Molimo prijavite se ili registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Napredno pretraživanje  

Novosti:

Str: 1 [2] 3 4 ... 9   Dolje

Autor Tema: Skuteri - servis anketa  (Posjeta: 17492 )

black-rox

• **
  • Spol: Muški
Odg: Skuteri - servis anketa
« Odgovori #25 : 10. Listopad 2007, 08:12:48 »

Jebi im sve po spisku majku im njihovu nesposobnu :LOL:
Evidentirano

Makki

• **
  • Vozi: Lancia Delta II 1.8VVT NRG 180
« Odgovori #26 : 10. Listopad 2007, 13:59:02 »

A ja radim u ovlastenom servisu pa narucim i uplatim pa mi ne dode i mos se jeb... deres se na njih i to je to posalju nam onda poslje ali je za poludjeti, kad ih pitas kako ne posalju ili zasto posalju krivi artikl odgovore mi "pa znas imamo puno posla ,a samo dvojica radimo na rezervnim dijelovima"
Evidentirano
Speed is just a question of money.......How fast do you wanna go??
Prodajem masinu za hyosung 650 tip top stanje
VARENJE PLASTIKA
MotoMondo

bad_ri

• **
« Odgovori #27 : 10. Listopad 2007, 16:16:44 »

A ja radim u ovlastenom servisu pa narucim i uplatim pa mi ne dode i mos se jeb... deres se na njih i to je to posalju nam onda poslje ali je za poludjeti, kad ih pitas kako ne posalju ili zasto posalju krivi artikl odgovore mi "pa znas imamo puno posla ,a samo dvojica radimo na rezervnim dijelovima"

jebi ga frende, ipak je nase da se ljutimo na servise, jer smo s njima u direktnom kontakru. a vi se dalje ljutite na svoje dobavljace.   :palacgore:
Evidentirano

Makki

• **
« Odgovori #28 : 10. Listopad 2007, 16:51:12 »

I tak u nedogled  :mrgreen:   :mrgreen:   :mrgreen:   :mrgreen: 

A kak bi bilo dosadno da nije tak  :D  :palacgore:
Evidentirano
VARENJE PLASTIKA
MotoMondo

Ghoul

• *
  • Vozi: Gilera Runner 70 malossi
« Odgovori #29 : 10. Listopad 2007, 19:17:57 »

evo vratio se moj Runner sa generalke na 20 000 km!

otpeljal sam ga u Auto Bil nakon dobrog iskustva sa ugradnjom gljive i nekih dijelova na prijenos!

decki su ga rastavljali i sastavljali 3 dana i slozili mi motor tak da ide bolje od novog! šokantna stvar je ta da su mi u ovlastenom servisu skinuli dijelove i stavili serijske na prijasnjim servisima (slabija svijecica, mrknuli mi bijeli centralni i stavili serijski, mrknuli mi malossijeve karbonske lamelice i stavili serijske metalne i stavili mi starije koljeno usisa koje je bilo pred raspadom)!!

ovi decki su mi sve to sad zamjenili adekvatnim dijelovima i za 1000 kn su mi stavili mekše pakne na kocnicama, podesili ih, novi malossi 47,8 klip, denso svijecica, malossi karbonske lamelice, RMS koljeno usisa, novi semeringi za radilicu, te servis svih ostalih bitnih dijelova (prijenos, usis, elektronika...)

znam da vise nikad ne furam u ovlasteni servis jer ce mi tam samo pokrat dijelove s motora i šupci onda uopce nece napisat da su ih zamjenili sa shitnim serijskima il nekim starijima sa nekog prastarog skutera...

:palacdolje:
Evidentirano
When I was a young man I found out, that if you hurt somebody, they'll leave you alone!

full88

• Vozi: po ledu
« Odgovori #30 : 10. Listopad 2007, 19:23:34 »

Dobro pa napisi u kojem su ti to servisu napravili. da i mi znamo

tak da nejdemo tam  :wink:

Ghoul

• *
  • Vozi: Gilera Runner 70 malossi
« Odgovori #31 : 10. Listopad 2007, 20:13:38 »

Dobro pa napisi u kojem su ti to servisu napravili. da i mi znamo

tak da nejdemo tam  :wink:

:)

ma u Moto Mondu!

