14:47 »

Predlazem Sasi kao predstavniku vozaca da svakako dobro prodje ovu temu i sve objave koje ce se ticati organizacije gradske utrke. Slucajno da se to desi i u moto-sportu, svi skuopa mogu zaboraviti na gradske utrke - ikad ubuduce...

http://www.motori.hr/forum/index.php/topic,51160.new.html#new
Evidentirano

marko88

• ex. bikerboy
  • Vozi: Yamahu R6 2007
Odg: Gradske utrke
« Odgovori #1 : 23. Travanj 2007, 17:09:37 »

vito razgovor na koju temu????

da su gradske utrke opasne jesu i po vozače i po gledatelje ali to se već odavno zna

moje mišljenje je da organizator u ovom slučaju nije kriv

i zašto bi se moglo zaboravit na gradske utrke ako se to ponovi????

takve stvari su se nažalost događale već više puta :( :( :(

nesreće u kojima su pogibali gledatelji dešavale su se i na zatvorenim trkalištima
Evidentirano

strasilo

• šafran
  • Vozi: egzotičnu Suzu i najbržeg pocketa u Požegi
« Odgovori #2 : 23. Travanj 2007, 17:20:21 »

da su gradske utrke opasne jesu i po vozače i po gledatelje ali to se već odavno zna

u konkretnom slučaju nije kriv nitko drugi osim organizatora...  :palacdolje:

jedno je ono što bi mi htjeli, željeli i voljeli, a drugo je ono što je po zakonu i pravilniku.. Naravno da organizator nije kriv za izletanje vozila, ali je kriv za nedovoljno osiguranu izletnu zonu i za dozvolu da se u izletnoj zoni zadržavaju osobe kojima tamo nije mjesto .. Ako je to već bilo mjesto gdje je nastradali živio, onda je trebalo bolje osigurati da vozilo koje izleti ne može doći čovjeku u dvorište...

U Požegi je jedne godine odgođen start na 10 minuta dok se gledatelji nisu maknuli u zonu koja je bila označena za gledatelje... i svi sretni i zadovoljni ..

Organizacija auto (moto) utrka nije isto što i organizacije privatnog rođendanskog slavlja...
Evidentirano
Teško onom koji mora nekog drugog da unizi, da bi se on sam izdigao ili bolje rečeno da bi imao iluziju da se izdigao.

Došla su takva vremena da čovjek "danas kupi jaje, a sutra ga zna već sam snesti" jer je naučio preko interneta... LOOL

marko88

• ex. bikerboy
« Odgovori #3 : 23. Travanj 2007, 17:28:51 »

u konkretnom slučaju nije kriv nitko drugi osim organizatora...  :palacdolje:

jedno je ono što bi mi htjeli, željeli i voljeli, a drugo je ono što je po zakonu i pravilniku.. Naravno da organizator nije kriv za izletanje vozila, ali je kriv za nedovoljno osiguranu izletnu zonu i za dozvolu da se u izletnoj zoni zadržavaju osobe kojima tamo nije mjesto .. Ako je to već bilo mjesto gdje je nastradali živio, onda je trebalo bolje osigurati da vozilo koje izleti ne može doći čovjeku u dvorište...

U Požegi je jedne godine odgođen start na 10 minuta dok se gledatelji nisu maknuli u zonu koja je bila označena za gledatelje... i svi sretni i zadovoljni ..

Organizacija auto (moto) utrka nije isto što i organizacije privatnog rođendanskog slavlja...
izletna zona je uovom slučaju bila napravljena i označena :wink:

neki govore da je tamo trebao biti betonski zidić a to bi bilo najgluplje riješenje  :wink:
na tom mjestu nije mogao stajati zidić iz razloga što je to izletna zona i ona mora biti slobodna!organizatori su imali namjeru postavit neki zidić tamo ali je to izazvalo negodovanje kod vozača jel se to nalazi na kraju duge ravnice i zidiću nije tamo mjesto jel bi bio pogibeljan po vozaće :wink:
opet žao mi je poginulog gledatelja ali opet ostaje činjenica da on nije smjeo izaći iz tog dvorišta za vrijeme trajanja utrke a i pogriješio je u tome jer je okrenuo leđa stazi tj. autima koji su dolazili i time si onemogučio nekakvu reakciju :wink:

opet kažem da po mom mišljenju organizator tu nije kriv ili u najgorem slučaju ne snosi cijelu krivicu
Evidentirano

strasilo

• šafran
« Odgovori #4 : 23. Travanj 2007, 17:35:47 »

izletna zona je uovom slučaju bila napravljena i označena :wink:

neki govore da je tamo trebao biti betonski zidić a to bi bilo najgluplje riješenje  :wink:
na tom mjestu nije mogao stajati zidić iz razloga što je to izletna zona i ona mora biti slobodna!organizatori su imali namjeru postavit neki zidić tamo ali je to izazvalo negodovanje kod vozača jel se to nalazi na kraju duge ravnice i zidiću nije tamo mjesto jel bi bio pogibeljan po vozaće :wink:
opet žao mi je poginulog gledatelja ali opet ostaje činjenica da on nije smjeo izaći iz tog dvorišta za vrijeme trajanja utrke a i pogriješio je u tome jer je okrenuo leđa stazi tj. autima koji su dolazili i time si onemogučio nekakvu reakciju :wink:

opet kažem da po mom mišljenju organizator tu nije kriv ili u najgorem slučaju ne snosi cijelu krivicu
negodovanje kod vozača ne znači i generalno da su u pravu ...  :wink: ... a vozači uvijek zbog nečega negoduju...  :mrgreen:

Po mom mišljenju je tamo trebao stajati redar, sudac ili već neka druga odgovorna osoba koja će paziti na takve stvari... Čovjek koji je nastradao, vjerovatno nije niti bio svjestan rizika kojem se izlaže, ali uostalom, to i nije bila njegova stvar da mora znati....

Druga stvar je ako je čovjek upozoren na moguće posljedica, ali ga je "bolio qurac" za to ...
Evidentirano
Teško onom koji mora nekog drugog da unizi, da bi se on sam izdigao ili bolje rečeno da bi imao iluziju da se izdigao.

Došla su takva vremena da čovjek "danas kupi jaje, a sutra ga zna već sam snesti" jer je naučio preko interneta... LOOL

marko88

• ex. bikerboy
« Odgovori #5 : 23. Travanj 2007, 17:40:24 »

negodovanje kod vozača ne znači i generalno da su u pravu ...  :wink: ... a vozači uvijek zbog nečega negoduju...  :mrgreen:

Po mom mišljenju je tamo trebao stajati redar, sudac ili već neka druga odgovorna osoba koja će paziti na takve stvari... Čovjek koji je nastradao, vjerovatno nije niti bio svjestan rizika kojem se izlaže, ali uostalom, to i nije bila njegova stvar da mora znati....

