Molimo prijavite se ili registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Napredno pretraživanje  

Novosti:

Str: 1 ... 15 16 [17] 18 19 ... 27   Dolje

Autor Tema: MOTO GUZZI  (Posjeta: 26546 )

zpocekaj

• **
  • Spol: Muški
  • Vozi: Moto Guzzi V65c
Odg: MOTO GUZZI
« Odgovori #400 : 25. Ožujak 2010, 17:17:16 »

Svaka akcija pa i ovog financijskog tipa je pohvalna u ova tmurna vrimena. Samo nek je sa srečom kompanjo. Eko i to vrime se popravlja pa če biti više vožnje . Ja sam svoga danas uglanca da bude lipi.  :palacgore: :LOL:
Evidentirano

James1100

• Vozi: rolling Stone
« Odgovori #401 : 25. Ožujak 2010, 20:30:55 »

Svaka akcija pa i ovog financijskog tipa je pohvalna u ova tmurna vrimena. Samo nek je sa srečom kompanjo. Eko i to vrime se popravlja pa če biti više vožnje . Ja sam svoga danas uglanca da bude lipi.  :palacgore: :LOL:

u nekim stvarima se financije ne gledaju. samo je stvar strpljenja dok skupiš za ono što želiš, ali nije ti žao dati i ne gledaš isplativost.
Živim u  staroj kući koja me ubija od radova i plaćanja, ali dijete ima veliko dvorište i prirodu, ima svoj prostor. istu tu kuću opremam bitnim  i nebitnim stvarima koliko mogu da bi i žena bila sretnija. Ali meni  je jedina važna materijalna stvar u životu - motor. I to onakav kakav sam želio, a ne mogao. Zato mi ništa ne izgleda skupo iako je to neki puta teško platiti. I mogu se pohvaliti da sam sa 35 kupio motor svojih snova. u budućnosti, ako se bude ukazala prilika, može samo dobiti neko društvo, prodavat ga ne mislim nikada. samo još urediti. Zato mi ni sad nisu tmurna vremena iako nisam bogat.
Evidentirano

mg749ie

• Vozi: Bellagio, bombon od motora,
« Odgovori #402 : 26. Ožujak 2010, 10:42:12 »

nije došao vjetrobran za mene - nadležni (Piaggio Hrvatska), vele za dva tjedna!!!???!
Evidentirano
Ljubav grije, al jakna je jakna

velecasni1

• **
  • Vozi: Moto guzzi Breva 750ie
« Odgovori #403 : 27. Ožujak 2010, 18:35:36 »

nije došao vjetrobran za mene - nadležni (Piaggio Hrvatska), vele za dva tjedna!!!???!
  Neće ni za 2 tjedna doći. Da ga zubima izgrizeš od pleksiglasa sam, već bi ga imao sto puta.
Evidentirano
----------
Koji je najkraci put do Vrapca ?? Skrenes !!

mg749ie

« Odgovori #404 : 30. Ožujak 2010, 13:19:05 »

nemam takve zube, ali strpljen spašen, napraviti ćemo negativan PR :mrgreen:
Evidentirano

mg749ie

« Odgovori #405 : 08. Travanj 2010, 13:01:14 »

Mogu obavijestiti svekoliko pučanstvo da moj vjetrobran za Bellagio unatoč čvrstom obećanju gosp. Siniša Jurga, od 25. ožujka 2010 nije došao, gdje je neznam, neznaju ni dečki iz SKUTERMOTO Peščenica -preko kojih se naruđba i ostvaruje, nezna ni direktor prodaje za (neki dio HR), budeju mi javili, nezna ni gde je Juraga, valjda na slobodnim danima.
Pisao sam Motoguzziju u Italiju prigovor, neznam kaj bu od toga, ovo je blago rečeno svinjarija, kad su mi prodavali motor koji košta preko 90000kn, onda sam bio VIP kupac i sve je bilo sjajno, jedna obićna naruđba opreme se zakomplicirala da mi nije jasno, dali je oprema naručena u Italiji ili se dečki zezaju na relaciji ZG-ST.
Kaj da napravim molim konstruktivne savjete. 8)
Evidentirano

zpocekaj

• **
  • Vozi: Moto Guzzi V65c
« Odgovori #406 : 08. Travanj 2010, 16:47:09 »

