Molimo prijavite se ili registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Napredno pretraživanje  

Novosti:

Str: 1 ... 234 235 [236] 237 238 ... 287   Dolje

Autor Tema: NINJA - generalni topic  (Posjeta: 243887 )

KING RR

• Spol: Muški
  • Vozi: stRReetfighteRR fRRom Akashi
Odg: NINJA - generalni topic
« Odgovori #5875 : 27. Srpanj 2010, 16:33:31 »

Lijepa boja  :palacgore:

Evidentirano
Kad sam bio mlad mislio sam da je novac najvažnija stvar u životu.. sad kad sam ostario znam da jest !!

pit bull

• **
« Odgovori #5876 : 27. Srpanj 2010, 16:37:25 »

......motoric prije pada....fakat apoteka :palacgore:
Evidentirano
Grizem.......

maRRio 8

« Odgovori #5877 : 27. Srpanj 2010, 16:38:09 »

.....zmuljaj sa osiguranjem :palacgore: 8)

...inace, bili smo kod tebe u 2.mj., kad ga je kolega htel kupit, pa se niste dog.oko cijene, a motor je stvarno prije bil ko da si ga dan prije dovezao iz ducana :palacgore: :(
Ja mu zmuljam totalku na procjeni a on meni Ninju proda za biber. :mrgreen:
Naravno ovo je šala nikada nebi, al nek se bimbo svejedno javi na PP. :mrgreen:

Ček, al ako se ne varam čovjek je sam opal i nema kasko. :misli:
Evidentirano

KING RR

« Odgovori #5878 : 27. Srpanj 2010, 16:42:31 »

Ako zbog ničeg uzeo bi ga zbog boje, plava na kawi mi je nešto najjače  :palacgore:
Evidentirano
Kad sam bio mlad mislio sam da je novac najvažnija stvar u životu.. sad kad sam ostario znam da jest !!

pit bull

• **
« Odgovori #5879 : 27. Srpanj 2010, 16:55:37 »

Ja mu zmuljam totalku na procjeni a on meni Ninju proda za biber. :mrgreen:
Naravno ovo je šala nikada nebi, al nek se bimbo svejedno javi na PP. :mrgreen:

Ček, al ako se ne varam čovjek je sam opal i nema kasko. :misli:

...mislim da je :misli: :(
Evidentirano
Grizem.......

lucki_radnik

• **
  • Vozi: 636
« Odgovori #5880 : 27. Srpanj 2010, 17:04:50 »

svaki je prije prvog pada apoteka 
Evidentirano
na pragu svojih 20-tih bio sam laka roba

maRRio 8

« Odgovori #5881 : 27. Srpanj 2010, 17:06:44 »

...mislim da je :misli: :(
A kak da onda radi muljažu sa osiguranjem? Da ima kasko druga priča, a i da je netko drugi kriv, samo da dođe do neke procjene di ima prostora za nešto. Ovako se nema kome i zašto javit... :?
Ili da je bila neka situacija sa nekom živinom, sranjem na cesti, al to su opet višegodišnji procesi ganjanja sa tom stranom.
Evidentirano

pit bull

• **
« Odgovori #5882 : 27. Srpanj 2010, 17:16:22 »

A kak da onda radi muljažu sa osiguranjem? Da ima kasko druga priča, a i da je netko drugi kriv, samo da dođe do neke procjene di ima prostora za nešto. Ovako se nema kome i zašto javit... :?
Ili da je bila neka situacija sa nekom živinom, sranjem na cesti, al to su opet višegodišnji procesi ganjanja sa tom stranom.

.....ima, ima,pa znas da se u Hr sve moze 8) :smoke:
Evidentirano
Grizem.......

bimbo

• *
  • Vozi: kawasaki zx 6r
« Odgovori #5883 : 27. Srpanj 2010, 17:40:34 »

danas bio u servisu i malo zvao telefonom okolo ceh je oko 20000 kn za popravak da bude kako treba ,nekužim kako far može biti 4700 kn i vizir 1603 kn od kakve je to plastike tako da ne budem motor popravljao.ne mogu gledat oglasnik jer nemam dovoljno postova pa na ovaj način oglašavam ovdje ako može i ako koga zanima, znači motor je na prodaju ja ga cijenim oko 25000 kn,7000 km,2009 godina,na slikama se manje više vidi sve ako koga zanima više mailam mu,.ovo je škola za sve koji voze r-ove treba platiti kasko jer su cijene dijelova strašne
« Zadnja izmjena: 27. Srpanj 2010, 23:17:20 bimbo »
Evidentirano

