Molimo prijavite se ili registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Napredno pretraživanje  

Novosti:

Str: 1 2 3 [4]  Sve   Dolje

Autor Tema: Beverly 200 i kvarovi...  (Posjeta: 8863 )

bmw m 5

• Najbolji forumaš 2009. HONDA HRC TEAM
  • Spol: Muški
  • Vozi: se VTR SP 01
Odg: Beverly 200 i kvarovi...
« Odgovori #75 : 03. Svibanj 2009, 20:57:40 »

da meni se total resetirala,sad imam nesto preko 4000km :mrgreen: sjecas se kad mi se to dogodilo da sam te pitao ako se mogu dodati kilometri na digitalnoj uricu,jer u slucaju prodaje ce biti "ajoj to je skidana kilometraza" :mrgreen: sreca pa ne prodajem scoot....
da sjecam se....U tabli bi trebao postojati cip koji "pamti" total kilometre.....I bez obzira bila skidana baterija ili ne...kilometri ostaju u memoriji. Obicno kad se isprazni akumulator...sat se ponisti...kao i parcijalna kilometraza..."trip a" "trip b"......Ukupno prijedeni kilometri nebi smjeli nestati....Vjerojatno je greska u tom cipu...Nevjerujem da u tabli postoji neka mala plocasta baterija koja daje pomocni napon sistemu da usprkos skinutoj/praznoj bateriji....omogucje back-up memoriju ukupno prijedene kilometraze.. :shock:
Evidentirano
O&G Team

malaga

« Odgovori #76 : 03. Svibanj 2009, 21:02:22 »

da sjecam se....U tabli bi trebao postojati cip koji "pamti" total kilometre.....I bez obzira bila skidana baterija ili ne...kilometri ostaju u memoriji. Obicno kad se isprazni akumulator...sat se ponisti...kao i parcijalna kilometraza..."trip a" "trip b"......Ukupno prijedeni kilometri nebi smjeli nestati....Vjerojatno je greska u tom cipu...Nevjerujem da u tabli postoji neka mala plocasta baterija koja daje pomocni napon sistemu da usprkos skinutoj/praznoj bateriji....omogucje back-up memoriju ukupno prijedene kilometraze.. :shock:
meni se dogodilo kad sam bio u rijeci i isao sam doma,dam kontakt urica se upali sve uredno ali skuter nece upalit,ugasim kontakt i upalim i tako par puta i tek onda skuter upali a kilometri na nuli :misli:
e sad usput jedno pitanje,sad me nesto zeza,nece upali skuter prilikom stiska zadnje kocnice i truba ne radijel to do kontakta i dal je  skupa povezana cijela ljeva strana sa strujom,jer ne radi ni truba i nece upalit uz zadnju kocnicu...
Evidentirano

bmw m 5

• Najbolji forumaš 2009. HONDA HRC TEAM
  • Vozi: se VTR SP 01
« Odgovori #77 : 03. Svibanj 2009, 21:14:12 »

meni se dogodilo kad sam bio u rijeci i isao sam doma,dam kontakt urica se upali sve uredno ali skuter nece upalit,ugasim kontakt i upalim i tako par puta i tek onda skuter upali a kilometri na nuli :misli:
e sad usput jedno pitanje,sad me nesto zeza,nece upali skuter prilikom stiska zadnje kocnice i truba ne radijel to do kontakta i dal je  skupa povezana cijela ljeva strana sa strujom,jer ne radi ni truba i nece upalit uz zadnju kocnicu...
nebi trebalo biti povezano. Na njima zna  cesto riknuti prekidac stop svjetla...onaj u rucki....A truba...mozda je jadna "odapela"....Osiguraci....su ok ?  :misli:
Evidentirano
O&G Team

malaga

« Odgovori #78 : 03. Svibanj 2009, 21:26:15 »

nebi trebalo biti povezano. Na njima zna  cesto riknuti prekidac stop svjetla...onaj u rucki....A truba...mozda je jadna "odapela"....Osiguraci....su ok ?  :misli:
nisam nista jos gledao,ni osigurace ni nista,to mi se pred malo pojavilo i ne brine me bas previse :mrgreen: bas cu pogledat jedan dan...
Evidentirano

bluz

• *
  • Vozi: beverly 200
« Odgovori #79 : 05. Svibanj 2009, 14:50:50 »

meni se konstantno resetira sat...i sad imam 150 km :D :D nije mi to drago...cini se kao muljaza nekakva
Evidentirano

dolac

• **
  • Vozi: runner simoncelli 50 - sc08 i multivar
« Odgovori #80 : 05. Svibanj 2009, 14:54:24 »

jednom se mom prijatelju isto resetira braočanik kilometara. reka je da ni sam nezna zasto, a meni na ovom novom runneru zna nekad da ga upalin a da tur celer ne radi i onda ga ugasin pa upalin i opet normalno radi.  :misli:
Evidentirano
bolje ispast glup nego iz autobusa

Tomica

• **
  • Vozi: Beverly
« Odgovori #81 : 05. Svibanj 2009, 17:16:32 »

Meni se LCD ugasio (po noci svjetli, ali nikakve brojke se ne vide).
Brzinomjer se zaglavio na cca 40 km/h i ne mrda. Kazaljka goriva radi i sve lampice (ulje, rezerva itd)
Sto bi moglo biti?
Pozdrav
Evidentirano
Pozdrav
Tomica

ghoost

• *
  • Vozi: Beverly 400 Tourer
« Odgovori #82 : 05. Svibanj 2009, 17:18:25 »

Meni se LCD ugasio (po noci svjetli, ali nikakve brojke se ne vide).
Brzinomjer se zaglavio na cca 40 km/h i ne mrda. Kazaljka goriva radi i sve lampice (ulje, rezerva itd)
Sto bi moglo biti?
Pozdrav

mozda ima vlage u njemu
Evidentirano

Ciko Skoplje

• *
« Odgovori #83 : 01. Lipanj 2009, 23:27:27 »

Pozdrav svima Ciko iz Skoplja! Moj Beverly 200cc ima problem kad pali ponasa se kao akumulator da mu je slab a je dobar! i Svako palenje  resetira trip kilometrazu i sat ! prvo upali pa onde se ukjuci na trenutak lampa za temperaturu ugasi pa resetira u cemu je problem?
 Hvala puno

Evidentirano

Joco

• *
  • Vozi: Piaggio Beverly 200
« Odgovori #84 : 12. Lipanj 2009, 15:39:18 »

Imam problem sa žmigavcima koji ne rade kada je brzina veća od 40km/h. Da li je zaistinu u pitanju regler ili automat za žmigavce ili nešto treće.
Kada se mijeri napon na akumolatoru u ler gasu mora iznositi 14V i ako je napon nešto viši ili niži da li je to znak neispravnoga reglera?
Gdje su uopće nalazi automat za žmigavce? Mogu preporučiti odličan servis u Štefancu (blizina Čakovca) Probike.
Gdje mogu kupiti alarm za skuter i po mogućnosti sa daljinskim paljenjem.
Evidentirano
 Str: 1 2 3 [4]  Sve   Gore

Stranica je generirana za 0.098 sekundi uz 16 upita.