Molimo prijavite se ili registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Napredno pretraživanje  

Novosti:

Str: 1 2 3 4 [Sve]   Dolje

Autor Tema: Ducatijima na more  (Posjeta: 2605 )

Gizmo

• **
  • Spol: Muški
  • Vozi: Ducati
Ducatijima na more
« : 11. Lipanj 2007, 23:47:49 »

Evo vidim da nas ima dosta ducatista. Jeli se mozemo dogovoriti da odemo na jedan posten dir na more???
Mislim da bi nam mogao biti jedan nezaboravan dozivljaj.

Ajmo se naci 04.08.07  u Zagrebu pa idemo malo na more. Ja i jedan svabo dolazimo iz Hamburga a izgleda da su se nasli jos 2 ducatista koji ce nam se pridruziti. Netrebamo se ni puno dogovarati dicemo samo idemo a ostalo ce se naci.
Do tad imamo dosta vremena da pripremimo motore i da nagovorimo nase drage (ili dragog) i da obavimo nase poslove da imamo par slobodnih dana.
Eto ja sam dao prijedlog,termin sam rekao, ja cu ici i sam ako bas moram ali draze bi mi bilo da jos koji V2 zagrmi samnom. Ajmo to napraviti jednom, zamislite da se nadu nas 10 ili 15 ili... koji dozivljaj. Svi imamo neke obaveze ali cesto se moze naci rijesenje. Ja vozim motor da mogu doziviti takve trenutke. I jeste primjetili kakva smo mi vrsta ljudi, jeli ikad od vas upoznao ducatistu da bi rekao "vidi budale", ja nisam i znam ih dosta, nego primjetio sam da su svi, kako bi rekao, nekako prijatni i super se slazemo i hoce pomoc. Bili bi dobra ekipa.

Dosta sam vas davio i nagovarao,

Pozdrav

Evidentirano

DooDo

• Vozi: DUCATI
Ducatijima na more
« Odgovori #1 : 12. Lipanj 2007, 13:37:02 »

Evo vidim da nas ima dosta ducatista. Jeli se mozemo dogovoriti da odemo na jedan posten dir na more???
Mislim da bi nam mogao biti jedan nezaboravan dozivljaj.

Ajmo se naci 04.08.07  u Zagrebu pa idemo malo na more. Ja i jedan svabo dolazimo iz Hamburga a izgleda da su se nasli jos 2 ducatista koji ce nam se pridruziti. Netrebamo se ni puno dogovarati dicemo samo idemo a ostalo ce se naci.
Do tad imamo dosta vremena da pripremimo motore i da nagovorimo nase drage (ili dragog) i da obavimo nase poslove da imamo par slobodnih dana.
Eto ja sam dao prijedlog,termin sam rekao, ja cu ici i sam ako bas moram ali draze bi mi bilo da jos koji V2 zagrmi samnom. Ajmo to napraviti jednom, zamislite da se nadu nas 10 ili 15 ili... koji dozivljaj. Svi imamo neke obaveze ali cesto se moze naci rijesenje. Ja vozim motor da mogu doziviti takve trenutke. I jeste primjetili kakva smo mi vrsta ljudi, jeli ikad od vas upoznao ducatistu da bi rekao "vidi budale", ja nisam i znam ih dosta, nego primjetio sam da su svi, kako bi rekao, nekako prijatni i super se slazemo i hoce pomoc. Bili bi dobra ekipa.

Dosta sam vas davio i nagovarao,

Pozdrav

na žalost ja jesam, ali to je vjerojatno iznimka koja potvrđuje pravilo :mrgreen:

ovo za more mi se čini kul ideja... a di bi se točno išlo?
Evidentirano

DooDo

Ducatijima na more
« Odgovori #2 : 12. Lipanj 2007, 13:38:38 »

A NIS PRIDRUZI NAM SE

nadam se prvom prilikom da budem... stvarno se činite ok ekipa :palacgore:
Evidentirano

DooDo

Ducatijima na more
« Odgovori #3 : 12. Lipanj 2007, 13:40:37 »

miro, kaj stvarno mijenjaš kanarinca za Stradu?  :shock:... respect :palacgore:... ova je stvarno prekrasna kolko vidim, možda samo baciti felge u crno i savršena je :D nakon monstera i meni je ona sljedeća na popisu :wink:
Evidentirano

miro

• Dežurni petokolonaš
Ducatijima na more
« Odgovori #4 : 12. Lipanj 2007, 13:51:29 »

miro, kaj stvarno mijenjaš kanarinca za Stradu?  :shock:... respect :palacgore:... ova je stvarno prekrasna kolko vidim, možda samo baciti felge u crno i savršena je :D nakon monstera i meni je ona sljedeća na popisu :wink:
to su razmišljanja. Nikud mi se ne žuri, vremena imam, odličan motor imam, ali fakat je neudoban za dvoje, a kako sam ja ipak obiteljski čovjek :mrgreen:, multistrada mi se čini kao ok rješenje. Naravno, u igri je i s2r 1000, i to vrlo ozbiljnoj, ali vidjet ćemo što će biti. Multistrada je bila i moj prvi izbor, kao puno realniji od prestižne superbike serije, no kad se superbike učinio na dohvat ruke, ko ga nebi uzeo :wink: Dva puta sam bio nadomah kupnje, jedan me doslovno zajebao - rekao mi je prodao sam motor kad sam stigao do njega u samobor, a drugi je pretjrao s cijenom obzirom u kakvom je stanju bio motor, s lošim gumama i pred servisom.
Tima me već debelo izgrdio zbog tih hula, da s kanarinca prijeđem na nešto zračno hlađeno, ali vidjet ćemo, stvarno mi se ne žuri, imam vremena i par godina :mrgreen:.
No čim stignem u zg s malo slobodnog vremena., što bi vrlo lako moglo biti ubrzo, rado ću popričati s čovjekom i vidjeti motor. Priznajem da me boli što nije crvena, ali bože moj.  :palacgore:
Jel ko vidio, jel se prodao onaj monster zračnjak 1000 iz temba? :misli:
Evidentirano
"I'M A NIGHT RIDER!!!!!!!!
I'M A FUEL INJECTED SUICIDE MACHINE!!!!!"
http://www.youtube.com/watch?v=rmfezDOSd2g

bole

• Međimurac
  • Vozi: Z900
Ducatijima na more
« Odgovori #5 : 12. Lipanj 2007, 14:01:43 »

