Ja imam Beverly 200 iz 2003.godine sa natučenih 26000 km. Od servisa se na njemu radilo sljedeće: na 10000 je stavljen Malossi Multivar (koji sam nedavno rasturio svojom greskom - tako da opet imam original variomat), Malossi federi za kvacilo. Te promjene je korektno obavljao Moto Matušić. Na 25000km je promijenjen drugi remen, roline. Ulje, filteri i svjećica su mijenjani jednom godisnje, to radimo u kućnoj radinosti - kod Zeca u portunu.
Ozbiljnih kvarova do sada nije bilo, osim tih redovnih izmjena remena i rolina i poneke izgorene žarulje. Na motoru je izbusen original auspuh, tako da sad puca za popizdit kad pustim gas, a nije rijetko i da malo prdne vatricu na auspuh kad pucam namjerno (nadam se da cu ovih dana to sa Zecom snimiti pa baciti na youtube da se vidi). Inace ima karburator, pa dok auspuh nije bio izbusen nije jako pucao, ali se ponekad culo 'puckanje'. Sad je to malo glasnije, ali je atraktivno.
Netko je rekao da mu cok ne drzi dovoljno - meni je samo jednom zastucao pri kretanju kad ga nisam zagrijao dovoljno, ali kad ga zimi zagrijem oko 3-4 minute, taman dok polako stavim kacigu, pojas i rukavice, krene bez problema. Po ljeti mi je ok vec za 1-2 minute, ali ga ne ganjam odmah na pun gas.
Eh da - sad sam se sjetio jednog kvara. Otisao mi je bio onaj pick-up na kotacu koji na modelima 200 nije puz sa sajom, nego magnet sa senzorom, a salje impulse na km/sat da ovaj onda zna pokazivati brzinu i brojati kilometra. To sam kupio u Sprintu za 186kn i opet u kucnoj radinosti promijenio (2-3 sata posla kad se nema sav alat

). Jedino oko toga imam primjedbu na same servise koji prvo nisu znali da se radi o elektronici i nisu znali na pravi nacin utvrditi da li se radi o kvaru tog pick-upa na kotacu ili o kvaru km/sata. Kad sam na primjeru pick-upa od bicikla vidio kako to radi, dijagnostika problema se svela na pizdariju (ako kome treba mogu napisati) i na nabavku i izmjenu tog komada.
Još da napomenem - kvačilo uopće nije mijenjano, osim tih Malossi federa koji su unutra.