UF, ajd idem redom.
zakaj bi nov motor diral?Nije novi, 2004. godina kupljen u Eurorentu sa 12.500 km,
a u zivotu nisam vozio serijski motor, uvijek sam htio nesto dodati po svom.
retrovizori - thumb_up
Žmigavci - thumb_up thumb_up
Farovi - thumb_down thumb_down
Ja bi još malo potražio.
Kaj se ne može niti jedna lampa pripasati??Na zalost, trazio sam i trazio, ali nista sto bi bilo u prihvatljivom stanju, da covjek ne povjeruje.
Problem je s ovom lampom kaj joj svetla rade istovremeno, tak da bum moral malo zice prespojit da mi desn lampa bude kratko, a lijeva pozicija i dugo ( mozda poziciju ostavim na obadvije bum vidl) ni meni nije na prvu sjela, ali mi se cini da bi moglo dobro ispasti.
Nemoj zaboravit da nemam standardni upravljac, nego na dole povinutog Tomaselijaa, tak da su mi rukohvati otprilike u visini gornjeg mosta.
Tek sam sad vidio,
Pa koliko ti ključeva, plus karabiner držiš na ključu od motora???
To ti nije dobro niti za bravicu, a kamo li za bojicu.
Sve će ti postrugati-provjereno...Ne, skidam kontakt kljuc kad vozim, ostalo ostaje zakvaceno na karabineru na hlacama.
Al ak bude stavljal druge farove, moral bude skinuti oklop!Tak je, nebum stavljal ralicu, mozda poslije ak me ulovi siza, za sad nije u planu.
ne diraj taj motor....ako ti se ne sviđa..prodaj i kupi z750 ili nešto slično i imaš nakedaImam druge prioritete, osim toga motor mi pase, kad sam kupoval nije bilo nakeda, tak da bum sad ja malo mestrijao.
Bit je u tome da sam ja prilicno smiren na motoru, i ova Rlook filozofija mi nekak ne odgovara.
Motor mi je taman za moje potrebe i znanje ( dobro on moze vise nego sto ja znam) tak da mi je ovo jeftinija varijanta (cca 2000 kn) nego prodaja i kupovina drugog. Inace plastike idu dole i u najlon i u garazu, kad bum prodaval motor idu i plastike s njim, necu nista napravit a da se u roku 1 dana motor ne moze vratit u original stanje. Kad vec drvim, ostao mi auspuh od Kucelje (kupio ga prije par dana) koji mi ne pase jer je uvodna cijev promjera 43mm a meni treba 53mm, tak da ako nekom treba, 400kn (toliko sam ga ja platio).
Inace imam u planu da ako diplomiram na vrijeme da se pocastim necim drugim (M.Guzzi,Raptor,SV).
I ako neko ima Guzzija u odlicnom stanju,(V35,V50,Nevada) a zeli GS 500, slobodno posalje PP.
Nadam se da sam svima odgovorio, samo naprijed, ko ima sto za pitat ili predlozit, smo peri,