aurellie...bez obzira na to volis li skutere ili nemoras priznat da je skuter umjetnicko djelo !!!
jeben trud je ulozen u njega a i pare
Kad sam bio mali, imao sam mali plasicni "motor" s 3 rote...ono djecja igracka.
Skinuo sam nikad koristene plave gume od bmx-ice, razrezao ih te nalijepio na kotace. U kotace sam izlio pur-pjenu tako da se ne savijaju pod nasom tezinom. Skinuo sam plasticno sjedalo te stavio dasku, s gornje strane sam stavio spuzvu i oblikovao da izgleda kao pravo sjedalo od zuje....ispod sjedala sam stavio amortizer od pola metra kojega sam za donji dio, onaj koji je drzao zadnje rote, pricvrstio zalivsi ga rastopljenim olovom (!) te sam pod sjedalom napravio leaj da se amortizer moe kretati kako mu se mijenja duina.
Pod sjedalo sam stavio zeljeznu cijev te sam od glinamola oblikovao poklopac...unutra bi stavili dimnu petardu i onda bi se dimilo na sve strane...sprijeda sam izrezao plastiku i umetnuo 2 vartine svjetiljke, koje su se palile automatski kad bi netko sjeo na "zuju". Pedale od prednje rote sam na pola odrezao tako da se mogu noge stavit bez da pedale smetaju. I na kraju sam kao instrumente nalijepio prekidač za svjetla koji nije imao svrhu i digitalni sat kakvi se mogu nabavit za sve po 9 kuna.
I svata sam jo radio...bilo mi je 11 godina, i potrosio sam svu svoju ustedjevinu na to.
I za mene je to bilo umjetnicko djelo...ali činjenica je da je stvar bila runa i nakaradna jer sam na nju stavio hrpu bespotrebih stvari, i kičasto je obojao. No TADA meni to nije smetalo i bio sam faca jer nitko nije imao neto tako posebno, ba kao i skuter na slici. Eto, u tome je poanta