Molimo prijavite se ili registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Napredno pretraživanje  

Novosti:

Str: [1] 2  Sve   Dolje

Autor Tema: bode me ing-kart  (Posjeta: 2619 )

tomee

• BANMAHER
  • Spol: Muški
  • Vozi: Kredenc koji vleče frižider
bode me ing-kart
« : 19. Kolovoz 2004, 20:46:34 »

da me bode.

parkiram ispred ing karta

ulazim u salon

neki ljudi secu po ducanu po uzurbanosti reko tu rade

krecem sam u akciju velim sam sebi bu se neko pojavil nisam bebac, vidi me se

proslo je izmedju 10 i 15 minuta obilazim ko macak oko vruce kase oko njihovog maxi endura i niko nista.

osjecam se ko poreznik ili komunalni inspektor ili mozda ljude sa cakoveckim tablicama ne usluzuju...

nakon 15 sigurnih minuta kad sam mislio da cu izgurat neki bajk ugurat ga u kombi i doma ipak odlucujem idem doma

glava pognuta ,ljudi uopce ne obracaju paznju .odlazim

kao da me nikad nije ni bilo...zona sumraka

e drugovi iz ing karta badava vam kaj saljete svim novinarima ovog svijeta kaj god hocete. ja u vas salon u zivotu vise nebum uso pa da napravite najbolji motor na svijetu

:roll:

ps. sada definitivno kupujem ktm-a bez obzira kaj je 30000 kn skuplji
Evidentirano

fazer čk

• **
  • Vozi: 110kw
bode me ing-kart
« Odgovori #1 : 19. Kolovoz 2004, 23:11:18 »

prepotentne seljačine
Evidentirano

mate

• Administrator
bode me ing-kart
« Odgovori #2 : 20. Kolovoz 2004, 00:39:32 »

Nisi ni svjestan koliko dobro si prošao... ovako si otišao razočaran a da si izmjenio pokoju riječ otišao bi razočaran, ljut i zbunjen. I pun krivih informacija. Kad sam proljetos kupovao Factory dolazio sam tamo u par navrata. Osim jednog dečka koji radi u prodaji, onako malo deblji s naočalama, siguran sam da je bolje s nikim niti razgovarati.

Evo tek sad vidio tekst na stranici gdje nas Saša uvjerava kako je to najposlovnija firma u HR. Ima čovjek zanimljive kriterije, pogotovo nakon što je uspod te najave objavio reklamni letak. Ajde ti meni fino sredi onaj staro-novi skuter u pola cijene od redovne. Vidim da se reklama vrti pa napravi nešto. I da, hoću onu Aprilija boju.
Evidentirano

rednyaW

• god admin wannabe
  • Vozi: KTM SuperDuke, Derbi GP1 172, Aprilia SR 172
bode me ing-kart
« Odgovori #3 : 20. Kolovoz 2004, 01:51:15 »

Citat: mate
Nisi ni svjestan koliko dobro si prošao... ovako si otišao razočaran a da si izmjenio pokoju riječ otišao bi razočaran, ljut i zbunjen. I pun krivih informacija. Kad sam proljetos kupovao Factory dolazio sam tamo u par navrata. Osim jednog dečka koji radi u prodaji, onako malo deblji s naočalama, siguran sam da je bolje s nikim niti razgovarati.

Evo tek sad vidio tekst na stranici gdje nas Saša uvjerava kako je to najposlovnija firma u HR. Ima čovjek zanimljive kriterije, pogotovo nakon što je uspod te najave objavio reklamni letak. Ajde ti meni fino sredi onaj staro-novi skuter u pola cijene od redovne. Vidim da se reklama vrti pa napravi nešto. I da, hoću onu Aprilija boju.

ja uđem unutra.... i oni svi viču.... e di si.... ajd prođi na zadnjem il taknešto  :mrgreen:
Evidentirano
SPONSORS:<br />www.ktm.com<br

tomee

• BANMAHER
bode me ing-kart
« Odgovori #4 : 20. Kolovoz 2004, 07:01:11 »

sad bi ja trebo dat recimo iskustvo iz moto -spice u varazdinu da vidite zakaj sam se zapalio na ktm 950.al necu

u ing kartu sam valjda morao molit da mi prodaju motor?!kleknut?