Hmm :misli:,not bad. Jeli imas jos informacija.

kompletan kit sadrzi radijalne prihvate i brembo kljesta,....,

50KP001DU Radial Caliper Upgrade Kit with CNC machined fork bottoms(without discs)
Additional information is available
Please note: Your machine must have Showa forks for this kit to fit.
    829.55 GBP  1,636 USD
Evidentirano

tima

• *
Ducatijima na more
« Odgovori #6 : 12. Lipanj 2007, 17:44:59 »

to su razmišljanja. Nikud mi se ne žuri, vremena imam, odličan motor imam, ali fakat je neudoban za dvoje, a kako sam ja ipak obiteljski čovjek :mrgreen:, multistrada mi se čini kao ok rješenje. Naravno, u igri je i s2r 1000, i to vrlo ozbiljnoj, ali vidjet ćemo što će biti. Multistrada je bila i moj prvi izbor, kao puno realniji od prestižne superbike serije, no kad se superbike učinio na dohvat ruke, ko ga nebi uzeo :wink: Dva puta sam bio nadomah kupnje, jedan me doslovno zajebao - rekao mi je prodao sam motor kad sam stigao do njega u samobor, a drugi je pretjrao s cijenom obzirom u kakvom je stanju bio motor, s lošim gumama i pred servisom.
Tima me već debelo izgrdio zbog tih hula, da s kanarinca prijeđem na nešto zračno hlađeno, ali vidjet ćemo, stvarno mi se ne žuri, imam vremena i par godina :mrgreen:.
No čim stignem u zg s malo slobodnog vremena., što bi vrlo lako moglo biti ubrzo, rado ću popričati s čovjekom i vidjeti motor. Priznajem da me boli što nije crvena, ali bože moj.  :palacgore:

A gle stari, super je i multistrada, naravno! Ali nece te na njoj gledati one tinejdžerke sa tolikim sjajem u zjenicama i zajapurenih obraza, kad slijedeći put stanu kod izvora napit se vode  :mrgreen: 8)
Al dobro ni ne treba ti to u životu, a i bit ce više za mene i Sipa  :mrgreen:
Evidentirano

miro

• Dežurni petokolonaš
Ducatijima na more
« Odgovori #7 : 12. Lipanj 2007, 21:30:40 »

A gle stari, super je i multistrada, naravno! Ali nece te na njoj gledati one tinejdžerke sa tolikim sjajem u zjenicama i zajapurenih obraza, kad slijedeći put stanu kod izvora napit se vode  :mrgreen: 8)
Al dobro ni ne treba ti to u životu, a i bit ce više za mene i Sipa  :mrgreen:
:LOL: :LOL: :LOL: Gle, nisam ti ja više za takve stvari, nit imamviše mlado srce da može izdržati sve te šokove s mladicama. :mrgreen: A i znaš da sam poštenjačina.  8) 8) 8) To je sad tvoje područje, a moje je obiteljski piknik, malo sporta i nešto motora.  8)

Nisam uopće ništa definitvno odlučio, sve je otvoreno, vremena imam.
Evidentirano

Gizmo

• **
Ducatijima na more
« Odgovori #8 : 13. Lipanj 2007, 12:00:08 »

na žalost ja jesam, ali to je vjerojatno iznimka koja potvrđuje pravilo :mrgreen:

ovo za more mi se čini kul ideja... a di bi se točno išlo?

Mislio sam najprije do Rijeke, tamo cemo imati mijesto za prespavanje, pa do Zadra i tamo mozemo prespavati i malo biti na plazi da nebude samo voznja nego i malo ljencarenje, obecao sam boletu da cu ga posijetiti ove godine ali neznam sta ce reci ako nas bude malo vise, pa malo u Tomislavgrad i tamo imamo mijesto za prespavanje. I volio bi do Dubrovnika pa malo i na otoke. Ja cu ponet svoju vrecu za spavanje ali nisam prijatelj campova i satora.Ako imamo mijesto za motore onda cemo spavati u krevetu ili cu se pruziti kraj motora.
Ali nezelim puno planirati nego radit cemo sto nam onda bude volja.
Evidentirano

Gizmo

• **
Ducatijima na more
« Odgovori #9 : 13. Lipanj 2007, 12:05:17 »

Mislis na oa vako nesto, bike za senior Racer, to se vozi kad leda bole na racerima

Evidentirano

tima

• *
Ducatijima na more
« Odgovori #10 : 13. Lipanj 2007, 13:28:49 »

Mislio sam najprije do Rijeke, tamo cemo imati mijesto za prespavanje, pa do Zadra i tamo mozemo prespavati i malo biti na plazi da nebude samo voznja nego i malo ljencarenje, obecao sam boletu da cu ga posijetiti ove godine ali neznam sta ce reci ako nas bude malo vise, pa malo u Tomislavgrad i tamo imamo mijesto za prespavanje. I volio bi do Dubrovnika pa malo i na otoke. Ja cu ponet svoju vrecu za spavanje ali nisam prijatelj campova i satora.Ako imamo mijesto za motore onda cemo spavati u krevetu ili cu se pruziti kraj motora.
Ali nezelim puno planirati nego radit cemo sto nam onda bude volja.

Gizmo, ja sam ti vec rekao da sam raspolozen za ovako sta :palacgore:
voznja, kupanje, zezancija i tak u krug, dobro bi moglo biti!  8) :palacgore:
Ne bih mogao bas dugo ostati, ali nekoliko dana bih!
Evidentirano

tima

• *
Ducatijima na more
« Odgovori #11 : 13. Lipanj 2007, 13:47:15 »

ajmo ekipa čekamo izvještaj o Grmljavini u Zagorju :wink:  Moji planovi su na žalost bili vezani za jug ovaj vikend.

pozdrav Timi i hvala kaj je svojim Termignonijima rastjerivao aute na Karlovačkoj :mrgreen: :palacgore:

haha :D da ovi moji kompanjoni sa onim japanskim zujalicama, nis se njima auti ne sklanjaju, dok ja tam ne zaurlam  :mrgreen:

Jest da sam bio jedini sa dukcem, ali ona vožnja u nedjelju bila baš super, odrapili oko 400 km, bilo odlično :palacgore:
Kad smo išli prema dolje u Delnicama na benzinskoj slučajno susreli 2 bikera na suzama hiljadarkama, pa smo pičili s njima, s obzirom da sam ih mogao pratiti ili nisu tamo domaći dečki (kao ni ja), ili su se zezali samo  :mrgreen: Pozdrav i njima, ak je bio netko s foruma.
Evidentirano

Gizmo

• **
Ducatijima na more
« Odgovori #12 : 14. Lipanj 2007, 09:40:24 »

Gizmo, ja sam ti vec rekao da sam raspolozen za ovako sta :palacgore:
voznja, kupanje, zezancija i tak u krug, dobro bi moglo biti!  8) :palacgore:
Ne bih mogao bas dugo ostati, ali nekoliko dana bih!

