Molimo prijavite se ili registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Napredno pretraživanje  

Novosti:

Str: [1] 2  Sve   Dolje

Autor Tema: Misljenje o 50 matrix skuteru  (Posjeta: 1621 )

bihac

• *
Misljenje o 50 matrix skuteru
« : 12. Srpanj 2007, 21:08:47 »

Skupio sam lovu ,pa planiram uzeti skuter.Zapeo mi je za oko MATRIX SPORTS RACING .Cijena je 9760 kuna.Evio slika dole,pa sta mislite jel se to isplati po kvaliteti.Ne mislim ja nista izvoditi s njim,nego mi sluzi iskljucivo za grada .Znaci vozanje po gradu.Nadam se da cu dobiti dobre savjete,jer jedino vama ovdje vjerujem.Hvala unaprijed!

« Zadnja izmjena: 20. Rujan 2009, 12:58:08 liberty »
Evidentirano

darko_b

• Spol: Muški
  • Vozi: BMW rodjaci
Odg: Misljenje o 50 matrix skuteru
« Odgovori #1 : 12. Srpanj 2007, 21:23:22 »

za to nije Keeway?

vidi ovako posto se radi ocito o kinezu imas i ove onda

CPI Oliver City za 10000kn
Luna Vision --7490kn
Kymco Fever Zx--9477kn
Kymco Agility--8990kn

koji su bolji po meni od navedenog

Evidentirano
NE SKUPLJAM BABE PO CESTI
NITI PIJANE KRETENE

www.mk-vinkovci.com

bihac

• *
« Odgovori #2 : 12. Srpanj 2007, 21:52:59 »

Ali nekako sam ovaj nasao najpovoljniji posto sam ja u Bosni,pa me bas zanima za ovaj sto je na slici karakteristike za koje sam ja naveo.Tebi u svaskom slucaju hvala na inf-u.
Evidentirano

bihac

• *
« Odgovori #3 : 12. Srpanj 2007, 22:18:52 »

Evo nasao sam karakterstike:

dužina:     1800mm
širina:    700mm
visina:    1100mm - 1180mm
udaljenost od zemlje:    90mm
prečnik točka:    40x39,2mm - 52,4x57,8mm
prečnik x hod:    1270mm
tip motora:    jednocilindrični, dvotaktni, vazdušno hlađenje
zapremina:    49ccm - 150,1ccm
snaga:    3,4kW 7500rpm - 5,5kW 7250rpm
maksimalna snaga:    2,6Nm 5300rpm - 7,93Nm 5750rpm
maksimalna brzina:    44km/h - 88km/h
gume (prednja/zadnja):    120/70 - 12 / 130/70 - 12
kočnice (prednja/zadnja):    disk kočnica / ručna doboš kočnica
potrošnja:    2,5l/100km - 2,8l/100km
menjač, kvačilo:    centralno
rezervoar (gorivo):    4,8l - 5,2l
način paljenja:    CDI
način pokretanja:    električni starter / kurbla
razmera sabijanja:    7,2:1 - 9,5:1
akumulator:    12V/4Ah - 12V/6Ah

STA KAZETE>???
Evidentirano

Mr J

• **
  • Vozi: Sve sto se jako cuje i brzo ide
« Odgovori #4 : 12. Srpanj 2007, 23:43:05 »

to ti je istocni minarelli... blokiran do bola...

ovako, mislim da ti pase multivar od malagutija ali ces trebati kod tokara izraditi podlosku kako bi remen bio u liniji...

Solidan skuter, koliko para toliko i muzike ali svakako ce posluziti svrsi (prijevoz od mjesta A do mjesta B) uz malu potrosnju...

Odrzavanje je jeftino, jedino sto ti preporucam je da ga odmah odblokiras.