Druga stvar je ako je čovjek upozoren na moguće posljedica, ali ga je "bolio qurac" za to ...
po  priči nekih koji su bili tamo on je gledao utrku iz susjedovog dvorišta i krenuo doma baš u trenutku kada se nažalost desilo to što se desilo :( :(

ne može organizator paziti na svako dvorište i ko bude istrčao iz kojega!

sudac je postojao na tom zavoju i vjerovatno nije ni stigao upozoriti poginulog pošto se nažalost sve desilo tako brzo :( :(

opet kada se dođe gledati neka gradska utrka ili rally/brdo mislim da svako zna koje su moguće posljedice stajanja u izletnoj zoni a nažalost po našim utrkama su te izletene zone najčešće pune gledatelja jel je često od tamo najbolji pogled
Evidentirano

strasilo

• šafran
« Odgovori #6 : 23. Travanj 2007, 17:52:32 »

po  priči nekih koji su bili tamo on je gledao utrku iz susjedovog dvorišta i krenuo doma baš u trenutku kada se nažalost desilo to što se desilo :( :(

ne može organizator paziti na svako dvorište i ko bude istrčao iz kojega!

sudac je postojao na tom zavoju i vjerovatno nije ni stigao upozoriti poginulog pošto se nažalost sve desilo tako brzo :( :(

opet kada se dođe gledati neka gradska utrka ili rally/brdo mislim da svako zna koje su moguće posljedice stajanja u izletnoj zoni a nažalost po našim utrkama su te izletene zone najčešće pune gledatelja jel je često od tamo najbolji pogled
Gledatelj NE mora, a vrlo često i NEzna koje su posljedice stajanja u izletnoj zoni.. to je stvar organizatora....  :palacgore:
Evidentirano

Ninja

• Vozi: beciklin
« Odgovori #7 : 23. Travanj 2007, 18:57:04 »

Predlazem Sasi kao predstavniku vozaca da svakako dobro prodje ovu temu i sve objave koje ce se ticati organizacije gradske utrke. Slucajno da se to desi i u moto-sportu, svi skuopa mogu zaboraviti na gradske utrke - ikad ubuduce...

http://www.motori.hr/forum/index.php/topic,51160.new.html#new

Ako mogu Irci imati legalne ulicne,gradske utrke ne vidim razloga zasto ih nebi i Hrvatska imala
Osim sto mozda irski trkaci imaju malo veca jajca od hrvatskih 8)

http://video.google.co.uk/videoplay?docid=-4366393965547739926&q=irish+road+racing

http://video.google.co.uk/videoplay?docid=-5991359273293157223&q=irish+road+racing
Evidentirano
┌∩┐(◣_◢)┌∩┐

gigi

• Macan
  • Vozi: Z 750
« Odgovori #8 : 23. Travanj 2007, 20:46:07 »

Pa normalno - ustav RH ti daje slobodu kretanja po teritoriju RH. Tko je onda tamo neki sudac koji ti ne da da se šetaš gdje te volja  :mrgreen:
Evidentirano
faster and faster until the thrill of speed overcomes the fear of death

Bomo

• Dežurni idiot-povratnik
  • **
« Odgovori #9 : 23. Travanj 2007, 21:13:02 »

Pa normalno - ustav RH ti daje slobodu kretanja po teritoriju RH. Tko je onda tamo neki sudac koji ti ne da da se šetaš gdje te volja  :mrgreen:

kaj se po tome onda i po minskom polju smiješ neobuzdano šetati  :misli:
Evidentirano

gigi

• Macan
  • Vozi: Z 750
« Odgovori #10 : 23. Travanj 2007, 21:20:53 »

Članak 32.
Svatko tko se zakonito nalazi na teritoriju Republike Hrvatske ima pravo slobodno se kretati i birati
boravište
...

Pravo kretanja na teritoriju Republike Hrvatske, pravo ulaska u nju i izlaska iz nje može se iznimno
ograničiti zakonom, ako je to nužno radi zaštite pravnog poretka, ili zdravlja, prava i sloboda drugih.
Evidentirano
faster and faster until the thrill of speed overcomes the fear of death

IgorZ

• Vozi: aprilia & ducati
« Odgovori #11 : 23. Travanj 2007, 21:49:07 »

Svi spominju da je organizator kriv,šta ne postoji neka komisija koja pregleda stazu prije utrke i ocijeni dal je dovoljno sigurna ili nije??

Ovo nije prvi put da je u Poreču bilo stradalih gledatelja, lani je bila slična priča na sreću bez tragičnih posljedica
Evidentirano

strasilo

• šafran
« Odgovori #12 : 23. Travanj 2007, 22:05:46 »

Svi spominju da je organizator kriv,šta ne postoji neka komisija koja pregleda stazu prije utrke i ocijeni dal je dovoljno sigurna ili nije??

Ovo nije prvi put da je u Poreču bilo stradalih gledatelja, lani je bila slična priča na sreću bez tragičnih posljedica
ima, direktor utrke ... ali i on spada u tim organizatora ...  :mrgreen:
Evidentirano

strasilo

• šafran
« Odgovori #13 : 23. Travanj 2007, 22:06:18 »

Članak 32.
Svatko tko se zakonito nalazi na teritoriju Republike Hrvatske ima pravo slobodno se kretati i birati
boravište
...

Pravo kretanja na teritoriju Republike Hrvatske, pravo ulaska u nju i izlaska iz nje može se iznimno
ograničiti zakonom, ako je to nužno radi zaštite
pravnog poretka, ili zdravlja, prava i sloboda drugih.

:palacgore:
Evidentirano

SP

• Vozi: GSXR1000,Kruzer
« Odgovori #14 : 23. Travanj 2007, 22:12:09 »

pa u splitu se desilo nesto slicno ovome ima par god. samo je gledatelj prezivia,mislim da organizator nije kriv jer san vidia na gradskoj utrci u dugopolju kako se ljudi ponasaju kraj staze.Neki preskacu preko ograde i pretrcavaju cestu ,a neki maknu ogradu sta blize stazi i tu stoje s djecom,a o izletnim zonama da i ne govorim ljudi se ponasaju kao da ovi nikad ne izlecu i stoje u njima.
Evidentirano

strasilo

• šafran
« Odgovori #15 : 23. Travanj 2007, 22:14:22 »

pa u splitu se desilo nesto slicno ovome ima par god. samo je gledatelj prezivia,mislim da organizator nije kriv jer san vidia na gradskoj utrci u dugopolju kako se ljudi ponasaju kraj staze.Neki preskacu preko ograde i pretrcavaju cestu ,a neki maknu ogradu sta blize stazi i tu stoje s djecom,a o izletnim zonama da i ne govorim ljudi se ponasaju kao da ovi nikad ne izlecu i stoje u njima.
to stoji, i činjenica je da se ljudi često ponašaju poput stoke u takvim slučajevima, ali organizator mora biti svjestan takvih stvari i proiznaći riješenje za to ...  :palacgore:
Evidentirano

