aaa lipo.. drago mi je cut... ima li kakvih voznji i skupljanja??trenutno skupljan dijelove po cilom svitu sa ucinit ovi moj scrambler vise flat track... nista radikalno, sve legalno... i kako san skupija alata i pri tom trazenju nesto i naucija, kopka me sve vise ic u nabavu jednog Triumpha TR6 650 za restauraciju odn. iman vec cistu ideju za Triumph bobber.. alternativa je bila Triumph Trident ali kako sam slab na samim motorima mislin da ce mi to bit previse... putujen cesto i u Englesku pa i tamo gledan... ako umisto toga naleti kakav Commando ili dvocilindricna Laverda dobro cu se zamislit...
covice, nikad ne bi reka da je to Trident... predivno sreden... ajde, nesto novo nauceno... dobro znate li koga u HR da ima i vozi eng. klasika.. bsa, triumph, norton, matchless, itd???
Evo dva primjerka sa sajma u Veroni!
"krpetine"
onaj Ducati je preeedobar a za krpe, valjda je mislio ovo omotano oko auspuha
Da ,oko auspuha,bljak.
Evo bio u Milanu ove godine, pa takvo razočaranje u novim modelima nisam nikad doživio. Ipak jedan model za 2010 mi je ipak zapel za oko, makar mi fali 3cilindra...
Uopće nije bljak ima svoju funkciju
Ma sigurno da ima svoju funkciju ali ja sam odrastao na Marvingu i malo mi teže sjedaju novotarije.
to je iz vremena prije marvinga , 50 godine .
kad bi mu prominili ono plasticno svitlo naprid i bija bi skoro pa savrsen
Na bazi kojeg modela Monstera je ova prerada Ascari?
pa ja i kazen ali mi malo ko ovde viruje.. samo caffe racer skoro po definiciji ima dva cilindra.. sta ce mi jos tri? (ili si mislija treci?)... malo sitnicarim ali neka