DANE~VK

• **
  • Vozi: butelju gixxera lucky strike
« Odgovori #5884 : 27. Srpanj 2010, 17:59:34 »

danas bio u servisu i malo zvao telefonom okolo ceh je oko 20000 kn za popravak da bude kako treba ,nekužim kako far može biti 4700 kn i vizir 1603 kn od kakve je to plastike tako da ne budem motor popravljao.ne mogu gledat oglasnik jer nemam dovoljno postova pa na ovaj način oglašavam ovdje ako može i ako koga zanima, znači motor je na prodaju ja ga cijenim oko 25000 kn,7000 km,2009 godina,na slikama se manje više vidi sve ako koga zanima više mailam mu,moj telefon 0922661453.ovo je škola za sve koji voze r-ove treba platiti kasko jer su cijene dijelova strašne

eo dajem ja svoj 636 2006 friško sređen sa 26000km...napravljen servis,novi lanac,treba samo gume zamijenit za jedno 2000km..dogovorili bi se kolko mi još treba platit..još je ovaj moj bRRži

Evidentirano
<br />\\\"...povrati u rijeku pasji skote,<br />pojedi novac i reci hvala ti zivote!\\\"

http://www.bikepics.com/members/danchy55/

lucki_radnik

• **
  • Vozi: 636
« Odgovori #5885 : 27. Srpanj 2010, 18:24:31 »

danas bio u servisu i malo zvao telefonom okolo ceh je oko 20000 kn za popravak da bude kako treba ,nekužim kako far može biti 4700 kn i vizir 1603 kn od kakve je to plastike tako da ne budem motor popravljao.ne mogu gledat oglasnik jer nemam dovoljno postova pa na ovaj način oglašavam ovdje ako može i ako koga zanima, znači motor je na prodaju ja ga cijenim oko 25000 kn,7000 km,2009 godina,na slikama se manje više vidi sve ako koga zanima više mailam mu,moj telefon 0922661453.ovo je škola za sve koji voze r-ove treba platiti kasko jer su cijene dijelova strašne

jebes servis oni uvik opale cijenu sto znaci da ga sam ides radit dovea u top stanje za nekih 5000-10000kn,nevirujen da bi to islo preko,pa imas neka poznanstva

ja ga nebi prodava pomuci se malo,ostavi ga ovu sezonu,djelove ces nabavit nekako pa nije to urbalina iz 80-ih pa da nema dijelova,uostalom da ga i napravis za 20000kn preko servisa sigurno ga mozes prodat za 45000kn,u svakom slucaju neisplati ga se prodat
Evidentirano
na pragu svojih 20-tih bio sam laka roba

bimbo

• *
« Odgovori #5886 : 27. Srpanj 2010, 18:37:59 »

jebes servis oni uvik opale cijenu sto znaci da ga sam ides radit dovea u top stanje za nekih 5000-10000kn,nevirujen da bi to islo preko,pa imas neka poznanstva

ja ga nebi prodava pomuci se malo,ostavi ga ovu sezonu,djelove ces nabavit nekako pa nije to urbalina iz 80-ih pa da nema dijelova,uostalom da ga i napravis za 20000kn preko servisa sigurno ga mozes prodat za 45000kn,u svakom slucaju neisplati ga se prodat
ma znam ali sad nemam 20000 kn u kešu a ovako bi morao čekat godinu dana tak mi je bilo prije par godina kad mi je tuča polupala cijeli auto ovak ako se kome da slagati nek slaže, ja najviše volim da sve bude original
Evidentirano

DANE~VK

• **
« Odgovori #5887 : 27. Srpanj 2010, 18:40:30 »

ma znam ali sad nemam 20000 kn u kešu a ovako bi morao čekat godinu dana tak mi je bilo prije par godina kad mi je tuča polupala cijeli auto ovak ako se kome da slagati nek slaže, ja najviše volim da sve bude original
pa meni se da slagat,pročitaj moj post
Evidentirano
<br />\\\"...povrati u rijeku pasji skote,<br />pojedi novac i reci hvala ti zivote!\\\"

bmw m 5

• Najbolji forumaš 2009. HONDA HRC TEAM
  • Moderator
  • Vozi: se VTR SP 01
« Odgovori #5888 : 27. Srpanj 2010, 18:41:44 »

neka te ovo ne obeshrabri....cini ti se samo da su dijelovi skupi....sta mislis da su za skutere jeftinije plastike....Samo jedan primjer.....unutarnja oplata pretinca za beverly 500 (u boji vozila-dakle lakirana) kosta 1500 kuna.....retrovizori oko 250 kuna komad.....itd...itd.....Kawasaki je jos jedan od jeftinijih motora za popravak...vjeruj mi.....bolje da ti ne spominjem cijene dijelova Honde ili Suzukija...... :?

