Molimo prijavite se ili registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Napredno pretraživanje  

Novosti:

Str: [1] 2 3 ... 36   Dolje

Autor Tema: Splitski dućani-review!!!  (Posjeta: 64631 )

Rivi

• Il' si faca,ili nisi!!!
  • Spol: Muški
  • Vozi: Classic doggy style!
Splitski dućani-review!!!
« : 17. Studeni 2004, 07:51:45 »

Evo ovako, post bi moga' ispast malo duži, pa neka čita samo onaj koga stvarno zanima. Naime, općepoznato je da nas je bura sve sjebala nekidan. I odlučim ja tako kupit ceradu (prekrivalo u smislu zaštite od atmosferilija), a eventualno i rukavice. I normalno, nema druge, nego na motor i po dućanima. Al', kad sam već išao, računam pogledat ću i ostalo šta imaju. Ocjenjivao sam cijenu, uslugu, dobru volju... Tako sam napravio jedan mali rivju svega toga. Dućani idu redom kako mi padnu napamet. Znači nisu redani kvalitetom nego bez veze.

1. Streetfighter
Ceradu imaju jedan model. Kvaliteta izvrsna, cijena 500-600 kuna. Skupo. Kaciga malo, rukavica 10 ak modela različitih firmi. Konkurentan je cijenom, ali nema velik izbor. Usluga odlična. Dva momka koji rade spremni su potrošit vrime na tebe. Naručit se može sve.

2. Šago
Ceradu isto imaju jedan model. Cijena 350kn. Kvaliteta-ništa posebno. Ostalo: imaju puno vrsti kaciga, 10-ak vrsta rukavica, moto-gaće, jakete-20-ak modela (dvije firme). Usluga-nije loša, ali u tom mi dućanu uvik nešto fali. To je samo moje mišljenje.

3. Aprillia
Ceradu nisam pogledao (zaboravio). Jakete-10-ak modela. Sve su mi bile ružne. Usluga-bez veze. Imaju dosta skutera, ali ostalo malo zapinje. Uglavnom, ovo mi je dućan u koji idem kad baš moram.

4. Katunarić
Ceradu imaju jednu, 140kn. Ništa posebno. Rukavice nemaju. Jakete samo original Yamahine. Za vidit je odlična, ali se ne može skinit postava!! Trenutno su na sniženju (920kn), pa... Dobar izbor Yamahinih modela motora. Usluga je zakon!

5. Suzuki
Ovdje možete doć samo kupit motor. Tu o kvaliteti sve znate. Ništa drugo uglavnom nemaju. Jedne rukavice!! Ceradu ni slučajno. Kacige-2 modela. Bože sačuvaj. Cijeli je dućan očajan. Usluga-teška nula. Teška!

6. Motogama-Trogir (nisan siguran da je točan naziv Motogama)
Ceradu nisam našao, rukavice par modela. Kaciga ima 15-ak modela. Jakete-slab izbor. Cijene nisu loše, a na uslugu nemam nijednu primjedbu.

7. Trivium-Trogir
Jakete samo IXS, rukavice slabo, kacige isto. Dobar izbor skutera. Usluga dobra. Čak i jedna ženska radi u dućanu. Cijene dobre.

8. Piaggio centar
Dućan san možda nepravedno zapostavija jer prodaju Piaggio motore (skutere), a ono šta je meni tribalo, odnosno bilo primarno, je cerada za moj motor, pa nisan pretpostavija da će je imat. Možda krivo. Dakle, morat ću prepisat Niku iz posta ispod, šta mislim da je najpoštenije.
"Imamo 4 vrste rukavica, 4 vrste pojaseva, 8 vrsta navlaka za motore. 2 zida kaciga, kufere, naočale, lance i katance za diskove. (Jakete ne držimo)." Još bi malo nadopunija Niku. Naime, kad sam bija tamo, nisan primijetija da im fali neki model koji Piaggio ima u ponudi. Možeš uvik doć u dućan i kazat "ja bi ovo", platit i otić doma. A takvih dućana u Splitu je, osim ovog, još samo jedan.
Samo bi komentira, da kad san zadnji put bija, rukavice nisam vidija, ali ne kažen da ih nema. Jednostavno nisu bile istaknute. A kod kupovanja cerade nisan mislija uzet neku koja bi "mogla pokrit moj motor", nego neku koja će sigurno pokrit moj motor. Ova šta san je kupija ima točnu veličinu i kroj za ovo šta ja vozim.
A kad sam svojevremeno kupova' kacige, istina, bilo je više modela, ali nije neki pretjerani izbor. Usluga je u dućanu uvik bila dobra. Mislim, nikad nisam naletija na nijednog nervoznog prodavača, uvik možeš pitat, naručit će se ako je izvedivo...A bija sam puno puta.
Samo mi se čini da su cijene dosta visoke. Jer, obične žaruljice sam plaća po 15 kuna.