Nažalost toje naša stvarnost. Nikoga niš ni briga a plačica sjedne svaki mjesec redovno. Znam da je možda glupo spominjati ali da si skočija do Trsta več biš i zaboravija na taj problem i ušpara svoje živce. Nadam se brzom riješenju tvog problema.  :misli: :palacgore:
Evidentirano

matuljac

• *
  • Vozi: Brevu750
« Odgovori #407 : 08. Travanj 2010, 17:32:19 »

Kako mi poznato zvuci tvoja prica... Samo sto se kod mene radilo o Brevi750, placenoj u gotovini i cekanja mjesecima na 2 retrovizora :misli: Jer eto, kad sam kupovao motor, doslo do zamjene retrovizora koji naravno nisu isporuceni nego ostali u Splitu, Italiji, pitaj Boga gdje :palacdolje: I onda slusam objasnjenja od lokalnog dealera (ali ne dealeri MG-a, nego prije ko dileri smeca nekog) kako njih Piaggio Split zeza, pa oni mene i sve pricice koje me ni najmanje ne zanimaju. Il imas brate il nemas!! :x Dok nam treba izvuc lovu iz dzepa su okej, a jednom kad nam izvuku, logistika i after sales su na razini fuša i svinjarija. Toliko koliko im je stalo do kupaca!

Neka si pisao talijanima, al cisto sumnjam da je i njih briga za tvoju situaciju. Dok motoguzzi hrvatska ili koja vec udruga ne zazivi, od pojedinacnih prituzbi nema efekta.
A moj prijedlog ti je, zaj... skutermoto i piaggio hrvatska i sve te jebi.. i pici za Italiju, a ove nase vrle posrednike i pijavice preskoci i cuvaj si zdravlje. Od prituzbi ovim nasima, nema koristi, samo sekiracija... Naravno, ako si u mogucnosti da potegnes za Italiju :palacgore:

Meni sad predstoji kofer sigurno, a nadam se i vjetrobran rijesiti i ne pada mi na pamet zezat se s ovim nasim klipanima. Pordenone,Trst,Treviso sve je bolje nego ovdje.
Evidentirano

mg749ie

« Odgovori #408 : 08. Travanj 2010, 18:43:21 »

još ću malo pričekati - barem odgovore od mjerodavnih, ali ako se ukaže kakva prilika idem u nabavu opreme van RH. 8)
« Zadnja izmjena: 08. Travanj 2010, 21:45:41 mg749ie »
Evidentirano

James1100

• Vozi: rolling Stone
« Odgovori #409 : 08. Travanj 2010, 20:44:46 »

još ću malo pričekati - barem odgovore od merodavnih, ali ako se ukaže kakva prilika idem u nabavu opreme van RH. 8)

javi kaj si odlučio da nazovem Pordenone na vrijeme. U slučaju da nemaju, da stignemo naručiti.

Mislim da je objašnjenje za Piaggio HR jednostavno: valjda treba platiti robu da je i dobiješ  8)
Evidentirano

mg749ie

« Odgovori #410 : 22. Travanj 2010, 11:53:24 »

Da obavijestim svekoliko pučanstvo, :cool: Windshield je došao, montiran na Bellagio, dečki su se ispričali, (dali popust i mali poklon), sad život ide dalje, glavno da je sve na mjestu, :palacgore:
Istina je da nije normalno ovakvo poslovanje ali sad je OK. 8)

Evidentirano

mg749ie

« Odgovori #411 : 22. Travanj 2010, 19:12:22 »