Sretno!
Evidentirano
Vozim samo lijepe cure
----------------------
BANNED USER

sfreak

• Vozi: Yamaha Slider
« Odgovori #5 : 13. Srpanj 2007, 00:00:22 »

ima u novom moto pulsu test...
Evidentirano

bihac

• *
« Odgovori #6 : 13. Srpanj 2007, 07:04:03 »

sferak jel bi mogao to uslikati ili skenirati,posto sam ja u BiH pa nema taj magazin ovdje uezeti?
Evidentirano

sfreak

« Odgovori #7 : 13. Srpanj 2007, 11:17:56 »

sferak jel bi mogao to uslikati ili skenirati,posto sam ja u BiH pa nema taj magazin ovdje uezeti?

odgovorio sam ti na pp...imas ga za kupit u BiH
Evidentirano

gastajbarter

• Vozi: ZX 12 R, Ninja 250 R
« Odgovori #8 : 19. Srpanj 2007, 17:05:52 »

Skupio sam lovu ,pa planiram uzeti skuter.Zapeo mi je za oko MATRIX SPORTS RACING .Cijena je 9760 kuna.Evio slika dole,pa sta mislite jel se to isplati po kvaliteti.Ne mislim ja nista izvoditi s njim,nego mi sluzi iskljucivo za grada .Znaci vozanje po gradu.Nadam se da cu dobiti dobre savjete,jer jedino vama ovdje vjerujem.Hvala unaprijed!

fin skutercic za tu lovu- ako ne patis od sminke imas  od iste firme F-act ista masina i tockovi samo plastika drukcija a jeftiniji 450KM i gledaj od koga ces ga kupit jer je tu najvaznuji prvi servis-ako oni zajebu neces se dugo vozat i nemoj sipat svakakvo ulje za mjesavinu-kupi nesto kvalitetno_Motul, Castrol ili  sl.
Evidentirano
U gasu je spas,a u kocnici propast

sfreak

« Odgovori #9 : 19. Srpanj 2007, 19:07:18 »

fin skutercic za tu lovu- ako ne patis od sminke imas  od iste firme F-act ista masina i tockovi samo plastika drukcija a jeftiniji 450KM i gledaj od koga ces ga kupit jer je tu najvaznuji prvi servis-ako oni zajebu neces se dugo vozat i nemoj sipat svakakvo ulje za mjesavinu-kupi nesto kvalitetno_Motul, Castrol ili  sl.

vec ga je kupio  :wink:
Evidentirano

filiplatinovicz

• *
  • Vozi: GT 200L, PX 200E, Skipper 125 ST i Speedfight 2
« Odgovori #10 : 22. Srpanj 2007, 05:37:07 »

e pa onda sretno s njim!  :palacgore:
Evidentirano
COITO ERGO SUM

black-rox

• **
« Odgovori #11 : 09. Kolovoz 2007, 12:49:05 »

Bolje skupi još pa kupi neki bolji skuter jer će ti poslije bit žao.
Evidentirano

malaga

« Odgovori #12 : 09. Kolovoz 2007, 13:12:51 »

pusti te kineze,kupi talijanski scooter,kad je kinez znao napraviti motor :palacgore:
Evidentirano

Bob Rock

• Vozi: Kawa er6n,Vespa lx 50
« Odgovori #13 : 09. Kolovoz 2007, 19:05:27 »

Imaš nešto jeftinije Piaggio zip 50,je 4t ali je skuter sa imenom i prezimenom.Za par tisuča više imaš opet Piaggio fly. Ne razumin to kupovanje kineza :misli:.Za pinku više para imaš skuter renomirane firme,servisnu mrežu,rezervne djelove,relativno laku prodaju nakon par godina i najvažnije kvalitetu i sigurnost.
Evidentirano
Jahač magle...

Eladio

« Odgovori #14 : 09. Kolovoz 2007, 21:15:46 »

ime : zip , prezime : piaggio , rodjen u kini  :mrgreen:

ne razumjem zasto se covjek nebi raspitao.. pametni se uvjek raspituju  , nije lose uzeti u obzir sve opcije , neki preporucuju novoga talijana tipa zip, neki starijeg polovnog ali iz vise klase recimo runnera, treci pak sugeriraju polaganje A kat.  i kupnju vespe , nisam ni spomenuo kymco recimo itd..  :mrgreen:

..ali zasto ne uzeti u obzir sve to.. ?  ..a ne uvjek  biti "najpametniji" i ne raspitati se o opcijama jer "zna se"  :mrgreen: :misli:

matrix nije nesto lose, po meni najbitnija stvar na istome su dimenzije gdje je malo mjesta za vozaca te ga svakako treba vidjet, i sjest malo na njega i vidjet kako kome pase   :misli:

e sad, da li se isplati ili ne..

da skratim
vrijedi raspravljati , uvijek... osim kad se potrose novci.. onda je kasno  :mrgreen:
Evidentirano

