Molimo prijavite se ili registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Napredno pretraživanje  

Novosti:

Str: 1 2 3 ... 5 [Sve]   Dolje

Autor Tema: Cagiva raptor 650  (Posjeta: 4657 )

Sphinx

• *
  • Spol: Muški
  • Vozi: Suzuki gsx 1402
Cagiva raptor 650
« : 30. Travanj 2007, 11:41:22 »

Bok ljudi!

Ja sam novi na vašem forumu ii odlučio sam postati motorista, tako da trenutno kupujem motor.
Ja sam se odlučio za Cagiva Raptor 650 ( polovna 2001. godište s oko 45000 km) pa me zanima šta mislite o tom motoru, njegove prednosti i nedostatke!!?? Inače ja sam iz Rijeke i početnik sam ali me to ne brine jer ako imaš kontrolu nad sobom svaki motor je super. Pa molio bih vaše komentare o tom motoru i savjete. Hvala
Evidentirano

MA-Zvone

• Vozi: Yamaha FZ6 II
Odg: Cagiva raptor 650
« Odgovori #1 : 30. Travanj 2007, 12:30:42 »

Član sa nickom Pivi će ti sve objasnit o tom motoru  :mrgreen:
Evidentirano
www.crotur.com

Turistički portal specijaliziran za Makarsku rivijeru.

sid

• Vozi: Kawasaki ZR 7
« Odgovori #2 : 30. Travanj 2007, 12:34:05 »

I meni zaniljivo prometalo  :D
Evidentirano
VISE RADITE A MANJE PROSVJEDUJTE Z. A
Prodajem stan u Zgb. na Sv. Duhu
KOJI QURATZ VRIJEDI PENZICIMA IC' STRAJKAT ?

Bandit

• ADMIN PIZDEK
  • Administrator
  • Vozi: Suzuki SV 1000 S
« Odgovori #3 : 30. Travanj 2007, 14:47:19 »

Član sa nickom Pivi će ti sve objasnit o tom motoru  :mrgreen:

Ali tek za 8-9 dana. Momentalno je na hlađenju :mrgreen:
Evidentirano
Procjene vrijednosti motocikala (i drugih vrsta vozila i plovila) pri kupoprodaji, a za potrebe plaćanja poreza. Javiti se na pp, ili na procjena.plovila@gmail.com

miro

• Dežurni petokolonaš
  • Vozi: DUCATI
« Odgovori #4 : 30. Travanj 2007, 16:10:41 »

Ali tek za 8-9 dana. Momentalno je na hlađenju :mrgreen:
Onda ću ja reći.  :mrgreen:

Raptor 650. Agustina rama, suzukijev motor, galucijev dizajn, brembo kočnice - za one koji shvaćaju sve to raptor je poslastica u svojoj klasi. Njegova pojava je jednostavno čista exkluziva, a krasi ga gomila do u sitno uređenih detalja koju ima malo koji motor. Obzirom dase radi o suzukijevom dvocilindrašu, kvaliteta je zagarantirana i provjerena - čitava gama motocikla korist baš taj motor za svoje modele. Na raptoru je on 70, negdje 72 konja, sasvim dovoljno za jedan naked, pojurit će ti do 205 km/h, ali za takav podvig treba imati ugrađen vjetrobran (koji ti mogu prodati :mrgreen:) ili se radi o strašnoj borbi za koju je bolje da dugo ne traje. U biti, ono što inače uvijek kažem za nakede, može se potrjetari brzo, ali svako duže izlaganje većoj brzini donosi zamor od borbe s vjetrom i motor nije stabilan čisto zbog svoje aerodinamike. S dobrim vjetrobranom je druga stvar (mogu ti ga prodati :mrgreen: part II). Motor vuče od niskih, doslvno, kočenje motorom je jako izraženo, potrošnja se kreće od 4.5 do 6 litara, ali samo u jako forsiranoj vožnji. Ja sam u prosjeku bio između 5 i 5.5, 6 nisam nikad dosegao, a obzirom da se radi o 19 litarskom rezervaru - velik radijus vožnje je zagarantiran. Kočnice u brembo zlatna serija - nešto su tvrđe i traže odlučniji stisak, a ipak ćeš dobro kočiti, ali budi uvjeren da ih nećeš uspjeti pregrijati kao niti će ti kočnica propadati - već u startu imaš opletena crijeva. Zvuk je nešto prigušeniji, ali po meni odličan, jer već nakon 4000 okretaja zvuči fenomenalno, na svako otpuštanje gasa ljudi masovno okreći glave - vrlo specifičan zvuk kojeg nijedan suzukijev sv nije imao. Položaj sjedenja je gotovo sportski, kontrola je potpuna, ali motor jednostavno traži da ga se vozi brrzo, nevjerojatan osjećaj, po meni je najbolji od 80 do 140 - to je savršenstvo, mada ti nikakva brrzina neće biti problem, ali pri toj brrzini vjetar te taman drži u nekom savršenom položaju. Zavoji - e vidiš, za to je napravljen taj motor. Kupi dobre gume i granica nagiba ne postoji, vrlo je siguran, super lako se vozi, kao igračka, no jedini nedostak naazim u pretvrdoj prednjoj vilici - za naše ceste pune rupčaga i kvrga, no ako je cesta dobra - raptor vlada. Original topovi su mi pravo umjetničko djelo, kao i cijeli motocikl. Nikad nisam razumio nedostatak vizije hrvatskih motorista i zašto ga ima tako malo kod nas - po meni taj motor pruža daleko više od ostalih u klasi, izuzev monstera čiji je on pandan. Nikad nećeš osjetiti niti najmanje uvijanje motora pri bilokakvim egzibicijama. Mjenjač ti ne treba puno jer vuče kad god daš gas, osim ako si u lovu na R motore (u tom sam ja uvijek bio) morat ćeš se pozabavit ponekom promjenom bRRzine. Nikad ne bi rekao da motor raspolaže sa samo 70 konja. Sjedalo je udobno, opet lijepo dizajnirano, satovi - savršenstvo - vrh sata služi ti kao nišan a dok sjediš kao da si zajahao zmaja. Ruke raširene, noge odozad, dva cilindra po mudima, nikad neću prežaliti taj motor. Kvačilo je kao putar. Održavanje - badave, samo se nemoj slupati. No onda je svaki motor skup. Lošeg iskustva nisam imao. No servisna knjižica kao i porjeklo bilo bi dobro znati. No svaki bolji serviser moći će ti održavati taj motor. Kaj te još zanima? :mrgreen:

(ovako ga ni pivi ne bi nahvalio) 8) :palacgore: :LOL: :LOL: :LOL: :LOL:
Evidentirano
"I'M A NIGHT RIDER!!!!!!!!
I'M A FUEL INJECTED SUICIDE MACHINE!!!!!"
http://www.youtube.com/watch?v=rmfezDOSd2g

sid

« Odgovori #5 : 30. Travanj 2007, 16:54:46 »

Ahhhhhhhhhhhhhhhhh, lijepo, moja jebena sreca je ta da kad sam ja kupovao motor nije bilo niceg, doslovno, koji tjedan kasnije evo i Guzzija, i Reptora. Pa da puknes. :bonk:
Evidentirano

miro

• Dežurni petokolonaš
« Odgovori #6 : 30. Travanj 2007, 17:11:46 »

Ahhhhhhhhhhhhhhhhh, lijepo, moja jebena sreca je ta da kad sam ja kupovao motor nije bilo niceg, doslovno, koji tjedan kasnije evo i Guzzija, i Reptora. Pa da puknes. :bonk:
šteta da, jer rpator svojim komponentama ovjesa, pogotovo za 2001 godinu odskačle za klasu iznad, kao i svime osim snagom, no kako se radi o 2 cylindra i većoj iskoristivosti - možemo reći i da je tu ravnopravan.  :palacgore:
Evidentirano

sid

« Odgovori #7 : 30. Travanj 2007, 19:33:33 »

