Molimo prijavite se ili registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Napredno pretraživanje  

Novosti:

Str: 1 ... 7 8 [9] 10 11 12   Dolje

Autor Tema: TABLICA NAJBRŽIH HRVATA NA GROBNIKU. update 14.10.  (Posjeta: 35065 )

Saša 69

• motori.hr
  • Administrator
  • Spol: Muški
  • Vozi: Suzuki
Odg: TABLICA NAJBRŽIH HRVATA NA GROBNIKU. update 14.10.
« Odgovori #200 : 16. Listopad 2008, 23:57:13 »

ukupno vrijeme odvozeno na utrci  :wink:
Evidentirano

jolly the roger

• Vozi: smijesne ljude gore dole po svom njezniku
« Odgovori #201 : 16. Listopad 2008, 23:59:38 »

ukupno vrijeme odvozeno na utrci  :wink:
pa dobro sto sad, izracuna se prosjecna brzina, zna se duzina grobnika, pa se moze dobit rekordno vrijeme :mrgreen:
nije matematika takav bauk
Evidentirano
PRODAJEM IZVORNO DOMAĆE ISTARSKO MASLINOVO ULJE

SaleKT

• Vozi: Više ne vozi
« Odgovori #202 : 17. Listopad 2008, 00:33:11 »

pa dobro sto sad, izracuna se prosjecna brzina, zna se duzina grobnika, pa se moze dobit rekordno vrijeme :mrgreen:
nije matematika takav bauk

ali to ne može biti točno jer prvi krug duže traje
Evidentirano

stojednaseljačina

• glavonja
  • Vozi: cbr 1000 je zakon , huso isto tak !!
« Odgovori #203 : 17. Listopad 2008, 00:36:41 »

ali to ne može biti točno jer prvi krug duže traje
Oduzme se prosječnih 5-6 sekundi  8) 8)
Evidentirano

Fireblade2

• Vozi: Honda CBR 954 RR
« Odgovori #204 : 17. Listopad 2008, 18:35:09 »

Ne znam koji dio ti nije jasan? Naravno da ih cijenim i upravo sam od njih čuo priču o nabavki i cijeni motora. Znači, da ti nacrtam, promakla ti je činjenica da  odgovor nije bio namjenjen njima nego znalcima koji ovdje minoriziraju uspjehe današnjih trkača. Ako treba još malo crtat, samo ti reci...  8)
Samo ti crtaj  8) .
Evidentirano
www.CRO-MOTO.com

Online magazin

Fireblade2

• Vozi: Honda CBR 954 RR
« Odgovori #205 : 17. Listopad 2008, 18:37:03 »

To u navodnicima su Matine rijeci a tesko da je on bolji od nekog  :mrgreen: :mrgreen:

Ja osobno za sebe ne smatram da sam bolji, mozda bi to postao kad bi se posvetio tom sportu jos koju godinu, a tko zna, mozda se i posvetim pa postanem. No smatram za neke druge decke da su bolji, a da se onda nalazi netko tko to ide usporedjivati i govoriti kako su to nekad bili pravi trkaci a ovi danas da su samo brzi i da je to sve zbog novaca i financijskih mogucnosti. Opasne su vam financijske mogucnosti obitelji Nervo i obitelji Horvat. A i Visak je rekao da ako se iduce godine nekaj ne pomakne, da mali nece moci voziti Alpe Adriju.
Znam čije su riječi...potpuno se slažem da ne treba osporavati današnje vozače a i zanima me šta će guli na sve kazati jer on jedini može o tome iz prve ruke pričati.
Evidentirano
www.CRO-MOTO.com

Online magazin

Saša 69

• motori.hr
  • Administrator
« Odgovori #206 : 17. Listopad 2008, 18:42:11 »

Znam čije su riječi...potpuno se slažem da ne treba osporavati današnje vozače a i zanima me šta će guli na sve kazati jer on jedini može o tome iz prve ruke pričati.

upravo o tome govorim, ne treba osporavat danasnje jer nitko od nas nigdje nije osporavao ondasnje. U ostalom, vozaci u to doba su i te kako puno kilometara imali u svim klasama prije nego su sjeli na superbike, a danasnje generacije (osim Kezica, Keca i Keme) su u ovom sportu 2-3 godine, tek poneki 4-5  :wink:
Evidentirano

Saša 69

• motori.hr
  • Administrator
« Odgovori #207 : 17. Listopad 2008, 19:07:20 »

Ovo ce vam biti interesantno za usporedbe ... tek toliko koliko nove generacije nemreju visoko na prvim utrkama i u prvoj odnosno drugoj sezoni u karijeri.