9. Piccilo-Stobreč
Ovoga sam namjerno ostavija za zadnjeg. Zašto? Sad ću vam reć. Ne bi tija čoviku radit mukte reklamu, stvarno ne bi. Ali!!! Moja iskustva s tim dućanom:
Cerade: cca 4 modela. Od 150-350 kuna (ova najskuplja je dosta kvalitetna).
Rukavice-20 ak modela, različitih proizvođača. Ima jedne samo od neoprena (IXS), cca 200kn, stvarno su mi se svidile.
Jakete-30-ak pari, Dainese i još neki proizvođači.
Kacige-30ak modela svega i svačega. Otvorene, zatvorene. Moj favorit je jedna s Tasmanijskim vragom, samo je skupa za ispalit.
Sve gore navedeno u milijun veličina. I odma' "kupljivo".
Dodatna oprema za motore je izuzetno zastupljena. Ima puno toga. Isto tako i rezervnih dijelova. Vidija sam bar 10-ak modela bubrežnjaka (veličine-sve).
Izbor motora-fenomenalan. Na lageru imaju masu skutera, oba Fazera, XJR, R1, R6, TDM. Nisan vidija da im neki model fali. Sve je u dućanu.
Usluga-odlična (ne Piccilo, nego djelatnici). Kad san ja kupova tamo motor, bija san 5-6 puta. Nikad me nisu pilali. Ja san pila' njih. Verali se ja, žena i mali po motoru. A sad, kad god dođem, uvik ostanem bar po ure. Nikad im nije teško skinit 10-ak modela jaketa, vadit rukavice, tražit po dućanu šta mi triba. A ne kupim uvik. U biti, više puta ne kupim, nego kupim.
Cijena-motori su u svim dućanima istih cijena, pa tu nemam zamjerki, ali za ostalo mogu reć da bi moglo bit puno jeftinije. Puno. Piccilo, skidaj cijene. Manje marže sebi!!! Prodaja će ić za ispalit. Jakete i kacige moraju bit jeftinije. Nema tu puno filozofije.

E, na kraju, moj izbor. Ako mi nešto triba, a volija bi to imat odma', idem u Piccila. Bez razmišljanja. Ali, da je skuplji, moram priznat.
Ostali dućani u Splitu imaju pojedini maksimalno 25% Piccilove ponude. Ne više. Ali! Streetfighter-ovci su mi pokazali najviše želje za nabavit nešto, a konkurentni su cijenom. Sebi uzimaju stvarno malu maržu. Oni su mi izbor kad nisam nestrpljiv. Isto tako i Katunarić. Odma' vadi katalog i pita šta ćeš da ti naruči.

Evo, to je to. Mislim, to su dućani koje sam prošao. Još idem vidit jednog, pa će bit ubačen u listu. Ako se nešto još sitim, stavit ću. Ovo šta san napisa moje je mišljenje samo u vezi usluge. Jer, nisu prodavači prema svima isti i nemaju svi ista iskustva. Ali, zastupljenost pojedinih proizvoda u nekom dućanu i cijena istog, nisu moje mišljenje, nego nepobitne činjenice.
Jesan bija dovoljno temeljit?

Dodatak 1: Dodan Piaggio centar
Oprosti Nike, zaboravija sam.

