tata od mog prijatelja je nastradao
gledao je utrku i sa susjedom se uputio kući na ručak....od zavoja gdje se polo prevrnuo bio je udaljen 60-tak metara,ali kako je polo nastavio klizati po krovu priklještio ga je uz zid (nije stigao reagirati jer je bio okrenut leđima) od mjesta gdje ga je priklještio auto je otklizao još 20-tak metara.Uz put je pokupio i par motora koja su bila tamo parkirana
a šta se tiče samog mjesta izljetanja....delegat je tražio da tamo bude izletna zona tako da nisu po zahtjevu delegata stavljali tamo zaštite ovo sam napisao u 23.travnja u drugoj temi ali je vezena uz ovu.... 
tko je ,a tko nije kriv ne znam ali mislim da nisu za SVE krivi organizatori kao ni gledatelji.........
šta se tiče osiguranja i sl. delegat je zahtjevao 10 sudačkih mjesta,bilo ih je 14.....
tražio je 20 redara,bilo ih je 40......itd itd
ne branim i ne napadam nikoga i vjerujte da nije lako kad nastrada osoba koju poznajete i ostavimo se tumačenja slova zakona ,nego se nadajmo da će ,na žalost otac od moga prijatelja, biti razlog više da se porazgovara na nekim višim istancama o sigurnosti na gradskim i ostalim trkama

sorry još jednom...