2005. Aldina prva godina, 1:34.0 ukupno 6. (Kec tada 3. sa 1:33.6) (ja u prvoj utrci zadnji  :mrgreen: )

2006. Aldina druga godina, moja prva, Aldo 1:32.5 penjao se na postolje u AA , ja 1:33.0 u prvoj sezoni, a Kec rekord Grobnika 1:31.9

2007. godina, godina katastrofalnih guma, katastrofalnog ovjesa K7 i godina bez napretka gore spomenutih vozaca. Dominiraju Luigi i Gajic

2008. godina, gdje smo sad, dakle, Aldina 4. sezona, moja 3. Na 1:31.2 oboje, uvijek startamo u prvih 8 i uvijek zavrsavamo u prvih 10.

To sam samo malo izvadio za klasu 1000. A po pitanju treninga, sa 2005. na 2006. sam trenirao jedno dva puta mjesecno na grobniku do prve utrke, 2007. sam imao svega par treninga na pocetku sezone, a 2008., smo uz utrke bili jos mozda 3-4 puta na stazi. Nista drugacije nije niti kod Alda i ostalih u mojoj klasi.
Ni Aldo ni ja nismo vozili manje klase.
Sad nemam poima sto je Aldo radio prije 2005. , mislim da isto nije vozio trke, znam za sebe da sam od utrka vozio Kawasaki kup jednu utrku i jednu timsku sa Emilom, posto za drugu nismo imali motor ili jesmo na jednom ne sjecam se.
« Zadnja izmjena: 18. Listopad 2008, 10:04:15 Saša 69 »
Evidentirano

Saša 69

• motori.hr
  • Administrator
« Odgovori #208 : 17. Listopad 2008, 19:14:05 »

Sad tek zapravo kuzim da sam u svojoj prvoj sezoni, bez ozbiljnih utrka prije (1 probna AA i mislim dve happening utrke iz zajebancije), u prvoj sezoni vozio 1:33.0  :mrgreen: :mrgreen: da je na mom mjestu neko drugi, nebi do zraka dosli od bahacenja  :jesus:
Evidentirano

strasilo

• Vozi: egzotičnu Suzu i najbržeg pocketa u Požegi
« Odgovori #209 : 17. Listopad 2008, 19:15:12 »

a i ti si sad počeo ...  :jesus: :LOL:

ali imaš i čime..  :palacgore:
Evidentirano
Ljudi me ustvari ne vole, ali mi se moraju uvlačiti jer sam moderator ... 8)

Došla su takva vremena da čovjek "danas kupi jaje, a sutra ga zna već sam snesti" jer je naučio preko interneta... LOOL

Saša 69

• motori.hr
  • Administrator
« Odgovori #210 : 17. Listopad 2008, 19:23:53 »

A gle di smo danas ... medju prvih 10 trkača na Grobniku i svi na 1:31

zaone kojineznaju, tu sam i ja izmedju Valjana i Alde na 1:31.3 ali nisam se bodovao za aa
Evidentirano

Saša 69

• motori.hr
  • Administrator
« Odgovori #211 : 17. Listopad 2008, 19:29:41 »

Mislim da smo zakljucili raspravu oko usporedjivanja, jer je Maya usporedila nase vozace nekad sa strancima nekad pa sam vam ja dao paralelu nasih vozaca sad, sa strancima sad i ne vidim da smo bas tako losi. Ja sam recimo jako ponosan na to da sam na svojoj drugoj utrci u karijeri vozenoj na Hungaroringu, vozio brze vrijeme od Alpe Adria prvaka  :mrgreen: (onu prvu sa Odakom niti ne racunam kao utrka, vise kao izlet na stazu)

E a sad mi je fakat dosta te teme. Tako i onako se vremena nece mijenjat do proljeca pa uzivajte u vremenima koja su ostvarili nasi decki u 2008. godini i pozelite im jos bolja u 2009.
« Zadnja izmjena: 18. Listopad 2008, 10:02:12 Saša 69 »
Evidentirano

Mr. Noo

• Vozi: Honda cb 1300 / cb 750
« Odgovori #212 : 19. Listopad 2008, 15:33:15 »

Ma, svaka čast tvojem vremenu na Grobniku..!! Saša, nitko to ne osporava. Samo želim reči da se nije sa onim motorima prije 15- 20 godina moglo napravit bolje vrijeme u tadašnjem prvenstvu jer je bilo kako je bilo. Ni ti onda na tim pilama ne bi bio bolji sa vremenom kao ni oni oni danas i to je to. A to što mi " stariji " malo držimo do nostalgije prošlih vremena nije za zamjerit........... :palacgore: O svemu drugom se ne isplati raspravljat...
Evidentirano
bolje miješat cugu nego beton.........

mate

• Administrator
« Odgovori #213 : 19. Listopad 2008, 15:36:23 »

Ma, svaka čast tvojem vremenu na Grobniku..!! Saša, nitko to ne osporava. Samo želim reči da se nije sa onim motorima prije 15- 20 godina moglo napravit bolje vrijeme u tadašnjem prvenstvu jer je bilo kako je bilo. Ni ti onda na tim pilama ne bi bio bolji sa vremenom kao ni oni oni danas i to je to. A to što mi " stariji " malo držimo do nostalgije prošlih vremena nije za zamjerit........... :palacgore: O svemu drugom se ne isplati raspravljat...