S druge strane, ja nemam koristi nikoga hvalit ni gadit, pa mislim da sam objektivan šta se tiče kompletne ponude svih. Meni je najbolji onaj dućan u kojem ću ODMAH nać ono šta mi triba, za cijenu MANJU nego kod konkurencije, iste ili VEĆE kvalitete nego kod konkurencije. Zato tražim. Kao i svi, pretpostavljam. Kad nađem, kupim.
Evidentirano

alien

• Metro Harry
  • Vozi: R 1200 R
Odg: Splitski dućani-review!!!
« Odgovori #1 : 17. Studeni 2004, 08:32:31 »

Aj, potpisa bi to!
Uvik san bija najzadovoljniji ponudom kod Pichila. Bija bi i red, ipak je on jedan od najstarijih dućana ovog šireg područja. Ipak, uvik san tija da bude i malo jeftinije, ali hebi ga: il očeš il nečeš! Al se slažem da bi neke stvari brže otišle da je samo mrvicu jeftinije: bolje veća količina nego veća marža, jer je onda više ljudi zadovoljnije! :D
Evidentirano
ONLY FAGGOTS HATE MONICA BELLUCCI!!!!!!!!!!!!!

Utvrdio alien da ne zna računati, ali zna lagati za desetoricu... što ti je školovan čovjek! A utvrdio je i da će idući BMW dobiti u pola cijene (No dobro, sa lažima u tom smjeru još nije počeo, ali samo što nije...).
21. 10. 2007. - Interlagos

VEKI

• Vozi: garavušu :-) cb1300
« Odgovori #2 : 17. Studeni 2004, 08:51:15 »

neko se potrudija(ili mu je bilo dosadno :mrgreen:  :mrgreen: )
slažem se s ovim referatom :!: :idea:  :D  
nego jes kupija ceradu? :roll:  :wink:
Evidentirano
we will either find way or make  one
"netko mora nastavit ostvarivat snove"- soichiro honda

Rivi

« Odgovori #3 : 17. Studeni 2004, 09:08:12 »

Nisan. Tija sam sve obić prije. Ić ću kod Piccila, mada u Streetfightera imaju doslovce bunker. Ali je oko 600kn. A kad mi neko ukrade, pa da plačem.
A šta se tiče Piccila i cijena, sve je rečeno. Na račun količine i velike ponude, u stanju je držat cijene. Kad bi se neko od ovih manjih odvažio, pa nabavio šta ima i Piccilo, a onda smanjio cijene, da vidiš ludnice.
Šta je najgore, svi bi poslovali. Manja marža, ali veći promet, više ljudi, bolja reklama. A ja san ovdje prisiljen Piccilu radit reklamu, jer bilo bi nepošteno istaknit nekog drugog.
Samo, Piccilo, SPUSTI CIJENE!!! Najgore je šta znam nabavne cijene nekih stvari, pa kad vidim koliko on traži za to, muka mi je.
Evidentirano

Bandit

• ADMIN PIZDEK
  • Administrator
  • Vozi: Suzuki SV 1000 S
« Odgovori #4 : 17. Studeni 2004, 10:09:15 »

Citat: shonyo
A onda idemo popit nešto!A možemo i izist štagod!

Onda idem i ja :mrgreen:
Evidentirano
Procjene vrijednosti motocikala (i drugih vrsta vozila i plovila) pri kupoprodaji, a za potrebe plaćanja poreza. Javiti se na pp, ili na procjena.plovila@gmail.com

Rivi

« Odgovori #5 : 17. Studeni 2004, 10:20:52 »

To uopće neću komentirat. Prije nego se uputite, dogovorimo se. Čekan već na ulazu u Split!  :mrgreen:
Evidentirano

tomee

• BANMAHER
  • Vozi: Kredenc koji vleče frižider
« Odgovori #6 : 17. Studeni 2004, 10:38:56 »

ja se priključijem split+klopa +vara =dobitna kombinacija

ps.zaboravih-ugodno društvo :wink:
Evidentirano

tomee

• BANMAHER
  • Vozi: Kredenc koji vleče frižider
« Odgovori #7 : 17. Studeni 2004, 10:51:13 »

bum te ja sponzoriro za žaruljicu  hahahahahaha
Evidentirano

Rivi

« Odgovori #8 : 17. Studeni 2004, 11:04:05 »

Kad se male ruke slože...