Bob Rock

« Odgovori #15 : 10. Kolovoz 2007, 07:34:24 »

ime : zip , prezime : piaggio , rodjen u kini  :mrgreen:

ne razumjem zasto se covjek nebi raspitao.. pametni se uvjek raspituju  , nije lose uzeti u obzir sve opcije , neki preporucuju novoga talijana tipa zip, neki starijeg polovnog ali iz vise klase recimo runnera, treci pak sugeriraju polaganje A kat.  i kupnju vespe , nisam ni spomenuo kymco recimo itd..  :mrgreen:

..ali zasto ne uzeti u obzir sve to.. ?  ..a ne uvjek  biti "najpametniji" i ne raspitati se o opcijama jer "zna se"  :mrgreen: :misli:

matrix nije nesto lose, po meni najbitnija stvar na istome su dimenzije gdje je malo mjesta za vozaca te ga svakako treba vidjet, i sjest malo na njega i vidjet kako kome pase   :misli:

e sad, da li se isplati ili ne..

da skratim
vrijedi raspravljati , uvijek... osim kad se potrose novci.. onda je kasno  :mrgreen:

I ja vozim Fiata koji je rođen u Poljskoj,pa je opet Fiat.Novi Fiat 500 koji je rođen u istoj poljskoj tvornici je rasprodan unaprijed,dok još ne siđe sa trake.Imam Playstation 2 made in China,pa je isto Sony .Misliš li da bi se tako prodavali i kinezi da se proizvode u Japanu?
Inače radim u prodaji auta i preko firme smo kontaktirali tvornicu auta(kinesku) Great Wall zbog mogučeg uvoza.
Znaš li šta su nam rekli za djelove? Dobit čete 2 vozila po povoljnijoj cjeni za rastavit.Normalno,zaboravili smo na to. Ali se je ubrzo pojavilo predstavništvo za Dalmaciju sa sjedištem u Bosni :LOL:. Ljudi-šta dalje od kineza.
To je samo moje subjektivno mišljenje i savjet,bez ljutnje molim :palacgore:.
Evidentirano
Jahač magle...

Eladio

« Odgovori #16 : 10. Kolovoz 2007, 07:51:25 »

..kad si vec spomenuo tu pricu:
primjer:
najgori moguci monitor samsung (uzmi za primjer bilo koji model, meni svejedno  :mrgreen:) je iz mađarske i doslono je srot, pa slijedi onaj iz kine koji je tako tako, a sretnici koji dobiju samsung iz taiwana neka ga nikad ne mjenjaju  :palacgore:

sta to znaci? ama bas nista..

pa ti kupi samsung jer je marka  :mrgreen:

znaci da se moras sam raspitat o onme sta kupujes..  :palacgore:

PS

fiat nikad nece biti auto  :mrgreen:
Evidentirano

Bob Rock

« Odgovori #17 : 10. Kolovoz 2007, 16:32:01 »

..kad si vec spomenuo tu pricu:
primjer:
najgori moguci monitor samsung (uzmi za primjer bilo koji model, meni svejedno  :mrgreen:) je iz mađarske i doslono je srot, pa slijedi onaj iz kine koji je tako tako, a sretnici koji dobiju samsung iz taiwana neka ga nikad ne mjenjaju  :palacgore:

sta to znaci? ama bas nista..

pa ti kupi samsung jer je marka  :mrgreen:

znaci da se moras sam raspitat o onme sta kupujes..  :palacgore:

PS

fiat nikad nece biti auto  :mrgreen:

Fiat je auto več stotinjak godina 8). Ali nečemo o Fiatu,da čoviku ne uništimo temu. Reka sam več to je moje osobno mišljenje o Kinezima,znači original kineskim markama,a ne poznatim markama šta se sklapaju u Kini zbog  jeftinije radne snage,poreza,stimulacije ili jeftinog zemljišta za tvornicu.
Evidentirano
Jahač magle...

joke

• Vozi: Šta stigne
« Odgovori #18 : 10. Kolovoz 2007, 16:51:09 »

Da se ja vratim na konstruktivnu priču.

Ako pričamo o kineskom Piaggiu nebi preporučio primarno zbog 4taktnog agregata koji je spor ko blato. To što se sklapa u Kini nije mu neki plus, ali bar ima kontrolu kvalitete, za Matrixa ne znam.

