Pozdrav stršljeni,
evo samo da se pohvalim da sam bio do Pakoštana i nazad za nakazom, s time kada sam išao Zagreb-Pakoštane, išao sam prvo za Senj kako bi mogao se malo po magistrali ganjat, ali naravno gospođa mi nije dala tog gušta, jedino sam uspio par zavoja odpeljat kako treba, ali to je njoj bilo previše, tako da zahvaljujući gospođi sam uspio smanjit si potošnju na nekih 5l na 100km( a mislio sam da je to nemoguće
)..
Napravio sam cca sve ukupno nekih 800km

Haha, kad je u dvoje, uvijek manje trosi, meni oce i ispod 5 u dvoje, ne bi vjerovao.

Takođe sam odradio vikend dijr. Ali po Istri sa braticem. Poslje Opatije nas je pocela kisa prat, po noci... meni gume drze mrak po suhome, al kad je kisa pocela padat, jedno 50% u odnosu na njega sam morao sporije vozit, zavoj na zavoju a gasa ne smijem vidit jer me baca na izlazu iz svakog jebeog zavoja, na frezanom asfaltu ne znam u koju stranu ce u kojem trentuku pobjec, popizdio sam. Tlak sam provjerio, BT012 je bilo đubre od gume po kisi, al ovo sa Roadsmartom je full weird po kisi. Amortizer mi je 2 pozicije od najtvrđeg podesen. Ne znam, probat cu ga otpustit da vidim kak ce se onda po kisi ponasat. Jest da bratic sa svime na Fazeru ima preko 150kg, a ja jedva 80... al svejedno, cudno mi je, u isto vrijeme smo mjenjali gume... mozda se tak vozim pa treba 5kkm da se film skine.

A Istru morate obic motorom. Iduci mjesec za godisenjeg najvjerovatnije palim kroz Bosnu pa do Dubrovnika pa natrag za Istru, meni raj.

Inace, od Pule do Zagreba sam po staroj vozio u komadu. U Puli me strefila kap kise, reko neces me sad oprat, navucem kisnjak, dođem do Zagreba i ne docekam drugu kap. Jebeno! A sic mi je neki aftermarket u planu piknut jer ovak su mi noge dosta skvrcene (185cm) a ak nemam kombinezon ili touring hlace, dupe boli ko da sam se na fosni vozio nakon iole duzeg dijra.