E mi cemo iz Hamburga kreniti 1.8 ili 2.8 tako da cemo dan kasnije stici u Zagreb pa imamo vremena da se malo odmorimo i da smo u subotu 4.8 ready to go. Nije jos sigurno ali mozda nam se iz Hamburga pridruzi jos jedna 748 i 999S. Vec sam miru gnjavio a i m900 bi trebo sa nama ali znam da nemogu jednostavno reci zeni pazi na dijecu idem ja sa deckima na more. Stinky bi isto trebao sa nama kad se vec zadnji put nismo mogli upoznati. Ajaj ce isto probati da nesto sredi na poslu pa da moze sanama a posto je clan ducati owners cluba mozda se nade jos netko iz cluba. Ako se skupi nas 7 ili 8 vec bi to bio uspijeh. Bole ce biti u Kastelu i obecao mi je da ce mi biti turisticki vodic ako navratim i koliko sam vidio njegov 4V je opet za voznju. Pa sad se nadam da cemo se ljepo provst sa dobrom ekipom. :palacgore: :mrgreen:
Evidentirano

vukopas_duschan

• **
  • Vozi: S2R 1000
Ducatijima na more
« Odgovori #13 : 14. Lipanj 2007, 09:53:48 »

Ako imate rutu preko RI, mogao bi vam se pridruziti na jednom dijelu puta, bar jedan dan napraviti dir sa vama. Vise dana nece ici zbog obiteljskih obaveza.
Evidentirano

tima

• *
Ducatijima na more
« Odgovori #14 : 14. Lipanj 2007, 18:51:29 »

E mi cemo iz Hamburga kreniti 1.8 ili 2.8 tako da cemo dan kasnije stici u Zagreb pa imamo vremena da se malo odmorimo i da smo u subotu 4.8 ready to go. Nije jos sigurno ali mozda nam se iz Hamburga pridruzi jos jedna 748 i 999S. Vec sam miru gnjavio a i m900 bi trebo sa nama ali znam da nemogu jednostavno reci zeni pazi na dijecu idem ja sa deckima na more. Stinky bi isto trebao sa nama kad se vec zadnji put nismo mogli upoznati. Ajaj ce isto probati da nesto sredi na poslu pa da moze sanama a posto je clan ducati owners cluba mozda se nade jos netko iz cluba. Ako se skupi nas 7 ili 8 vec bi to bio uspijeh. Bole ce biti u Kastelu i obecao mi je da ce mi biti turisticki vodic ako navratim i koliko sam vidio njegov 4V je opet za voznju. Pa sad se nadam da cemo se ljepo provst sa dobrom ekipom. :palacgore: :mrgreen:

Okay stari, datumi mi pašu, u to vrijeme ću biti slobodan, idem na more sa ovom svojom (ne-motorističkom) ekipom, ali to u 7. mjesecu, tak da štima.
Jedino što mi ostaje mutno u cjeloj priči je spavanje. Jest da sam avanturistički tip, ali i takvi spavaju :mrgreen: Mislim ako nas bude više (čitaj: sve preko 4), naravno ne možemo kod nekog tvojeg/mojeg frenda, nema smisla, a komercijalno negdje otići tražit sobu za jednu noć i to je problem (ženu toliko ne  8) :mrgreen:), špica je turističke sezone, nitko ti baš neće dati sobu na samo jednu noć, imao sam takvih iskustava već :palacdolje:

A vreća za spavanje, ja ne znam kud bih s njom, vozim Ducati, poznata mana mu je prtljažni prostor, jedina mana  :mrgreen: Ja bih najradije u ruksaku ponio minimalno stvari i samo s tim putovao. Montaža kofera sa strane isto ne dolazi u obzir  :mrgreen:

To su za sad moja razmišljanja na glas, vil stej in tač  :palacgore:
Evidentirano

ducati

• **
Ducatijima na more
« Odgovori #15 : 14. Lipanj 2007, 18:59:44 »

Ekipo ako dogovorimo vjerujem da ce i iz D.O.C.-a jos bit zainteresiranih deckiju za ovakav đir.
Evidentirano

miro

• Dežurni petokolonaš
Ducatijima na more
« Odgovori #16 : 14. Lipanj 2007, 20:13:47 »

ups...mislim da mi tako nekako žena odlazi u Edinburg :misli: :misli: :misli: :misli: :misli:, a to je loše za mene. Priznajem da sam jako zainteresiran za taj trip. Vidjet ćemo još razvoj situacije, eventualno da nađem neku lijepu i mladu bejbisitericu što bi se svidjela djeci :mrgreen:, da ih čuva.... :misli: :misli: :misli: :misli:

:wink: :wink: :wink:
Evidentirano

miro

• Dežurni petokolonaš
Ducatijima na more
« Odgovori #17 : 14. Lipanj 2007, 20:15:05 »

monsteristi, nitko mi ne reče jel prodan onaj monster s2r1000 iz temba, ako tko zna ili je prolazio odande???