A kak ti to znaš?
Evidentirano

moto man

• **
  • Vozi: miško
« Odgovori #214 : 19. Listopad 2008, 17:24:08 »

Lijepi dometi Saša i stvar funkcionira na nivou PH i AA.Ne treba izvlačiti iz konteksta pa reči da Maya uspoređiva isto.Usporedba nekad ide sa vozačima ranga i na nivou EP-a i GP-a a tvoja usporedba danas ide sa rangom PH i AA , što nadam se nečeš staviti u isti znak jednakosti.2007 označavamo kao loše gume i sve ostalo , a kako onda protumačiti Gajićeve domete na Suzukiju.Mislim da imate dobre temelje i da se treba više raditi pa kada mladi kadrovi stasaju koje će netko moči vući logistički niz godina imati ćemo rezultate kakve smo imali nekada u usporedbi sa višim rangovima .Ne mislim pri tome na Grobnik pošto se bojim da vozači GP-a i SBK-a neče pohoditi u ozbiljnim utrkama našu stazu pa da se tu kompariramo.Osobno vas sve cijenim kao vozače i mislim da imate još jako puno prostora da se skidate i na Grobniku mada ne treba mistificirati i treba reči da je domet Matulje na utrci GP-a nešto čemu se današnji vozači još nisu približili. :D
Evidentirano
mafija , sused mafija , a meni je dobro , jako dobro i neka mi je tak mi i treba !

Saša 69

• motori.hr
  • Administrator
« Odgovori #215 : 19. Listopad 2008, 18:20:02 »

Lijepi dometi Saša i stvar funkcionira na nivou PH i AA.Ne treba izvlačiti iz konteksta pa reči da Maya uspoređiva isto.Usporedba nekad ide sa vozačima ranga i na nivou EP-a i GP-a a tvoja usporedba danas ide sa rangom PH i AA , što nadam se nečeš staviti u isti znak jednakosti.2007 označavamo kao loše gume i sve ostalo , a kako onda protumačiti Gajićeve domete na Suzukiju.Mislim da imate dobre temelje i da se treba više raditi pa kada mladi kadrovi stasaju koje će netko moči vući logistički niz godina imati ćemo rezultate kakve smo imali nekada u usporedbi sa višim rangovima .Ne mislim pri tome na Grobnik pošto se bojim da vozači GP-a i SBK-a neče pohoditi u ozbiljnim utrkama našu stazu pa da se tu kompariramo.Osobno vas sve cijenim kao vozače i mislim da imate još jako puno prostora da se skidate i na Grobniku mada ne treba mistificirati i treba reči da je domet Matulje na utrci GP-a nešto čemu se današnji vozači još nisu približili. :D

Nemoj zaboraviti da je Gajic vozio K6, potpuno isto kao sto sam ja u 2007. napravio bolje vrijeme na K5 nego na K7 ali sam morao voziti K7. No Gajiceve uspjehe prosle godine nitko ne osporava, Gajo je jedan jedini i neponovljivi.
Evidentirano

fjaka

• Vozi: DT125, stalker50, beverly250
« Odgovori #216 : 07. Siječanj 2009, 12:54:41 »

:(
nažalost ove godine vjerovatno nece biti mogucnosti popravka rezultata mog sugradjanina lovorko brajević - lolo
juce na voznji sa kroserima slomio lopaticu na više mjesta

lolo brz oporavak

fjaka

• Vozi: DT125, stalker50, beverly250
« Odgovori #217 : 29. Lipanj 2009, 13:39:08 »

lolo  :palacgore:

molim ažurirati tablicu najbržih hrvata na grobniku...

Saša 69

• motori.hr
  • Administrator
« Odgovori #218 : 29. Lipanj 2009, 13:46:25 »

Bilo bi mi krajnje vrijeme  :?
Evidentirano

VFR750F

• *
  • Vozi: CBR 1000RR '08 Carbon Edition
« Odgovori #219 : 29. Lipanj 2009, 14:34:32 »

ma daj nemoj još updateirati :) tablicu... baš sam se naviknuo na svoje 42go vrijeme od prošle godine ...
Evidentirano
Nema potpisa...

