Molimo prijavite se ili registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Napredno pretraživanje  

Novosti:

Str: 1 ... 357 358 [359] 360 361 ... 547   Dolje

Autor Tema: Z 750-tema za sve štovatelje malog zeca  (Posjeta: 518743 )

Incredible

• U bannani
  • Spol: Muški
  • Vozi: Slonića
Odg: Z 750-tema za sve štovatelje malog zeca
« Odgovori #8950 : 09. Kolovoz 2010, 00:15:23 »

kad skinem dbkiler meni jednostavno bolje ide....to su nijanse koje su neprimjetne...sa dbkilerom je malo drugacije....A to da se dosta gubi su price za malu djecu...koliko je to dosta??jesi mjerio negdje na valjcima koliko je to dosta....??
ma sve pet, tebi ide bolje :palacgore: :LOL: uživaj :mrgreen:
Evidentirano
ZAGI

Tino123

• *
  • Vozi: poderani zx6r r. i sad ima akrapa i odlicno radi
« Odgovori #8951 : 09. Kolovoz 2010, 00:27:15 »

Bi mogao neki admin obrisati oglas ili dodati da je mjenjana kilometraza da se netko ne zajebe i kupi. :misli:
a policiju zvat :misli:

Evidentirano

strasilo

• šafran
  • Vozi: egzotičnu Suzu i najbržeg pocketa u Požegi
« Odgovori #8952 : 09. Kolovoz 2010, 08:47:51 »

pa vozim se svakodnevno po gradu, a vikendom dosta cesto s ekipom i na vece ture od barem 200 km. Ali za informaciju po gradu barem 20 km dnevno

e ne puca ti glava od preglasnog auspuha ?!?! ili nosiš one čepiće ? ...  :misli:
Evidentirano
Teško onom koji mora nekog drugog da unizi, da bi se on sam izdigao ili bolje rečeno da bi imao iluziju da se izdigao.

Došla su takva vremena da čovjek "danas kupi jaje, a sutra ga zna već sam snesti" jer je naučio preko interneta... LOOL

live-for-ride

• Vozi: Nikolinu
« Odgovori #8953 : 09. Kolovoz 2010, 08:58:17 »

kad skinem dbkiler meni jednostavno bolje ide....to su nijanse koje su neprimjetne...sa dbkilerom je malo drugacije....A to da se dosta gubi su price za malu djecu...koliko je to dosta??jesi mjerio negdje na valjcima koliko je to dosta....??
a kako ih onda primjetiš :mrgreen:

Incredible

• U bannani
« Odgovori #8954 : 09. Kolovoz 2010, 09:26:59 »

čovjek ima sedmo čulo :LOL:
Evidentirano
ZAGI

damko

• **
  • Vozi: Kawasaki Z750
« Odgovori #8955 : 09. Kolovoz 2010, 12:45:15 »

pa ja i ne primjetim tu razliku....ja sam rekao da su nijanse u pitanju...a daj mi objasni kad ste tako pametni i nacitani sta znaci to DOSTA se osjeti.....Koliko je KS slabije da se dosta osjeti?? Bas me interesuje.....Mozda imam i sedmo culo LOL......Mozda me i zvuk vara ali ne silazim sa motora i tu razliku kao vauuu osjeti se to DOSTA ja nisam primjetio bez dbkilera.....Beze odosmo u off i prepirku..Ti ako si drasticno primjetio tu razliku u niskim okretajima daj mi reci kako si primjetio..Jesi se "vukao" sa nekim na niskim okretajima pa je taj sa serijskim auspuhom brzi od tebe...ili si mjerio na valjcima KS pa imas dijagram sa serijskim i posle...Ili imas sedmo culo kao ja pa ti govori da motor slabije ide....
Evidentirano

ribetina

• *
  • Vozi: Z 750 '08
« Odgovori #8956 : 09. Kolovoz 2010, 14:20:54 »