Smiri se malo...i dobro razmisli.....dali je stvarno nuzno prodati motor star godinu dana za cijenu novog skutera od 50 ccm..... :shock: :shock: :shock:
Evidentirano
O&G Team

darko_b

• Vozi: BMW rodjaci
« Odgovori #5889 : 27. Srpanj 2010, 18:53:22 »

neka te ovo ne obeshrabri....cini ti se samo da su dijelovi skupi....sta mislis da su za skutere jeftinije plastike....Samo jedan primjer.....unutarnja oplata pretinca za beverly 500 (u boji vozila-dakle lakirana) kosta 1500 kuna.....retrovizori oko 250 kuna komad.....itd...itd.....Kawasaki je jos jedan od jeftinijih motora za popravak...vjeruj mi.....bolje da ti ne spominjem cijene dijelova Honde ili Suzukija...... :?

Smiri se malo...i dobro razmisli.....dali je stvarno nuzno prodati motor star godinu dana za cijenu novog skutera od 50 ccm..... :shock: :shock: :shock:
popravak Suzuki GSR-a je bio 35000kn..far,vile,felga,desna oplata,volan,grane,hladnjak,desna nogara...i jos par sitnica neznam napamet.. :misli:
da imam pare sutra bi uzeo tvoj motor
Evidentirano
NE SKUPLJAM BABE PO CESTI
NITI PIJANE KRETENE

www.mk-vinkovci.com

bmw m 5

• Najbolji forumaš 2009. HONDA HRC TEAM
  • Moderator
  • Vozi: se VTR SP 01
« Odgovori #5890 : 27. Srpanj 2010, 19:00:43 »

popravak Suzuki GSR-a je bio 35000kn..far,vile,felga,desna oplata,volan,grane,hladnjak,desna nogara...i jos par sitnica neznam napamet.. :misli:
da imam pare sutra bi uzeo tvoj motor
dobro si prosao(ako su svi dijelovi novi...i original suzuki)....ali gsr nije u klasi zx 6 r.....zanimalo bio me koliko bi racun iznosio da je bio gsxr 600 k 9 u pitanju.... :mrgreen:
Evidentirano
O&G Team

Tino123

• *
  • Vozi: poderani zx6r r. i sad ima akrapa i odlicno radi
« Odgovori #5891 : 27. Srpanj 2010, 20:32:22 »

Lave, ja sam se slomija sa 2006 636-e. Zapravo skoro me ubio BMW-e al sam prije stigo sletit na makadam - on pobjego. Sjebo cjelu ljevu stranu. Kupio zamjenske plastike na ebay-u za 6-7 k kn ovisi kako se s kim dogovoris i koliko mozes pilat na carini.

Plastike su iste* ko original, samo moras staviti termo foliju gdje ti ide auspuh.

* - nisu od iste plastike kao original ali na motor pasu skroz isto i razlike nema u boji i tim sranjima. Kupis sprej i malo posprejas ovo sto se izgulilo i eto ti motor u super stanju.  :D
Evidentirano

bimbo

• *
« Odgovori #5892 : 27. Srpanj 2010, 23:18:51 »

danas bio u servisu i malo zvao telefonom okolo ceh je oko 20000 kn za popravak da bude kako treba ,nekužim kako far može biti 4700 kn i vizir 1603 kn od kakve je to plastike tako da ne budem motor popravljao.ne mogu gledat oglasnik jer nemam dovoljno postova pa na ovaj način oglašavam ovdje ako može i ako koga zanima, znači motor je na prodaju ja ga cijenim oko 25000 kn,7000 km,2009 godina,na slikama se manje više vidi sve ako koga zanima više mailam mu,.ovo je škola za sve koji voze r-ove treba platiti kasko jer su cijene dijelova strašne

znanja radi motor je prodan
Evidentirano

KING RR

« Odgovori #5893 : 27. Srpanj 2010, 23:21:59 »