taj sam dan bio u takvoj banani da sam htio pisat u italiju al sam odusto ali evo da to podjelim s vama da vidite sto vas ceka.

u 33 sam godini i bavim se prijevozom i kao mladji sam sanjao da radim u salonu motocikala ili automobila i iskreno bas me briga kako im funkcionira firma al zbog cega opcenito ne zaposljavaju u salonima zaljubljenike u motore i automobile, ljude kojima je to cast i pored kojih kupac nebude ostao razocaran--ne znam.obicno to ide po babi i stricevima jer kod nas svako moze i radi sve a to je totalni bulsit. :|

toliko od mene
Evidentirano

GussRadWixer

• Gost
bode me ing-kart
« Odgovori #5 : 20. Kolovoz 2004, 09:00:19 »

E da ne bi! Pa da kupis motor, a da im salon ostane prazan. :mrgreen:
Evidentirano

ajaj1976

• *
  • Vozi: DUCATI 916 SPS, 749, M-750, CAGIVA ELEFANT 350.
YES
« Odgovori #6 : 20. Kolovoz 2004, 09:02:08 »

meni je drago da te nisu dozivljavali tak da si ti kupis pravi firmu,KTM
 I ja imam ktm 520 exc
Evidentirano

mate

• Administrator
bode me ing-kart
« Odgovori #7 : 20. Kolovoz 2004, 09:09:14 »

Citat: tomee
sad bi ja trebo dat recimo iskustvo iz moto -spice u varazdinu da vidite zakaj sam se zapalio na ktm 950.al necu

... i onda još pitaš po forumu gdje bi kupio i servisirao KTM.a... ccc... :paper:
Evidentirano

tomee

• BANMAHER
bode me ing-kart
« Odgovori #8 : 20. Kolovoz 2004, 09:12:46 »

Citat: mate

... i onda još pitaš po forumu gdje bi kupio i servisirao KTM.a... ccc... :paper:

to sam pito prije tog iskustvakje je baj d vej fantasticno .

kad ti covjek iz salona izvuce 950 i da krug a vidi te drugi put u zivotu (bez preporuke) to je nekaj 8)
Evidentirano

tomee

• BANMAHER
bode me ing-kart
« Odgovori #9 : 20. Kolovoz 2004, 09:22:31 »

MA NABIJEM IH JA SVE NA RODJU :twisted:  :evil:
Evidentirano

tomee

• BANMAHER
bode me ing-kart
« Odgovori #10 : 20. Kolovoz 2004, 09:24:02 »

ljudi zato idem u minkenn na sajam da isprobam i opremu i bajkove .tam se to moze :wink:
Evidentirano

GussRadWixer

• Gost
bode me ing-kart
« Odgovori #11 : 20. Kolovoz 2004, 09:53:14 »

Citat: shonyo
Bio sam par puta tamo i...Moj brat se došao raspitat za Guzzia

Imam ja Guzzija za prodat!!! Reci burazu da dodje kod mene...Zajebi to, doc cu ja kod njega, znam ja sto je poslovnost! :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:
Evidentirano

Pugsley Adams

• **
bode me ing-kart
« Odgovori #12 : 20. Kolovoz 2004, 13:24:44 »

taj sam dan bio u takvoj banani da sam htio pisat u italiju al sam odusto ali evo da to podjelim s vama da vidite sto vas ceka.

Pa zasto nisi? Velike firme takve "obavjesti" znaju nagradit debelim popustima
Evidentirano

GussRadWixer

• Gost
bode me ing-kart
« Odgovori #13 : 20. Kolovoz 2004, 19:06:12 »

Citat: GussRadWixer
Bio sam par puta tamo i...Moj brat se došao raspitat za Guzzia

Imam ja Guzzija za prodat!!! Reci burazu da dodje kod mene...Zajebi to, doc cu ja kod njega, znam ja sto je poslovnost! :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:

Mislim da bu to teško išlo.Hoće STONE-a,i hoće novog!