Napravila se "turica" od 2850 km u zadnjih 10-ak dana po raznoraznim cestama i putevima. Rekoh da ću dati recenziju za Power Pure, ali slike guma govore više od riječi.  :bonk:

ne znam sta si ocekivala, za duze ture (ako se ne naginjes previse - sto se vidi jer nisi pobrisala oznake na krajevima gume) nema smisla uzimat nikakve power gume. za tebe je michelin pilot road ili bridgestone batlax bt023 (batlax 023 ima tvrdju komponentu po sredini bas zbog toga). sa doticnim gumama se da jako brzo voziti po zavojima, imao ih je frend na z-u i nisu nista losije od recimo pilot power koje ja trenutno vozim. sad je i on promjenio gumu a zao mi je sto nisam slikao staru koju je skinio - doslovno trokut - presao je s njima oko 9000 km.
Evidentirano

live-for-ride

« Odgovori #8957 : 09. Kolovoz 2010, 16:43:28 »

pa ja i ne primjetim tu razliku....ja sam rekao da su nijanse u pitanju...a daj mi objasni kad ste tako pametni i nacitani sta znaci to DOSTA se osjeti.....Koliko je KS slabije da se dosta osjeti?? Bas me interesuje.....Mozda imam i sedmo culo LOL......Mozda me i zvuk vara ali ne silazim sa motora i tu razliku kao vauuu osjeti se to DOSTA ja nisam primjetio bez dbkilera.....Beze odosmo u off i prepirku..Ti ako si drasticno primjetio tu razliku u niskim okretajima daj mi reci kako si primjetio..Jesi se "vukao" sa nekim na niskim okretajima pa je taj sa serijskim auspuhom brzi od tebe...ili si mjerio na valjcima KS pa imas dijagram sa serijskim i posle...Ili imas sedmo culo kao ja pa ti govori da motor slabije ide....

auuu covjece ja tebe ne razumijem al nikako...Tebi je sa dbkilerom preglasan auspuh???...Ja sam stavio isti taj auspuh prije mjesec dana i odmah sam izvadio dbkiler..i mogu ti reci samo jedno..da mi motor bolje dosta ide u svim obrtajima..Tu plocicu sam i ja dobio i bacio sam je odmah jer mi ne treba...Ja sam kupio auspuh da me cuju..da dolazim..prvenstveno auta i zamisljeni vozaci...imam "srecu" da zivim u BiH gdje se jos zakon ne sprovodim kako treba tako da me bez dbkilera murija ne dira i miran sam...Cinjenica jeste da bez dbkilera auspuh grmi..prejak je..ali brate meni to i dize adrenalin na motoru..i ja uzivam dok ga vozim..Kad krenem gdje preko grane stavim dbkiler i miran sam..isao sam u Hrvatski i Srbiju i niko me nije zezao sa dbkilerom...Tako da te ne razumijem kako ti je glasan sa dbkilerom??..On tek pocinje da se cuje posle 6-7 hiljada rpm...a bez dbkilera gori i na 3 hiljade....izvadi tu plocicu i stavi dbkiler i uzivaj..vremenom ces se naviknuti i gotova stvar
a kako si ti to primjetio da ti motor dosta bolje ide u svim okretajima ako su te razlike neprimjetne? Jesi mjerio sekunde u jednom ili drugom slučaju, jeli ga stavio na valjak pa mjerio moment/snagu, jesi li se utrkivao s nekim tko ima isto kila i serijski auspuh?  Nekako ipak mislim da ovaj adrenalin koji ti zvuk dodatno stvara utječe na prosudbu. Pored toga, velika je vjerojatnost da sam sebe uvjeravaš kako motor "dosta bolje ide u svim okretajima" kako bi sam sebi opravdao investiciju.
http://www.akrapovic.com/typo3conf/ext/user_products/mod1/uploads/products/slip_on_open_exhaust_system_for_the_kawasaki_z_750_2007_2009_/ka_z750_so_2007-2009_diag.jpg
N aovom linku ti je dijagram snage i momenta za akrapa. Eto kolike su razlike i koliko se te razlike mogu osjetiti u vožnji. Pored toga, ako nije rađeno po mapi, upitno je koliko je to primjetno.

Incredible

• U bannani
« Odgovori #8958 : 09. Kolovoz 2010, 17:04:39 »

tu se čak vidi da na ovim vrlo niskim okretajima(do 3000) originalni auspuh čak bolje funkcionira, a to je zato jer ima exup, makar sad vidim na nekim novijim motorima akrap radi i tu varijantu sa exupom... evo ovaj recimo http://www.akrapovic.com/motorcycle-exhaust/products/kawasaki/model/zx-6r-2009/slip-on-dec3b346e0/
Evidentirano
ZAGI

damko

• **
  • Vozi: Kawasaki Z750
« Odgovori #8959 : 09. Kolovoz 2010, 17:37:04 »