mislim, ok, znam da nemaju dijelova za moj motor, al jebemu nek onda nazovu i vele da nemaju i da nemreju narucit i da nek ja dofuram ak ocu iste takve kak sam imal! AL NEEEEEEEE!!! ko pizde, po tiho, stave serijske dijelove i jos mi zamjene neke serijske dijelove za neke sa drugih starijih skutera...veli mi ovj lik u Auto Bilu da dobro da sam dopelal skuter na servis jer da sam se jos pelal kojih 500 km da bi sve oslo u 3 PM! da su se lamelice jedva drzale, da su mi straznja kociona kljesta pokvarena i da zato ne koci dobro, da je kompresija u cilindru bila katastrofalna i da se cude kak se sve to skupa nije razletilo!

mislim, mozda Moto Mondo je dobar ovak za servis serijskih skutera, ali im ide veeeeliki minus na šutnju i na visoku cijenu! mislim da je oko 180 kn po satu!

a ovi decki u Auto Bilu naplacuju 140 kn po satu, tj. mrdali su po mom skuteru 3 dana, a naplatili mi 500 kn...a i ne samo to! svaki put kad bi dosel sa moto Mondo servisa skuter bi isel ocajno....imal rupe u ubrzanju, gusil se, cudne zvukove radil...gadno..., a ova ekipa mi ga je sad postelala da vise ne prepoznajem svoj skuter! ide bolje neg prvog dana kad sam stavil kit i pizdarije, a to je bilo prije 14 000 km...
Evidentirano
When I was a young man I found out, that if you hurt somebody, they'll leave you alone!

bad_ri

• **
« Odgovori #32 : 11. Listopad 2007, 21:15:26 »

I tak u nedogled  :mrgreen:   :mrgreen:   :mrgreen:   :mrgreen: 

A kak bi bilo dosadno da nije tak  :D  :palacgore:

ma nabijem ja na kurac vas sve ovlastene servise i servisere - danas mi je pukao kurac na kojekakva objasnjenja i isprike!
dodjem vidjeti sta su mi napravili na motoru i imam sta vidjeti:

1.prednji blatobran nije isti kao original - ni oblikom ni bojom!
2. zastitna plastika na desnoj vilici nije u istoj nijansi boje kao na lijevoj
3. cijela prednja maska nece biti u staroj beverly boji, jer se kao ne proizvodi, nego u novoj.
4. servis nije uvjerio osiguranje da se mijenjaju i bocne plastike, jer se to da 'ispolirati'. ispolirat mi mogu jedino karu!
5. desni uteg volana je mat crni, a lijevi je sjajno crne boje!
6. s obzirom na nove dijelove, prednji dio motora mi je u novoj piaggio crnoj boji, a zadnji u staroj, sto je sramota za jedan sluzbeni servis. prednja ladica i poklopac rezervoara su sad isto u boji motora - kaze tip u prodaji kod matusica 'to izgleda cak i bolje nego original', sto je stvar ukusa i nesposobnosti servisa da mi motor vrati u pocetno stanje.
7. desni retrovizor je dosao kromirani, a lijevi original je aluminij-mat. da ne kazem da se matice na uklapaju u oblik plastike koja mi stiti instrument tablu
8. za parablic se ne mogu nabaviti aluminijski ukrasni vijci, koji se isticu ko kurac u sladoledu, a osteceni su.
9. hvatiste rucica kocnice za sipku volana sad bojom ne odgovara kromiranim usranim retrovizorima (ako dodje i drugi kromiran)
10. zastitni lim na auspuhu je promijenjen, ali ne i razjebani vijci koji ga drze za auspuh.

motor sa servisa preuzeti necu dok ne rascistim s osiguranjem tko ce platiti farbanje zadnjeg dijela motora i nabavku dijelova koji ce i na lijevoj (prije neostecenoj) strani biti kromirani i u istoj boji kao sad novi dio motora, kao i nadomjestanje svih sitnih detalja koji su prije na motoru bili besprijekorni.

tako da za sad matusicu dajem veliki minus, a jos cu vidjeti kome cu se i koliko sutra najebati familije zbog tih igrarija koje se desavaju na moj racun po mom posteno placenom motoru.

p.s. sutra se idem u osiguranje obracunati s njima i traziti ponovni izvid stete, jer je sramota voziti tako sklepan motor - bolji je bio nakon prometne s rasturenim plastikama i istopljenim sliderima od struganja po asfaltu. ako ne budu  slusali, zabit cu se motorom u izlog euroherca u centru rijeke!
« Zadnja izmjena: 11. Listopad 2007, 21:51:42 bad_ri »
Evidentirano

bad_ri

• **
« Odgovori #33 : 11. Listopad 2007, 21:16:34 »

mislim, ok, znam da nemaju dijelova za moj motor, al jebemu nek onda nazovu i vele da nemaju i da nemreju narucit i da nek ja dofuram ak ocu iste takve kak sam imal!