Pokazi ti njemu sliku, pa ga onda pitaj... :wink:
Evidentirano

Bandit

• ADMIN PIZDEK
  • Administrator
  • Vozi: Suzuki SV 1000 S
bode me ing-kart
« Odgovori #14 : 21. Kolovoz 2004, 09:10:19 »

Kaj se tiče spomenute firme...nekoliko puta sam imao problema kod njih sa testnim motorima...ili zadrže motor dva dana na servisu i ne naprave ga, ali uredno vele da se sad može "stiskat"...ili nemaju pojma di su papiri, istina je da šećeš po salonu a nitko te ništ ne pita....užas...Mislim da bi gospodin direktor trbal razmislit malo o tome koga ima zaposlenog u firmi. :evil:
Evidentirano
Procjene vrijednosti motocikala (i drugih vrsta vozila i plovila) pri kupoprodaji, a za potrebe plaćanja poreza. Javiti se na pp, ili na procjena.plovila@gmail.com

tomee

• BANMAHER
bode me ing-kart
« Odgovori #15 : 21. Kolovoz 2004, 17:04:40 »

Citat: Bandit
Kaj se tiče spomenute firme...nekoliko puta sam imao problema kod njih sa testnim motorima...ili zadrže motor dva dana na servisu i ne naprave ga, ali uredno vele da se sad može "stiskat"...ili nemaju pojma di su papiri, istina je da šećeš po salonu a nitko te ništ ne pita....užas...Mislim da bi gospodin direktor trbal razmislit malo o tome koga ima zaposlenog u firmi. :evil:

slazem se .svoje sam reko  8)
Evidentirano

4rijeke

• Vozi: SVE
bode me ing-kart
« Odgovori #16 : 21. Kolovoz 2004, 22:58:28 »

i kao mladji sam sanjao da radim u salonu motocikala ili automobila i iskreno bas me briga kako im funkcionira firma al zbog cega opcenito ne zaposljavaju u salonima zaljubljenike u motore i automobile, ljude kojima je to cast i pored kojih kupac nebude ostao razocaran--ne znam.obicno to ide po babi i stricevima jer kod nas svako moze i radi sve a to je totalni bulsit. :|

toliko od mene

e j****a kad nema bikera sa trgovačkom školom a kod nas se ipak gleda škola a ne znanje....tako da motore prodaju mesari :D
Evidentirano
POZDRAV SVIM BIKERIMA - BEZ OBZIRA KOJI I KAKAV (ili nikakav) MOTOR VOZILI I KAKVU GOD NOSILI KAHLICU NA GLAVI

Andreas

bode me ing-kart
« Odgovori #17 : 22. Kolovoz 2004, 00:02:15 »

Haha.. ista stvar kad smo Foggy i ja isli kupit neke djelove kod njih za Windera.. Covjece.. udjes ko na prazan aerodrom.. doslovno moras izvlacit informacije iz njih, a i kad uspijes nesto izvuc cini se kao da te tjeraju u PM sto ih uopce gnjavis pitanjima.
Nevjerovatno.. apsolutno im nije stalo oce prodat ista ili ne..

Sto se tice toga mogu rec da me amerika zadivila, jer bilo gdje mozes uc bilo kako obucen (uglavnom sam bio prljav poslje posla) i imat ces tretman ko da si car.
Sjecam se jos uvjek kad sam posjetio Honda i Suzuki prodajni salon.. cisto se osjecas dobrodosao i covjek se potrudi oko tebe iako mu kazes da neces nista kupit, a to je i razlog zasto sam se sutradan vratio i kupio rukavice. Da su me docekali sa ing-kart stilom nebi vise nikad krocio unutra u zivotu.