Meni nije snaga priorite, i ovih 40 i kusur je previse za moje znanje i potrebe, ali mi se svidja motor do bola.  :palacgore:
Evidentirano

Sphinx

• *
« Odgovori #8 : 30. Travanj 2007, 19:42:11 »

Hvala ljudi , a pogotovo miri koji mi ja tako lijepo i opširno opisao i nahvalio motor. Kad ga kupim stavit ću slike. Evp ne mogu dočekati,!!
Evidentirano

miro

• Dežurni petokolonaš
« Odgovori #9 : 30. Travanj 2007, 20:14:29 »

Hvala ljudi , a pogotovo miri koji mi ja tako lijepo i opširno opisao i nahvalio motor. Kad ga kupim stavit ću slike. Evp ne mogu dočekati,!!
Nahvalio ga jesam, ali to i jest motor drukčiji od drugih. meni osobno je stara linija ljepša od nove, oni rukohvati na novom odozad je da imaju svrhu, ali mu nekako ne pristaju.
Evidentirano

tutankamon

« Odgovori #10 : 30. Travanj 2007, 20:39:57 »

otiđi do izvora sa njim :palacgore: pa će ga miro poslikati :mrgreen:
Evidentirano
Nalazite se na moderatorskoj listi praćenja. :LOL:

zorozic

• **
  • Vozi: Yamaha
« Odgovori #11 : 30. Travanj 2007, 21:19:48 »

Pozdrav.
Daj ti prijatelju stani malo na loptu. Prvi motor (jer kako navodis da si odlucio postati motorista) pa 650ccm ?!? Savjetuj se malo s starijom gardom iz Rijeke, znam da tamo ima iskusnih likova uvijek spremnih pomoci novim motoristima. Moje misljenje je da to nije motor za tebe a ujedno ti se i ispricavam jer nisi ni trazio misljenje tipa koje sam ti ja napisao. Nemoj zamjeriti ovo je cisto dobronamjerno a svatko tko ti hoce dobro u zivotu reci ce ti ovo sto sam ja gore napisao...
Evidentirano
Motorist...

Pedrosa

• Vozi: RS 125 2006
« Odgovori #12 : 30. Travanj 2007, 21:33:16 »

Pozdrav.
Daj ti prijatelju stani malo na loptu. Prvi motor (jer kako navodis da si odlucio postati motorista) pa 650ccm ?!? Savjetuj se malo s starijom gardom iz Rijeke, znam da tamo ima iskusnih likova uvijek spremnih pomoci novim motoristima. Moje misljenje je da to nije motor za tebe a ujedno ti se i ispricavam jer nisi ni trazio misljenje tipa koje sam ti ja napisao. Nemoj zamjeriti ovo je cisto dobronamjerno a svatko tko ti hoce dobro u zivotu reci ce ti ovo sto sam ja gore napisao...

Po meni to i nije strašno,nije R nego naked...znam da ni Raptor nije igračka ali uz povećanu pažnju prvih par tisuća km ne vidim razloga zašto ga nebi ukrotio  :palacgore:
Evidentirano
I've never had a bad experience with needles or an injection, it's just that I don't like ... I don't mind being thumped over the head with a mallet, but I hate being stuck with a horrible pin-like thing

zorozic

• **
« Odgovori #13 : 30. Travanj 2007, 21:42:56 »

Po meni to i nije strašno,nije R nego naked...znam da ni Raptor nije igračka ali uz povećanu pažnju prvih par tisuća km ne vidim razloga zašto ga nebi ukrotio  :palacgore:
Sve 5 ako ce se moci suzdrzati...
Kada se sjetim svojih pocetaka, da sam imao takav motor danas nebi bio medju zivima sigurno. Preporucam slijed: automatik, APN, elektronik (tesko pronaci), neka kroserica pa tek neki naked, pa puno kilometara, pa jos kilometara, pa ako si u komadu R...
Cisto iz iskustva...
Evidentirano
Motorist...

Pedrosa

« Odgovori #14 : 30. Travanj 2007, 21:45:20 »

Sve 5 ako ce se moci suzdrzati...
Kada se sjetim svojih pocetaka, da sam imao takav motor danas nebi bio medju zivima sigurno. Preporucam slijed: automatik, APN, elektronik (tesko pronaci), neka kroserica pa tek neki naked, pa puno kilometara, pa jos kilometara, pa ako si u komadu R...
Cisto iz iskustva...
Ma sve to stoji,ali to se sve prolazi u mladim danima...iako bi to zasigurno bilo najbolje teško je sad nekog od 20+ posjest na APN-a  :wink:
Evidentirano
I've never had a bad experience with needles or an injection, it's just that I don't like ... I don't mind being thumped over the head with a mallet, but I hate being stuck with a horrible pin-like thing

zorozic

• **
« Odgovori #15 : 30. Travanj 2007, 21:50:18 »

Ma sve to stoji,ali to se sve prolazi u mladim danima...iako bi to zasigurno bilo najbolje teško je sad nekog od 20+ posjest na APN-a  :wink:
A cuj, ja vozim od 7 godina, i imao sam takav sljed, ziv sam, da sam zdrav nemogu reci, da sam polomljen - nisam, a kada bi morao ponovno isti put bi izabrao tako da i dalje mislim da bi trebao poceti s necim manjim. Ili kako bi ja u sali rekao nek pocne s Hondom to ionako samo cure voze..
Bez uvrede Hondasi ...
Evidentirano
Motorist...

Pedrosa

« Odgovori #16 : 30. Travanj 2007, 22:17:15 »

A cuj, ja vozim od 7 godina, i imao sam takav sljed, ziv sam, da sam zdrav nemogu reci, da sam polomljen - nisam, a kada bi morao ponovno isti put bi izabrao tako da i dalje mislim da bi trebao poceti s necim manjim. Ili kako bi ja u sali rekao nek pocne s Hondom to ionako samo cure voze..
Bez uvrede Hondasi ...
Pa i ja  :palacgore: zato i kažem..to je super ako se sve prođe ko klinac ali sad...  :wink:
Evidentirano

sid

« Odgovori #17 : 30. Travanj 2007, 22:56:44 »

Slican put i ja imao, samo sa Puchom Pony expresom.
Nego imam ja prijedlog.
Covjek lijepo od mene kupi GS-a a ja dem po Reptora, i poslije od mene kupi Reptora a ja na Brevu.  :LOL: :LOL: :LOL: :LOL: :LOL: :LOL: :LOL: :LOL: :LOL: :LOL: :LOL: :LOL: :LOL:
Evidentirano

Sphinx

• *
« Odgovori #18 : 01. Svibanj 2007, 09:27:35 »

Bez uvrede Hondasi ...
Pa nisam ni ja od jučer, kao mulac imao sam automatika, a pored toga stalno uzimao od bratića apena i vozio se po naselju, poslje jako kratko sam vozio skutera, znači vozio sam sve te motoriće. Pored toga imam 22 godine, izdivaljao sam se s autom i imao malu tj. potencijalno veliku nezgodu ( na svu sreću bez ikakvih ozljeda, bio sam sam u autu) tako da pored svega toga sam se jebeno opametio i kupujem motor za gušt i jebeni gušt( nadam se da će tako i ostati kad ga budem imao) . Pored svega toga mrcina sam ( imam preko 100 kila) pa ne mogu baš neki mali motorić sebi kupiti pogotovo jer je Rijeka jebena uzbrdica. I naravno da sam se posavjetovao sa starijom ekipom ne ide se na takav motor grlom u jagode.
Evidentirano

