Molimo prijavite se ili registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Napredno pretraživanje  

Novosti:

Str: 1 ... 10 11 [12]   Dolje

Autor Tema: APRILIA CAPONORD - ISKUSTVA  (Posjeta: 18612 )

rus

• Spol: Muški
  • Vozi: Capo di tutti capi-Caponord
Odg: APRILIA CAPONORD - ISKUSTVA
« Odgovori #275 : 19. Prosinac 2011, 20:24:59 »

POSTO VIDIM DA SMO SUSJEDI ,UPITAO BIH TE U KOJOJ TRGOVINI U OKOLICI SPLITA ILI SPLIT KUPUJES MOTORNO ULJE ZA CAPONORDA ,AKO MOZE NEKA ADRESA ILI  BROJ TELEFONA ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,JOS SAM NOVI  U  OVOJ ZUPANIJI I JOS UCIM  ULICE I TRGOVINE,,,,,HVALA I POZDRAVSA BRACA 8) 8)

ajme Brački moj,a diš mene za imena ulic pitat ja ti u cilon Splitu i Trogiru neznan tri ulice po imenu,ali zato ti stavjan ovi link PROMOTA zastupnika za Apriliju ja kod njih servisiran ,ali u Trogiru odma iza doma zdravja
http://www.promoto.hr/promoto-info/poslovnice-i-servisi
Evidentirano

norcali

• *
« Odgovori #276 : 19. Prosinac 2011, 21:43:05 »

ajme Brački moj,a diš mene za imena ulic pitat ja ti u cilon Splitu i Trogiru neznan tri ulice po imenu,ali zato ti stavjan ovi link PROMOTA zastupnika za Apriliju ja kod njih servisiran ,ali u Trogiru odma iza doma zdravja
http://www.promoto.hr/promoto-info/poslovnice-i-servisi

hahahhaah,,,,Bracki :D :D, a je sad sam tu ,,,,,,,hvala za link
Evidentirano

crnogorac

• *
« Odgovori #277 : Jučer u 01:46:06 »

znam da vam ozivljavam ovo mozda mimo pravila al moram da se ukljucim od kad je izasao capo ga sanjam, i dva voze moji drugari u cg za 10 godina nikad problema nisu imali a gaze se motori poprilicno i tako posle 3 godine nema naj motora krize i stajanja na noge krenem u potragu i prvo sto mi ispadne u garazi parkiran capo

sa 17k na satu 2002 drugo i tonom opreme, neodoljivo uzmem ga i sad mogu reci da aprilija za ovo svog malog postojanja nikad nije izbacila neuspjesan modelm capo je exkluziva, i rijedak zbog one price o talijanima koja vodu ne drzi rasterecen rotax bez mana, brembo, marzoci , stelovanja usd viljuska uticnica, udobnos fantazija, brzo odma od sarta sve do maximalne , testirao 230 na toj brzini ne osjecate ja i ljepsa polovina njoj se cak prispavalo, po krivinama gazi za supermotom testirano ne zaostaje nimalo, a noviji modeli sa full stelovanjem prednje vile ganjaju i r masine bez problema, nadam se ovome mome zdrav zivot kao i sa ova druga dva pa cu vas updateovati
Evidentirano

blagi

• Vozi: Tuono R, Scarabeo 200 i.e.
« Odgovori #278 : Jučer u 07:34:59 »

Dobar i provjeren motor...... ima ga član GEM i on i žena su obišli nekoliko puta siriju, iran i ostale istočne krajeve.

U svakom slučaju....... caponord je vrhunski putni motor i zaslužuje svoje mjesto i uz v-stroma i ostale već opjevane krstarice.

:palacgore: :palacgore:
Evidentirano
Bolje bit zatvoren po prirodi nego po zakonu!
 Str: 1 ... 10 11 [12]   Gore

Stranica je generirana za 0.067 sekundi uz 15 upita.