Mislim, usporedjivati GS Suzuki i GS BMW, pa nemres, vozio sam ja i AMG-a pa ne velim da je moja 156 govno, uzmes usporedbu u cijenovnom razredu i to je to.
Nego ima neceg glede suvozaca, ja sam 185 i 95 (klasicne mjere ) a zna mi je manje (i to skoro duplo u tezini) i veli da joj je bilo jko lose na suvozackom mjestu, doduse ja sam stavio drugi guvernal kaj me vuce vise naprijed i savinut nadolje tako da je jadna sjedila na onoj stengi od sica.
Ali kako se ja pretezno vozim sam to mi je OK, kaj se tice vise-jace-brze, to je naravno sve subjektivno, ali sto se mene tice sve performanse su mi onakve kakve apsolutno zadovoljavaju moje potrebe, a izdaci za sad nisu takvi da bi ih jace osjetio tako da za mene GS 500

Ako bi mijenjao (a nadam se da hocu) vjerojatno cu mijenjati zbog stila.
Od kofera sam stavio top case od 48 l a imam i tank torbu (koju jos nisam koristiom tj bila je na motoru dok ju nisam doma dopelao),
top case mi se ne svidja ali mi je jaako praktican i ne bi ga skinuo.
Sve u svemu mislim da GS 500 daje dobar odnos ulozeno dobiveno za nezahtijevne korisnike.
E da kaj se voznih osobina tice, mislin da GS jos uvijek moze vise od dobrog dijela vozaca (ne samo njegovih, nego i drugih motora)