Sphinx

• *
« Odgovori #19 : 01. Svibanj 2007, 09:30:59 »

Bez uvrede Hondasi ...
I hvala na konstuktivnoj kritici znam i ja da treba biti takav sljed od maloga prema većem motoru, ali to sam vozio prije pa sam imao veću pauzu pa sam sad odlučio krenuti s nečim većim, samo pomalo i to je to..
Evidentirano

sid

« Odgovori #20 : 01. Svibanj 2007, 09:36:05 »

Sretno ti bilo  :palacgore: stavi slike ljepotice kad ju ubodes.  :cheer:
Evidentirano

zorozic

• **
« Odgovori #21 : 01. Svibanj 2007, 10:17:05 »

majstore sretno. i polako ...
Pozdrav :palacgore:...
Evidentirano
Motorist...

perepero

• Vozi: ...e, a se ne vidi....
« Odgovori #22 : 01. Svibanj 2007, 15:22:29 »

Pozdrav.
Daj ti prijatelju stani malo na loptu. Prvi motor (jer kako navodis da si odlucio postati motorista) pa 650ccm ?!?

...nemaš frke... to je motor za curice...  8)
Evidentirano
MK All Saints

CLOSE YOUR MOUTH WHEN RIDING A BIKE!!!!
"BEST FRIENDS ARE FOR LIFE,
BUT MY DUC IS FOREVER!"

oracle

• PROROČICA
  • Spol: Ženski
  • Vozi: intergalaktičku SP 1
« Odgovori #23 : 01. Svibanj 2007, 15:25:20 »

I hvala na konstuktivnoj kritici znam i ja da treba biti takav sljed od maloga prema većem motoru, ali to sam vozio prije pa sam imao veću pauzu pa sam sad odlučio krenuti s nečim većim, samo pomalo i to je to..
samo ti kupi sebi cagivu i pamet u glavu....
želim ti puno sretnih kilometara :palacgore:
Evidentirano
O&G Team
..." Ali ipak uz mene se može, mada je neobično.
 Sa mnom je opasno ići, ja se nikad ne umaram... "

Koko

• Vozi: ...trenutno slini za paKLEnim
« Odgovori #24 : 01. Svibanj 2007, 16:59:41 »

Sretno stari :palacgore: .Sad kad sam pročitao Mirin tekst,sam dobil volju da si kupim tak nekaj :mrgreen: .Bok.

Sphinx

• *
« Odgovori #25 : 01. Svibanj 2007, 22:41:22 »

samo ti kupi sebi cagivu i pamet u glavu....
želim ti puno sretnih kilometara :palacgore:
Hvala, hvala baš sam danas izvršio zadnju inspekciju i uzimam ga ovaj tjedan do petka, nadam se čak možda i sutra.
Evidentirano

miro

• Dežurni petokolonaš
« Odgovori #26 : 02. Svibanj 2007, 09:57:36 »

ajd baš ga slikaj kad ga kupiš da vidimo i to čudo. kakve je boje? plavi? žuti? crveni? crni?
Evidentirano

perepero

« Odgovori #27 : 02. Svibanj 2007, 12:52:30 »

ajd baš ga slikaj kad ga kupiš da vidimo i to čudo. kakve je boje? plavi? žuti? crveni? crni?

...ma, boja nije bitna, naročito poslije tvoga hvalospjeva...no, šalu na stranu, sve stoji... motor je zbilja vrlo dobar čak... užitak i zadovoljstvo u vožnji... sve pet...

...budućem uzbuđenom vlasniku želim puno sretnih kilometara (nadam se da je pila već doma)...  8)
Evidentirano
MK All Saints

BUT MY DUC IS FOREVER!"

Sphinx

• *
« Odgovori #28 : 03. Svibanj 2007, 01:32:49 »

pila je stigla uskoro stavljam slike ljepotice, plave je boje i ima neke male doreade, retrovizori, žmigavci, ralicu...plus još nešto sitno meni je totalni zakon onako jebački
Evidentirano

miro

• Dežurni petokolonaš
« Odgovori #29 : 03. Svibanj 2007, 16:07:40 »

pila je stigla uskoro stavljam slike ljepotice, plave je boje i ima neke male doreade, retrovizori, žmigavci, ralicu...plus još nešto sitno meni je totalni zakon onako jebački
ajmo slike, slike, slike, da vidimo tog grabežljivca :palacgore: :palacgore: :palacgore:

Volim plavu boju.  :mrgreen:

Otkud je stigao, iz kojeg dijela lijepe naše? :misli:
Evidentirano

Sphinx

• *
« Odgovori #30 : 04. Svibanj 2007, 13:01:48 »

Pa trenutno već dva dana pada kiša u Rijeci pa ga ne mogu slikati, a motor je iz Rijeke imao je dva vlasnika tako da sam obadva upoznao, ljudi su super sve što mi bude trebalo oko motora ljepo mogu s njima riješiti. Pa ako bude sreće sutra idem na prvi đir samo ako bude ljepo vrijeme 
Evidentirano

Balki

• Vozi: ZX 6 R '07 ORANGE
« Odgovori #31 : 04. Svibanj 2007, 13:22:03 »

Čestitam! Želim ti puno sretnih km!
Evidentirano
"Dum spiro, spero." - Dok dišem, nadam se

metRRo Orange Threat
DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME
TEAM OSHIKURU

miro

• Dežurni petokolonaš
« Odgovori #32 : 04. Svibanj 2007, 14:23:29 »

Pa trenutno već dva dana pada kiša u Rijeci pa ga ne mogu slikati, a motor je iz Rijeke imao je dva vlasnika tako da sam obadva upoznao, ljudi su super sve što mi bude trebalo oko motora ljepo mogu s njima riješiti. Pa ako bude sreće sutra idem na prvi đir samo ako bude ljepo vrijeme 
ahhh...slike!" Dok sam gledao raptore gledao sam jednog iz rijeke, žutog, ali se već bio prodao dok sam uspio rasporit čarape, razbit kasice prasice i isplakat dovoljno suza na puničinom ramenu.  :mrgreen:

A zar se motor ne voli slikati po kiši? Ili foto aparat reagira na kapljice?
Evidentirano

baxy

• Vozi: Honda cbr1000rr
« Odgovori #33 : 04. Svibanj 2007, 14:26:08 »

Izabrao si jedan od onih motora za kojim mi oko uvijek poleti, sretno i puno km .....Miro  :palacgore: lijepo si ga opisao!
Evidentirano
Hoće li Bradl, Haslam ili Rossi ikada odvoziti krugove na Grobniku brže od svojih ćaća .. ??

miro

• Dežurni petokolonaš
« Odgovori #34 : 04. Svibanj 2007, 23:09:52 »

Izabrao si jedan od onih motora za kojim mi oko uvijek poleti, sretno i puno km .....Miro  :palacgore: lijepo si ga opisao!
svi me malo malo hvale po temama kako lijepo opisujem, a nitko me ne nudi nikakav ozbiljan posao glede toga.... :misli:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Evidentirano

Rene(Raptor)

• Vozi: Cagivu Raptor 1000 "Evo III", Vespa 180 SS 1967
« Odgovori #35 : 05. Svibanj 2007, 08:15:51 »

svi me malo malo hvale po temama kako lijepo opisujem, a nitko me ne nudi nikakav ozbiljan posao glede toga.... :misli:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

:bananapivo:

Sad si još jednog navukao na Raptora... :mrgreen:
Evidentirano

Rene(Raptor)

« Odgovori #36 : 05. Svibanj 2007, 08:18:11 »

