Pošto mi je od tada prošlo bar 1000 zadovoljnih kupaca variomata i svega ostalog, sjetio sam se da ti nisi sam ugrađivao dijelove nego ti je ugrađivao netko drugi (moj prijatelj Baćo), kad je on rekao da ne trebaš uzeti oprugu ja sam je uzeo natrag i vratio ti novac. Pošto ja samo pomažem savjetima onima koji sami to ugrađuju, tebi namjerno nisam htio pametovat niti pobijat ono šta ti je Baćo preporučio, a ako je kod tebe koji to ne znaš sam ugradit steklo dojam da ja znam samo načelno o tome, to je tvoj problem a ne moj. EOD
šta si se nadoveza...smiri malo

zar bi po tebi trebao sam raditi i servisirati skuter!?
a koju san to oprugu vratio? ...ako sam (redom) ugradio variomat i leo vinci auspuh, pa poslje centralni feder i nakon toga federe kumpluga.
nitko se naučen rodio nije, tako nisam ni ja. s vrimenom sam dolazio do zaključaka što i kako...
moj zaključak je: oprugice kumpluga su nepotrebne za cestovnu vožnju, jer skuter kreće s dodatno povečanim đirima (samom ugradnjom variomata su se malko povečali). centralni feder može, a nemora. ugradio sam ga tek na kraju kada je originalni več dobrano platija

i to je to.