mene isto nisu nazvali na vrijeme i rekli da ce ugraditi dijelove koji oblikom i bojom ne odgovaraju beverlyu iz godista 2003.!!!
Evidentirano

Makki

• **
« Odgovori #34 : 12. Listopad 2007, 00:23:09 »

Eh hebes im mater meni bi gazda kozu oderao da to napravim nekome , evo nemrem vjerovati pa kaj je tako tesko nazvati covijeka i objasniti situaciju  :misli:  ko da su fuseri , a ne ovlasteni servis
Evidentirano
VARENJE PLASTIKA
MotoMondo

bad_ri

• **
« Odgovori #35 : 12. Listopad 2007, 07:10:44 »

Eh hebes im mater meni bi gazda kozu oderao da to napravim nekome , evo nemrem vjerovati pa kaj je tako tesko nazvati covijeka i objasniti situaciju  :misli:  ko da su fuseri , a ne ovlasteni servis

pa i da su mi objasnili situaciju, ja bih trazio da se na racun osiguranja kupi i lijevi krom retrovizor i da se da lakirati zadnji dio motora u istu boju kao sto je nova boja u kojoj su novi dijelovi.

nego, tko je glavni u drzavi za piaggio? neki najgeneralniji zastupnik, pa da s njima popricam nakon sto jutros posjetim osiguranje i procjenitelju spomenem familiju?
Evidentirano

Nike

• NIXON - DALMATI MC
  • Vozi: YAMAHA FZ6N, YN50
« Odgovori #36 : 12. Listopad 2007, 15:10:34 »

pa i da su mi objasnili situaciju, ja bih trazio da se na racun osiguranja kupi i lijevi krom retrovizor i da se da lakirati zadnji dio motora u istu boju kao sto je nova boja u kojoj su novi dijelovi.

nego, tko je glavni u drzavi za piaggio? neki najgeneralniji zastupnik, pa da s njima popricam nakon sto jutros posjetim osiguranje i procjenitelju spomenem familiju?

Od Beverly-ja 200 ti se više ne proizvode mat retrovizori, brizgani pretinac i deklo variomata. Talijani su sjebali stvar svojom politikom unificiranja dijelova
Evidentirano
D.F.F.D.

bad_ri

• **
« Odgovori #37 : 13. Listopad 2007, 07:45:00 »

Od Beverly-ja 200 ti se više ne proizvode mat retrovizori, brizgani pretinac i deklo variomata. Talijani su sjebali stvar svojom politikom unificiranja dijelova

ocito se vise ne proizvode ni plastike u bojama u kojima su bile moje iz 2003.godine, jer su mi nove plastike u npr. crnoj-xyz boji, a stare u crnoj-srot, pa mi se trenutno razlikuju prednji i zadnji kraj motora. sad to pokusavam objasniti i servisu i osiguranju koje me kara.
Evidentirano

Makki

• **
« Odgovori #38 : 13. Listopad 2007, 21:38:12 »

Pa da ali kaj tebe boli kara kaj se vise ne proizvode u toj boji ti si ga osigurao da se motor slozi u prvobitno stanje , a ne da izgleda kao VW polo harlekin
Evidentirano
VARENJE PLASTIKA
MotoMondo

bad_ri

• **
« Odgovori #39 : 13. Listopad 2007, 23:54:51 »

Pa da ali kaj tebe boli kara kaj se vise ne proizvode u toj boji ti si ga osigurao da se motor slozi u prvobitno stanje , a ne da izgleda kao VW polo harlekin

pa to sam i pokusao objasniti osiguranju. jedino sto krivo mislis da sam ga osigurao zbog slaganja u prvobitno stanje - krivo. moj motor je osiguran obveznim osiguranjem za slucaj da ja nekome nanesem stetu, kao sto je bio osiguran auto koji je meni slomio plastike na motoru.
Evidentirano

Makki

• **
« Odgovori #40 : 14. Listopad 2007, 02:40:53 »

Ma dobro to se podrazumijeva ali isto je i tvoje osiguranje duzno namiriti tebi stetu
Evidentirano
VARENJE PLASTIKA
MotoMondo

bad_ri

• **
« Odgovori #41 : 14. Listopad 2007, 15:13:04 »