Pitstopaši, a da pogledate kroz prozor? :misli: :misli: :misli:
Evidentirano

vukopas_duschan

• **
Ducatijima na more
« Odgovori #18 : 15. Lipanj 2007, 08:43:18 »

monsteristi, nitko mi ne reče jel prodan onaj monster s2r1000 iz temba, ako tko zna ili je prolazio odande???

koliko para, jel nov ili polovan?
Evidentirano

ducati

• **
Ducatijima na more
« Odgovori #19 : 15. Lipanj 2007, 08:56:20 »

Starino kakva je situacija jel picis sa nama u srijedu ili je ipak petak u igri.
Evidentirano

vukopas_duschan

• **
Ducatijima na more
« Odgovori #20 : 15. Lipanj 2007, 11:59:44 »

Starino kakva je situacija jel picis sa nama u srijedu ili je ipak petak u igri.
ne znam koga pitas, pretpostavljam mene :). U srijedu sigurno ne, ali velika vjerovatnost cetvrtak, tako da u petak idemo sa vama u muzej :)
Evidentirano

Gizmo

• **
Ducatijima na more
« Odgovori #21 : 15. Lipanj 2007, 12:24:32 »

Hmm  :misli:
Trebali bi stvarno znati koliko ce nas biti.
Tima vrecu za spavanje mozes svezati na sic.Ja cu nositi Tankbag,rusak a ostale sitnice sa spagom i zvakom precvrstiti na sic.
Kad prolazimo kraj Zadra mozemo spavati kod mene i nekako cemo se smijestit. Ali volio bi se malo vozati po Istri pa bi tamo mogli uzeti neki apartman i onda ujutro idemo se vozati i navecer se vratimo. Mislim da ima dosta za vidjet da bi mogli ostati 2-3 dana. Kod Tomislavgrada cemo isto imati dosta mijesta za spavanje. A za ostalo nebi mi smetalo leci kraj motora.
Naj ljepse putovanje mi je bilo kad smo isli na WDW u Italiju i tada smo isto isli bez plana i svasta nam se desilo i morali smo na cudnim mijestima spavati. I ovaj put bi rekao idemo jednostavno i snacicemo se nekako :mrgreen:

Evidentirano

miro

• Dežurni petokolonaš
Ducatijima na more
« Odgovori #22 : 15. Lipanj 2007, 13:29:35 »

koliko para, jel nov ili polovan?
nov, naravno,  neko sniženje je bilo.  :D
Evidentirano

ducati

• **
Ducatijima na more
« Odgovori #23 : 15. Lipanj 2007, 14:45:11 »

ne znam koga pitas, pretpostavljam mene :). U srijedu sigurno ne, ali velika vjerovatnost cetvrtak, tako da u petak idemo sa vama u muzej :)
ma tebe sam pital ti jos jedini visis u dan
Evidentirano

tima

• *
Ducatijima na more
« Odgovori #24 : 15. Lipanj 2007, 22:18:14 »

Hmm  :misli:
Trebali bi stvarno znati koliko ce nas biti.
Tima vrecu za spavanje mozes svezati na sic.Ja cu nositi Tankbag,rusak a ostale sitnice sa spagom i zvakom precvrstiti na sic.
Kad prolazimo kraj Zadra mozemo spavati kod mene i nekako cemo se smijestit. Ali volio bi se malo vozati po Istri pa bi tamo mogli uzeti neki apartman i onda ujutro idemo se vozati i navecer se vratimo. Mislim da ima dosta za vidjet da bi mogli ostati 2-3 dana. Kod Tomislavgrada cemo isto imati dosta mijesta za spavanje. A za ostalo nebi mi smetalo leci kraj motora.
Naj ljepse putovanje mi je bilo kad smo isli na WDW u Italiju i tada smo isto isli bez plana i svasta nam se desilo i morali smo na cudnim mijestima spavati. I ovaj put bi rekao idemo jednostavno i snacicemo se nekako :mrgreen:

Meni bi taman pasala ta shema 4, 5 dana, Istra i onda do tebe dolje do Vira.  :palacgore:
Dalje bih vidio, hocu li na jug s vama ili pak k majci Slavoniji! Cujemo se...
Evidentirano

miro

• Dežurni petokolonaš
Ducatijima na more
« Odgovori #25 : 15. Lipanj 2007, 22:47:31 »

ej momci, malo sam pričao s ženom i imam fore do 9.8 vratiit se kući, bar dan prije, pa sam i ja tako u igri.  :palacgore: :palacgore: :palacgore: Ako bi išli 3.8, to bi mi super štimalo, vjerojatno bi tad bio i u križevcima tako da mi ni start ne bi bio predalek, samo nekako moram na vrijeme dopeljat bajk u kž. :palacgore:
Evidentirano

miro

• Dežurni petokolonaš
Ducatijima na more
« Odgovori #26 : 15. Lipanj 2007, 22:49:31 »

Meni bi taman pasala ta shema 4, 5 dana, Istra i onda do tebe dolje do Vira.  :palacgore:
Dalje bih vidio, hocu li na jug s vama ili pak k majci Slavoniji! Cujemo se...

eto, možemo i zajedno nazad u slavoniju.  :wink:
Evidentirano

Gizmo

• **
Ducatijima na more
« Odgovori #27 : 16. Lipanj 2007, 13:18:39 »

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Pa ti dodi 03.08 pa bi mogli taj dan malo do Ajaj1976 u Zagorje, cuo sam da se tamo moze ljepo voziti i obecao mi je drugi put kad dodem da cemo malo rostiljat, u Zagrebu mozemo prespavat pa drugi dan krenemo odmoreni i siti na more. Evo prikolicu sam vec rezervirao jos cu morati Spidera i Dukca malo pripremiti pa idemo. Najavio se jedan prijatelj sa japancem da bi iso sanama pa sam mu rekao pod uvijetom da mora 10m od nasih motora parkirati :mrgreen:
Evidentirano

miro

• Dežurni petokolonaš
Ducatijima na more
« Odgovori #28 : 16. Lipanj 2007, 15:21:11 »

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Pa ti dodi 03.08 pa bi mogli taj dan malo do Ajaj1976 u Zagorje, cuo sam da se tamo moze ljepo voziti i obecao mi je drugi put kad dodem da cemo malo rostiljat, u Zagrebu mozemo prespavat pa drugi dan krenemo odmoreni i siti na more. Evo prikolicu sam vec rezervirao jos cu morati Spidera i Dukca malo pripremiti pa idemo. Najavio se jedan prijatelj sa japancem da bi iso sanama pa sam mu rekao pod uvijetom da mora 10m od nasih motora parkirati :mrgreen:
ma nije frka za spavanje u ZG, tu je i gospodin Timarac, ali ni iz kž mi nije predaleko za krenut na put. Roštilj? Nekako ću ga pojesti. :mrgreen:
Dobro, čujemo se oko svega još detaljnije kad se približi taj dan i svi budemo točno znali kad, gdje i za koliko. Glavnom je da ideja ima potporu i da će nešto biti od toga.  :palacgore:
Ideš caffe rejserom ili 748? 8)
Evidentirano