a kako si ti to primjetio da ti motor dosta bolje ide u svim okretajima ako su te razlike neprimjetne? Jesi mjerio sekunde u jednom ili drugom slučaju, jeli ga stavio na valjak pa mjerio moment/snagu, jesi li se utrkivao s nekim tko ima isto kila i serijski auspuh?  Nekako ipak mislim da ovaj adrenalin koji ti zvuk dodatno stvara utječe na prosudbu. Pored toga, velika je vjerojatnost da sam sebe uvjeravaš kako motor "dosta bolje ide u svim okretajima" kako bi sam sebi opravdao investiciju.
http://www.akrapovic.com/typo3conf/ext/user_products/mod1/uploads/products/slip_on_open_exhaust_system_for_the_kawasaki_z_750_2007_2009_/ka_z750_so_2007-2009_diag.jpg
N aovom linku ti je dijagram snage i momenta za akrapa. Eto kolike su razlike i koliko se te razlike mogu osjetiti u vožnji. Pored toga, ako nije rađeno po mapi, upitno je koliko je to primjetno.

OK momci..nema potrebe da se prepiremo vise....upitno je koliko ko moze osjetiti ovu razliku...Ja je licno ne osjecam i moj je dojam da mi motor ide bolje kad izvadim dbkiler..dal zbog zvuka dal zbog adrenalina il zbog nece drugog ali ja to tako osjetim.....Ovaj grafikom od Akrapa kaze drugacije ali jel vi vidite kolike su to nijanse.......Uglavnom puno pozdrava.... :palacgore:
Evidentirano

DADO+

« Odgovori #8960 : 09. Kolovoz 2010, 17:42:56 »

- nema exap, nemam ni ja - ak moš izdržati skidaj sve i piči  :palacgore:

nije zec ali je slično i mogu reći da grmi  :LOL:

http://www.motori.hr/forum/index.php/topic,160783.msg2822558.html#msg2822558
  zvuk je na prethodnoj stranici te teme - ali samo audio  8)

- a sad tko osjeti i na zecu (vozio ga) i na mom razlike u perfomansama sa DB, bez DB, sa pločicom, bez pločice, sa cijevi u prihvatu, bez cijevi
 i ostale sve moguće kombinacije ja mu se divim :naklon:

- ja priznajem razliku jedino u odnosu na serijalu i . :palacgore:
Evidentirano

live-for-ride

« Odgovori #8961 : 09. Kolovoz 2010, 19:13:02 »

OK momci..nema potrebe da se prepiremo vise....upitno je koliko ko moze osjetiti ovu razliku...Ja je licno ne osjecam i moj je dojam da mi motor ide bolje kad izvadim dbkiler..dal zbog zvuka dal zbog adrenalina il zbog nece drugog ali ja to tako osjetim.....Ovaj grafikom od Akrapa kaze drugacije ali jel vi vidite kolike su to nijanse.......Uglavnom puno pozdrava.... :palacgore:
:cbanana: :bananarace: :dance: :peace:

DADO+

« Odgovori #8962 : 09. Kolovoz 2010, 22:44:44 »

... ovaj info je za kolegu, ali informativan je i za druge :palacgore:

1. za ono plavo - montažu, si upravu... razlikuje se  :palacgore:
  2. onaj dio crveni je novina - znači bez toga ne mogu ni ja voziti - preglasno je
  3. na slici je pločica, a i naljepnica koju prodajem fiksno za jednu pizzu   :mrgreen:

BTW
 za pločicom ne žali, hebeš pločicu - to je viška dijelova  :LOL:
Evidentirano

Dawg

• **
  • Spol: Ženski
  • Vozi: Rola: Pilotira...
« Odgovori #8963 : 09. Kolovoz 2010, 23:19:15 »

ne znam sta si ocekivala, za duze ture (ako se ne naginjes previse - sto se vidi jer nisi pobrisala oznake na krajevima gume) nema smisla uzimat nikakve power gume. za tebe je michelin pilot road ili bridgestone batlax bt023 (batlax 023 ima tvrdju komponentu po sredini bas zbog toga). sa doticnim gumama se da jako brzo voziti po zavojima, imao ih je frend na z-u i nisu nista losije od recimo pilot power koje ja trenutno vozim. sad je i on promjenio gumu a zao mi je sto nisam slikao staru koju je skinio - doslovno trokut - presao je s njima oko 9000 km.