SP

« Odgovori #16 : 23. Travanj 2007, 22:22:02 »

znas ti da su u splitu policajci trcali za ludacima koji su usli u stazu,i da tog debila pogodi koji auto onda bi org. ispa kriv jer ga nije pazia :mrgreen:
Evidentirano

strasilo

• šafran
« Odgovori #17 : 23. Travanj 2007, 22:30:10 »

znas ti da su u splitu policajci trcali za ludacima koji su usli u stazu,i da tog debila pogodi koji auto onda bi org. ispa kriv jer ga nije pazia :mrgreen:
u Požegi je na moto crossu vozač izletio i polomio nogu jednoj gledateljici... Iako je žena bila upozorena da stoji gdje joj nije mjesto i da rizikuje sigurnost, tužila je organizatora i dobila sud ... A kako je sudska odluka konačni ishod u takvom slučaju, mogu samo reći da je, koliko god ja želio da to nije tako, organizator bio kriv ...  :palacdolje:

A na auto utrci prije dvije ili tri godine je odgođen start na 10ak minuta da bi se gledatelji "povukli" na za to predviđena mjesta...
Evidentirano

SP

« Odgovori #18 : 23. Travanj 2007, 22:31:44 »

ma to su debili neznan kako ne shavacaju da im ljudi to govore radi njihove sigurnosti
Evidentirano

marko88

• ex. bikerboy
« Odgovori #19 : 23. Travanj 2007, 23:57:14 »

to stoji, i činjenica je da se ljudi često ponašaju poput stoke u takvim slučajevima, ali organizator mora biti svjestan takvih stvari i proiznaći riješenje za to ...  :palacgore:
stavi se u položaj organizatora :wink:
primjer
imaš gledatelja koji stoji normalni iza zidića/ograde i sve 5 utrka se vozi i odjednom on odluči preskočiti ogradu i preči na drugu stranu(to se događa jako često kod nas :palacdolje:) i mislim da je tu organizator nemoćan tj. neznam kak da to spriječi
Evidentirano

mato

« Odgovori #20 : 23. Travanj 2007, 23:57:41 »

u Požegi je na moto crossu vozač izletio i polomio nogu jednoj gledateljici... Iako
to ju je moj frend opizdio :mrgreen:
poslje je prodo nekim ljudima u požegu jamahu i tak priča i ta koju je pogodio je teta od tog dečka :mrgreen:
Evidentirano

mato

« Odgovori #21 : 23. Travanj 2007, 23:59:59 »

primjer
imaš gledatelja koji stoji normalni iza zidića/ograde i sve 5 utrka se vozi i odjednom on odluči preskočiti ogradu i preči na drugu stranu(to se događa jako često kod nas :palacdolje:) i mislim da je tu organizator nemoćan tj. neznam kak da to spriječi
kolko puta za vrijeme treninga na gradskoj je neko pretrčavo isped mene, al ja ne kočim, boli me k, ak treba bum ga pogodio i opo,mislim da će on proć gore neg ja,a kreteni će se naučit pameti,  a kaj je najgore jednom je žena i malo djete tak pretrčavali u bj za vrijeme treninga, njih baš nebi nišanio :mrgreen:
Evidentirano

crni mille

• **
  • Vozi: sad gleda
« Odgovori #22 : 24. Travanj 2007, 00:38:38 »

kolko puta za vrijeme treninga na gradskoj je neko pretrčavo isped mene, al ja ne kočim, boli me k, ak treba bum ga pogodio i opo,mislim da će on proć gore neg ja,a kreteni će se naučit pameti,  a kaj je najgore jednom je žena i malo djete tak pretrčavali u bj za vrijeme treninga, njih baš nebi nišanio :mrgreen:
...nebi mamu nisanio... :LOL: :LOL: :LOL:
Evidentirano

mato

« Odgovori #23 : 24. Travanj 2007, 00:43:07 »

...nebi mamu nisanio... :LOL: :LOL: :LOL:
ak nije dobra onda ju motorom nišanim  :mrgreen: :mrgreen:
ak je onda s kuburom :mrgreen: :mrgreen:
Evidentirano

Pivi

• čovik sa škoja
  • Vozi: ne vozi
« Odgovori #24 : 24. Travanj 2007, 01:18:42 »

i zašto bi se moglo zaboravit na gradske utrke ako se to ponovi????

takve stvari su se nažalost događale već više puta :( :( :(

nesreće u kojima su pogibali gledatelji dešavale su se i na zatvorenim trkalištima

jesi ti puka? A tko je kriv nego organizator? Starac koji je izašo ispred svoje kuće, gdje auti uopće nisu smjeli dospit?
Evidentirano

marko88

• ex. bikerboy
« Odgovori #25 : 24. Travanj 2007, 07:21:04 »

jesi ti puka? A tko je kriv nego organizator? Starac koji je izašo ispred svoje kuće, gdje auti uopće nisu smjeli dospit?
sorry prijatelju ali mjesto gdje je starac izašao je bila IZLETNA ZONA i starac nije tu imao što raditi za vrijeme utrke a pogotovo ne okrenut leđima
Evidentirano

Hrvoje

• Najbolji forumaš 2008. Offtopic master 2006.&2007.
  • Vozi: CBR 1000RR- do jaja!
« Odgovori #26 : 24. Travanj 2007, 07:35:22 »

primjer
:LOL:
Pa to mu je pobogu posao!!! Jel ja imam razumijevanja za to što u Konzumu nema mlijeka ujutro jer im se prehladio vozač dostavnog kombija? Vjerojatno nemam  :mrgreen:
Pa zato se netko zove ORGANIZATOR. Da organizira takav sustav osiguranja, prepreka itd. da neki kreten ne uspije ostvariti svoju milenijski glupu zamisao. Ili da ja dobijem svoju litru metro-light mlijeka  :LOL:
Evidentirano
SMRT RIŠPEKTU, SLOBODA NARODU! Live free or diiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiie

Svi lažu

BLADERIDER

• Vozi: Hondu mio 600(freza)
« Odgovori #27 : 24. Travanj 2007, 09:21:13 »

Ma na takvim utrkama uvijek se netko nađe tko mora prelazit cestu, stajat gdje ne smije i slićno. Neznam toćno što se dogodilo tamo u Poreću. Ali prošle godine sam radio ko redar na par zadnjih klasa u Bjelovarskoj utrci. I žena s djetetom(dijete oko 3-4 god) hoce da ju pustim preko staze da ide u park. A vozi se supermoto.  :misli: :misli: :misli: :misli:
5 minuta je navaljivala i htjela da ju pustim. Tek kad sam joj opsovo rodni kraj i neke stvari tako glasno da je sva publika koja je bila blizu ćula to ženska je odustala.  :palacdolje: :palacdolje:
Ljudi neshvacaju kako lagano se može dogodit nesrece. Organizatori pokusavaju pokriti cijelu stazu, ali to je teško, skoro pa nemoguce na gradskim stazama.
Evidentirano
BLADE BILOGORSKI OD  STALE
                                       VIRTUOZ NA VILAMA                 
KRALJ BILOGORE!!!!
               NEKA IM BOG OPROSTI JER JA NE MOGU!!!