M900

• Vozi: VELIKI BRAT VIDI...
Ducatijima na more
« Odgovori #29 : 17. Lipanj 2007, 20:25:02 »

ma nije frka za spavanje u ZG, tu je i gospodin Timarac, ali ni iz kž mi nije predaleko za krenut na put. Roštilj? Nekako ću ga pojesti. :mrgreen:
Dobro, čujemo se oko svega još detaljnije kad se približi taj dan i svi budemo točno znali kad, gdje i za koliko. Glavnom je da ideja ima potporu i da će nešto biti od toga.  :palacgore:

Nadam se da ću vam se moći pridružiti na dan-dva (3. i 4.08.)  :mrgreen:
Evidentirano
God must have been an engineer....who else would put a waste disposal unit next to a Reproduction Plant???

ducati

• **
Ducatijima na more
« Odgovori #30 : 17. Lipanj 2007, 21:47:22 »

Za spavanje u Zg netrebate brinut kod mene je svaki Ducatista dobro doso.
Evidentirano

miro

• Dežurni petokolonaš
Ducatijima na more
« Odgovori #31 : 18. Lipanj 2007, 08:17:16 »

Nadam se da ću vam se moći pridružiti na dan-dva (3. i 4.08.)  :mrgreen:
kakvo će to biti pridruženje, pa do tad nećemo ni krenuti... :misli: :misli:

:mrgreen:

:palacgore:

p.s. dobro, gdje su oni tvoji predivni topovi??????Kakve su ovo vratolomije s podignutim topovima... :( :( :(
Evidentirano

miro

• Dežurni petokolonaš
Ducatijima na more
« Odgovori #32 : 18. Lipanj 2007, 08:28:08 »

inače, potencijalnim ducati fanovima koji bi krenuli na ovu avanturu. Što se tiče prtljage. Nešto bi mogao i zavezati na zadnji sic, iako je obal i sve se uglavnom od vibracija polako zavrće i klizi prema kotaču - isprobano, a bedasto mi je nešto tako opako svezati da udubim svoj prelijepi žuti sic. :misli: Dalje. Tank torba - u obzir dolazi samo neka mala, jer motor ima takav položaj da ništa veće ne stane, a i smeta na brrzinama većim od 200 - toliko ćemo negdje voziti, ne? Dalje - ruksak na leđima - ne znam za vas, ali iole natovaren za duži put - pa moraju nam otpasti leđa, bar meni, a onda se sav užitak vožnje, kao i u prije dva napomenuta slučaja gubi. Kak će to izgledati da rubim gume po gorskom koratu a a na bajku dupla tank torba, ranac na leđima i još krevet na zadnjem sicu. Smijat će mi se ljudi. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

No šalu na stranu, po mom skromnom mišljenju, svako bi trebao natovariti koliko misli da može, ili još bolje ZNA da može, ali bi prvenstvo ipak dao jednom kakvom takvom planu, ako ne puta, onda bar smještaja u pojedinim dijelovima puta (ratnim ducati punktovima :misli: :wink:) tako da se na put može krenuti minimalno natovaren, eventulano koja rezervna majca, gaće - ko mijenja :mrgreen: i čarape, četkica i pasta za zube, kratke hlaće, nekakve naule i novčanik u kojem bi po mogućnosti bar trebalo biti novaca za - SERVIS NA PUTU :ludjak:. Što nam više treba? :misli: SVe ostalo sadržano je u našim motorima.  8) 8) 8) :palacgore: :palacgore: :palacgore:
Evidentirano

CroKick

• Tudum
  • Vozi: AR
Ducatijima na more
« Odgovori #33 : 18. Lipanj 2007, 08:29:48 »

Zar nije tema Monsteri Hrvatske?
Evidentirano
MK "Zle Majke"

miro

• Dežurni petokolonaš
Ducatijima na more
« Odgovori #34 : 18. Lipanj 2007, 08:33:46 »

je. tema se spontano razvila. ajd onda prebaci ovaj dio postova gdje smo skrenuli s teme u Putovanja recimo - ducatijima na more u 8 mjesecu. Pa ćemo nastaviti tamo. :palacgore:
Evidentirano

DooDo

Ducatijima na more
« Odgovori #35 : 18. Lipanj 2007, 08:34:18 »

molio bih nekog od moderatora da ove dogovore oko putovanja na more preseli u temu Ducatisti Hrvatske :whistle:

:mrgreen:
Evidentirano

DooDo

Ducatijima na more
« Odgovori #36 : 18. Lipanj 2007, 08:34:59 »

je. tema se spontano razvila. ajd onda prebaci ovaj dio postova gdje smo skrenuli s teme u Putovanja recimo - ducatijima na more u 8 mjesecu. Pa ćemo nastaviti tamo. :palacgore:

a može i tako  :wink: :mrgreen:
Evidentirano

DooDo

Ducatijima na more
« Odgovori #37 : 18. Lipanj 2007, 08:41:12 »

miro, jesi probao vezati stvari onim elastičnim vezicima i preko toga staviti mrežicu? mislim da bi kombinacija tank torba, ruksak trebala biti čisto dovoljna ionako ti trebaju samo kupaće, ručnik i novčanik :mrgreen: 8)
Evidentirano

miro

• Dežurni petokolonaš
Odg: Ducatijima na more
« Odgovori #38 : 18. Lipanj 2007, 09:02:08 »

miro, jesi probao vezati stvari onim elastičnim vezicima i preko toga staviti mrežicu? mislim da bi kombinacija tank torba, ruksak trebala biti čisto dovoljna ionako ti trebaju samo kupaće, ručnik i novčanik :mrgreen: 8)
pa vezao sam neke stvari za sic, elastičnim vezicama, ogromnim paukom od 4 vezice, ma držalo bi i vola, ali sic je okrugao i laganini to klizi, provjereno. Tank torba može, ali samo mala, pomaknuta skroz naprijed da mogu do komandi, a onda jedva vidim satove - ipak je to motor za stazu(blah, blah...) a ne tovarenje gomile stvari za put. Ruksak, ako ga natovarim onda ja na svojim leđima teglim ko mazga - ne želim to. A i gdje ću na kraju krajeva stavit možebitnu suvozačicu.  :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