S druge strane CityExpress dere "naše" Neo's-e 50 dan i noč i nitko se na njih ne tuži, a koštaju samo 13000 kn odnosno 3000 više od Matrixa. Nebi se baš puno mislio tu. Količine su ograničene jer dolazi novi redizajnirai model i veča cijena(15000)
Evidentirano
Ponuda rabljenih motocikala i skutera iz programa "Staro Za Novo" http://www.njuskalo.hr/trgovina/yamahapb

www.facebook.com/yamaha.pribudic.borcic

Eladio

« Odgovori #19 : 10. Kolovoz 2007, 18:37:48 »

...matrix , kad ga vec spominjete, a kako je vec i napisano, dosta skup kinez, ima jednako dobrih , a jeftinijih skutera poznatih "kineza" tipa Kymco ili TGB itd.... (taiwan je u kini ili nije, to nisam siguran  :mrgreen: )

ima ih jeftinijih.. i poznatijih.. pravih kineza koji takodjer imaju vec svoj "rejting" jer nisu od jucer tu  :mrgreen:

ako cemo tu usporedbu od joke, koja nikako nema veze s marketingom  :mrgreen: , kymco agility je najprodavaniji skuter u italiji , sto takodjer nesto znaci i dosta jeftiniji je od neo'sa jel,..  :mrgreen:
..a i kad se vec daje 13, zasto ne onda 15 tisuca pa se uzme recimo "neka_dobra_marka_dobar_model" skuter koje je mrak  :misli:... :mrgreen:

i tako si mozemo poklapati cijeli dan..  8)

i tko je onda u pravu? svi i nitko  :misli: :mrgreen:

..matrixa bih ja uvjek razmotrio, tj. keeway , kao sto bi razmotrio uvjek i kymco , kao i yamahu, i piaggio, jer svi oni imaju svoje pluseve i minuse ..

i onda kad sve odvagas po svojim potrebama, lako odlucis sta ti treba..

evo jos jedan primjer..
slozit cete se , da ima puno kupaca koji kupuju skuter kao sporedno vozilo za ljeto , jer su inace uvjek u autu.. i takvi recimo rade godisnje na skuteru mozda 1000 km.. i to do placa..

sta tom preporuciti?  :misli: :mrgreen:

razmotriti yamahu , zip, nesto trece? cini mi se da statistike pokazuju da ipak u tom predjelu baotian rula.. i cini se da ljudi se ne zale.. njima dosta..

dobra im je i quadro televizija

i sasvim im je OK i "hocu interenet teski srot racunalo " jer njima je to dovoljno

..i meni bi bilo da tri put godisnje to isto racunalo upalim..

eto.. nadam se da kuzite sta sam htjeo reci..  :mrgreen:
Evidentirano

Bob Rock

« Odgovori #20 : 10. Kolovoz 2007, 18:56:32 »

...matrix , kad ga vec spominjete, a kako je vec i napisano, dosta skup kinez, ima jednako dobrih , a jeftinijih skutera poznatih "kineza" tipa Kymco ili TGB itd.... (taiwan je u kini ili nije, to nisam siguran  :mrgreen: )

ima ih jeftinijih.. i poznatijih.. pravih kineza koji takodjer imaju vec svoj "rejting" jer nisu od jucer tu  :mrgreen:

ako cemo tu usporedbu od joke, koja nikako nema veze s marketingom  :mrgreen: , kymco agility je najprodavaniji skuter u italiji , sto takodjer nesto znaci i dosta jeftiniji je od neo'sa jel,..  :mrgreen:
..a i kad se vec daje 13, zasto ne onda 15 tisuca pa se uzme recimo "neka_dobra_marka_dobar_model" skuter koje je mrak  :misli:... :mrgreen:

i tako si mozemo poklapati cijeli dan..  8)

i tko je onda u pravu? svi i nitko  :misli: :mrgreen:

..matrixa bih ja uvjek razmotrio, tj. keeway , kao sto bi razmotrio uvjek i kymco , kao i yamahu, i piaggio, jer svi oni imaju svoje pluseve i minuse ..

i onda kad sve odvagas po svojim potrebama, lako odlucis sta ti treba..