Pitbull

• Grobnička jurilica
  • Vozi: CDTI i 636
« Odgovori #28 : 24. Travanj 2007, 09:24:26 »

Ja sam bil na osiguranju na gradskoj trci u Koprivnici prošle godine, a i svake godine sam na osiguranju trke ubrzanja na motosusretu i mogu samo jednu stvar reći a to je da je s publikom jednostavno nemoguće vladati!  :palacdolje:
Evidentirano
MK ROOSTERS

strasilo

• šafran
« Odgovori #29 : 24. Travanj 2007, 09:27:48 »

primjer
nemam se šta stavljati u ulogu organizatora, ja jesam bio (dio) organizatorskog tima na toj trci u Požegi ..  :wink:

A taj čovjek nije bio u izletnoj zoni, već ispred svog dvorišta... A na takve stvari organizator mora misliti...

Prije par godina na enduru, dio staze je morao proći kroz jedan privatni vinograd, iako je put koji ide kroz vinograd u državnom vlasništvu, vlasnik vinograda nije dozvolio (na šta ima pravo) da motori idu tim putem, dok mu nismo obećali da će doći ekipa i besplatno mu okopati vinograd... I jebiga, kopali smo ...  :mrgreen:

kao što ti rekoh, nije sve uvijek onako kako mi to zamislimo i želimo .... i ja bi najrađe da cijeli svijet stane dok ne završi ono što ja volim, ali jebiga, nije tako ..
Evidentirano

BLADERIDER

« Odgovori #30 : 24. Travanj 2007, 09:29:03 »

Ja sam bil na osiguranju na gradskoj trci u Koprivnici prošle godine, a i svake godine sam na osiguranju trke ubrzanja na motosusretu i mogu samo jednu stvar reći a to je da je s publikom jednostavno nemoguće vladati!  :palacdolje:

Da, mi u Bjelovaru pokušavamo svake godine imati što više visokih žićanih ograda, koje dosta pomažu, jer se zatvore ulice i dijelovi kroz koje gledatelji mogu doci u izletne zone. Ali nemamo sredstava niti ljudi da postavimo ograde po cijeloj stazi :( :( :( :( 
Evidentirano
                                       VIRTUOZ NA VILAMA                 
KRALJ BILOGORE!!!!

strasilo

• šafran
« Odgovori #31 : 24. Travanj 2007, 09:30:14 »

sorry prijatelju ali mjesto gdje je starac izašao je bila IZLETNA ZONA i starac nije tu imao što raditi za vrijeme utrke a pogotovo ne okrenut leđima
tako je tu moglo biti i malo dijete koje je za loptom istrčalo iz dvorišta...

ORGANIZATOR MORA misliti i na takve stvari
Evidentirano

strasilo

• šafran
« Odgovori #32 : 24. Travanj 2007, 09:33:03 »

Da, mi u Bjelovaru pokušavamo svake godine imati što više visokih žićanih ograda, koje dosta pomažu, jer se zatvore ulice i dijelovi kroz koje gledatelji mogu doci u izletne zone. Ali nemamo sredstava niti ljudi da postavimo ograde po cijeloj stazi :( :( :( :( 

Organizacija takvih stvari je jedan JEEEEEBENO VELIK posao, a to neki shvate olako ... Nažalost, pričam iz vlastitog iskustva, jer je i moj klub plaćao takve (slične) greške, koje se sad trudimo riješiti ...  :palacgore:
Evidentirano

BLADERIDER

« Odgovori #33 : 24. Travanj 2007, 09:45:43 »

Organizacija takvih stvari je jedan JEEEEEBENO VELIK posao, a to neki shvate olako ... Nažalost, pričam iz vlastitog iskustva, jer je i moj klub plaćao takve (slične) greške, koje se sad trudimo riješiti ...  :palacgore:
Definitivno je ogroman posao. Trudimo se svake godine poboljšati zaštitu vozaca i gledatelja koliko god možemo. Ali nesreca se uvijek može dogodit. :? :? Nadamo se da se nece :) :) :) I trudimo se poduzeti mjere da tome doprinesemo.

Evidentirano
                                       VIRTUOZ NA VILAMA                 
KRALJ BILOGORE!!!!

Tajnica

• Spol: Ženski
« Odgovori #34 : 24. Travanj 2007, 09:51:50 »

a i svake godine sam na osiguranju trke ubrzanja na motosusretu i mogu samo jednu stvar reći a to je da je s publikom jednostavno nemoguće vladati!  :palacdolje:

Slažem se za publiku, lani sam samo gledala neku kokošku kako hrabro pretrčava cestu tamo-vamo kod cilja.  :shock:  Tek kada su zagalamili dobrano na nju - malo se trgla!  :shock:

Zaštitne trakice od drveta do drveta je uopće nisu spriječile! Jel tak Dylane?!  :misli: :mrgreen:
Evidentirano
J e d i n S t v e n a

strasilo

• šafran
« Odgovori #35 : 24. Travanj 2007, 09:54:00 »

Definitivno je ogroman posao. Trudimo se svake godine poboljšati zaštitu vozaca i gledatelja koliko god možemo. Ali nesreca se uvijek može dogodit. :? :? Nadamo se da se nece :) :) :) I trudimo se poduzeti mjere da tome doprinesemo.

ako se sjećaš prije par godina kad je na F1 guma ubila zavojnog suca, već na idućoj utrci su uvedene nove zaštitne mjere i kućice i šta-ti-ja-znam da se to nebi ponovilo..... a iako je sudac bio dio tima, krivnja je pala na organizatora...  :?
Evidentirano

BLADERIDER

« Odgovori #36 : 24. Travanj 2007, 10:32:28 »

ako se sjećaš prije par godina kad je na F1 guma ubila zavojnog suca, već na idućoj utrci su uvedene nove zaštitne mjere i kućice i šta-ti-ja-znam da se to nebi ponovilo..... a iako je sudac bio dio tima, krivnja je pala na organizatora...  :?

Da, Žakus Vilnevus, i složili su da se kotac ne odvaja od karoserije u slucaju sudara jer ga sajla drži. Nažalost, takve nesrece je teško sprijećit. Tek kad se dogode shvati se da se još nešto može poduzet u vezi sigurnosti. I poslje Sennine smrti poćelo se puno više pozornosti obraćat na sigurnost bolida. Na greškama se ući, samo što u utrkama greške obićno imaju za posljedicu smrt.  :( :(
Pošto uskoro poćinje sezona gradskih utrka kod nas, nadam se da ce proc bez ozbiljnijih ozljeda :D :D :D :D :D
Evidentirano
                                       VIRTUOZ NA VILAMA                 
KRALJ BILOGORE!!!!