Bellagio s vjetrobranom :palacgore:
Evidentirano

mg749ie

« Odgovori #412 : 27. Travanj 2010, 20:56:28 »

Malo bolje slike od one gore da dobijete dojam kak je to sad OK.

može i koji komentar, ipak sam zaslužio koliko sam ga čekao 8)
Evidentirano

zguzzi

• *
« Odgovori #413 : 28. Travanj 2010, 22:39:12 »

Ako netko zna da se prodaje Guzzi Breva 750 neka slobodno javi...   :palacgore:
Traži se dobro očuvana, sa malo kilometara i naravno, za male pare ...   :jesus:
 :misli:
Evidentirano
Možda jednom ...

marac_zg

• **
  • Vozi: Yamaha XMax 250
« Odgovori #414 : 29. Travanj 2010, 02:07:54 »

Malo bolje slike od one gore da dobijete dojam kak je to sad OK.

može i koji komentar, ipak sam zaslužio koliko sam ga čekao 8)

dobro zgleda.. :mrgreen:

nego,dečki,kakvo je stanje sa servisnom mrežom Moto Guzzija u Hrvatskoj,jel se poboljšalo stanje?  :misli:
kad bi se neki lik iz Zagreba upiknuo Norge 1200,gdje bi mu ga bilo najpametnije servisirati,negdje u Hr ili bi se trebao uputiti u Sloveniju,Austriju,Mađarsku?  :misli:
Evidentirano
prodajem: Yamaha XMax 250, 2009., reg. do 4/13, 19500 km, redovno servisiran, nikad padano, garažiran, kofer 46 litara, vjetrobrani:  klasičan i povišeni Yamahin..mjesto: Zagreb
cijena: 25 000 kuna

breva750

• *
  • Vozi: Breva 1100
« Odgovori #415 : 29. Travanj 2010, 14:39:46 »

dobro zgleda.. :mrgreen:

nego,dečki,kakvo je stanje sa servisnom mrežom Moto Guzzija u Hrvatskoj,jel se poboljšalo stanje?  :misli:
kad bi se neki lik iz Zagreba upiknuo Norge 1200,gdje bi mu ga bilo najpametnije servisirati,negdje u Hr ili bi se trebao uputiti u Sloveniju,Austriju,Mađarsku?  :misli:

Skutermoto SPLIT,serviser ANTE
Evidentirano

breva750

• *
  • Vozi: Breva 1100
« Odgovori #416 : 29. Travanj 2010, 14:40:47 »

Traži se dobro očuvana, sa malo kilometara i naravno, za male pare ...   :jesus:
Skutermoto SPLIT,breva750,crvena (bila je moja)
Evidentirano

mg749ie

« Odgovori #417 : 29. Travanj 2010, 19:58:03 »

Nije se još isplofirilala neka radiona koja je super, nemaju specijaliziranu radionu ili nekog mehaničara samo za Moto Guzzi, pa nebih mogao preporučiti nikoga s posebno.  8)
Evidentirano

zguzzi

• *
« Odgovori #418 : 29. Travanj 2010, 21:23:20 »

Skutermoto SPLIT,breva750,crvena (bila je moja)

ne vidim je na njihovoj stranici, morat ću sutra nazvati.
Koja godina?  i koliko km??
Evidentirano
Možda jednom ...

velecasni1

• **
« Odgovori #419 : 01. Svibanj 2010, 20:27:21 »

Ljudi, zašto pišete gluposti da npr.treba nekakva specijalizirana radionica i osoblje za servisiranje Guzzi-ja? Ne treba, nego mora biti samo zainteresiran automehaničar za taj posao. Guzzi-bilo koji-je krajnje jednostavan proizvod koji ne traži ama baš nikakvu specijaliziranost.
Evidentirano
----------

jota

• Vozi: Machine Agricole
« Odgovori #420 : 01. Svibanj 2010, 20:57:53 »

Ljudi, zašto pišete gluposti da npr.treba nekakva specijalizirana radionica i osoblje za servisiranje Guzzi-ja? Ne treba, nego mora biti samo zainteresiran automehaničar za taj posao. Guzzi-bilo koji-je krajnje jednostavan proizvod koji ne traži ama baš nikakvu specijaliziranost.