Očekivala sam malo bolji grip, za početak, trajnost mi nije bila bitna. Gume su za autocestu, ne troše se. Ako ih ikad potrošim definitivno se vraćam na BT-016. Neugodno je odsklizati bočno na drugu stranu serpentine ili u kružnom toku. Dragom su se BT-016 doslovno "istopile", a vozili smo istim tempom i cestama, s tim da on nije imao nikakvih kritičnih situacija. Kad je dobar asfalt one drže, ali ja više nemam povjerenja u njih pa su zato i ostale oznake na bokovima. Pretvrda guma za moj ukus, podsjeća me na Arrowmax koje sam imala na ER-5. Prošli smo svakakve ceste i makadame. Odvozili smo rutu od Zagreba, preko Slavonije, Srbije, Makedonije, Kosova, BiH pa preko Gline nazad u Zagreb. I dalje izgledaju kao nove, a dragi nije mogao vjerovati kad je vidio kako "slajdam" bočno u nagibu.
Evidentirano
Grrrrrrl power!
Super je što toliko ljudi ima troznamenkasti IQ, jedini je problem što imaju decimalni zarez nakon prve znamenke.

bonaca

• **
  • Vozi: Z750 (2007)
« Odgovori #8964 : 10. Kolovoz 2010, 00:21:00 »

e ne puca ti glava od preglasnog auspuha ?!?! ili nosiš one čepiće ? ...  :misli:

ma kaj bi pucala onda si i ne bi kupil tak nekaj da mi je preglasan i da da mi pucaju bubnjici.
u voznji se ne cuje tak jako (naravno to je nebo i zemlja od serijskog) i meni pase..
Evidentirano

Bollocks!!

• Vozi: 750tku
« Odgovori #8965 : 10. Kolovoz 2010, 00:42:02 »

Očekivala sam malo bolji grip, za početak, trajnost mi nije bila bitna. Gume su za autocestu, ne troše se. Ako ih ikad potrošim definitivno se vraćam na BT-016. Neugodno je odsklizati bočno na drugu stranu serpentine ili u kružnom toku. Dragom su se BT-016 doslovno "istopile", a vozili smo istim tempom i cestama, s tim da on nije imao nikakvih kritičnih situacija. Kad je dobar asfalt one drže, ali ja više nemam povjerenja u njih pa su zato i ostale oznake na bokovima. Pretvrda guma za moj ukus, podsjeća me na Arrowmax koje sam imala na ER-5. Prošli smo svakakve ceste i makadame. Odvozili smo rutu od Zagreba, preko Slavonije, Srbije, Makedonije, Kosova, BiH pa preko Gline nazad u Zagreb. I dalje izgledaju kao nove, a dragi nije mogao vjerovati kad je vidio kako "slajdam" bočno u nagibu.

Prije nego što se vratiš na BT016, probaj ako možeš negdje Metzeler M5. Imao sam 016 prije, zadovoljniji sam s M5.
Evidentirano
..dno

zoki-op

• **
  • Vozi: malog plavog zecova
« Odgovori #8966 : 10. Kolovoz 2010, 08:19:26 »

Ej Bole, i ja nekako razmišljam o toj M5. Za sad vozim na BT016.
Reci gdje si je nabavio i koliko para?
I kakva je u biti glavna razlika u odnosu na bt016
Evidentirano

strasilo

• šafran
« Odgovori #8967 : 10. Kolovoz 2010, 09:09:29 »

daje pretjerano lažni osjećaj i brzine i snage  .... :neznam:

ok, nije moj motor bio i sve to, pa sam ipak malo lakše s njiim... ali svaki puta kad sam pogledao na sat doživio sam novo razočaranje .... :?

Pa ja sa svojom starom kantom prolazim zavoje kao da ih nema naspram ovom čudu ... Vjetar u prsa je na 120 duplo jači nego na suzi na 160 .... kod kočenja pred zavoj  širi putanju znatno više od suze .... Nisam se toliko puno vozio da bih mogao dati neku ocjenu i sud, ali mi se daleko umanjila želja za tim motorom ....

Ovdje na temi ste me svojevremeno popljuvali zbog ove moje izjave, ali evo, ja i dalje stojim pri tome.....  8)

Neki dan sam baš na istoj dionici provozao Jersisa i nevjerovatno, ali istinito je da i taj motor koji je recimo klasu ispod zeca bolje se ponaša na ulasku u zavoj i kočenju .... jedino što Jersisu fali malo konja, pa je zekona izlazu znatno življi ....
Evidentirano
Teško onom koji mora nekog drugog da unizi, da bi se on sam izdigao ili bolje rečeno da bi imao iluziju da se izdigao.

