Ogi ti znaš da oboje razmišljamo bez osobnih interesa.Protiv smo neozbiljnih ili zločestih.Protiv smo neaktivnih i neinteligentnih pa i bezobzirnih.
Reci mi što misliš o pravilniku općenito.Misliš li kao i ja.Pravilnik je izvan prostora i vremena pravljen na osnovama improvizacije i osobnih interesa.Da je bar smislen i stručan nebi ništa rekao.Car je lucidan i osjetio je što je kamen spoticanja.Drago mi je da i ti misliš da tim mladićima treba pomoći da postanu natjecatelji.Oni(odgovorni) to ne osjećaju.Kako dati nadu mladima.Strašno mi je neprijatno a nisam kriv.Pa i sam nevozim zbog sličnih stvari dvije godine i pitanje dali ću ikad više jer tako to nema smisla.

Evo prvo da odmah kažem da netreba odustajati, jer to je najlakše, a kasnije se pokaže kao kriva odluka, zato mislim da zeto i exd9m trebaju ići dalje, i trebaju se uhvatiti jednog vozila, bez obzira na klasu, i odmah im mogu reći da će im trebati najmanje godinu ili dvije kretanja po utrkama, da bi samo upoznali svoj motor , sebe i svoje mogućnosti, te pravila ponašanja na stazi i u box-u, mislim da od pravilnika netreba očekivati čuda, nego treba vozilo pripremiti prema međunarodnim standardima da se može nastupati i izvan zemlje, makar na AA prvenstvu ako ne i negdje drugdje, mislim da nema smisla živce, vrijeme i novac trošiti na vozilo koje smije samo kod nas nastupati, jer vjeruj te mi, uvjek će se naći netko kome ćete zasmetati, i onda vam sav trud pada u vodu... to vam može potvrditi osim mene, još najmanje dvadesetak vozaća (među njima ima i onih koji su zlatne kacige osvajali) koji su direktno oštećeni i s namjerom, kada se donosio ovaj sadašnji pravilnik, al mislim da moje mišljenje je i dosta subjektivno, jer nastupam u prvenstvu pa mi je teško skroz objektivno sagledat situaciju.
Malo sam napisao o Tomosima, jer tamo ne nastupam, niti imam takve afinitete, al poznam i dosta ekipa s kojima sam često u box-u pa gledam na tu situaciju trezvenije, jer na utrkama se u 7 klasa pojavljuje 30-tak vozaća, negdje više negdje manje, al ta je brojka česta, a samo u tomos klasi ih na svakoj utrci ima preko 20, al to nikoga ne interesira prilikom dogovora i razgovora o idućim sezonama, to mi je čudno, i s time se ne slažem, jer ti klinci, čim narastu da mogu s nogama do poda na normalnom motoru, odmah pometu konkurenciju, a to ljudima u oldtimer vodstvu, vjerojatno nije u interesu.....
Ove godine su me kolege nagovorili pa sam s mojim T.W.N. -om otišao i na neke Oldtimerske rallye, kako bi sebi bolje mogao razjasniti naš pravilnik, jer tamo je normalna pojava da ima jako puno klasa, tako da je teško i doći a ne odnijeti neku nagradu, al to mi je i jasno, jer to nije SPORT, nego više druženje, tamo se za 150kn kotizacije 3-4 puta jede u restoranima i uvijek se dobije puno sitnica od raznih sponzora,

al to nema nikakve veze sa sportom utrkama i onime što nas interesira, u prvom redu, a to je STAZA i vrijeme na štoperici, a zašto smo mi dozvolili da naš pravilnik na njihov sve više sliči, to neznam.