Vec je 15 sati i vrijeme za pokret.Pali pile i gas. No,cetri pile idu a dream masina vrluda.Probusena zadnja guma. Taj dio je u biti najinteresantniji za nas ucesnike ali za druge ne pa cemo rec da smo problem rijesili u roku od tri sata.
Pravac neka gostiona kod Mrzle Vodice. Nema palacinki,kaj ve. Nist, pravac Bitoraj u Fuzinama.Tu ima i palacinki i vegeterijanskih zdjelica.Sam lokal je tak sredjen da se to mora vidjet.Usluga na nivou,ali... Prek puta je neka rupa de tresti kuruza i Brazilijanci se soraju sve u sesnaest.Posle dolaze sa neregistriranim Tipom kojemu se zaglavil gas i selna od auspuha fali. Izgleda da to u Fuzinama ne manjka (bez zamere).Policija je brzo dosla ali su hrabri malo prije nestali. Gazdi Bitoraja bi bilo najbolje da kupi tu rupu i srusi ju te napravi sebi parking,jer ga nema previse. Posle smo isli prema Kraljevici preko Hreljina. Ceste su takve da sam moral radi poluprazne gume vise manje stojecki vozit.Jos me i danas bole noge. Na magistralu se opce nebres ukljucit,to je kak rijeka,bez kraja.
Konacno tusiranje (kraljevstvo za tusiranje)i corka kod Fredija. Vec sam rekel da sam tri put u noci isel na wc a da nisam nist napravil - se od Delnickih vrucih noci. Stalno se sjecam one sirote "la baba nuda" kaj se tam morala skinut na onoj zimi.

Ovo fotka ide jer je Erna iz Rijeke to trazila i nije:"Sjedi drvo na drvo." neg:"Drvo 32 pa drvo 33"

Ranjena "zvijer"

Ono na kaj simpaticna Spanjolka pokazuje je djetelina koja se smolom priljepila na moju novu trkacu jaknu.

Ne sjecam se zakaj ga Marko zvan mile oce poljubit.

Tu smo steli jesti palacinke ali ih nije bilo.

Parkiraliste PREKO puta Bitoraja.

Prvo ide kafe dok se peku palacinke (Fredi veliku sa puno slaga)

Za nasu vegeterijanku.
(Powered by frubar.net)