Došla su takva vremena da čovjek "danas kupi jaje, a sutra ga zna već sam snesti" jer je naučio preko interneta... LOOL

live-for-ride

« Odgovori #8968 : 10. Kolovoz 2010, 09:10:35 »

a kao da bi skinula rubove da im vjeruješ :mrgreen:
Nemoj se ti sekirati da bu ona proklizila gdje druga ne bi. Na slici je 2 prsta od ruba (sa svake strane) tako da....Dečki ju vize s puno jačim motorima i ništa se ne dešava. samo peglaj.

strasilo

• šafran
« Odgovori #8969 : 10. Kolovoz 2010, 09:15:22 »

Kad je dobar asfalt i drveni točak drži ...  :jesus:
Evidentirano

sfshark

• **
« Odgovori #8970 : 10. Kolovoz 2010, 10:17:13 »

Prošao sam sa sportsmart-om Slavonija-Bosna-Pelješac-Jadran (dok nas "driver" nije skinuo s ceste).., uglavnom gume se ljepe za cestu (čini mi se bolje od BT) i motor sam pada u zavoju..odlične su!. Dvoje nas je bilo na motoru, a guma jako dobro izgleda.., ne primjeti se da je nešto potrošena.. znam da ne voliš dunlop.., ali evo moja preporuka  :palacgore:
Evidentirano

Dawg

• **
« Odgovori #8971 : 10. Kolovoz 2010, 11:16:29 »

a kao da bi skinula rubove da im vjeruješ :mrgreen:
Nemoj se ti sekirati da bu ona proklizila gdje druga ne bi. Na slici je 2 prsta od ruba (sa svake strane) tako da....Dečki ju vize s puno jačim motorima i ništa se ne dešava. samo peglaj.

Na BT-u nije bilo problema skinuti rubove čak ni sa suvozačem. Ova je proklizala tamo gdje BT nije. Znam koliko košta popravak kad motor odskliže pa ću radije lagano dok se ne vratim na BT-016  :wink:
Evidentirano
Grrrrrrl power!
Super je što toliko ljudi ima troznamenkasti IQ, jedini je problem što imaju decimalni zarez nakon prve znamenke.

Incredible

• U bannani
« Odgovori #8972 : 10. Kolovoz 2010, 11:35:50 »

ja jednostavno nemogu vjerovat da te gume tak slabo drže...ak je meni pilot power solidno držao moraju i ove...
Evidentirano
ZAGI

Dawg

• **
« Odgovori #8973 : 10. Kolovoz 2010, 12:07:35 »

ja jednostavno nemogu vjerovat da te gume tak slabo drže...ak je meni pilot power solidno držao moraju i ove...

Kako strasilo reče, na dobrom asfaltu drže, kao i sve, ali čim je negdje uglancanije, banana. Ubacim u nižu na cesti između Bitole i Kruševa - zadnji kraj zapleše, negdje na putu prema Sarajevu ulazim s desne strane desne serpentine, a izlazim iz nje na lijevoj strani. Da je staza vjerojatno bi bilo zabavno, ali tada sam samo gledala da ne naiđe nešto iz suprotnog smjera. Rječnik koji sam tada koristila neću iznositi u javnosti :mrgreen:
Veselo je bilo i pri kočenju kad bi mi tele ili pas pretrčalo cestu. Mislila sam da su mi pakne u banani. Na autocesti sam ih drapala koliko ide. Ne vidi se da su načete dok su se BT-016 istopile. Uglavnom, osobno nisam sretna izborom.
Evidentirano
Grrrrrrl power!

live-for-ride

« Odgovori #8974 : 10. Kolovoz 2010, 12:18:03 »

poprilično mi je nevjerojatno ovo što pišeš. Ne mogu vjeroati da bi držale lošije od neke sport touring gume. Ove sa slika su vožene malte ne po sredini, tako da uz ovo što si napisala, kada bi ju netko spustio do ruba, jedino što mu preostaje je pad, pa kakav god asfalt bio.
 Str: 1 ... 357 358 [359] 360 361 ... 547   Gore

Stranica je generirana za 0.195 sekundi uz 15 upita.