Molimo prijavite se ili registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Napredno pretraživanje  

Novosti:

Str: 1 2 [3]  Sve   Dolje

Autor Tema: đir po alpama  (Posjeta: 3629 )

Loki

• Našla bržega
  • Spol: Ženski
  • Vozi: ...na dane...
Odg: đir po alpama
« Odgovori #50 : 05. Listopad 2007, 10:25:13 »

zašto bi je tražija i gubija oči ako mi je netko tko je išao može predočiti? Uostalom ako si tako neljubazna što onda uopče govoiš da si negdje bila :wink:

a di sam ja to tebi govorila da sam negdi bila? :confused2:

a po pitanju karata - ne vidim gusta da mi netko drugi isplanira put, pa nisam retardirana da ne znam sastaviti rutu  :? no, valjda ima ljudi kojima je lakse prekopirat nekog nego sam sebi osmisljavati vrijeme...  :? kako god bilo - alonso - i planiranje rute je jedno od zadovoljstava prije puta, pa zasto bi ga ti propustio  :mrgreen:

ne jeben po tavanu jer ga neman. S skiperom sigurno necu ici, ali planiram, pa jednog lipog dana kada uzemem motor, tko zna...

e jbg, hitno nabavi tavan, bez njega se ne moze...  :mrgreen:
Evidentirano
If you dislike me, remember: it's mind over matter. I don't mind and you don't matter!

Frane_ST

• **
  • Spol: Muški
« Odgovori #51 : 05. Listopad 2007, 17:33:48 »

a di sam ja to tebi govorila da sam negdi bila? :confused2:

a po pitanju karata - ne vidim gusta da mi netko drugi isplanira put, pa nisam retardirana da ne znam sastaviti rutu  :? no, valjda ima ljudi kojima je lakse prekopirat nekog nego sam sebi osmisljavati vrijeme...  :? kako god bilo - alonso - i planiranje rute je jedno od zadovoljstava prije puta, pa zasto bi ga ti propustio  :mrgreen:

e jbg, hitno nabavi tavan, bez njega se ne moze...  :mrgreen:
rekla si da su ti šake i lice negdi nastradalo prilikom nekog pada ili tako nešto pa san mislija da je si ti sudjelovala na tom putu te da si na istome imala taj pad ili što več.

ne znam da li si retardirana ili ne, ali ja pitam kartu iz prostog razloga da vidim kuda je čovjek išao, što više karata vidiš mislim da si pametniji, jer ako više ljudi ide u istom smjeru čista logika ti govori da ako više ljudi ide istim putem da je taj put lijepši s više sadržaja. Uostalom, kada bi i bio takve srice da iamn tako lipo putovanje, sigurno da bi se posavjetao tuđim mapama jer ne želin nešto propustiti, ali isto tako i sam bi odredio neke rute, jer ipak se moraš ravnati po nečemu...
Evidentirano

Frane_ST

• **
  • Spol: Muški
« Odgovori #52 : 05. Listopad 2007, 23:35:33 »

ako te zanima vidimo se u 12 misec i sve ti pokazen :palacgore:
:palacgore:

u tom slucaju jedva čekan 12 mjesec :D :wink:
Evidentirano
 Str: 1 2 [3]  Sve   Gore

Stranica je generirana za 0.071 sekundi uz 15 upita.