BLADERIDER

« Odgovori #37 : 24. Travanj 2007, 10:37:26 »

Da, na organizatora pada krivnja. Kod nas na gradskim utrkama redari moraju sprijećit  gledatelje da prelaze stazu. A pošto si bio redar znaš i sam kako je teško sve to sprijećit.
I još jedan primjer. Vec sma spomenuo u ovoj temi kako mi je ženska s malim djetetom htjela prijeć preko staze, kroz nekih pola sata poslje te ženske dolaze neka 4 lika, mrcine, tetovirani dećki, kao od stijene odvaljeni, kožne hlaće i izgled lica ko a cijeli dan žvaće  željezo. Hoće preko oni. kažem im: dećki sori, utrka je, morat ćete prićekat da završi, pa smijete u pauzi između utrka. A oni: Ok, nema problema, prićekat ćemo. :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
A ona  ženska mi se skoro na glavu popela bokte, a likovi kažu da nema problema. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Evidentirano
                                       VIRTUOZ NA VILAMA                 
KRALJ BILOGORE!!!!

strasilo

• šafran
« Odgovori #38 : 24. Travanj 2007, 13:04:17 »

to upravo i ja govorim... koliko god neke stvari bile nelogične i besmislene, UVIJEK krivicu snosi organizator...

Da me se ne shvati pogrešno, ni po mom osobnom mišljenju (koje i nije baš važno) organizator jednostavno NE može SVE predvidjeti, ali gledano sa strane, ipak je kriv organizator  :?
Evidentirano

baxy

• Vozi: Honda cbr1000rr
« Odgovori #39 : 24. Travanj 2007, 14:49:27 »

to upravo i ja govorim... koliko god neke stvari bile nelogične i besmislene, UVIJEK krivicu snosi organizator...

Da me se ne shvati pogrešno, ni po mom osobnom mišljenju (koje i nije baš važno) organizator jednostavno NE može SVE predvidjeti, ali gledano sa strane, ipak je kriv organizator  :?

Potpuno si u pravu, kao i sve što si prije naveo..
Evidentirano
Hoće li Bradl, Haslam ili Rossi ikada odvoziti krugove na Grobniku brže od svojih ćaća .. ??

marko88

• ex. bikerboy
« Odgovori #40 : 24. Travanj 2007, 16:42:29 »

nemam se šta stavljati u ulogu organizatora, ja jesam bio (dio) organizatorskog tima na toj trci u Požegi ..  :wink:

A taj čovjek nije bio u izletnoj zoni, već ispred svog dvorišta... A na takve stvari organizator mora misliti...

Prije par godina na enduru, dio staze je morao proći kroz jedan privatni vinograd, iako je put koji ide kroz vinograd u državnom vlasništvu, vlasnik vinograda nije dozvolio (na šta ima pravo) da motori idu tim putem, dok mu nismo obećali da će doći ekipa i besplatno mu okopati vinograd... I jebiga, kopali smo ...  :mrgreen:

kao što ti rekoh, nije sve uvijek onako kako mi to zamislimo i želimo .... i ja bi najrađe da cijeli svijet stane dok ne završi ono što ja volim, ali jebiga, nije tako ..
po nekim stvarima što  pišeš reko bi da nisi vidio utrku u životu a kaj moli bio organizator

čovjek je bio u IZLETNOJ ZONI a puka slučajnost je da je ta  izletna zona bila ispred njegovog dvorišta tj. susjedovog dvorišta iz kojeg je izašao.Organizator možda snosi dio krivice ali samo mali dio.na tom zavoje je bio i sudac i policija i svi su bili upozoreni da se vozi trka i da se ostane u dvorištima ali jebiga jedan nije poslušao i dogodilo se to što se dogodilo!da je on ostao u dvorištu kao što je trebao a kao i što logika nalaže ovo se nebi desilo.najlakše je kad se desi neko sranje svalit krivnju na organizatora :palacdolje: :palacdolje:
pa staza prolazi uz 100 kuća i svi su sigurno bili upozoreni da se ne izlazi iz dvorišta i mislim da je to dovoljno!pa što je organizator trebao zavariti izlaze iz svih dvorišta uz stazu kako neko nebi pretrčavao cestu za vrijeme utrke po vama :shock:
pravila ponašanja za gledatelje se znaju i da se gledatelji njih pridržavaju ovo se nebi dogodilo.nažalost moralo se ovako nešto dogodit da neki to shvate a kad se dogodi onda se ne upozorava publika nego se pljuje po organizatorima :palacdolje:
bio sam nažalost sviedok prije 4g u ilirskoj bistrici kada je neki slovenac sa swiftom izletio sa staze i popeo se na brdo uz cestu na kakvo bi se teško popeo i neki bolji terenac i pokosio par niskih drveća i sletio na nekog malog koji je stajao par metara uz mene.srećom malo je na kraju samo napukla ključna  i bio je natučen ali opet tu  organizatori nisu bili ništa krivi nego je to bio splet nesretnih okolnosti a opet je i mali kriv jednim dijelov jer je sjedio na brdu pa nije uspio pobijeć na vrijeme što bi vjerovatno uspio da je stajao.
Evidentirano

strasilo

• šafran
« Odgovori #41 : 24. Travanj 2007, 16:52:51 »

ja ti opet kažem da je organizator KRIV, sviđalo se to nama ili ne... Isto kao što smo mi (kao organizatori) bili krivi za sva sranja koja su se desila u našoj organizaciji... a lijepo smo i upozoravali i trake stavljali, čak i ograde dizali, pa smo bili KRIVI ... nemoj misliti da ja opravdavam tog čovjeka što je napravio, ali dužnost organizatora je da to MORA spriječiti, a na njemu je da odluči kako... oće odgoditi start, oće zaustaviti utrku, oće postaviti više zaštitara, oće mijenjati rutu staze... Ako organizator nema napismeno od tog čovjeka da on sam snosi posljedice stajanja u "rizičnoj" zoni, organizator "puši" na sudu, a tako i krivicu ..

AKO sporni slučaj dospije na sud (nedaj bože), organizator će "popušiti" i to masno... pa ti poslije možeš i pjesmu iskomponirati o tome kako nije kriv, ali će morati platiti... isto kako smo i mi morali platiti..
Evidentirano

Hrvoje

« Odgovori #42 : 24. Travanj 2007, 16:54:00 »

po nekim stvarima što  pišeš reko bi da nisi vidio utrku u životu a kaj moli bio organizator

čovjek je bio u IZLETNOJ ZONI a puka slučajnost je da je ta  izletna zona bila ispred njegovog dvorišta tj. susjedovog dvorišta iz kojeg je izašao.Organizator možda snosi dio krivice ali samo mali dio.
Puka slučajnost?
Dio krivice??