Vidiš Shonyo, kako je meni kad moram do Graca. Odjedanput mi Piccilo više nije skup. A i on to zna.  :mrgreen:
Evidentirano

Rivi

« Odgovori #9 : 17. Studeni 2004, 11:06:14 »

Nego, Shonyo, šta se tiče žaruljice, pošto meni često nešto padne napamet, upali mi se žaruljica. A kako se pale svakakve, valjda će bit jedna i za tebe. Jel' triba još nekome? :LOL:
Evidentirano

VEKI

« Odgovori #10 : 17. Studeni 2004, 11:10:43 »

Citat: Rivi
To uopće neću komentirat. Prije nego se uputite, dogovorimo se. Čekan već na ulazu u Split!  :mrgreen:

A daj čekat čemo ih u Kninu!!! :wink: da se i mi malo provozamo,više čemo moč pojest :roll:
Evidentirano

Rivi

« Odgovori #11 : 17. Studeni 2004, 11:19:37 »

A onda možemo i u Zagreb po njih.
Evidentirano

VEKI

« Odgovori #12 : 17. Studeni 2004, 11:22:36 »

aj dobro u sinju čemo ih pričekat ,pa možemo u perlice, :klopa:  :piva:  :roll: usput nam je :!:
Evidentirano

shadow

• **
« Odgovori #13 : 17. Studeni 2004, 11:24:51 »

ma preko Bosne u Slavoniju, pa ako već treba za Zagreb!!!

HAHAHAHAHAHaaaaaaa
OVDJE KAO I SVAKE GODINE POČINJE RAT

UBI SVINJU  :pistoles:   - POJEDI SVINJU :klopa:
Evidentirano
Ustaj Ferdinande, idemo u Sarajevo!

honda cb900f

• **
« Odgovori #14 : 17. Studeni 2004, 13:50:38 »

slažem se sa rivijem ali bi samo nadoda nešto za Streetfighter, treba mi je jedan dio za motor koji nisam nigdje uspio naći a originalni je preskup, oni ih također nisu imali ali mi je lik rekao da se vratim na drugu smjenu(upravo je bio zatvarao dučan) da će mi pokušat saznati gdje to ima i zvao je druge gradove i njemu poznate dučane samo da bi meni rekao traženu informaciju- e to se zove poslovnost i usluga zato uvjek prvo otiđem u njega pa zatim u picila a druge i ne posjecujem
Evidentirano

Rivi

« Odgovori #15 : 17. Studeni 2004, 14:16:27 »

Pa reka san ja da su oni uslužni "do jaja". Meni se raspitivao za neke dijelove bez problema, pa kad sam slijedeći put došao, a nije ni znao oću li se više pojavljivat, pukao je cifre i sve šta me zanimalo.  :palacgore:
Evidentirano

Rivi

« Odgovori #16 : 17. Studeni 2004, 22:13:23 »

Evo, mala nadopuna. Bija danas u Piccila. Mali ispravak. Imaju 4 vrsti ceradi, posložene po veličinama. Dođem tamo u 19 manje 5. Točno. Dućan zatvara u 19. Ali ne. Ostanu njih dva prodavača sa mnom do cca 19 i 20. Uzea sam jednu ceradu jako sličnu (po kvaliteti) onoj iz Strretfightera. I to su mi pogledali u katalogu koja mi veličina triba, otišli u skladište i donili. Došla me ravno 303 kune. Najjeftinija dođe oko 80kn, a najskuplja, mislim, 450kn.
Posli svega toga, pila sam Piccila oko nekih stvari. Bija je još u dućanu, pa svratija vidit ko dolazi u tu uru.
Onda je posluša kanarinca. U biti je to Exup ventil koji se otvara i zatvara. Kaže da je to sasvim normalna stvar koju ću čut i kod drugih modela. E, tu ne zna da sam već čuo sličan zvuk kod poznanika šta je uzea skroz isti motor. Dakle u pravu je.
Kad san odlazija odande, bilo je nekih 19.45. A još mi se uvatija skidat neke jakete, mada san mu reka da neman namjeru kupovat, jer san uzea jednu (ima' san je na sebi). Ali šta je, pokaza mi je strašnu kožnu jaketu i, mada kožu ne volim ni pod razno, jaketa je zakon. Strava. A mekana. Protektori, završna obrada, kompletna izrada u biti. Jaketa rula!!! Totalno crna, kratka.
Eto, ža' mi je malo na kraju. Jer ustanovija san da se kanarinac lažno predstavlja. To nije on!!! Bemti Eksap!
Evidentirano

Nike

• NIXON - DALMATI MC
  • Vozi: YAMAHA FZ6N, YN50
« Odgovori #17 : 18. Studeni 2004, 00:31:34 »