:palacgore:

Zato mislim da bi kaoliko toliko zagarantiran kakv takav smještaj na kakvom takvom mjestu bio super stvar, onda se mogu debelo rasteretit.
Evidentirano

miro

• Dežurni petokolonaš
« Odgovori #39 : 18. Lipanj 2007, 09:02:42 »

za tu tvoju varijantu - nemam tako velik novčanik.  :mrgreen:

A i zaboravio sam nadodati da gdje ću onda stavit šunku i kobas'cu koju sam mislio ponijeti za družinu da gudi dok gleda u pučinu i mašta kojekakve ducati perverzije..... 8)
Evidentirano

DooDo

« Odgovori #40 : 18. Lipanj 2007, 09:10:28 »

za tu tvoju varijantu - nemam tako velik novčanik.  :mrgreen:

A i zaboravio sam nadodati da gdje ću onda stavit šunku i kobas'cu koju sam mislio ponijeti za družinu da gudi dok gleda u pučinu i mašta kojekakve ducati perverzije..... 8)

kod mene u tank torbu :mrgreen:... naravno, ak uspijem nekaj iskombinirati, za sad mi zvijezde nisu naklonjene, a i onaj tvoj plan o brzinama većim od 200 :misli: valjda me budete pričekali negdje :oops: :mrgreen:
Evidentirano

pasko

• **
  • Vozi: APRILIA Scarabeo 300S crni
« Odgovori #41 : 18. Lipanj 2007, 09:36:21 »

Decki mogli bi naletiti i do Paga
na komadic domaceg Paskog sira i koju ribicu na gradelama

samo javite par dana unaprijed
 :D :D :palacgore: :palacgore: :palacgore:
Evidentirano

miro

• Dežurni petokolonaš
« Odgovori #42 : 18. Lipanj 2007, 09:51:42 »

kod mene u tank torbu :mrgreen:... naravno, ak uspijem nekaj iskombinirati, za sad mi zvijezde nisu naklonjene, a i onaj tvoj plan o brzinama većim od 200 :misli: valjda me budete pričekali negdje :oops: :mrgreen:
:wink:... pa to ti nije problem, toliko i ti nabereš.... :palacgore:

:D

Evidentirano

miro

• Dežurni petokolonaš
« Odgovori #43 : 18. Lipanj 2007, 09:53:59 »

sve je moguće. al nemoj onda reć da uz paški sir ne ide pršut, il da moramo glodat samo sireko, a ne i meseko....

ako sam ja dobro shvatio, sve opcije su otvorena, a i ducatisti se vole ogrepst za hranu, pa ako se društvo složi, ne vidim razloga se se ne provozamo i do tamo.

ako nas ne odvrati paška mostarina.... :mrgreen:
Evidentirano

miro

• Dežurni petokolonaš
« Odgovori #44 : 18. Lipanj 2007, 16:16:40 »

Čekaj Čarli, pa nije ovo jednodnevno druženje, već višednevno, dakle ducatijima po jadranu na nekoliko dana.  :misli: :misli: :misli:

:D
Evidentirano

tima

• *
« Odgovori #45 : 20. Lipanj 2007, 02:10:43 »

Ma daj kakvi Križevci, kod mene ćeš naravno, a i ak se ukaže potreba još kojem putniku namjerniku također vrijedi! Mada radije nudim udomljavanje ducatisticama, al ajd napravit ću iznimku 8) :mrgreen:
Evidentirano

tima

• *
« Odgovori #46 : 20. Lipanj 2007, 02:20:10 »

inače, potencijalnim ducati fanovima koji bi krenuli na ovu avanturu. Što se tiče prtljage. Nešto bi mogao i zavezati na zadnji sic, iako je obal i sve se uglavnom od vibracija polako zavrće i klizi prema kotaču - isprobano, a bedasto mi je nešto tako opako svezati da udubim svoj prelijepi žuti sic. :misli: Dalje. Tank torba - u obzir dolazi samo neka mala, jer motor ima takav položaj da ništa veće ne stane, a i smeta na brrzinama većim od 200 - toliko ćemo negdje voziti, ne? Dalje - ruksak na leđima - ne znam za vas, ali iole natovaren za duži put - pa moraju nam otpasti leđa, bar meni, a onda se sav užitak vožnje, kao i u prije dva napomenuta slučaja gubi. Kak će to izgledati da rubim gume po gorskom koratu a a na bajku dupla tank torba, ranac na leđima i još krevet na zadnjem sicu. Smijat će mi se ljudi. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

No šalu na stranu, po mom skromnom mišljenju, svako bi trebao natovariti koliko misli da može, ili još bolje ZNA da može, ali bi prvenstvo ipak dao jednom kakvom takvom planu, ako ne puta, onda bar smještaja u pojedinim dijelovima puta (ratnim ducati punktovima :misli: :wink:) tako da se na put može krenuti minimalno natovaren, eventulano koja rezervna majca, gaće - ko mijenja :mrgreen: i čarape, četkica i pasta za zube, kratke hlaće, nekakve naule i novčanik u kojem bi po mogućnosti bar trebalo biti novaca za - SERVIS NA PUTU :ludjak:. Što nam više treba? :misli: SVe ostalo sadržano je u našim motorima.  8) 8) 8) :palacgore: :palacgore: :palacgore:

Ja sam već navikao putovati s ruksakom na leđima i ak se ne pretjera sa stvarima nije problem (treba izbjegavati nositi kamenje iz svog rodnog kraja, koliko god vam priraslo k srcu  :mrgreen:), čak nakon par km i zaboraviš na njega. Ja tako i mislim u njega potrpati 2, 3 majice, hlače, kobasicu :mrgreen: i ništ puno toga.