Saša 69

• motori.hr
  • Administrator
« Odgovori #220 : 29. Lipanj 2009, 16:02:11 »

Ma čekam da me skinu Aldo ili Valjna sa vrha pa ću onda :wink:
Evidentirano

maximoto

• *
Odg: TABLICA NAJBRŽIH HRVATA NA GROBNIKU. update 17.07.
« Odgovori #221 : 29. Lipanj 2009, 20:24:43 »

Evo ga, ubaceni svi ali na zalost izbaceni mnogi. Mozda bi bilo najbolje da napisem naslov liste, HR vozaci ispod 1:40 jer vec neki sa 1:39 nisu u top 50.
Kad se samo sjetim da je prije 4 godine sa 1:40 Krešimir Erdec bio prvak Hrvatske, a sad imamo 50 vozača sa bržim vremenima, pitam se kako će se prvenstva odvijati u buducnosti. Na listi vidim puno potencijalnih trkaca za PH  :wink:
A da ponovno razmislis o ovome?
Mislim da bi ovo bilo dobro.....Nema previse vozaca ispod 1:40...(drugacije,bojim se,necu nikada doci na listu);) :misli:
« Zadnja izmjena: 30. Lipanj 2009, 09:26:01 maximoto »
Evidentirano

sandro 7

• **
  • Vozi: vise nista :(
« Odgovori #222 : 10. Srpanj 2009, 03:26:17 »

ma daj nemoj još updateirati :) tablicu... baš sam se naviknuo na svoje 42go vrijeme od prošle godine ...

mozes bit samo bolji  :wink:
Evidentirano
Bolje doći 20 min kasnije nego 20 godina ranije!

by: Kubik

"postoje stari motoristi, postoje pijani motoristi, ali ne postoje stari pijani motoristi..."

by: Merla

papillon

• Ostao sam uvijek isti
  • Vozi: honda cbx 550 F1
« Odgovori #223 : 15. Srpanj 2009, 01:43:13 »

Saša pratio sam te kad si počeo voziti kao i sve druge da ne nabrajam jer bi uvijek nekog zaboravio ali mi je došlo vrijeme da kažem samo da vam svaka čast jer i ja patim za nekadašnjim prijeratnim Grobnikom i puno naših vozača je i onda moglo uskočiti u rang sa današnjim legendama (nekima su i sinovi i na forumu i forumaši) ali je uvijek kao što će i biti još više ta Kočnica i financijske i stvar državne razine koja ne prati što bi se moglo dogoditi da imamo Prvaka u Superbiku ili "Kraljevskoj klasi" onda bi ti nudili sve a većina bi bila u godinama kada bi ti rekordi već padali a neko bi vukao profit iz vaših snova-na žalost eto vozite i skidajte vrimena koliko vam granica dopušta jer i ja sam imao davno snove dok je trajalo svjetsko prvenstvo na Grobniku "da mi je samo krug napraviti i nek umrem" sad na žalost imam priliku ali nisam Još išao napraviti krug ali ove godine Hoću sa frendom,nije mi važan rekord (ma nek vozim 5 minuta krug nije važno  :wink:) nego samo taj prekrasan doživljaj-ljudi samo nastavite a najviše mi je žao Gajića,a što se tiče ondašnje vožnje i vozača ja skidam kapu i Matulji i vama svima jer svako je rođen u svoje vrijeme i imaće svojih 15 minuta slave ali nikad ne bih volio da se svi skupa brzo zaborave ipak je svako dao ponešto ovom sportu i odricao se puno većih stvari  :palacgore:
Evidentirano
"Ne pišaj mi iza leđa i ne govori mi da pada kiša''    "CALIMERO"   Jedan je Agostini,
Jedan je Fangio,Ostali su proizvod tehničke evolucije.
..svakog dana u svakom pogledu sve više napredujem..

dane-vk

• **
  • Vozi: neki crni motor
« Odgovori #224 : 08. Kolovoz 2009, 15:21:38 »

Nemoj zaboraviti da je Gajic vozio K6, potpuno isto kao sto sam ja u 2007. napravio bolje vrijeme na K5 nego na K7 ali sam morao voziti K7. No Gajiceve uspjehe prosle godine nitko ne osporava, Gajo je jedan jedini i neponovljivi.
Gajs je najludi vozac kojeg sam vidio.
kralj mijenja brzine rukom u nizu i pazi ovo i takav pobijedi na streetraceu
 :palacgore: :palacgore:
Evidentirano
GET YOUR MOTOR RIDIN
HEAD OUT ON THE HIGHWAY

"...povrati u rijeku pasji skote,
pojedi novac i reci hvala ti zivote!
 Str: 1 ... 7 8 [9] 10 11 12   Gore

Stranica je generirana za 0.144 sekundi uz 15 upita.