Daj Rivi budi malo obziran prema prodavačima. Dođi lipo u radno vrime, a ne u 5 minuta do zatvaranja pa pilat čovika još po ure van radnog vrimena. Nitko te iz pristojnosti neće ispalit iz dućana. Viruj mi da nikome nije drago stat cili dan u dućanu pa onda još 45 minuti.
    Usput, spominješ 8 dućana u Splitu, a nisi posjetio dućan koji prodaje najviše motora u Hrvatskoj. Imamo 4 vrste rukavica, 4 vrste pojaseva, 8 vrsta navlaka za motore. 2 zida kaciga, kufere, naočale, lance i katance za diskove. (Jakete ne držimo). Usput kad već spominješ dućane, triba bi znati da postoje 2 dućana koji prodaju Suzuki, pa me zanima u kojem si bija, kad ga već crniš.
2 shonyo: za dijelove za naša vozila ne treba osobno dolazit u St, nego ih pošaljemo poštom i samo platiš dostavu i otkupninu
Evidentirano
D.F.F.D.

Rivi

« Odgovori #18 : 18. Studeni 2004, 07:09:16 »

Nike, koju gospu se žestiš? Pisa san o dućanima koji prodaju motore i dijelove za motore, a ne skutere i bojlere!!! :mrgreen: U biti, zaboravija sam. Oprosti. Eno, iden se gore u prvi post ispravit.
Nego prvo, bija sam u dućan Suzukija u Vukovarskoj, poviše staračkog doma s desne strane. Di je bila prije Hama.
A to šta san doša' 5 minuta prije zatvaranja, mislija sam da dućan radi do 20h, tako da san konta da imam fore uru vrimena. Inače ne bi doša tako na knap.
Evidentirano

iduhovic

• **
  • Vozi: Kymco Agility 125
« Odgovori #19 : 18. Studeni 2004, 07:39:57 »

Eto drago mi je da si komentira kakva je ponuda u dućanima i kako se prodavači ponašaju u određenim trgovinama. Još draže mi je bilo kad si reka:
"Pa reka san ja da su oni uslužni "do jaja". Meni se raspitivao za neke dijelove bez problema, pa kad sam slijedeći put došao, a nije ni znao oću li se više pojavljivat, pukao je cifre i sve šta me zanimalo".
Rijetko i dođemo slijedeći put.

Rivi znaš šta mi je palo na pamet - treba napravit internet stranicu poput "nabava.net" samo sa dijelove i opremu motora. E, to bi bija biznis.
Negdi san vidija tako za kawu sve sortirano po kat.brojevima, i može se pretraživati po raznim kriterijima.
Evidentirano
...sve što je suvišno je pogrešno...

alien

• Metro Harry
  • Vozi: R 1200 R
« Odgovori #20 : 18. Studeni 2004, 08:20:42 »

Ljudi moji pa vi niste ni skužili glavnu stvar koja se dogodila:
Rivi rišija kanarinca!!!
A koliko je bilo priče u vezi toga!!!! :D  :P
Evidentirano
ONLY FAGGOTS HATE MONICA BELLUCCI!!!!!!!!!!!!!

Utvrdio alien da ne zna računati, ali zna lagati za desetoricu... što ti je školovan čovjek! A utvrdio je i da će idući BMW dobiti u pola cijene (No dobro, sa lažima u tom smjeru još nije počeo, ali samo što nije...).
21. 10. 2007. - Interlagos

GussRadWixer

• Gost
« Odgovori #21 : 18. Studeni 2004, 08:46:59 »

Rivi, najeba si! Vlatku Pokos ce obisit za krzno, a tebe za perje!  :mrgreen:  :mrgreen:
Evidentirano

Rivi

« Odgovori #22 : 18. Studeni 2004, 08:55:34 »

Nek' mene obise za šta oće, a Vlatku nek obise za mene.
Evidentirano

shadow

• **
« Odgovori #23 : 18. Studeni 2004, 09:00:28 »

Citat: Rivi
Nek' mene obise za šta oće, a Vlatku nek obise za mene.

..pa da odeš pognute glave?
Evidentirano
Ustaj Ferdinande, idemo u Sarajevo!

Rivi

« Odgovori #24 : 18. Studeni 2004, 09:16:51 »

Ma lagana je Vlatka. Neš' ti. 50ak kila.
Evidentirano
 Str: [1] 2 3 ... 36   Gore

Stranica je generirana za 0.106 sekundi uz 16 upita.