evo jos jedan primjer..
slozit cete se , da ima puno kupaca koji kupuju skuter kao sporedno vozilo za ljeto , jer su inace uvjek u autu.. i takvi recimo rade godisnje na skuteru mozda 1000 km.. i to do placa..

sta tom preporuciti?  :misli: :mrgreen:

razmotriti yamahu , zip, nesto trece? cini mi se da statistike pokazuju da ipak u tom predjelu baotian rula.. i cini se da ljudi se ne zale.. njima dosta..

dobra im je i quadro televizija

i sasvim im je OK i "hocu interenet teski srot racunalo " jer njima je to dovoljno

..i meni bi bilo da tri put godisnje to isto racunalo upalim..

eto.. nadam se da kuzite sta sam htjeo reci..  :mrgreen:

A jebi ga ,onda i mi šta vozimo motore i aute,šta vrlo malo km pregazimo pjeha možemo svi odreda nosit one falše kineske patike sa pazara od 50 kn. Nisam dovoljno bogat da kupujem jeftino-reka je neki pametan lik.
Baotian vlada našim siromašnim tržištem upravo zato jer je siromašno.Puno ljudi nema stalni posal,ili nisu prijavljeni,ne mogu doč do kredita pa kupe škovacu do nekih boljih vremena. Kreditno sposobnom čoviku je zanemariva razlika od par tisuča kuna na 5 ili čak 7 god za pravi skuter,koji če ga služit niz godina.
A šta se tiče Kymca nikako ga ne bi stavlja u isti koš sa kinezima. To ti je kao da kod auta uspoređuješ Hyundai ili Kiu(isti motori i kvaliteta) sa Great Wall ili Brilliance kineskim markama.
Evidentirano
Jahač magle...

Eladio

« Odgovori #21 : 10. Kolovoz 2007, 19:11:48 »

ali isto tako spomenuti skuter u naslovu , a ima jos takvih brandova (primjeti da namjerno ne spominjem konkretna imena istih), su se vec dugo vremena na trzistu i nisu u istom kosu kao i neki drugi "kinezi" o kojima ti pricas , a to sto ti nisi cuo za XY brand, ne znaci da ga zbog toga treba odmah odbaciti , moze biti da si ne upucen, i stoga ljudi i pitaju i otvaraju ovakve topice..

i stoga ja opravdavam , pa cemo mi tim ljudima koji smo vise "in" pomoci , (ili ovako mozda odmoci  :mrgreen: )

to je sve sto ja u biti zelim reci

evo spomenuo si kymco, kvalitetan brand s vec postojecom tradicijom u HR, ali jos uvjek , kao neki duhovi,isto tako nadju se ljudi i odmah vade argumente tipa " radije uzmi neki piaggio zip " ..

kuzis..  :wink:
Evidentirano

Bob Rock

« Odgovori #22 : 10. Kolovoz 2007, 19:20:32 »

Je i ja bi rađe uzeja Piaggia,barem zato šta mogu do djelova doč za 5 minuti koliko sam udaljen od njihova servisa i butige.
Evidentirano
Jahač magle...

Eladio

« Odgovori #23 : 10. Kolovoz 2007, 19:29:06 »

Je i ja bi rađe uzeja Piaggia,barem zato šta mogu do djelova doč za 5 minuti koliko sam udaljen od njihova servisa i butige.

..sta ce ti djelovi kad je kvalitetan  :mrgreen:

shala  :mrgreen: :mrgreen:

..ma sve 5 , kuzim sta oces reci  :palacgore:

..moj savjet bi tamo negdje bio ovoga tipa :

za to nije Keeway?

vidi ovako posto se radi ocito o kinezu imas i ove onda

CPI Oliver City za 10000kn
Luna Vision --7490kn
Kymco Fever Zx--9477kn
Kymco Agility--8990kn

koji su bolji po meni od navedenog

..uz naravno pitanje, sta u biti zeli  :mrgreen:
Evidentirano

Bob Rock

« Odgovori #24 : 10. Kolovoz 2007, 19:45:00 »

Interesantno ,ovi Luna su dosta jeftini,ali na nešto liče.Čini mi se nešto kvalitetnija izrada,nešto poput nekih modela Cpi-ja.
Evidentirano
Jahač magle...
 Str: [1] 2  Sve   Gore

Stranica je generirana za 0.155 sekundi uz 16 upita.