Evo jedne "sjetne" slikice  :mrgreen:
Evidentirano

miro

• Dežurni petokolonaš
« Odgovori #37 : 05. Svibanj 2007, 20:34:52 »

to su bila vremena!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :palacgore: :palacgore: :palacgore: :palacgore: :palacgore: :palacgore:
Evidentirano

sid

« Odgovori #38 : 05. Svibanj 2007, 21:15:29 »

Meni to prelijepo  :palacgore:
Evidentirano

miro

• Dežurni petokolonaš
« Odgovori #39 : 05. Svibanj 2007, 22:03:07 »

Meni to prelijepo  :palacgore:
ali ono što ljudi ne mogu shvatiti (jer ga nisu probali nikad voziti) je da na raptoru nije samo exkluzivan i maštovit izgled i vrsne komponente ono što ga čini dobrim motorom, već kakav osjećaj pruža u vožnji, taj neki ludi položaj, jednostavno doživljaj vožnje je vrlo intenzivan - možda je to najbolji osjećaj - i ne treba ti 100 kilometara vožnje da bi bio ispunjen srećom i imao dugo vremena osmjeh na licu.  :palacgore:
Evidentirano

sid

« Odgovori #40 : 05. Svibanj 2007, 22:22:26 »

Mene ti prijatelju poceo u zadnje vrijeme mucit tlak, stalno izmedju 140-150 sa 100-110.
I sto sam ja skuzio, kad se vratim s voznje motorom bolje se osjecam, uglavnom sam isao mjeriti tlak, poslije voznje ( pa makar 20 minuta) tlak dojde na 130-135 sa 80-90.
Drugim riecima vec i kratka voznja na ovom mom motorceku ( koji ruku na srce i nije nesto posebno) mi tak djeluje,
kaj bi tek bilo da na Raptora sjednem ( po tvom opisu moral bi si nekaj popit da mi digne tlak na 120/80)  :D
Evidentirano

miro

• Dežurni petokolonaš
« Odgovori #41 : 05. Svibanj 2007, 22:32:00 »

Mene ti prijatelju poceo u zadnje vrijeme mucit tlak, stalno izmedju 140-150 sa 100-110.
I sto sam ja skuzio, kad se vratim s voznje motorom bolje se osjecam, uglavnom sam isao mjeriti tlak, poslije voznje ( pa makar 20 minuta) tlak dojde na 130-135 sa 80-90.
Drugim riecima vec i kratka voznja na ovom mom motorceku ( koji ruku na srce i nije nesto posebno) mi tak djeluje,
kaj bi tek bilo da na Raptora sjednem ( po tvom opisu moral bi si nekaj popit da mi digne tlak na 120/80)  :D
:LOL: :LOL: :LOL: :LOL: :palacgore:
a valjda će te jednom zapasti i takva sudbina.  :palacgore:
Evidentirano

sid

« Odgovori #42 : 05. Svibanj 2007, 22:32:45 »

Iskreno se nadam  :D
Evidentirano

Koko

« Odgovori #43 : 05. Svibanj 2007, 22:38:18 »

...a pogle moj desktop :misli:

sid

« Odgovori #44 : 05. Svibanj 2007, 22:39:45 »

slin, slin  :palacgore:
Evidentirano

Koko

« Odgovori #45 : 05. Svibanj 2007, 22:42:58 »

Kaj ovaj Miro tek curicama radi,kad stare konje ovak "navlači" :misli: :LOL: .Bok.

miro

• Dežurni petokolonaš
« Odgovori #46 : 05. Svibanj 2007, 22:44:03 »

moram priznati da mi se ne sviđaju ti futuristički retrovizori (novog naked raptora), kao ni rukohvati odozad, kao ni maska, ali ajd, sve to služi svrsi, no prvi modeli bili su bazični, bez kojekakvih nepotrebnih dodataka - samo sirovi bajk. Kao i ductijeva multistrada, sad je možda teh nešto dotjeranija, ali kad je izašla imala je siroviji izgled i u izgledu je sadržavala i ono multi s naglaskom na sport, sad je touring autobus.

Evo vam raptor ako baš želite da ima cicaboca po sebi.  8)
Evidentirano

sid

« Odgovori #47 : 05. Svibanj 2007, 22:48:02 »

I meni stara ljepsa
Evidentirano

Koko

« Odgovori #48 : 05. Svibanj 2007, 22:50:01 »

I meni je bolji onaj stariji model,ali se ova slika "zalomila"."Future" mi nisu baš,ono naj.Bok.

Bandit

• ADMIN PIZDEK
  • Administrator
« Odgovori #49 : 06. Svibanj 2007, 08:10:52 »

Došla dva Raptora pogledat pravi motor :mrgreen: :mrgreen:
Evidentirano
Procjene vrijednosti motocikala (i drugih vrsta vozila i plovila) pri kupoprodaji, a za potrebe plaćanja poreza. Javiti se na pp, ili na procjena.plovila@gmail.com

miro

• Dežurni petokolonaš
« Odgovori #50 : 06. Svibanj 2007, 12:10:50 »

kakav motor? Pa to je neki hibrid, a ne motor. Nit turing nit sport nit naked, običan moto RIČET! :mrgreen:

al dobro si ga uočio. :palacgore:
Evidentirano

Rene(Raptor)

« Odgovori #51 : 06. Svibanj 2007, 14:01:03 »

moram priznati da mi se ne sviđaju ti futuristički retrovizori (novog naked raptora), kao ni rukohvati odozad, kao ni maska, ali ajd, sve to služi svrsi, no prvi modeli bili su bazični, bez kojekakvih nepotrebnih dodataka - samo sirovi bajk. Kao i ductijeva multistrada, sad je možda teh nešto dotjeranija, ali kad je izašla imala je siroviji izgled i u izgledu je sadržavala i ono multi s naglaskom na sport, sad je touring autobus.

Evo vam raptor ako baš želite da ima cicaboca po sebi.  8)

Bljak, meni je taj V-Raptor jedan od ružnijih motora, nikak da se naviknem na masku prednju...
Evidentirano

Rene(Raptor)

« Odgovori #52 : 06. Svibanj 2007, 14:01:52 »

Da, namjerno sam gađao da se skuži i ona siva krama iza...da se vidi kaj se da napravit iz motora kad se talijani dokopaju japanske tehnologije  :mrgreen:
Evidentirano

Bandit

• ADMIN PIZDEK
  • Administrator
« Odgovori #53 : 06. Svibanj 2007, 14:02:52 »

Da, namjerno sam gađao da se skuži i ona siva krama iza...da se vidi kaj se da napravit iz motora kad se talijani dokopaju japanske tehnologije  :mrgreen:
:jesus:
Evidentirano

Koko

« Odgovori #54 : 06. Svibanj 2007, 15:38:26 »

:jesus:

...skužil sam odmah SeVerinu u pozadini,samo sam čekal da se javiš :LOL: .Bok.

Sviba

• *
  • Vozi: bicikl
« Odgovori #55 : 07. Svibanj 2007, 08:04:03 »

Sad bum vjerojatno grunul ko da sam s marsa opal, al nema veze...

Gdje se u Hrvatskoj može kupit raptor i gdje su servisi?

Karlovac ili?

Kakva su iskustva ljudi s zastupnikom u hr?
Evidentirano

tutankamon

« Odgovori #56 : 07. Svibanj 2007, 15:37:24 »

Sad bum vjerojatno grunul ko da sam s marsa opal, al nema veze...

Gdje se u Hrvatskoj može kupit raptor i gdje su servisi?

Karlovac ili?

