Kako mi poznato zvuci tvoja prica... Samo sto se kod mene radilo o Brevi750, placenoj u gotovini i cekanja mjesecima na 2 retrovizora

Jer eto, kad sam kupovao motor, doslo do zamjene retrovizora koji naravno nisu isporuceni nego ostali u Splitu, Italiji, pitaj Boga gdje

I onda slusam objasnjenja od lokalnog dealera (ali ne dealeri MG-a, nego prije ko dileri smeca nekog) kako njih Piaggio Split zeza, pa oni mene i sve pricice koje me ni najmanje ne zanimaju. Il imas brate il nemas!!

Dok nam treba izvuc lovu iz dzepa su okej, a jednom kad nam izvuku, logistika i after sales su na razini fuša i svinjarija. Toliko koliko im je stalo do kupaca!
Neka si pisao talijanima, al cisto sumnjam da je i njih briga za tvoju situaciju. Dok motoguzzi hrvatska ili koja vec udruga ne zazivi, od pojedinacnih prituzbi nema efekta.
A moj prijedlog ti je, zaj... skutermoto i piaggio hrvatska i sve te jebi.. i pici za Italiju, a ove nase vrle posrednike i pijavice preskoci i cuvaj si zdravlje. Od prituzbi ovim nasima, nema koristi, samo sekiracija... Naravno, ako si u mogucnosti da potegnes za Italiju

Meni sad predstoji kofer sigurno, a nadam se i vjetrobran rijesiti i ne pada mi na pamet zezat se s ovim nasim klipanima. Pordenone,Trst,Treviso sve je bolje nego ovdje.