Molimo prijavite se ili registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Napredno pretraživanje  

Novosti:

Str: [1]   Dolje

Autor Tema: Rijeka - poginuo Goran Biondić  (Posjeta: 2408 )

Sphinx

• *
  • Spol: Muški
  • Vozi: Suzuki gsx 1402
Rijeka - poginuo Goran Biondić
« : 30. Svibanj 2007, 21:31:02 »

Evo pije sat vremena ispred moje kuće u Rijeci sudar i motorista naj.....!!! Uglavnom ide bus iz njega mali kamion, pa tip na motoru vozi novu cbr 1000, iz njega naletio tip u starom golfu i pokupio motoristu odostraga.
Motorista poletio i puko prsima u zadnju stranu od kamiona. Nisam vidio šta je bilo s motoristom ali ga je hitna odvezla. Motoru podignut cijeli zadnji kraj i malo plastike slomnjene. Jebem ti vozače u takvim starim kramama koji voze ko luđaci.
« Zadnja izmjena: 02. Lipanj 2007, 23:40:26 Rivi »
Evidentirano

Sphinx

• *
  • Vozi: Suzuki gsx 1402
Odg: Novi sudar u Rijeci
« Odgovori #1 : 30. Svibanj 2007, 21:56:38 »

Pa sad sam pričao s tipom koji je vozio kamion i rekao je da je dečko na operaciji, inače kako ga je golf pokupio tako ga je zanio i bočno s motorom ga zabio u kamion, malo sam pogrješio.
Evidentirano

kober

• Vozi: Busu...
Odg: Novi sudar u Rijeci
« Odgovori #2 : 31. Svibanj 2007, 11:53:49 »

Na zalost........ :(

U PROMETNOJ nesreći koja se u srijedu dogodila u Rijeci smrtno je stradao vozač motocikla G.B. na kojega automobilom naletio D.B.
Nesreća se dogodila oko 19.15 sati u Jadranićveoj ulici gdje je D.B. prebrzo vozio. U jedom je trenutku naišao na G.B. koji je bez vozačke dozvole upravljao motociklom.
Od siline udarca nesretni je motociklist odbačen u zadnji dio teretnog vozila koje se nalazio pred njim, nakon čega je pao na kolnik.
Teško ozlijeđeni motociklist od zadobivenih je ozljeda preminuo u Općoj bolnici na Sušaku.

Evidentirano
www.moto-offroad.hr
Kad brod tone,dubina nije bitna...

Pocasni clan MK Zle Majke.....
:-P

baxy

• Vozi: Honda cbr1000rr
"Novi sudar u Rijeci"-poginuo Goran Biondić
« Odgovori #3 : 02. Lipanj 2007, 23:20:30 »

Iz pieteta prema žrtvi devetnaestgodišnjem Goranu Biondiću koji je na bizaran al tragičan način okončao svoj premladi život nanovo sam otvorio ovu temu jer smatram da je :
- nekulturno i nepristojno prema žrtvi i prema njegovim bližnjim zatvaranje posta u kojem se spominju samo inicijali 
  poginulog dečka
iako su njegovim imenom ispisane stranice i stranice osmrtnica.
Ljudi moji riječ je o čovjeku a ne o slovima.

Molio bi moderatore i sve koji nažalost pišu ovakve postove da ubuduće vode računa o tome da je riječ o našim poginulim kolegama, ljudima kojima mahnemo kod mimoilaženja, ljudima koje znamo il neznamo, nema veze, ali riječ je o ljudima, stoga nemojte zatvarati teme prije nego se ispišu njihova imena.

Ovog mladog riječana nisam poznavao ali me njegovo "ubojstvo" (drugačije nemogu to nazvati) jednostavno pogodilo, a može služiti i kao opomena svima koji čitaju ove stranice i vozačima motora i auta.

Evidentirano
Hoće li Bradl, Haslam ili Rossi ikada odvoziti krugove na Grobniku brže od svojih ćaća .. ??
 Str: [1]   Gore

Stranica je generirana za 0.059 sekundi uz 15 upita.