Kakva su iskustva ljudi s zastupnikom u hr?

www.cagivaraptor.tk
Evidentirano

perepero

« Odgovori #57 : 07. Svibanj 2007, 15:53:18 »

...zaboravil si stavit potpis pod sliku...

...dva loša ubiše miloša...  8)
Evidentirano
MK All Saints

BUT MY DUC IS FOREVER!"

Sphinx

• *
« Odgovori #58 : 07. Svibanj 2007, 17:58:04 »

Evo napokon stižu slike od moje nove ljepotice, trebalo mi je vremena. Sjeo sam samo na kratak đir u subotu i nisam se skidao s nje cijeli vikend motor je nešto prekrasno. Još nisam ni položio ali nisam mogao odoliti, vreba me iz garaže.
Odgođen mi je ispit zbog kiše u petak pa čekam kada ću opet ovaj tjedan. Evo par slika pa mi recite vaše komentare.

[img=http://img338.imageshack.us/img338/2923/001001ls9.th.jpg]
Evidentirano

oracle

• PROROČICA
  • Vozi: intergalaktičku SP 1
« Odgovori #59 : 07. Svibanj 2007, 18:28:12 »

ma nema se šta reći...motor je super :palacgore:
sad samo sjedni i puno sretnih kilometara ti želim :wink:
Evidentirano
O&G Team
..." Ali ipak uz mene se može, mada je neobično.
 Sa mnom je opasno ići, ja se nikad ne umaram... "

miro

• Dežurni petokolonaš
« Odgovori #60 : 07. Svibanj 2007, 19:06:40 »

Evo napokon stižu slike od moje nove ljepotice, trebalo mi je vremena. Sjeo sam samo na kratak đir u subotu i nisam se skidao s nje cijeli vikend motor je nešto prekrasno. Još nisam ni položio ali nisam mogao odoliti, vreba me iz garaže.
Odgođen mi je ispit zbog kiše u petak pa čekam kada ću opet ovaj tjedan. Evo par slika pa mi recite vaše komentare.

čovječe...kakav ducati, cagiva je zakon! :palacgore: :palacgore: :palacgore:
Evidentirano

Rene(Raptor)

« Odgovori #61 : 07. Svibanj 2007, 19:34:34 »

www.cagivaraptor.tk

Hvala za link (reklamu)  :wink: :mrgreen:

P.S. Inače, ako te zanima kupnja Cagive -> Moto-Trade Karlovac
Evidentirano

Rene(Raptor)

« Odgovori #62 : 07. Svibanj 2007, 19:39:44 »

Ako smijem primjetiti - tebi nešto nije u redu sa zadnjim krajem (preciznije - štop svjetlom - previše je izbočeno) - da li je to zbog novog nosača tablice?

P.S. Par zamjerki (ako smijem, NHF  :bananapivo: - ovo se samo odnosi na MOJ ukus - "100 ljudi 100 ćudi")- promijeni ručice volana, i žmigavce, jeftina imitacija kroma i retrovizori neki crni bi mu dobro sjeli...

P.P.S. OPA, amortizer volana - daj molim te poslikaj to pa uploadaj slike, baš me zanima kak je montiran, jer vidim da nije klasika...

I, još jedno za kraj: Da li je taj motor bio padan, jer vidim neke modifikacije na prednjem blatobranu...(a onda opet, to može biti i zbog toga što je prijašnji vlasnik shvatio da pucaju ti bočni nosači na prednjem blatobranu :()
Evidentirano

miro

• Dežurni petokolonaš
« Odgovori #63 : 07. Svibanj 2007, 20:39:57 »

Ako smijem primjetiti - tebi nešto nije u redu sa zadnjim krajem (preciznije - štop svjetlom - previše je izbočeno) - da li je to zbog novog nosača tablice?

P.S. Par zamjerki (ako smijem, NHF  :bananapivo: - ovo se samo odnosi na MOJ ukus - "100 ljudi 100 ćudi")- promijeni ručice volana, i žmigavce, jeftina imitacija kroma i retrovizori neki crni bi mu dobro sjeli...

P.P.S. OPA, amortizer volana - daj molim te poslikaj to pa uploadaj slike, baš me zanima kak je montiran, jer vidim da nije klasika...

I, još jedno za kraj: Da li je taj motor bio padan, jer vidim neke modifikacije na prednjem blatobranu...(a onda opet, to može biti i zbog toga što je prijašnji vlasnik shvatio da pucaju ti bočni nosači na prednjem blatobranu :()
ej rene, kakvu  vidiš manipulaciju prednjeg blatobrana, meni je oriđiđi. :misli: :misli: A i ne znaš što puca na blatobranu, meni nije ništa puklo? :misli:
Evidentirano

Rene(Raptor)

« Odgovori #64 : 07. Svibanj 2007, 20:54:22 »

ej rene, kakvu  vidiš manipulaciju prednjeg blatobrana, meni je oriđiđi. :misli: :misli: A i ne znaš što puca na blatobranu, meni nije ništa puklo? :misli:

Tamo kod spojnica na vilice, tamo ti zna pucat najčešće (dobro, možda je meni pucalo i zbog dizanja na zadnji, ali na novim modelima, su ti promijenili to i stavili blatobran sličan Monsterovom), tamo je koliko vidim nešto stavljeno, neka imitacija karbona (ja sam to riješio sa dodatnim zavarivanjem plastike u varoplastu, tako sam riješio i plastike ispod sica)
Evidentirano

Rene(Raptor)

« Odgovori #65 : 07. Svibanj 2007, 21:00:01 »

Evo slike

Sljedeća je novi RAPTOR 650
Evidentirano

miro

• Dežurni petokolonaš
« Odgovori #66 : 07. Svibanj 2007, 21:26:01 »

Tamo kod spojnica na vilice, tamo ti zna pucat najčešće (dobro, možda je meni pucalo i zbog dizanja na zadnji, ali na novim modelima, su ti promijenili to i stavili blatobran sličan Monsterovom), tamo je koliko vidim nešto stavljeno, neka imitacija karbona (ja sam to riješio sa dodatnim zavarivanjem plastike u varoplastu, tako sam riješio i plastike ispod sica)
gledam na što misliš, ali to je samo dekoracija, meni se čini, no oblik je oriđiđi.
Evidentirano

tutankamon

« Odgovori #67 : 08. Svibanj 2007, 07:34:02 »

Hvala za link (reklamu)  :wink: :mrgreen:

P.S. Inače, ako te zanima Cagive -> Moto-Trade Karlovac

ne treba hvala :palacgore: :mrgreen:
Evidentirano

Sphinx

• *
« Odgovori #68 : 08. Svibanj 2007, 08:44:14 »

Pa pitat ću bivšeg vlasnika za blatobran, ali ja mislim kad je stavio ralicu koja ima isto takve dvije rupice na kojima se nalazi mrežica, to stavio i na porednji baltobran. Da a nešto mi je čudno na zadnjem kraju ja sam to odmah primjetio, nisam znao zašto štopka tako viri, meni se čini da mi je sic dugačiji ali on je rekao da je tako to dobio. probat ću staviti onu orginal plastiku za registraciju pa ću vidjeti šta dobijem.
evo slike baltobran:

Evidentirano

miro

• Dežurni petokolonaš
« Odgovori #69 : 08. Svibanj 2007, 13:24:34 »

Pa pitat ću bivšeg vlasnika za blatobran, ali ja mislim kad je stavio ralicu koja ima isto takve dvije rupice na kojima se nalazi mrežica, to stavio i na porednji baltobran. Da a nešto mi je čudno na zadnjem kraju ja sam to odmah primjetio, nisam znao zašto štopka tako viri, meni se čini da mi je sic dugačiji ali on je rekao da je tako to dobio. probat ću staviti onu orginal plastiku za registraciju pa ću vidjeti šta dobijem.
evo slike baltobran:

sad vidim, i sic i zadnje plastike su ocaparene, tj odrezane. Ne znam zašto ali tako ne izgledaju već ovako.  :misli:
Evidentirano

