miro, kaj stvarno mijenjaš kanarinca za Stradu?
... respect
... ova je stvarno prekrasna kolko vidim, možda samo baciti felge u crno i savršena je
nakon monstera i meni je ona sljedeća na popisu 
to su razmišljanja. Nikud mi se ne žuri, vremena imam, odličan motor imam, ali fakat je neudoban za dvoje, a kako sam ja ipak obiteljski čovjek

, multistrada mi se čini kao ok rješenje. Naravno, u igri je i s2r 1000, i to vrlo ozbiljnoj, ali vidjet ćemo što će biti. Multistrada je bila i moj prvi izbor, kao puno realniji od prestižne superbike serije, no kad se superbike učinio na dohvat ruke, ko ga nebi uzeo

Dva puta sam bio nadomah kupnje, jedan me doslovno zajebao - rekao mi je prodao sam motor kad sam stigao do njega u samobor, a drugi je pretjrao s cijenom obzirom u kakvom je stanju bio motor, s lošim gumama i pred servisom.
Tima me već debelo izgrdio zbog tih hula, da s kanarinca prijeđem na nešto zračno hlađeno, ali vidjet ćemo, stvarno mi se ne žuri, imam vremena i par godina

.
No čim stignem u zg s malo slobodnog vremena., što bi vrlo lako moglo biti ubrzo, rado ću popričati s čovjekom i vidjeti motor. Priznajem da me boli što nije crvena, ali bože moj.

Jel ko vidio, jel se prodao onaj monster zračnjak 1000 iz temba?