Mislim da se varaš , i moja Laverda je u stvari vrlo jednostavna i logična mehanika . odvedem motor majstorima u HR s malim problemom umjesto da poprave oni pokvare i nešto što bi u D platio tipa 50-200€ platim kod nas malo manje ali mi toliko pokvare motor da ga moram slati u D i plaćati masne račune za popravak ovoga što su naši majstori upropastli .
Nako takve škole , na laverdi manje stvari radim sam a kad treba servis motor u D , tako je bio zadnjih godina .
Tek prije par mjeseci sam uspio naći majstora koji mi radi sve motore i sve odradi besprjekorno , samo što ni taj nije kod mene u ZD već u ST što je ipak bliže od njemačke .
Evidentirano

velecasni1

• **
« Odgovori #421 : 02. Svibanj 2010, 13:39:13 »

Mislim da se varaš , i moja Laverda je u stvari vrlo jednostavna i logična mehanika . odvedem motor majstorima u HR s malim problemom umjesto da poprave oni pokvare i nešto što bi u D platio tipa 50-200€ platim kod nas malo manje ali mi toliko pokvare motor da ga moram slati u D i plaćati masne račune za popravak ovoga što su naši majstori upropastli .
Nako takve škole , na laverdi manje stvari radim sam a kad treba servis motor u D , tako je bio zadnjih godina .
Tek prije par mjeseci sam uspio naći majstora koji mi radi sve motore i sve odradi besprjekorno , samo što ni taj nije kod mene u ZD već u ST što je ipak bliže od njemačke .
Dobro, slažem se i sa time, ali ipak postoje ovakvi i onakvi mehaničari, a ti si imao pegulu sa mehaničarem. Dakle, prije svega mehaničar mora biti zainteresiran i voljeti svoj posao (motocikle) da bi obavio dobar popravak-održavanje.Gledajući tako, ne ćeš tražiti mehaničara za održavanje građevinskih strojeva ili aviomehaničara. Osnovni problem je u tome želi li majstor to raditi, a potrebno  je i nešto staža u struci, što dulje to bolje. Oprema i alat se podrazumijevaju. Ako nešto voliš onda obično to i apsolviraš.
Evidentirano
----------

velecasni1

• **
« Odgovori #422 : 02. Svibanj 2010, 13:45:15 »

Ispričavam se, ne tiče me se, ali zašto nisi probao u Anconi ipak je bliže nego Njemačka.
Evidentirano
----------

jota

• Vozi: Machine Agricole
« Odgovori #423 : 02. Svibanj 2010, 15:56:59 »

Ispričavam se, ne tiče me se, ali zašto nisi probao u Anconi ipak je bliže nego Njemačka.

Zato što mi je jednostavnije s njemcima a u njih imam više povjerenja nego u talijane . Postoji najbolji majstor za te motore Augusto Brettoni ( bio je tvornički vozač i osvojio većinu toga što je Laveda postigla na endurancu ) a taj je blizu Firence što mi nije blizu ni okolo niti preko Ancone , a za njemačku imam zgodno rješen transport .
Evidentirano

thule_5689

• **
  • Vozi: CBR 600RR HANNspree, Pegaso 650
« Odgovori #424 : 02. Svibanj 2010, 17:19:33 »

Da li si dobro razmislio? Možda ipak Breva 850. :misli:
Meni je 750 dosadila jako brzo za cca 5 mjeseci, pa ako imaš imalo afiniteta prema sportskijoj (življoj) vožnji, a pogotovo u dvoje...
 Str: 1 ... 15 16 [17] 18 19 ... 27   Gore

Stranica je generirana za 0.138 sekundi uz 16 upita.