Pivi

• čovik sa škoja
  • Vozi: ne vozi
« Odgovori #70 : 08. Svibanj 2007, 16:11:22 »

evo slike baltobran:

Evo i Miro ti je napisao ono što sam ti ja poslao na mail.
Sic i bočne plastike su ti odrezane. Sic bi gotovo u cijelosti trebao pokrivat zadnje svjetlo, dakle skračen je za nekih 10-ak cm.
Reko si da je prvi vlasnik prodao svom prijatelju, a da je ovaj drugi (prijatelj) reko da ga je takvog dobio. Netko mora znat istinu.
Uglavnom motor je lijep, čestitam...ja osobno bi ga malo preradio...po mogučnosti nabavio original sic koji nije rezan i bočne plastike.
U rijeci si, Italija ti nije daleko i to ti nebi trebao bit problem.
Čestitam još jednom  :palacgore:
Evidentirano

Rene(Raptor)

« Odgovori #71 : 09. Svibanj 2007, 01:39:15 »

Frende, zašto se meni čini da je netko pao s tog motora?
Da ti nije zato "odrezan" sic, a koliko vidim i one plastike ispod sica (jedino ako to nisu modovi za dizanje na zadnji pa si je netko radio "štender" da ga ne baci iz "vage"?)
Evidentirano

Pivi

• čovik sa škoja
« Odgovori #72 : 09. Svibanj 2007, 13:01:35 »

neka si pogleda.

Digni sic i vidi dali ja šta rađeno na nosaćim sica, vareno itd...

Dakle metalna kontrukcija kad digneš sic.

Poslikaj pa stavi  :wink:
Evidentirano

perepero

« Odgovori #73 : 10. Svibanj 2007, 04:56:31 »

...ko što rene reče "sto ljudi sto i jedna ćud" al da je po motoru mrdano - je. e, sad jel zbog estetike il zbog nećeg trećeg, pitanje je sad...  8)
Evidentirano
MK All Saints

BUT MY DUC IS FOREVER!"

Sphinx

• *
« Odgovori #74 : 10. Svibanj 2007, 08:34:56 »

Raspitao sam se i nije s motora padano, on je na zadnji kraj stavio neku zadnju plastike od monster, tako da je on  odrezao zadnji dio sica i bočnih plastika da to može stati tako da će mi dati i taj dio koji ima štopku sa led diodama, sve je u redu. A pored toga promjenio je cijeli sic, rekao je da mu ima previše lufta na njegovom dijelu , da je on tamo malo plivao i da mu je suvozač stalno upadao na taj dio, pa je on malo to promjenio i odrezao taj sic. probat ću tp napraviti , a ako ne kupit ću nova, svakako nema beda, ostalo je sve perfektno. Pomalo se navikavam na motor prešao u 4 dana oko 220 km sve je odlično, ustvari ovaj motor se tako ljepo vozi da se ne treba naviknuti na njega.
Evidentirano

miro

• Dežurni petokolonaš
« Odgovori #75 : 10. Svibanj 2007, 12:13:23 »

Raspitao sam se i nije s motora padano, on je na zadnji kraj stavio neku zadnju plastike od monster, tako da je on  odrezao zadnji dio sica i bočnih plastika da to može stati tako da će mi dati i taj dio koji ima štopku sa led diodama, sve je u redu. A pored toga promjenio je cijeli sic, rekao je da mu ima previše lufta na njegovom dijelu , da je on tamo malo plivao i da mu je suvozač stalno upadao na taj dio, pa je on malo to promjenio i odrezao taj sic. probat ću tp napraviti , a ako ne kupit ću nova, svakako nema beda, ostalo je sve perfektno. Pomalo se navikavam na motor prešao u 4 dana oko 220 km sve je odlično, ustvari ovaj motor se tako ljepo vozi da se ne treba naviknuti na njega.
jao , imati raptora a prepravljat ga u monstera.... :palacdolje: :palacdolje: :palacdolje: :palacdolje: :palacdolje:..zakaj onda nije kupil monstera? :misli: :misli:
Evidentirano

perepero

« Odgovori #76 : 11. Svibanj 2007, 01:19:36 »

jao , imati raptora a prepravljat ga u monstera.... :palacdolje: :palacdolje: :palacdolje: :palacdolje: :palacdolje:..zakaj onda nije kupil monstera? :misli: :misli:

...joj, miro, molim te, pa vidla žaba da se konj potkiva pa digla i ona nogu...  8)
Evidentirano
MK All Saints

BUT MY DUC IS FOREVER!"

Rene(Raptor)

« Odgovori #77 : 11. Svibanj 2007, 08:53:44 »

Istina...ajd da to bar još liči na nešto.... :palacdolje:
Evidentirano

Sphinx

• *
« Odgovori #78 : 11. Svibanj 2007, 10:11:48 »

Uglavnom meni je to bilo loše i ja ću napraviti sve orginal od raptora. poslat ću sliku tog repa kad ga dobijem.
Evidentirano

baxy

• Vozi: Honda cbr1000rr
« Odgovori #79 : 11. Svibanj 2007, 10:12:29 »

Al čovjek kaže da ga je prepravljal i iz razloga šta mu je suvozač upadao u sic, a kad se pogleda original sic i njegov vidi se da je fakat skraćivan vozačev dio. Mada je original puno ljepši očito da ga je to smetalo kad si je dao truda (i love) to mjenjat....a onda iz tog razloga kod ugradbe napravio prepravke prema monsterovom principu (vi koji ste vozili raptora ćete znat bolje dal je možda to razlog)
...al u svakom slučaju raptor je posebno lijep
Evidentirano
Hoće li Bradl, Haslam ili Rossi ikada odvoziti krugove na Grobniku brže od svojih ćaća .. ??

Pivi

• čovik sa škoja
« Odgovori #80 : 11. Svibanj 2007, 13:50:56 »

Da ne otvaram novu temu.
Otvaraju mi se neke mogucnosti krajem ove sezone i sad si razmisljam:
Guzzi Nevada 750- svidja mi se, ne svidja mi se dimenzija guma i nedostatak ABS-a
Breva 750-svidja mi se, morao bi ga probati, ne svidja mi se nema ABS-a
Raptor- svidja mi se , ne svidja mi se nema ABS-a
SV 650- svidja mi se, ima ABS, kakv je za vozit
Bandit 650-OK mi je , ima ABS, nije da mi nesto ludo srce tuce za njim.
Vozim se uglavnom laganini, po gradu rijetko van grada, nisam neki dobar vozac, zelim sto jednostavnije i jeftinije odrzavanje, misljenja prijedlozi, ili ako moderator misli mozda da to stavi pod posebnu temu.
fala.

ja bih ga lijepo molio
Evidentirano

sid

« Odgovori #81 : 11. Svibanj 2007, 14:40:41 »

Evo pivi rjeseno.  :palacgore:
Evidentirano

miro

• Dežurni petokolonaš
« Odgovori #82 : 11. Svibanj 2007, 22:43:23 »

...joj, miro, molim te, pa vidla žaba da se konj potkiva pa digla i ona nogu...  8)
ma znam to, ali razlika u cijeni je mala, pa ako je baš htio monstera onda ga je trebao kupiti , a ne pravit nešto što na kraju nije ni žaba ni konj.  :wink:
Evidentirano

Pivi

• čovik sa škoja
« Odgovori #83 : 11. Svibanj 2007, 23:00:41 »

ma znam to, ali razlika u cijeni je mala, pa ako je baš htio monstera onda ga je trebao kupiti , a ne pravit nešto što na kraju nije ni žaba ni konj.  :wink:

ajme nemojmo radit halabuku od najobićnijeg sica.