Daj ne nasmijavaj me!!! :LOL:
Još, ajde, i mogu prihvatiti da organizator baš ne može ukrotiti svakog imbecila koji se prešetava po stazi, ali da si je čovjek sam kriv što na vratima dvorišta stajao???? Baš!
Ako je izletna zona i ako je bilo čije dvorište na toj putanji onda postoje neke proklete prepreke koje se mogu postaviti da dvorište isto ne postane izletna zona.
Bajdvej: na fotografijama se vide parkirani auti i motori u toj "zoni". Niti za to nisu krivi organizatori????

pravila ponašanja za gledatelje se znaju i da se gledatelji njih pridržavaju ovo se nebi dogodilo.nažalost moralo se ovako nešto dogodit da neki to shvate a kad se dogodi onda se ne upozorava publika nego se pljuje po organizatorima :palacdolje:
Lik je bio u VLASTITOM dvorištu na vratima. I nije gledatelj. I kuća mu nije uz pistu, nego ne znam koliko metara daleko. A poanta je organizacije da njegova vrata ne budu u "izletnoj zoni"  :mrgreen:
Evidentirano

Svi lažu

marko88

• ex. bikerboy
« Odgovori #43 : 24. Travanj 2007, 17:03:33 »

Puka slučajnost?
Bajdvej: na fotografijama se vide parkirani auti i motori u toj "zoni". Niti za to nisu krivi organizatori????
Lik je bio u VLASTITOM dvorištu na vratima. I nije gledatelj. I kuća mu nije uz pistu, nego ne znam koliko metara daleko. A poanta je organizacije da njegova vrata ne budu u "izletnoj zoni"  :mrgreen:
staza prolazi pored jako puno dvorišta tako da ih ima jako puno u izletnoj zoni kao što je bilo i ovo :wink:
izletna zona je bila označena i na njoj su stajali sudac i policajci

a na sve gluposti kaj pišete više mi se neda objašnjavat s vama tak da bum vam samo ovo napisao

-počnite gledat stvari malo realno žao nam je svima čovjeka ali sam si je kriv(ko što bi ja sad bio kriv da izađem iz dvorišta i utrčim na cestu i zgazi me auto.ko je kriv pa naravno da ja ili po vašem bi trebao tužiti hrvatske ceste kaj tu nisu ogradu napravili da ja nemrem istrčavat :LOL: :LOL:)

-odite pa pogledajte neki naš rally ili brdsku utrku i snimajte malo kako se većina publike ponaša pa onda sudite ko je kriv i onda odtiđite u sloveniju ili negdje na rally ili brdo i vidjet ćete kak se tamo publika ponaša pa će vam biti jasno zašto kod nas ima tolko stradalih a tamo je to stvarno rijetkost

kad to sve vidite hvalit će te naše organizatore i bit će te sretni kad shvatite da kak se ljudi ponašaju taj broj stradalih je mogo biti mnogostruko  veći
Evidentirano

strasilo

• šafran
« Odgovori #44 : 24. Travanj 2007, 17:05:31 »

jedno su naše želje ( i moje su slične tvojima  :palacgore: ), ali stvarnost je drugačija ...  :palacdolje:
Evidentirano

Hrvoje

« Odgovori #45 : 24. Travanj 2007, 17:11:16 »

staza prolazi pored jako puno dvorišta tako da ih ima jako puno u izletnoj zoni kao što je bilo i ovo :wink:
izletna zona je bila označena i na njoj su stajali sudac i policajci
Da i? :LOL:
Odličan argument... prolazi pored puno dvorišta pa se eto baš ne može sve osigurati :mrgreen:
A suca i policajca su postavili umjesto prepreka??? :LOL:
a na sve gluposti kaj pišete više mi se neda objašnjavat s vama tak da bum vam samo ovo napisao
Stvarno je glupost da smatram organizatora krivim što nije spriječio da auto pokosi čovjeka u vlastitom dvorištu.
Organizirat ću ja mimohod borbenih oklopnih vozila, samohotki i tenkova kroz tvoju uličicu... i proglasit ću tvoju kuću izletnom zonom pa ako eto kojim slučajem koji T55 uleti u tvoj dnevni boravak... hebi ga... nisam kriv... bio ti je boravak unutar izletne zone :mrgreen:
Evidentirano

Svi lažu

marko88

• ex. bikerboy
« Odgovori #46 : 24. Travanj 2007, 17:26:20 »

Da i? :LOL:
Odličan argument... prolazi pored puno dvorišta pa se eto baš ne može sve osigurati :mrgreen:
A suca i policajca su postavili umjesto prepreka??? :LOL:Stvarno je glupost da smatram organizatora krivim što nije spriječio da auto pokosi čovjeka u vlastitom dvorištu.
Organizirat ću ja mimohod borbenih oklopnih vozila, samohotki i tenkova kroz tvoju uličicu... i proglasit ću tvoju kuću izletnom zonom pa ako eto kojim slučajem koji T55 uleti u tvoj dnevni boravak... hebi ga... nisam kriv... bio ti je boravak unutar izletne zone :mrgreen:
gle dvorišta su bila osigurana i svi su bili upozoreni po meni pametnom dosta :wink: drugo čovjek nije bio u svom dvorištu nego kod susjeda i da je bio u dvorištu kao što je i trebao biti ove rasprave nebi ni bilo ali on je bio ISPRED dvorišta tako da je ovo kaj si napisao netočno :wink:

a što se tiće povorke organiziraj budem i ja organizirao onda nešto :jesus: :jesus: a i druga kuća mi je skoro gotova :jesus: :jesus:

i još jednom ti kažem

-počnite gledat stvari malo realno žao nam je svima čovjeka ali sam si je kriv(ko što bi ja sad bio kriv da izađem iz dvorišta i utrčim na cestu i zgazi me auto.ko je kriv pa naravno da ja ili po vašem bi trebao tužiti hrvatske ceste kaj tu nisu ogradu napravili da ja nemrem istrčavat :LOL: :LOL:)

-odite pa pogledajte neki naš rally ili brdsku utrku i snimajte malo kako se većina publike ponaša pa onda sudite ko je kriv i onda odtiđite u sloveniju ili negdje na rally ili brdo i vidjet ćete kak se tamo publika ponaša pa će vam biti jasno zašto kod nas ima tolko stradalih a tamo je to stvarno rijetkost

kad to sve vidite hvalit će te naše organizatore i bit će te sretni kad shvatite da kak se ljudi ponašaju taj broj stradalih je mogo biti mnogostruko  veći
Evidentirano