Jedna ovakva hrvatska firma nebi trajala 3 dana na americkom trzistu..
Evidentirano

tomee

• BANMAHER
bode me ing-kart
« Odgovori #18 : 22. Kolovoz 2004, 08:34:19 »

za direktore auto ili moto salona koji su skrivecki na forumu!

ovdje na forumu moze se naci ljudi koji vole i znaju puno o motorima i autima.  vjerujem da za tu placu koju dajete svojim jebivetrima mogu napravit cuda u vasim firmama
razmislite malo
Evidentirano

bool

• **
  • Vozi: XL 1000 Varadero, Husaberg FE 450
bode me ing-kart
« Odgovori #19 : 22. Kolovoz 2004, 13:43:17 »

2tomee... a da ti malo pregrmiš preko tog njihovog neprofesinonalnog pristupa i vratiš u Ing po svog ljubimca. Kolika je sada cijena Capo-a na sniženju?  Mislim, jebeš njih, ali cijena je navodno jebeno dobra... Pozdrav
Evidentirano

Koko

• Vozi: ...trenutno slini za paKLEnim
bode me ing-kart
« Odgovori #20 : 22. Kolovoz 2004, 16:54:38 »

Zato ja imam Kawasakija kojeg servisiram u "KMS"-u i super sam zadovoljan.Evo,u petak sam bio na redovnom servisu na 12000 km.naručen sam da dođem u 9h,sišo sam s motora i nisam ga ni stavio na nogicu,već je KAZE stajao pored mene i uvezo motor u radionu.Onda slijede razgovori,kavica,cuga u kafiću,sitni poklončići pri odlasku :mrgreen:  :mrgreen:.(hvala).Ako budem mogao kupovati novi motor,bit će to KAWA,zahvaljujući ovakovom profesionalnom odnosu servisera i dilera prema svojim kupcima.Svaka čast KMS-u,"OPET" :D  :mrgreen:.Bok.

fazer čk

• **
  • Vozi: 110kw
bode me ing-kart
« Odgovori #21 : 22. Kolovoz 2004, 22:08:47 »

jebeš digiche kamikaze su zakon :wink:
Evidentirano

4rijeke

• Vozi: SVE
bode me ing-kart
« Odgovori #22 : 22. Kolovoz 2004, 22:14:09 »

za direktore auto ili moto salona koji su skrivecki na forumu!

ovdje na forumu moze se naci ljudi koji vole i znaju puno o motorima i autima.  vjerujem da za tu placu koju dajete svojim jebivetrima mogu napravit cuda u vasim firmama
razmislite malo

:naklon:
Evidentirano
POZDRAV SVIM BIKERIMA - BEZ OBZIRA KOJI I KAKAV (ili nikakav) MOTOR VOZILI I KAKVU GOD NOSILI KAHLICU NA GLAVI

tomee

• BANMAHER
bode me ing-kart
« Odgovori #23 : 22. Kolovoz 2004, 23:06:10 »

Citat: bool
2tomee... a da ti malo pregrmiš preko tog njihovog neprofesinonalnog pristupa i vratiš u Ing po svog ljubimca. Kolika je sada cijena Capo-a na sniženju?  Mislim, jebeš njih, ali cijena je navodno jebeno dobra... Pozdrav

uzet cu ktm adventurea tu je prici kraj

ovo o ing kartu je za forumase a i za njih same ak to procitaju
Evidentirano

Kaskader

• **
  • Vozi: Rommelov Tenk
bode me ing-kart
« Odgovori #24 : 23. Kolovoz 2004, 00:52:36 »

Ovo me ponukalo da napišem svoje iskustvo. Puno puta sam bio u kartu samo zbog dijelova i skompo se sa Markom Boroš, koji jedini radi i kuži se u poso. Čovjeće znao sam tamo nekad provest sate čekajući, ali nema veze.
Jednom prilikom sam htio ući u servis sa vanjske strane a dočekala su me zatvorena vrata a oko vratiju servisa hrpa raznih motora i skutera a u svakom ključ u bravi. Tako mi zapne za oko žuti mile :shock:  i zicnem se na njega i guštam malo, palim gasim kontakt, a u glavi se vrzmaju gadne misli.
Uh jedva sam se suzdržo :oops:
Evidentirano
Sivi Ptich = krotitelj deva
MADE IN CHINA
 Str: [1] 2  Sve   Gore

Stranica je generirana za 0.132 sekundi uz 16 upita.