Ja da sam na njegovom mjestu prvom prilikom bi do italije (nije mu problem iz rijeke je) i kupio bi original sic i boćne plastike.

I raptor ko nov  :palacgore:
Evidentirano

miro

• Dežurni petokolonaš
« Odgovori #84 : 11. Svibanj 2007, 23:16:18 »

ajme nemojmo radit halabuku od najobićnijeg sica.

Ja da sam na njegovom mjestu prvom prilikom bi do italije (nije mu problem iz rijeke je) i kupio bi original sic i boćne plastike.

I raptor ko nov  :palacgore:
Slažem se, nije mu daleko, a ako želi biti original, a ima dovoljno šiške, to je zasigurno najbolja ideja.  :palacgore:

Pivi, ti malo pratiš situaciju, koliko ima raptora u hr koje si zabilježio? :misli:
Evidentirano

Pivi

• čovik sa škoja
« Odgovori #85 : 11. Svibanj 2007, 23:22:22 »

Slažem se, nije mu daleko, a ako želi biti original, a ima dovoljno šiške, to je zasigurno najbolja ideja.  :palacgore:

Pivi, ti malo pratiš situaciju, koliko ima raptora u hr koje si zabilježio? :misli:

www.raptori.tk

ali bilo ih je par kojima nisam ušao u trag  :LOL:

dakle ja znam za cca. 7...

ali mora da ih je više...samo ljudi nisu na forumu i teško je doć do njih

ps. A znam i za budućeg 8.-og :LOL:
Evidentirano

aero

• **
  • Vozi: Honda VT750 C4, GS500E K5
« Odgovori #86 : 12. Svibanj 2007, 00:08:50 »

Čestitke na novom Raptoru. Ako nabaviš onog crvenog (valjda je to ženski  :D ) sa slike možda bi mogli imati mlade. :D

I ja bi mladunče...

perepero

« Odgovori #87 : 12. Svibanj 2007, 04:29:16 »

...e meni se ne sviđa zadnji kraj na monsteru, pa spuhovi, pa ovo pa ono i jedva čekam prvu priliku (šššššuuš) da to sredim po svom ukusu... tak vam je to... netko prepravlja iz praktičnih razloga, netko iz njemu estetskih... ima nas svakakvih... e...  8)
Evidentirano
MK All Saints

BUT MY DUC IS FOREVER!"

Rene(Raptor)

« Odgovori #88 : 14. Svibanj 2007, 00:08:21 »

www.raptori.tk

A možda saznaš i za 9-og (ak će bit para - možda stari i sebi uzme još jednog sad kad je mojeg razbio  :mrgreen: ), sada treba uvest raptore iz eu...E3 norme ne zadovoljavaju, pa će ih ekipa "masovno" prodavat za manje love...
Evidentirano

Rene(Raptor)

« Odgovori #89 : 14. Svibanj 2007, 00:14:12 »

...e meni se ne sviđa zadnji kraj na monsteru, pa spuhovi, pa ovo pa ono i jedva čekam prvu priliku (šššššuuš) da to sredim po svom ukusu... tak vam je to... netko prepravlja iz praktičnih razloga, netko iz njemu estetskih... ima nas svakakvih... e...  8)

Definitivno, potpisujem sve gore navedeno...ali ipak onak odrezat zadnji kraj na raptoru....?
Evidentirano

VjekoV88

• **
  • Vozi: Hornet 600
« Odgovori #90 : 14. Svibanj 2007, 09:09:45 »

Sretna ti vožnja, po onom tekstu bas zaslužuje ime raptor :palacgore:
Evidentirano
In the ongoing battle between objects made of metal, rubber and fiberglass going 100+ miles per hour and the ground going zero miles per hour, the ground has yet to lose.

miro

• Dežurni petokolonaš
« Odgovori #91 : 14. Svibanj 2007, 16:02:18 »

www.raptori.tk

lijepo  i jednostavno si uredio stranicu. Stvarno je šteta što ih nema više, ali to je ionako motor ispred svog svog vremena, pa će potrajti dok hRRvati to shvate. Onda će ih biti više.  8) :palacgore: :palacgore: :palacgore:
Evidentirano

BaZgA

• **
  • Vozi: Ducati Monster 696
« Odgovori #92 : 14. Svibanj 2007, 22:42:58 »

sada treba uvest raptore iz eu...E3 norme ne zadovoljavaju, pa će ih ekipa "masovno" prodavat za manje love...

Kada će stupiti to na snagu i kada će ekipa počet prodavat?  :misli:

Ja planiram kupit ili raptor ili SV 650 na kraju sezone pa ovakve informacije su više no dobrodošle  :mrgreen:
Evidentirano
"Arguing on the internet is like running in the Special Olympics.
Even if you win, you`re still retarded!"

miro

• Dežurni petokolonaš
« Odgovori #93 : 14. Svibanj 2007, 23:54:32 »

kud imamo slab standard t u još plaćamo i znatno skupljem otore, kko nove a pogotovo polovne. U njemačkoj, na prmjer, polovnjaka se stvarno može naći po fer cijenama, a još nas deru i boljim standardom. Jedna od stvaro zašto je dobro živjeti tamo.  :(
Evidentirano

BaZgA

• **
« Odgovori #94 : 17. Svibanj 2007, 19:27:18 »

sada treba uvest raptore iz eu...E3 norme ne zadovoljavaju, pa će ih ekipa "masovno" prodavat za manje love...

Koliko sam pričao sa starim, od 1. 4. se više ne mogu uvesti vozila koja ne zadovoljavaju Euro3 ispušne norme tako da uvoz takvih vozila otpada.

Pretežno su to vozila starija od 7 godina :(
Evidentirano

Pivi

• čovik sa škoja
« Odgovori #95 : 18. Svibanj 2007, 12:34:04 »

Dajte mi recite zar cagiva raptor iz 2001. ne zadovoljava E3 normu?

Nekako mi se čini (a nemogu provjerit jer sam prodao) da je na ispusima bilo ugravirano "E3"

Tko onda kaže da ne prolazi?
Evidentirano

BaZgA

• **
« Odgovori #96 : 18. Svibanj 2007, 14:03:25 »

Nekako mi se čini (a nemogu provjerit jer sam prodao) da je na ispusima bilo ugravirano "E3"

Ja sam isto tražio po netu da vidim zadovoljava li euro3 norme i ne mogu naći  :misli:
Evidentirano

Rene(Raptor)

« Odgovori #97 : 18. Svibanj 2007, 19:41:30 »

Ne da mi se sada u garažu, ali koliko se ja sjećam, piše E2, znam da su zbog toga prestali proizvoditi 1000 Raptora, za 650 vjerujem da zadovoljava...gotovo sam siguran
Evidentirano

Pivi

• čovik sa škoja
« Odgovori #98 : 18. Svibanj 2007, 19:48:30 »

Ne da mi se sada u garažu, ali koliko se ja sjećam, piše E2, znam da su zbog toga prestali proizvoditi 1000 Raptora, za 650 vjerujem da zadovoljava...gotovo sam siguran

e bogami se sad ni ja ne sječam jeli pisalo e2 ili e3 na mome...