Hrvoje

« Odgovori #47 : 24. Travanj 2007, 17:34:39 »

gle dvorišta su bila osigurana i svi su bili upozoreni po meni pametnom dosta :wink: drugo čovjek nije bio u svom dvorištu nego kod susjeda i da je bio u dvorištu kao što je i trebao biti ove rasprave nebi ni bilo ali on je bio ISPRED dvorišta tako da je ovo kaj si napisao netočno :wink:
Aha kod susjeda je bio!!!! Zlikovac!!! To je ključno u priči!! :lolcry:
Rekoh da je bio na vratima dvorišta. Ili to šugava murija i istražni sudac lažiraju zapisnik o očevidu?  :mrgreen:
Svi upozoreni? Telegramom, golubom pismonošom, razglednicom?? Garantiraš??? Možda je čovjek gledao Nedjeljom u 2 dok su "upozoravali" ili nije otvorio poštaru vrata pa je dostava "upozorenja" bila neuredna. :mrgreen:

I opet ponavljam:  :mrgreen:

Evidentirano

Svi lažu

marko88

• ex. bikerboy
« Odgovori #48 : 24. Travanj 2007, 17:43:35 »

Aha kod susjeda je bio!!!! Zlikovac!!! To je ključno u priči!! :lolcry:
Rekoh da je bio na vratima dvorišta. Ili to šugava murija i istražni sudac lažiraju zapisnik o očevidu?  :mrgreen:
Svi upozoreni? Telegramom, golubom pismonošom, razglednicom?? Garantiraš??? Možda je čovjek gledao Nedjeljom u 2 dok su "upozoravali" ili nije otvorio poštaru vrata pa je dostava "upozorenja" bila neuredna. :mrgreen:

I opet ponavljam:  :mrgreen:

druže ajde pročitaj ono kaj imaš u potpisu kaj ti seldge reko :mrgreen:

pa 99% da je bio upozoren a ako nije bio osobno upozoren svaki pametni čovjek bi skužio da se tu vozi utrka i da se po izletnim zonama ne hoda jel su najčešće ovakve posljedice
Evidentirano

strasilo

• šafran
« Odgovori #49 : 24. Travanj 2007, 17:48:17 »

druže ajde pročitaj ono kaj imaš u potpisu kaj ti seldge reko :mrgreen:

pa 99% da je bio upozoren a ako nije bio osobno upozoren svaki pametni čovjek bi skužio da se tu vozi utrka i da se po izletnim zonama ne hoda jel su najčešće ovakve posljedice
moraš se pomiriti sa činjenicom (ja jesam) da svi ljudi na ovom svijetu baš i nisu ljubitelji auto(moto) utrka i da ih to manje-više uopće ne zanima, pa tako ni neka "glupa" pravila o kojima nemaju pojma....
Evidentirano

Hrvoje

« Odgovori #50 : 24. Travanj 2007, 17:54:38 »

moraš se pomiriti sa činjenicom (ja jesam) da svi ljudi na ovom svijetu baš i nisu ljubitelji auto(moto) utrka i da ih to manje-više uopće ne zanima, pa tako ni neka "glupa" pravila o kojima nemaju pojma....
... i da stoje NA IZLAZU iz svojeg/susjedovog dvorišta ne znam koliko metara daleko od staze, a da između dvorišta i staze nema niti jedne gume niti slamke trave. Što, naravno, nije stvar organizatora  :LOL:
Evidentirano

Svi lažu

strasilo

• šafran
« Odgovori #51 : 24. Travanj 2007, 17:55:47 »

... i da stoje NA IZLAZU iz svojeg/susjedovog dvorišta ne znam koliko metara daleko od staze, a da između dvorišta i staze nema niti jedne gume niti slamke trave. Što, naravno, nije stvar organizatora  :LOL:
u deficitu sam sa gumama, pa sam si uzeo koju, taman sekundu prije izletanja..  :mrgreen:
Evidentirano

marko88

• ex. bikerboy
« Odgovori #52 : 24. Travanj 2007, 17:57:46 »

da nije stajao na izlazu nego u dvorištu kao što logika i pravila nalažu to se nebi desilo :wink:
Evidentirano

marko88

• ex. bikerboy
« Odgovori #53 : 24. Travanj 2007, 17:58:29 »

tu si u pravu ali mislim da ova pravila nisu neka pravila za štrebanje nego zdrava logika(ima nešto i fizike :mrgreen:)
Evidentirano

Hrvoje

« Odgovori #54 : 24. Travanj 2007, 18:04:46 »

da nije stajao na izlazu nego u dvorištu kao što logika i pravila nalažu to se nebi desilo :wink:
To je znači logički nivo današnjih gimnazijalaca :mrgreen:
Evidentirano

Svi lažu

marko88

• ex. bikerboy
« Odgovori #55 : 24. Travanj 2007, 18:06:12 »

To je znači logički nivo današnjih gimnazijalaca :mrgreen:
da :mrgreen:
i isti je ko i logički nivo odgovornih ljudi u tvojoj policiji pošto su oni oslobodili orgaizatora od krivice tj. proglasili da nije kriv nego je to bio splet nesretnih okolnosti
Evidentirano

strasilo

• šafran
« Odgovori #56 : 24. Travanj 2007, 18:09:33 »

i isti je ko i logički nivo odgovornih ljudi u tvojoj policiji pošto su oni oslobodili orgaizatora od krivice tj. proglasili da nije kriv nego je to bio splet nesretnih okolnosti
:no: .... Hrvoje, opet si potezao veze ...  :palacdolje:
Evidentirano

Dylan

• Vozi: Kawasaki ER 5
« Odgovori #57 : 24. Travanj 2007, 18:25:45 »

Slažem se za publiku, lani sam samo gledala neku kokošku kako hrabro pretrčava cestu tamo-vamo kod cilja.  :shock:  Tek kada su zagalamili dobrano na nju - malo se trgla!  :shock:
Zaštitne trakice od drveta do drveta je uopće nisu spriječile! Jel tak Dylane?!  :misli: :mrgreen:

Tako je ! Jedino su mene trakice uspijele spriječiti da dođem k tebi! :palacdolje: :mrgreen:
Evidentirano
...mi trkači... :)

mato

« Odgovori #58 : 24. Travanj 2007, 19:22:16 »

prošle god u bj su neki parkirali motore tam di se nebi smjelo, i suci su im rekli da maknu motore da nesmiju tu parkirat,a oni nisu htjeli maknut, i kemo nije brenze zašarafio i izletio i bum u motore, i kolko čujemo poslje su ovi tužili organizatore
Evidentirano

strasilo

• šafran
« Odgovori #59 : 24. Travanj 2007, 19:28:57 »

prošle god u bj su neki parkirali motore tam di se nebi smjelo, i suci su im rekli da maknu motore da nesmiju tu parkirat,a oni nisu htjeli maknut, i kemo nije brenze zašarafio i izletio i bum u motore, i kolko čujemo poslje su ovi tužili organizatore
likovi su "budale" što nisu maknuli motore, ali NAŽALOST, mislim da će dobiti sud ...  :palacdolje: .... i ja sam svjestan da je to glupost, ali je nažalost tako...
Evidentirano

mato

« Odgovori #60 : 24. Travanj 2007, 19:34:54 »

likovi su "budale" što nisu maknuli motore, ali NAŽALOST, mislim da će dobiti sud ...  :palacdolje: .... i ja sam svjestan da je to glupost, ali je nažalost tako...
uvjek se nađu takvi pametni
Evidentirano

husaberg

• **
  • Vozi: husaberg 650
« Odgovori #61 : 24. Travanj 2007, 20:43:03 »

