ne znam sta si ocekivala, za duze ture (ako se ne naginjes previse - sto se vidi jer nisi pobrisala oznake na krajevima gume) nema smisla uzimat nikakve power gume. za tebe je michelin pilot road ili bridgestone batlax bt023 (batlax 023 ima tvrdju komponentu po sredini bas zbog toga). sa doticnim gumama se da jako brzo voziti po zavojima, imao ih je frend na z-u i nisu nista losije od recimo pilot power koje ja trenutno vozim. sad je i on promjenio gumu a zao mi je sto nisam slikao staru koju je skinio - doslovno trokut - presao je s njima oko 9000 km.
Očekivala sam malo bolji grip, za početak, trajnost mi nije bila bitna. Gume su za autocestu, ne troše se. Ako ih ikad potrošim definitivno se vraćam na BT-016. Neugodno je odsklizati bočno na drugu stranu serpentine ili u kružnom toku. Dragom su se BT-016 doslovno "istopile", a vozili smo istim tempom i cestama, s tim da on nije imao nikakvih kritičnih situacija. Kad je dobar asfalt one drže, ali ja više nemam povjerenja u njih pa su zato i ostale oznake na bokovima. Pretvrda guma za moj ukus, podsjeća me na Arrowmax koje sam imala na ER-5. Prošli smo svakakve ceste i makadame. Odvozili smo rutu od Zagreba, preko Slavonije, Srbije, Makedonije, Kosova, BiH pa preko Gline nazad u Zagreb. I dalje izgledaju kao nove, a dragi nije mogao vjerovati kad je vidio kako "slajdam" bočno u nagibu.