Ma dobro to se podrazumijeva ali isto je i tvoje osiguranje duzno namiriti tebi stetu

to prvi put cujem. pa nemam kasko pa da sam osugiran od bilo kakve stete. moje osiguranje je obicno obvezno osiguranje od odgovornosti i ono nema nikakve veze sa stetom koju je meni prouzrocio tip koji je osiguran u drugom osiguranju. jedino kad sam mogao nesto traziti i od svog osiguranja bi bilo da sam se ozlijedio pri padu, pa bih onda preko odvjetnika ogulio i svoje i tudje osiguranje.
Evidentirano

Makki

• **
« Odgovori #42 : 15. Listopad 2007, 12:11:49 »

Ahhhha  ja sam mislio da imas kasko pa da te zajebavaju, puno srece
Evidentirano
VARENJE PLASTIKA
MotoMondo

bad_ri

• **
« Odgovori #43 : 15. Listopad 2007, 16:36:34 »

Ahhhha  ja sam mislio da imas kasko pa da te zajebavaju, puno srece

pa i da imam kasko (ipak mislim da je polica kaska za skuter iz 2003.prevelika da bi bila isplativa), ne bih ga aktivirao kad nisam kriv za nastalu stetu na motoru.
Evidentirano

mv_agusta

• Vozi: nexus500
« Odgovori #44 : 15. Listopad 2007, 16:48:58 »

1. Runner 50 2006
2. Cikli d.o.o Pula
3. 1000km i 5000km
4. ne sjećam se, oko 240kn
5. super su dečki šta rade gore, i operu motor nakon završetka posla i ne naplačuju to posebno tako da svaka čast
Evidentirano
Ride Hard, Ride Free
Volim Ducati, makar i pokvaren u garaži

liberty

• Vozi: vozio 2 sada 4 kotača
« Odgovori #45 : 17. Listopad 2007, 00:09:23 »

meni ga ne operu - valjda jer je uvijek čist :D

Makki

• **
« Odgovori #46 : 17. Listopad 2007, 00:55:41 »

Pa poslije svakog servisa se opere motor ili auto mislim kaj cu nekom dati auto/motor ili u mojem slucaju ATV ili vodeni skuter, a onak otisci masnih prstiju  na plastikama ili gdi vec

Evidentirano
VARENJE PLASTIKA
MotoMondo

djenka

• **
« Odgovori #47 : 19. Listopad 2007, 10:27:03 »

nije i vec sam lud! zvat cu servis u cetvrtak da vidim sta misle dalje, jer cu popizdit i na njih i na osiguranje koje mi jos nece platiti stetu za kacigu i kofer dok se ne sredi steta s motorom.... vec sam jako lud od toga i od cinjenice da se moram voziti na sugavom baotianu od 50ccm.   :skuter: :chainsaw:

da, toliko o nepogresivosti Piaggio grupe. Vec su se svima popeli na glavu svojim papagajskim pljuvanjem po konkurenciji "a di su im dijelovi" ili "a tko ce ti popravljati to"... U biti istina je za sve ista, pa tako i za njih, dijelovi znaju biti problem.
Zao mi je radi tvoje frustracije, ali ne mogu ne biti zlurad kad im se njihova arogancija ovako razbije o glavu.

Trebao si otici na kavu u Trst i uzeti tamo taj dio.
Evidentirano

djenka

• **
« Odgovori #48 : 19. Listopad 2007, 10:34:36 »

ma nabijem ja na kurac vas sve ovlastene servise i servisere - danas mi je pukao kurac na kojekakva objasnjenja i isprike!
dodjem vidjeti sta su mi napravili na motoru i imam sta vidjeti:

1.prednji blatobran nije isti kao original - ni oblikom ni bojom!
2. zastitna plastika na desnoj vilici nije u istoj nijansi boje kao na lijevoj
3. cijela prednja maska nece biti u staroj beverly boji, jer se kao ne proizvodi, nego u novoj.
4. servis nije uvjerio osiguranje da se mijenjaju i bocne plastike, jer se to da 'ispolirati'. ispolirat mi mogu jedino karu!
5. desni uteg volana je mat crni, a lijevi je sjajno crne boje!
6. s obzirom na nove dijelove, prednji dio motora mi je u novoj piaggio crnoj boji, a zadnji u staroj, sto je sramota za jedan sluzbeni servis. prednja ladica i poklopac rezervoara su sad isto u boji motora - kaze tip u prodaji kod matusica 'to izgleda cak i bolje nego original', sto je stvar ukusa i nesposobnosti servisa da mi motor vrati u pocetno stanje.
7. desni retrovizor je dosao kromirani, a lijevi original je aluminij-mat. da ne kazem da se matice na uklapaju u oblik plastike koja mi stiti instrument tablu
8. za parablic se ne mogu nabaviti aluminijski ukrasni vijci, koji se isticu ko kurac u sladoledu, a osteceni su.
9. hvatiste rucica kocnice za sipku volana sad bojom ne odgovara kromiranim usranim retrovizorima (ako dodje i drugi kromiran)
10. zastitni lim na auspuhu je promijenjen, ali ne i razjebani vijci koji ga drze za auspuh.