Ovaj lik za kojeg pišete da tuži mk Bjelovar je još iz Bjelovara
Problem je uvijek sa publikom jer neče slušat sudce i organizatore a kad se nešta desi onda su pametni
Evidentirano

marko88

• ex. bikerboy
« Odgovori #62 : 24. Travanj 2007, 20:46:08 »

Ovaj lik za kojeg pišete da tuži mk Bjelovar je još iz Bjelovara
Problem je uvijek sa publikom jer neče slušat sudce i organizatore a kad se nešta desi onda su pametni
:palacgore: :palacgore: :palacgore: :palacgore:
Evidentirano

Goran zzz

• Vozi: Fiata (GROMA)
« Odgovori #63 : 24. Travanj 2007, 20:55:59 »

... i dao bog da niš ne dobe  :x :x pa neznaju negdje motor dalje od staze parkat  :misli:
Evidentirano
Z1000 2004-2007 (27835km)
Tuono Factory 2007

Hrvoje

« Odgovori #64 : 24. Travanj 2007, 23:54:05 »

Policija oslobodila krivice?!??!?
Ajd pročitaj malo lektiru za nadobudne pa prouči tko u ovoj državi može nekoga osuditi ili osloboditi od kaznene/ prekršajne odgovornosti

Puno, još puuuno palente/pure/žganaca.....  :mrgreen:
Evidentirano

Svi lažu

marko88

• ex. bikerboy
« Odgovori #65 : 24. Travanj 2007, 23:57:34 »

Ajd pročitaj malo lektiru za nadobudne pa prouči tko u ovoj državi može nekoga osuditi ili osloboditi od kaznene/ prekršajne odgovornosti

ok malo sam krivo formulirao :mrgreen:

ali izjava policije je da organizator nije kriv :wink:

a ti još puuno utrka kod nas pogledat pa buš vidio neke stvari o kojima ti govorim
Evidentirano

Hrvoje

« Odgovori #66 : 25. Travanj 2007, 00:12:37 »

ok malo sam krivo formulirao :mrgreen:

ali izjava policije je da organizator nije kriv :wink:

a ti još puuno utrka kod nas pogledat pa buš vidio neke stvari o kojima ti govorim
:lolcry:
Oprosti, oj ti vožde-pripravniče!!! :rofl:
Ali mislim da mi je dovoljno 1,5 utrka da znam da čovjek nije kriv što je stajao na ulazu u vlastito dvorište koje NIJE neposredno uz trasu utrke nego na "izletničkoj zoni" ! :LOL:
Evidentirano

Svi lažu

Hrvoje

« Odgovori #67 : 25. Travanj 2007, 00:13:13 »

Oprosti, na ulazu u SUSJEDOVO dvorište! :mrgreen:
Evidentirano

Svi lažu

marko88

• ex. bikerboy
« Odgovori #68 : 25. Travanj 2007, 00:15:13 »

Oprosti, oj ti vožde-pripravniče!!! :rofl:
Ali mislim da mi je dovoljno 1,5 utrka da znam da čovjek nije kriv što je stajao na ulazu u vlastito dvorište koje NIJE neposredno uz trasu utrke nego na "izletničkoj zoni" ! :LOL:
aha čovjek nije kriv jel je stajao u izletnoj zoni okrenut leđima autima i stazi za vrijeme utrke :palacgore: :palacgore:

mogo si odmah reči tak :palacgore:

a ko je kriv onda loš horoskop,položaj zvijezda ili neko drugi???? :misli:
Evidentirano

marko88

• ex. bikerboy
« Odgovori #69 : 25. Travanj 2007, 00:23:06 »

Krivi su svi osim organizatora, naravno!  :palacgore:

Jer ******
opet pišeš gluposti po 100-ti put nije stajao u dvorištu jel da je nebi se desilo to što se desilo :wink:

ma ak ti tak kažeš onda

organizator je kriv za sve

HRVOJU SAM IZBRISAO NEPRIMJERAN POST.Nike
« Zadnja izmjena: 27. Travanj 2007, 23:16:39 Nike »
Evidentirano

Hrvoje

« Odgovori #70 : 25. Travanj 2007, 00:29:02 »

DRIVE FAST OR DIE TRYIN
Evidentirano

Svi lažu

Zorro

• Vozi: KLV-1000
« Odgovori #71 : 25. Travanj 2007, 00:36:43 »

:lolcry:  :mrgreen:  :palacgore:
Evidentirano
Samo je jedan boško buha
..oteto=prokleto..pa se ti "uzdiži" otetim :finger

High 46

• Vozi: Jazavcoubojicu
« Odgovori #72 : 27. Travanj 2007, 06:46:30 »

tata od mog prijatelja je nastradao 
gledao je utrku i sa susjedom se uputio kući na ručak....od zavoja gdje se polo prevrnuo bio je udaljen 60-tak metara,ali kako je polo nastavio klizati po krovu priklještio ga je uz zid (nije stigao reagirati jer je bio okrenut leđima) od mjesta gdje ga je priklještio auto je otklizao još 20-tak metara.Uz put je pokupio i par motora koja su bila tamo parkirana 
a šta se tiče samog mjesta izljetanja....delegat je tražio da tamo bude izletna zona tako da nisu po zahtjevu delegata stavljali tamo zaštite   

ovo sam napisao u 23.travnja u drugoj temi ali je vezena uz ovu....  :(

tko je ,a tko nije kriv ne znam ali mislim da nisu za SVE krivi organizatori kao ni gledatelji.........
šta se tiče osiguranja i sl. delegat je zahtjevao 10 sudačkih mjesta,bilo ih je 14.....
tražio je 20 redara,bilo ih je 40......itd itd

ne branim i ne napadam nikoga i vjerujte da nije lako kad nastrada osoba koju poznajete i ostavimo se tumačenja slova zakona ,nego se nadajmo da će ,na žalost otac od moga prijatelja, biti razlog više da se porazgovara na nekim višim istancama o sigurnosti na gradskim i ostalim trkama  :(

sorry još jednom...
Evidentirano

strasilo

• šafran
« Odgovori #73 : 01. Kolovoz 2011, 15:01:50 »

e, btw ... kako je ovo završilo ....  :LOL: :LOL:
Evidentirano

Str: 1 2 3 [Sve]   Gore

Stranica je generirana za 0.508 sekundi uz 16 upita.