znaci kupis novi motor i nakon 4000 km ti pukne remen (koji se minja na 12000)i odjebu te s garancijom

Po meni je normalno da to garancija pokrije mada znam da su se ogradili od remena plocica svicica bla bla....
ako nista virujen da bi ti 80% dilera prominilo remen o njihovom trosku...
To ne postoji nigdje, niti jedan diler/ ovlašteni servis ne mjenja remen o svojem trosku, jer se radi o potrosnom materijalu

Evo mali osvrt sto pise u jamstvenom listu ( servisnoj kjizici ) :
JAMSTVO NE OBUHVAĆA :
DIJELOVE I POTROŠNI MATERIJAL - filteri zraka,filteri goriva,filteri ulja, maziva, kočiona tekućina, rashladna tekućina.
DIJELOVE PODLOŽNE TROŠENJU PRI UOBIČAJNOM KORIŠTENJU VOZILA :
- sve gumene dijelove, lamelne spojke, kočione obloge, sajle, osigurače, svječicu za paljene, pogonski remen, žaruljice, prijenosni lanac,
ispušni lonac, obloge automatske spojke, diskovi kočnica, utezi variomatskog prijenosa,
sjedalo, nogari, hladnjak vode
Dakle jamstvo ustvari ne pokriva ama baš ništa ..osobno me zivciraju dijelovi koje sam oznacio crvenom bojom .
Nakon godine i pol posjedovanja (ma ni tolko ) skutera odlazi auspuh, radi se rupa na auspuhu, ne uzrokovana udarcem, potrebna njegova zamjena, ali on ne ulazi u garaciju te kosta - nemrem se sjetit tocno al neka paprena cijena oko +/- 3000 t kn

BobaCh ....
kaj je previse previse je

moje misljenje je da je odrzavanje tvog skutera bezobrazno skupo.. ako ces placati svaki servis na 10 000 t km 2000 t kn onda je to stvarno previse, a kada bi usporedili servise motora u tvojoj klasi i klasi nize (oko 600 ccm) koji su od 600 - 1000 kn, a tek oni veci na cca 24 000 t km kostaju oko 2000 t kn
pa i manje, onda se stvarno covjek zapita koji bolid ti vozis, a kako je samo zbog ekskluzive

Je**š piaggio, ja vise nikad necu kupit motor/skuter iz te grupacije

zapravo vise nikad necu kupit skuter