...matrix , kad ga vec spominjete, a kako je vec i napisano, dosta skup kinez, ima jednako dobrih , a jeftinijih skutera poznatih "kineza" tipa Kymco ili TGB itd.... (taiwan je u kini ili nije, to nisam siguran

)
ima ih jeftinijih.. i poznatijih.. pravih kineza koji takodjer imaju vec svoj "rejting" jer nisu od jucer tu
ako cemo tu usporedbu od joke, koja nikako nema veze s marketingom

, kymco agility je najprodavaniji skuter u italiji , sto takodjer nesto znaci i dosta jeftiniji je od neo'sa jel,..
..a i kad se vec daje 13, zasto ne onda 15 tisuca pa se uzme recimo "neka_dobra_marka_dobar_model" skuter koje je mrak

...

i tako si mozemo poklapati cijeli dan..

i tko je onda u pravu? svi i nitko

..matrixa bih ja uvjek razmotrio, tj. keeway , kao sto bi razmotrio uvjek i kymco , kao i yamahu, i piaggio, jer svi oni imaju svoje pluseve i minuse ..
i onda kad sve odvagas po svojim potrebama, lako odlucis sta ti treba..
evo jos jedan primjer..
slozit cete se , da ima puno kupaca koji kupuju skuter kao sporedno vozilo za ljeto , jer su inace uvjek u autu.. i takvi recimo rade godisnje na skuteru mozda 1000 km.. i to do placa..
sta tom preporuciti?

razmotriti yamahu , zip, nesto trece? cini mi se da statistike pokazuju da ipak u tom predjelu baotian rula.. i cini se da ljudi se ne zale.. njima dosta..
dobra im je i quadro televizija
i sasvim im je OK i "hocu interenet teski srot racunalo " jer njima je to dovoljno
..i meni bi bilo da tri put godisnje to isto racunalo upalim..
eto.. nadam se da kuzite sta sam htjeo reci..