ala šta se praviš pametan 
ti istina znaš što si prodavao i cijene tih djelova, ali baš i neznaš kako, što ili zašto...
...da se i ja malo pravin pametan 
jer recimo undak, kada san kupovao kod tebe taj multivar i one federe vidio sam da znaš samo načelno otprilike o tim stvarima
imao sam sve te kombinacije postavljene oko prijenosa i točno znam što se u kojoj kombinaciji dešeavalo...a to sam ukratko i spomenija prije gore 
ti si samo prodavao!!! 
Za razliku od tebe ja i jesam pametan
16 puta ti pričam da NITKO NE ZNA KOLIKO MU UTEGA IDE U MOTOR DOK NE RASTAVI VARIOMAT JER PIAGGIO TO NIJE PRODAVAO PO REDOSLJEDU (prvo sve motore sa 6 utega pa onda sa 8 ) NEGO PO ZALIHAMA, a tebi je izgleda lakše ugurati metar u guzicu nego centimetar u glavu.
Maloprije nego šta sam pročitao ovaj post sam ti u kafiću ispričao cijelu priču o tome kako nitko ne zna koliko ima rolica u Piaggio 500 mašinama dok ne rastavi motor i sad kad sam vidio kako sereš bez veze u temama u kojima se nemaš šta javljati (vidi post od DamiraVXR), žao mi je šta se ovoliko trudim tebi, stručnjaku sve to objasniti, a nikad u životu nisi vidio kvačilo ni variomat dok nisu tvoj na Atlanticu drugi rastavljali
Od danas si mi na ignore listi
Trudim se koliko mogu u svoje slobodno vrijeme ovde po skuter podforumu ljudima savjetovat šta da kupe i kako da kupe variomat, a ti sereš bez prestanka.
Pa od danas kad misliš da si tako pametan ti dijeli savjete forumašima, a ja ću surfati negdje drugdje. Žao mi je šta će zbog tebe drugi patiti...