motor sa servisa preuzeti necu dok ne rascistim s osiguranjem tko ce platiti farbanje zadnjeg dijela motora i nabavku dijelova koji ce i na lijevoj (prije neostecenoj) strani biti kromirani i u istoj boji kao sad novi dio motora, kao i nadomjestanje svih sitnih detalja koji su prije na motoru bili besprijekorni.

tako da za sad matusicu dajem veliki minus, a jos cu vidjeti kome cu se i koliko sutra najebati familije zbog tih igrarija koje se desavaju na moj racun po mom posteno placenom motoru.

p.s. sutra se idem u osiguranje obracunati s njima i traziti ponovni izvid stete, jer je sramota voziti tako sklepan motor - bolji je bio nakon prometne s rasturenim plastikama i istopljenim sliderima od struganja po asfaltu. ako ne budu  slusali, zabit cu se motorom u izlog euroherca u centru rijeke!

Mislim, ovo zvuci prestrasno da bi bilo istinito!
Da li su ti barem dali popust za te dijelove koje ti ne pasu?!? Ako ti uvale plastiku sa krivom bojom, moraju ti je dati barem u pola cijene. Za ovo drugo sto su ti podvalili, pa to je necuveno. Koliko ti je star skuter? Proizvodjac mora jamciti podsku rezervnim dijelovima 7 godina, slobodno ih stisni za to. Moraju pasati i oblici i boje.
To je veliki problem od Piaggia, guse se sa modelima, svake godine druge dekoracije, gluposti, sarenilo, a onda je podrska nula bodova. Po meni, bolje je drzati se jednog dizajna za svaki model, kad se potrosi model (cca 5godina) izbaciti novi, a ne reciklirati svake godine nesto, a ponekad cak i po dva puta godisnje. Beverly je najdrasticniji primjer za to. Odlican skuter koji je vec mozda dao svoje, i zreo je za evoluciju a ne najobicniji facelifting.
Evidentirano

bad_ri

• **
« Odgovori #49 : 19. Listopad 2007, 11:14:48 »

Mislim, ovo zvuci prestrasno da bi bilo istinito!
Da li su ti barem dali popust za te dijelove koje ti ne pasu?!? Ako ti uvale plastiku sa krivom bojom, moraju ti je dati barem u pola cijene. Za ovo drugo sto su ti podvalili, pa to je necuveno. Koliko ti je star skuter? Proizvodjac mora jamciti podsku rezervnim dijelovima 7 godina, slobodno ih stisni za to. Moraju pasati i oblici i boje.
To je veliki problem od Piaggia, guse se sa modelima, svake godine druge dekoracije, gluposti, sarenilo, a onda je podrska nula bodova. Po meni, bolje je drzati se jednog dizajna za svaki model, kad se potrosi model (cca 5godina) izbaciti novi, a ne reciklirati svake godine nesto, a ponekad cak i po dva puta godisnje. Beverly je najdrasticniji primjer za to. Odlican skuter koji je vec mozda dao svoje, i zreo je za evoluciju a ne najobicniji facelifting.

ne mogu mi dati popust na nove dijelove koje oni dobavljacu placaju punom cijenom, a meni i tako osiguranje pokriva trosak dijelova i popravka motora. beverly je 2003.godiste, znaci 4 godine star - napominjem u jako dobrom stanju (kupio ga za 18k kn, a tip ga htio kupiti od mene za 20k kn). za sad stoji obecanje od piaggio hrvatska iz splita da ce mi doci original boja na plastikama i da ce to decki u matusicu napraviti kako spada. cekamo, pa cemo vidjeti.
Evidentirano
 Str: 1 [2] 3 4 ... 9   Gore

Stranica je generirana za 0.164 sekundi uz 16 upita.