Možda miro ima neku close-up slikicu  :mrgreen:
Evidentirano

miro

• Dežurni petokolonaš
« Odgovori #99 : 19. Svibanj 2007, 11:46:40 »

ne vjerujem da zadovoljava e 3 norme, ali nisu ga zbog toga prestali proizvoditi, pa kako se još proizvodi sv 1000 ili klv ili dl. Lako se to riješi katalizatorom. No da se raptor 1000 više ne proizvodi  - tako ispada, a zašto - nemam pojma :misli:
Evidentirano

DOMXT660

• *
  • Vozi: XT660R
« Odgovori #100 : 21. Svibanj 2007, 21:54:18 »

ne vjerujem da zadovoljava e 3 norme, ali nisu ga zbog toga prestali proizvoditi, pa kako se još proizvodi sv 1000 ili klv ili dl. Lako se to riješi katalizatorom. No da se raptor 1000 više ne proizvodi  - tako ispada, a zašto - nemam pojma :misli:

suzuki neda mašinu.
Evidentirano
ne kaže se da je laka žena ili drolja, već da je horizontalno pristupačna, i nema brkove nego je u kontaktu sa muškom prirodom svoje osobnosti.

http://www.youtube.com/watch?v=0pEB0HDf_cA
http://www.youtube.com/watch?v=5IchAVyF1LY

Rene(Raptor)

« Odgovori #101 : 21. Svibanj 2007, 22:07:03 »

Opravdanje im je kao zbog E3 normi (ipak je to TL, a ne SV mašina)...

Mali update, danas snimljen Raptor 1000 plavi (očito da je bio padan, prelakiran i stavljeni logo od MV-a -> malo fake-rski, finjak motorčić, LeoVince spulje...ne čuje se baš najbolje ali opet lijepo...)
Evidentirano

Pivi

• čovik sa škoja
« Odgovori #102 : 21. Svibanj 2007, 22:09:02 »

Opravdanje im je kao zbog E3 normi (ipak je to TL, a ne SV mašina)...

Mali update, danas snimljen Raptor 1000 plavi (očito da je bio padan, prelakiran i stavljeni logo od MV-a -> malo fake-rski, finjak motorčić, LeoVince spulje...ne čuje se baš najbolje ali opet lijepo...)

nedavno prodavan u TF-a za 6200 eura (tražili u početku 7500) je Gigi reko da je prodan...

Kupio ga je neki njegov rođak ili tako nešto...

bila priča ovdje na forumu
Evidentirano

Rene(Raptor)

« Odgovori #103 : 30. Svibanj 2007, 06:49:07 »

nedavno prodavan u TF-a za 6200 eura (tražili u početku 7500) je Gigi reko da je prodan...

Kupio ga je neki njegov rođak ili tako nešto...

bila priča ovdje na forumu

Fino izgleda, ali ne znam zašto mu je stavljao logo od MV-a? Zato je i tražio 7500Eur  :wink:
Evidentirano

wildcoyotica

• pinky girl
  • **
  • Vozi: kawasaki Z 1000 :)
« Odgovori #104 : 30. Svibanj 2007, 08:08:53 »

Bok ljudi!

Ja sam novi na vašem forumu ii odlučio sam postati motorista, tako da trenutno kupujem motor.
Ja sam se odlučio za Cagiva Raptor 650 ( polovna 2001. godište s oko 45000 km) pa me zanima šta mislite o tom motoru, njegove prednosti i nedostatke!!?? Inače ja sam iz Rijeke i početnik sam ali me to ne brine jer ako imaš kontrolu nad sobom svaki motor je super. Pa molio bih vaše komentare o tom motoru i savjete. Hvala

jesi li ti kupio motor od Kreše  :misli:

nemoras odgovarati vidjela sam slike to je njegov motor  :mrgreen:

vozila njegov motor lijepo ide  :palacgore:
Evidentirano
Vrijeme je skupocjeno. Ne čekaj na prikladnije vrijeme, jer nisi   
siguran da ćeš ga ponovo imati. 
  :wink:

Sphinx

• *
« Odgovori #105 : 30. Svibanj 2007, 21:54:15 »

jesi li ti kupio motor od Kreše  :misli:

nemoras odgovarati vidjela sam slike to je njegov motor  :mrgreen:

vozila njegov motor lijepo ide  :palacgore:

ej sorry nisam dugo na netu, da jesam kupio motro od krešota, meni je super baš se ljepo vozi to ovako ja kažem kao neiskusan.
Evidentirano

horrr

• *
  • Vozi: yapanca
« Odgovori #106 : 20. Rujan 2011, 13:12:15 »

Pozdrav ljudi,
evo malo da se tema digne iz mrtvih..zanimaju me vasa iskustva sa ovim karizmaticnim talijanom/japicem, kako ste zadovoljni vi koji ga imate? Pouzdanost i dostupnost dijelova? ...
Takoder me zanima jel znate sto o ovom rapiju iz Sibenika - http://www.njuskalo.hr/cestovni-motori/cagiva-raptor-650-650-cm3-oglas-1493842

Rene, pozdrav od mazdasa :palacgore:
Evidentirano

ljacmi

• **
  • Vozi: RSVR, Ktm exc525, , TDM850
« Odgovori #107 : 20. Rujan 2011, 13:40:37 »

Znam da nije 650, već je 1000.Al ako nekoga zanima frend prodaje svoj u odličnom stanju :palacgore:
Evidentirano

Ruđa

• *
  • Vozi: Cagiva Raptor 650
« Odgovori #108 : 20. Rujan 2011, 15:32:49 »

Pozdrav ljudi,
evo malo da se tema digne iz mrtvih..zanimaju me vasa iskustva sa ovim karizmaticnim talijanom/japicem, kako ste zadovoljni vi koji ga imate? Pouzdanost i dostupnost dijelova? ...

Prezadovoljan sam sa njim. Vozim ga već dvije godine i osim promjene sajle kvačila nisam imao problema sa njim.  :palacgore: :palacgore:
Evidentirano

horrr

• *
« Odgovori #109 : 20. Rujan 2011, 15:58:17 »

Kako je sa dijelovima i tko ti recimo stela ventile ili nesto tako - tj. jel je masina cisto japanska odnosno od SV650 ili je nesto radeno od strane talijana..
Iskreno, nisam nikad volio talijanske proizvode i planirao sam kupiti ili er6 ili SV650 ...
Neki dan sam vidio raptora na oglasniku, malo svrljao po forumima i citao o njemu i moram priznat da je istina ono- "nikad ne reci nikad"
Evidentirano

Ruđa

• *
  • Vozi: Cagiva Raptor 650
« Odgovori #110 : 20. Rujan 2011, 17:25:09 »

Još nisam štelao ventile  :mrgreen: , a mislim da niti nema potrebe. Mislim da je mashina čisto japanska. Mijenjanje ulja, svjećica i filtera sam radio sam. Za dijelove ti ne bih znao osim za sajlu kvačila (zastupnik za Cagivu u KA me je tražio 407Kn za sajlu, a majstor blizu Virovitice mi ju je napravio za 50Kn).

Pogledaj si post od Mire sa prve stranice ove teme pa će ti biti sve puno jasnije  :palacgore:
Evidentirano

horrr

• *
« Odgovori #111 : 20. Rujan 2011, 19:12:42 »

Još nisam štelao ventile  :mrgreen: , a mislim da niti nema potrebe. Mislim da je mashina čisto japanska. Mijenjanje ulja, svjećica i filtera sam radio sam. Za dijelove ti ne bih znao osim za sajlu kvačila (zastupnik za Cagivu u KA me je tražio 407Kn za sajlu, a majstor blizu Virovitice mi ju je napravio za 50Kn).

Pogledaj si post od Mire sa prve stranice ove teme pa će ti biti sve puno jasnije  :palacgore:

Hvala ti Ruđa... :palacgore:
Evidentirano
 Str: 1 2 3 ... 5 [Sve]   Gore

Stranica je generirana za 0.585 sekundi uz 15 upita.