neznam kako je u zg-u ali vise manji svaki renta bike ima ugovoru kojem lijepo pisu neke stvari.
Znaci motor ima kasko (koji pokriva određeni postotak od ukupne vrijednosti motora) i netko se polomi sa motora i napravi stetu od 28 000kn primjerice. Kasko sve plati ali u ugovoru pise kako najmoprimac u slucaju pada placa recimo 30 posto od visine stete sto je u ovom slucaju 8400kn ka s tom lovom bi trebao ''naplatiti'' nemogucnost rentanja motora tih nekih 2 tjedna koliko je on na popravku i malo izvuć sebi love u đep itd....(cijena kaska za iducu godinu se povecava jer si imao nesrecu..)
Tako da na kraju čistog i nemas bas neku lovu u đepu od toga...a recimo ako neradis tako neznam na koji nacin mislis opce profitirati pogotovo ako dođe do nezgode.
btw-
recimo druga stvar, netko iznajmi motor na vikend i ode na more na vir recimo, do tamo se vozi autoputom 240/50 tamo i natrag, dođe u zg ono zadnja guma ćelava. Sto ces mu naplatiti gumu? A decko se samo vozio do svoje destinacije i natrag!? Naravno da neces (valjda) jer je decko rento vozio i vozio se njime!!Dok recimo za namjerno paljenje gume ces mu naplatit 1000kn ako ti skuri gumu da je neuopotrebljiva . Eto tako da si odmah u gubitku ako gledamo ovaj naveceni slucaj...
Ima tu jos hrpa stvari na kojima mozes biti u minusu jer je to skup sport (iznajmljivanje) tako da ako neces ici na branje para kod sudara i razbijenih motora neznam na koju foru mislis biti u plusu a k tome imati nize cijene od konkurencije

Mozda sam glup pa nekuzim al ono...
radio sam jedno ljeto u renta bike-u pa znam kak to funkcionira