jel netko kupio navedenu kacigu 
Ja sam ju kupio i evo imam s njom 3500km, tako da ju mogu malo opisati.
Ajmo prvo pozitivne stvari: ne magli se, izgleda opako dobro, kompletna unutrašnjost se može vaditi van i što je isto bitno uredno se može vratiti nazad. Kaciga je udobna, samo mislim da sam ja uzeo premalenu (zapravo ne mislim, nego znam da sam uzeo premalenu), pa me žuljaju resice na ušima, ali inače ima dosta prostora za uši. Dobro je što se ona "krpica" ispod brade može skinuti, kao i breath guard.
A od negativnih stvari su tu nepostojanje ventilacije što me jako živcira. Jednostavno bez obzira otvorio ja ventilaciju ili zatvorio ista količina vjetra ulazi u kacigu, tako da po noći živcira, a po vrućem danu se kuham. Onaj breath guard su trebali nekako drugačije učvrstiti, jer ovako mi se svako malo otkapča. Dođe mi da ga zaljepim. Živcira me i što je kaciga bučna, bučnija je od Takachi TK110X. Bučna je otprilike kao Nolan N100E (flip up), što baš i nije pozitivna osobina za jednu integralnu kacigu. Nisam siguran jel ovo mana, ali kaciga mi je jednom spala s motora i automatski je vizir ispao van.
Težina kacige je deklarirana 1500gr, dok sam joj ja izvagao 1560gr (veličian XS). Čisto usporedbe radi Takachi TK110X je vagala 1670gr, a imaju istu deklariranu masu.
Kaciga ima svojih mana, isto tako ima i vrlina. Po meni vrline + fer cijena prevladavaju.