Molimo prijavite se ili registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Napredno pretraživanje  

Novosti:

Str: [1]   Dolje

Autor Tema: Banalni kvarovi !  (Posjeta: 912 )

ivbura

• **
  • Spol: Muški
  • Vozi: Aprilia sportcity
Banalni kvarovi !
« : 02. Svibanj 2007, 14:07:33 »

Nije rezervirano zasigurno samo za skutere ali evo napišen svoje iskustvo :x a vjerujem da budem komu i pomogao a možda se tema i proširi...
Neko veče pri razmišljanju oču li ići na moto party i đira za odustajanje  onako pri stotinjak km/h brrrrrr stade  :?pošto se radi o novome skuteru mom čuđenju nije bilo kraja ,ajde malo sam se primirija i počeja petljati ,koliko se to moglo onako po mrakulji i mudro zaključih da mu nema pomoći te večeri i pozovem prijatelja da dođe po mene s kombijem.Pošto sam te večeri već petlja po motoru skinuvši mu plastike da bi doša do motora i onako sve bilo na svom mistu sutradan za novo radno jutro  odovezem skuter u servis bez puno provjere ono od ljutnje nisan se tija dalje zajebavati nego ga šta prije dovesti u servis ionako me već raspizdilo.
I big finale nakon šta se meštar sagnija (a ja mudro zaključija da mu je pumpa goriva u banani)ono lupanje dlanom u čelo konektori se odvojili (kako ,s obzirom da imaju osiguranje !?)i skuter upali a ja predmetom nekih budućih prića  :jesus:

Kotrlj !
Evidentirano

Nike

• NIXON - DALMATI MC
  • Vozi: YAMAHA FZ6N, YN50
Odg: Banalni kvarovi !
« Odgovori #1 : 02. Svibanj 2007, 23:25:14 »

Tako ti je kad skuterom ideš na party  :mrgreen:
Šala.
Taj konektor možda netko u tvornici nije dobro ukopčao. Jednom se to dogodilo na novome novcatom x8 250. Čovjek je došao do raskršća za tehnički pregled i ugasio mu se motor. Mislio sam da je ostao bez goriva, čak i novu svjećicu mu donio. Na kraju kad ga nisam ni ja uspio upalit došao je serviser i našao otkopčane konektore. Ukopčali i čovjek sretan
Evidentirano
D.F.F.D.

gastajbarter

• Vozi: ZX 12 R, Ninja 250 R
« Odgovori #2 : 03. Svibanj 2007, 13:35:20 »

talijanci inace vole sfuserit i mozda se taj potrefi na kraju radnog vremena :mrgreen:
meni na beverliju nisu skopcali regler do kraja pa nije punio akumulator- mos mislit koji dozivljaj-nov motorino i stane nakon 28km-sreca poslije toga sve radi-zasad :misli:
Evidentirano
U gasu je spas,a u kocnici propast

liberty

• Vozi: vozio 2 sada 4 kotača
« Odgovori #3 : 07. Svibanj 2007, 12:21:55 »

Ma meni je jednom bila pregorila neka žica, zatvorio se strujni krug i skuter je stao. Odem na servis.

Prvi put na servisu zamijene žicu - 80 kn.
Skuter opet stane.
Drugi put na servisu zamijene akumulator - 95 kn.
Skuter opet stane.
Treći put u servisu pune akumulator novi i utvrde a je regler otišao još prvi puta kad su mijenjali žicu.

Sve su to mogli riješiti još prilikom prvog odlaska u servis - ali bili su brzopleti pa su 3 puta morali rastavljati plastiike - i meni i njima katastrofa - servis nije da je u centru grada pa sam se lijepo šetao.

Zanimljivo - za servis na 3000 km za koji piše lijepo da ide samo eventualno dotakanje ulja oni tvrde da ide promjena ulja - uz to za termin tog servisa sam se morao dogovoriti 15 dana unaprijed (kao da je jumbo jet, a ne piaggio 250).

Ako misle da ću svakih 3000 km se dogovaraiti 15 dana unaprijed - boli mene za garanciju i sve to. Nisam dedica koji napravi par tisuća km godišnje, ne da se meni čekati toliko na servise.

vuxs

• *
« Odgovori #4 : 08. Svibanj 2007, 12:47:24 »

meni se brava sjebala..skuter išao od servisa do servisa..
Evidentirano
I denes mi veli mati:
Glej koliki bik si!
Ke si h životu dozdej napravil?
Da nije nas bile, za grabu bi spal
I suhe granje bi žrl.

stari gnjus

• **
  • Vozi: V-Strom 1000
« Odgovori #5 : 08. Svibanj 2007, 14:51:27 »

Naselila mi se neka životinjica u auspuh pd Speedfighta, neki grdi insekt. Napravila gnijezdo. Skuter je išao 30 km/h. Dobio sam popizditis jer živim na brdu i nisam mogao doći doma. Nakon četiri - pet posjeta sevisima gdje nisu mogli naći kvar, našao sam majstora u Zelini koji je rastavio auspuh i riješio problem. Al je bilo jebeno doć do Zeline od Kustošije.  :lipotan:
Evidentirano
 Str: [1]   Gore

Stranica je generirana za 0.058 sekundi uz 15 upita.