To je bilo brzo, šteta  :(, bila lijepa pila  :palacgore:
Evidentirano

bobo RR

• Vozi: Yamaha thunderace 1000
« Odgovori #5894 : 27. Srpanj 2010, 23:25:24 »

ak ti fakat nije bila sila za lovu...napravio si glupost..sori
Evidentirano
Bog je velik..ali ti si i dalje glup

bimbo

• *
« Odgovori #5895 : 27. Srpanj 2010, 23:38:14 »

ak ti fakat nije bila sila za lovu...napravio si glupost..sori
sumnjam to neće nikad biti motor koji bih ja želio voziti ja bih radije kupio novi z 750 nego ovaj svoj, jer novo je novo, voziti se s nečim što ide 250 km/h i što je bilo krpano je velika lutrija ali svako ima svoj ukus.motor je kupio dečko iz našica kaže za sebe,ali najgore je kad netko kupi razbijen motor pa ga skrpi i onda dalje proda nekom naivcu.ne može me nitko uvjeriti da se dobro voziti na ravnatoj felgi i rami.zanimljivo stavio sam par puta svoj motor u oglasnik na proljeće tak da vidim kako će ići i nitko me nije zvao cijena je bila 50000 kn i motor je bio prekrasan,a sad me zvalo bar deset ljudi u 2 sata,kužim ja da je razlika 25000 kn,ali ja bi radije z-750 ili er6 of prvog vlasnika za 35000 kn,a ne razvaljenog R,(bez uvrede ninja je zakon ali kad je u komadu).na ovom mom bivšem će se uskoro morati promijeniti gume i dok se dovede u red trebaće bar 15000 kn i opet će imati lupan motor,a za tu lovu ima po oglasniku motora boli glava.
« Zadnja izmjena: 28. Srpanj 2010, 07:11:36 bimbo »
Evidentirano

Bokygs

• **
  • Vozi: vx(R)
« Odgovori #5896 : 28. Srpanj 2010, 00:29:48 »

I kakve ima planove taj decko s motorom? Jel motoru bila iskrivljena rama,jesu vilice dobile?
Hoće ga slagati ponovno u serijsko stanje il nekog nakeda/stretfightera?
Evidentirano

DANE~VK

• **
« Odgovori #5897 : 28. Srpanj 2010, 00:52:18 »

steta jbga odličan motor za male pare se moze dovest u odlicno stanje i zaradit na njemu 10 kila kuna nit oro nit kopo..samo da sam imo pare odma bi ga kupio
nadam se da je moj komšija ovo kupio morat cu se cut s njim
Evidentirano

maRRio 8

« Odgovori #5898 : 28. Srpanj 2010, 02:13:18 »

bimbo, daj samo reci koliko si siguran da nisu dobile vilice, trokuti, rama, felga?
Jel čak se i utezi i ručice srede uz nikakvu lovu, nije ništa krivo.
Eventualno ručke samo, jel mi izgleda malo taj sklop volana čudno.

Pa da na kraju znam dal se mogu ubit kaj sam popljugao taj motor jel sam bio cijelo popodne sa pičkom. :? :mrgreen:
Evidentirano

bimbo

• *
« Odgovori #5899 : 28. Srpanj 2010, 07:10:34 »

bimbo, daj samo reci koliko si siguran da nisu dobile vilice, trokuti, rama, felga?
Jel čak se i utezi i ručice srede uz nikakvu lovu, nije ništa krivo.
Eventualno ručke samo, jel mi izgleda malo taj sklop volana čudno.

Pa da na kraju znam dal se mogu ubit kaj sam popljugao taj motor jel sam bio cijelo popodne sa pičkom. :? :mrgreen:
ne znam ja mislim da se nisi zajebo(možda) to je dobilo posvuda klizo je na zadnjem fuziću i zadnjoj kučnici i to je uljubljeno ručkica kočnica i ručka volana,onaj metalni dio koji ide na ram-air ,ja mislim da rama nije dobila al vile možda koji mm i onaj metalni dio se  šarafe blatobrani je pukao i sinoć se nije dao upaliti izbacivao fi erorr,al svako vidi svoj interes meni ok
Evidentirano
 Str: 1 ... 234 235 [236] 237 238 ... 287   Gore

Stranica je generirana za 0.186 sekundi uz 15 upita.