Ovo ce vam biti interesantno za usporedbe ... tek toliko koliko nove generacije nemreju visoko na prvim utrkama i u prvoj odnosno drugoj sezoni u karijeri.
2005. Aldina prva godina, 1:34.0 ukupno 6. (Kec tada 3. sa 1:33.6) (ja u prvoj utrci zadnji

)

2006. Aldina druga godina, moja prva, Aldo 1:32.5 penjao se na postolje u AA , ja 1:33.0 u prvoj sezoni, a Kec rekord Grobnika 1:31.9

2007. godina, godina katastrofalnih guma, katastrofalnog ovjesa K7 i godina bez napretka gore spomenutih vozaca. Dominiraju Luigi i Gajic
2008. godina, gdje smo sad, dakle, Aldina 4. sezona, moja 3. Na 1:31.2 oboje, uvijek startamo u prvih 8 i uvijek zavrsavamo u prvih 10.
To sam samo malo izvadio za klasu 1000. A po pitanju treninga, sa 2005. na 2006. sam trenirao jedno dva puta mjesecno na grobniku do prve utrke, 2007. sam imao svega par treninga na pocetku sezone, a 2008., smo uz utrke bili jos mozda 3-4 puta na stazi. Nista drugacije nije niti kod Alda i ostalih u mojoj klasi.
Ni Aldo ni ja nismo vozili manje klase.
Sad nemam poima sto je Aldo radio prije 2005. , mislim da isto nije vozio trke, znam za sebe da sam od utrka vozio Kawasaki kup jednu utrku i jednu timsku sa Emilom, posto za drugu nismo imali motor ili jesmo na jednom ne sjecam se.