A jedino ostaje problem te vreće za spavanje  :misli: Jedan od prijatelja, prijatelj je vozio prtljagu na zadnjem sicu, pa mu uletilo na zadnji kotač i zaglavilo ga, srećom iskusan je prilično, pa ostao živ uz lakši pad. No dobro to je iznimka, ali treba dobro povezati istina.
Evidentirano

GSX 1402

• Mister foruma 2009.
  • Vozi: BusaBuster
« Odgovori #47 : 20. Lipanj 2007, 02:21:22 »

a pokretna radiona :misli:

tima

• *
« Odgovori #48 : 20. Lipanj 2007, 02:24:45 »

Ovakve ponude treba imati podcrtane i podebljane u planu puta kao ključne!  :palacgore: :mrgreen:
Dakako da ćemo javit  :palacgore:
Evidentirano

miro

• Dežurni petokolonaš
« Odgovori #49 : 20. Lipanj 2007, 11:32:48 »

pa pokretna human being radiona i ide s nama, ducati human cyborg! :palacgore: :palacgore: :palacgore:

Pa zar ti stvarno misliš da smo mi toliko naivni da bi krenuli na put bez toga????? :palacdolje: :palacdolje: :palacdolje:

Daj se uozbilji! 8) 8) 8)

:wink:
Evidentirano

miro

• Dežurni petokolonaš
« Odgovori #50 : 20. Lipanj 2007, 11:33:10 »

Ma daj kakvi Križevci, kod mene ćeš naravno, a i ak se ukaže potreba još kojem putniku namjerniku također vrijedi! Mada radije nudim udomljavanje ducatisticama, al ajd napravit ću iznimku 8) :mrgreen:
ajd dobro - nagovorio si me! :mrgreen:

samo nam osiguraj neko zanimljivo društvo dase relaxiramo prije puta.... 8)

Evidentirano

GSX 1402

• Mister foruma 2009.
« Odgovori #51 : 20. Lipanj 2007, 12:16:27 »

pa pokretna human being radiona i ide s nama, ducati human cyborg! :palacgore: :palacgore: :palacgore:

Pa zar ti stvarno misliš da smo mi toliko naivni da bi krenuli na put bez toga????? :palacdolje: :palacdolje: :palacdolje:

Daj se uozbilji! 8) 8) 8)

Sretan put vam želim :palacgore:
I upozorite lokalno stanovništvo da nije zemljotres :LOL:

tima

• *
« Odgovori #52 : 20. Lipanj 2007, 20:14:58 »

ajd dobro - nagovorio si me! :mrgreen:

samo nam osiguraj neko zanimljivo društvo dase relaxiramo prije puta.... 8)

može! Samo moram pripaziti da ne osiguram neko prezanimljivo, pa da ne bi relaxirali i drugi dan, radije nego natjeravali dukce  :mrgreen: 8)
Evidentirano

miro

• Dežurni petokolonaš
« Odgovori #53 : 21. Lipanj 2007, 07:56:05 »

može! Samo moram pripaziti da ne osiguram neko prezanimljivo, pa da ne bi relaxirali i drugi dan, radije nego natjeravali dukce  :mrgreen: 8)

ma nisam ti ja više takav, meni je i jedna noć zabave previše.  :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Jel trebam donest što za praty il imaš sve što treba? Nekih grickalica? Playstaion? Koka kole?  :LOL: :LOL: :LOL: :LOL: :LOL: :LOL: :LOL: :LOL: :LOL: :LOL:

Evidentirano

tima

• *
« Odgovori #54 : 21. Lipanj 2007, 17:20:01 »

ma nisam ti ja više takav, meni je i jedna noć zabave previše.  :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Jel trebam donest što za praty il imaš sve što treba? Nekih grickalica? Playstaion? Koka kole?  :LOL: :LOL: :LOL: :LOL: :LOL: :LOL: :LOL: :LOL: :LOL: :LOL:

Ma ništ od navedenog. Osigurat ću nam alkohol, a slatke susjede studentice će nam ga točit i slušat naše hebačke priče o ducatijima, one to vole strašno :mrgreen: 8)
Vjeruj mi na riječ, bolje godi od cole i playstationa, mada čovjek ne bi rekao, jel da!  :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Evidentirano

miro

• Dežurni petokolonaš
« Odgovori #55 : 21. Lipanj 2007, 23:53:16 »

Ma ništ od navedenog. Osigurat ću nam alkohol, a slatke susjede studentice će nam ga točit i slušat naše hebačke priče o ducatijima, one to vole strašno :mrgreen: 8)
Vjeruj mi na riječ, bolje godi od cole i playstationa, mada čovjek ne bi rekao, jel da!  :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
onako pošteno među nama, nit me zanima lakohol, nit pleystation, malo kole da s grickalicama, a studentice - pih, daš im mali prst a one bi cijelu ruku, tako da nisam ni za to.... al da možemo blebetat ducati priče - nema problema.... :mrgreen: :palacgore:

Danas su mi opet neke nove stvari u igri tako da je opet more postalo upitno, ali sve će se još vidjeti.
Evidentirano

perepero

• Vozi: ...e, a se ne vidi....
« Odgovori #56 : 22. Lipanj 2007, 14:51:17 »

...a da se ulogorite na zagrebačkom moru... bi se nekak dokotural...  8)
Evidentirano
MK All Saints

CLOSE YOUR MOUTH WHEN RIDING A BIKE!!!!
"BEST FRIENDS ARE FOR LIFE,
BUT MY DUC IS FOREVER!"

miro

• Dežurni petokolonaš
« Odgovori #57 : 22. Lipanj 2007, 16:48:57 »

...a da se ulogorite na zagrebačkom moru... bi se nekak dokotural...  8)
stari moj, baš si široke ruke (širokog radijusa kretanja)  :mrgreen:

:palacgore: :palacgore: :palacgore:
Evidentirano

perepero

« Odgovori #58 : 22. Lipanj 2007, 17:10:17 »

...rekli su naši stari: sinek, doći ćeš ti na moje a ja na tvoje više nikad... radijus se neumitno sužava... srce hoće al noge ne slušaju...  8)
Evidentirano
MK All Saints

BUT MY DUC IS FOREVER!"

zvonko situm

• bRz,bRRži,Mamojebac
« Odgovori #59 : 22. Lipanj 2007, 17:31:36 »

