Zato i postoje svakakvi bezvezni dileri koji se međusobno kolju sa cijenama jer misle da je to JEDINI način da se proda.srki
a ti kupuje kod skupljeg dilera

jbga, ja sam kupio tam di je bilo
cijena je bila ista kod svih.
i bila je povoljna. Da su 2 dilera imala taj motor po istoj cijeni, dobro bi si razmislio di ću ga uzet.
ono to ne kue ni kupci a kamoli trgovci, je da kupnjom motora kod dilera XX i kupac i prodavač ulaze u partnerski odnos (trebali bi). Diler bi se trebao brinuti o tom motoru kvalitetnim servisom, 2 puta godinje nazvat i pitat jel sve u redu, podsjetit na servise, ponudit s kavom i poklonit majicu, obavijestit o novom proizvodu ili usluzi. Jer kupac je zakon, Bog. On tom dileru omogućava da ovaj ima kaj jesti u nedelju za ručak, da moe platit račune i klincima platit vrtić. To ovi zaboravljaju.
Takvom dileru bi se ja kao kupac UVIJEK vraćao. I ne bi mi cijena bila JEDINI parametar.
Kako to kod nas izgleda? Mislim da je o tome puno već ovdje rečeno, da se ne ponavljamo.
Za početak, većini "dilera" bi tečaj lijepog ponaanja bio neophodan. "Dobar dan, izvolite, hvala, kako vam mogu pomoći".
Bit će i to jednog dana kad se civilizacijska razina ove drave podigne.
Al pitanje je da li će onda biti njih.
srki
jebo, al stvarno im jebo