...rekli su naši stari: sinek, doći ćeš ti na moje a ja na tvoje više nikad... radijus se neumitno sužava... srce hoće al noge ne slušaju...  8)
dečko......zvučiš kao kakva matora odrtina...šta ti je?
Evidentirano
ŠILE- VINKOVCI ....brži sam i od sebe !!!

perepero

« Odgovori #60 : 23. Lipanj 2007, 04:11:57 »

...stisla me žena!!!... to ste htjeli čut?!?... moram nać neki izgovor, ke ne?!?!...  8)
Evidentirano
MK All Saints

BUT MY DUC IS FOREVER!"

miro

• Dežurni petokolonaš
« Odgovori #61 : 23. Lipanj 2007, 16:47:30 »

dečko......zvučiš kao kakva matora odrtina...šta ti je?
zvonkec, vidim da bi i ti u ovu avanturu, pa ako nemaš ADEKVATAN motor, povest ću te ja odozad, jedino što ćeš onda na leđa morat naprtit vreće za spavanje, ali ti si momak i pol, pa ti neće biti tlaka. :mrgreen:
Evidentirano

Gizmo

• **
« Odgovori #62 : 23. Lipanj 2007, 17:12:34 »

zvonkec, vidim da bi i ti u ovu avanturu, pa ako nemaš ADEKVATAN motor, povest ću te ja odozad, jedino što ćeš onda na leđa morat naprtit vreće za spavanje, ali ti si momak i pol, pa ti neće biti tlaka. :mrgreen:

Vrecu za spavanje cu ti ja nositi bolje da mu svezemo sunku na leda.
Evidentirano

nessuno

• Vozi: Aprilia RSV Mille my02
« Odgovori #63 : 23. Lipanj 2007, 18:31:17 »

Decki, a da si uzmete neku kracu i time sigurniju udaljenost? :misli: :mrgreen:
Evidentirano

magarica

• Gost
« Odgovori #64 : 23. Lipanj 2007, 19:12:45 »

:rofl: :rofl:pa nemoj zezati braću po cilindrima.... :mrgreen:
Evidentirano

miro

• Dežurni petokolonaš
« Odgovori #65 : 23. Lipanj 2007, 20:06:32 »

dovoljno smo iskusni da ju svaldamo bez problema.  8) 8) 8)
Evidentirano

GSX 1402

• Mister foruma 2009.
« Odgovori #66 : 24. Lipanj 2007, 01:35:18 »

dovoljno smo iskusni da ju svaldamo bez problema.  8) 8) 8)
Vi da ali motori :misli: :misli: :misli: :lolcry: :lolcry: :lolcry:

magarica

• Gost
« Odgovori #67 : 24. Lipanj 2007, 20:24:07 »

Vi da ali motori :misli: :misli: :misli: :lolcry: :lolcry: :lolcry:
Masu njih bi vozilo dušane...samo da imaju para....
Evidentirano

Koko

• Vozi: ...trenutno slini za paKLEnim
« Odgovori #68 : 24. Lipanj 2007, 22:02:14 »

Masu njih bi vozilo dušane...samo da imaju para....

...stara stvar,pljuvanje po Dukcima ti ovdje dođe ko neki "narodni sport" :palacdolje: .Pratim temu,i baš bih volio da vam uspije ovaj naum :palacgore: :palacgore: .Iz inata,mada znam da vas puno ne j...e :mrgreen: :wink: .Bok.

p.s. pošaljite mi razglednicu s puta :mrgreen: .

DooDo

« Odgovori #69 : 25. Lipanj 2007, 20:33:00 »

vjerojatno je prodan jer ga u salonu nema, ali imaš s4r-a :mrgreen: dvije 695-ice i jedan GT1000 :wink:
Evidentirano

miro

• Dežurni petokolonaš
« Odgovori #70 : 26. Lipanj 2007, 10:30:30 »

vjerojatno je prodan jer ga u salonu nema, ali imaš s4r-a :mrgreen: dvije 695-ice i jedan GT1000 :wink:
bio sam u subotu u tembu, no bio je nažalost zatvoren - produžen vikend. No kroz staklo sam vidio baš to, ali s4r me ne znaima ni pod razno, a ona multistrada koju nisi spomenuo od 113 tisuća je preskupa debelo, a onaj povišen vjetrobran mu stoji ko piletu sise. Uglavnom, od od multistrade, nastala strada. šteta.
Skužio sam da je monster s2r ošo ća.
Evidentirano

perepero

« Odgovori #71 : 26. Lipanj 2007, 11:18:27 »

...jarun, bundek, noćenje u dvorištu pit-stopa ispred servisa... i tako par dana... optimalna tura kako za vozače tako i za motore (osobito)...  8)
Evidentirano
MK All Saints

BUT MY DUC IS FOREVER!"

sssss

• MISS BABINJAKA
  • Spol: Ženski
  • Vozi: GSXR1100
« Odgovori #72 : 05. Srpanj 2007, 20:55:00 »

svako planiranje ture koja je udaljenija od vaše uobičajene: od servisa do servisa... je čista utopija... :jesus:
Evidentirano

zvonko situm

• bRz,bRRži,Mamojebac
« Odgovori #73 : 06. Srpanj 2007, 12:59:55 »

svako planiranje ture koja je udaljenija od vaše uobičajene: od servisa do servisa... je čista utopija... :jesus:
Ovo kao da sam ja napisao....... :misli: :LOL: :jesus: :LOL: :jesus:
Evidentirano
ŠILE- VINKOVCI ....brži sam i od sebe !!!

GSX 1402

• Mister foruma 2009.
« Odgovori #74 : 06. Srpanj 2007, 13:02:42 »

a sa ovim bi mogli i malo dalje doć....

na prikolici
 :LOL: :LOL: :LOL: :LOL:

perepero

« Odgovori #75 : 06. Srpanj 2007, 16:48:28 »

...zaključimo sa potkubavanjima i pustimo dečke da ostvare svoj naum... javili nam se budu sa pregrštom dobrih dojmova a vi se pozabavite sa svojim trulexima kojima je krajnji domet prva mehana (birtija - za one manje upućene)...  8)
Evidentirano
MK All Saints

BUT MY DUC IS FOREVER!"
 Str: 1 2 3 4 [Sve]   Gore

Stranica je generirana za 0.501 sekundi uz 15 upita.